Hunmagyar Vérszövetség: További előzetes a programunkból

Szociális segély, szociális ellátás

a)    Szociális ellátásra, segélyezésre 60 év alatt csak arra feljogosító egészségügyi leszázalékolás esetén, annak mértékében, vagy indokolt esetben, átmenetileg van jogosultság. (Elég volt abból, hogy kormányzatok hibájából a nemzet életerős dologtalanokat tartson el, táptalajt teremtsen az elhajlásokra. Nem lehet nemzeti cél, hogy a mindenkori kormány lényegileg statisztikai munkalehetőséget és ne megélhetést, hanem a tengődéshez elég alamizsnát biztosítson!) Az állam és az önkormányzat kötelessége a munkahely teremtés lehetőségének biztosítása, s ha a szükség úgy hozza, a munkahelyteremtés is.

b)    A szociális segítség főként szállás, valamint étkeztetés és egyéb materiális, fizikai segítség biztosításának formájában, vagy indokolt esetben utalvánnyal kombinálva történhet.

c)    Közterületen lakni, ott napi életvitelt folytatni, koldulni elzárás és kötelező munka terhe mellett tilos! Indokolt esetben az elhelyezés / lakhatás biztosítása az állam és az önkormányzat kötelezettsége.

d)    Ne higgye senki, hogy a létminimum érdemtelenül is minden magyar állampolgárt megillet, ez egy álliberális fogás! A hunmagyar nép az önhibájukból jövedelem nélkülieket nem akarja eltartani, de emberségből, az így megélhetés nélkül maradt nyugdíjkorhatár feletti, vagy minimális nyugdíjjal rendelkező a létminimum összegének 1/3 részéig történő értékig, a „b)" pont szerint mégis kiegészítést biztosítunk.

e)    A munkára képtelen rokkantakat, vagy a százalékos rokkantakat, ha az állam a rokkantságukhoz illő munkahelyet nem biztosít számukra, minimálbérre jogosultak. Azzal a kiegészítéssel, hogy a rokkantságból adódó különösen nehezített életvitel esetén plusz szociális támogatásra is jogosultak.

f)     Temetés, vagyis hamvasztás alapszolgáltatása minden állampolgárnak alanyi jogon ingyenesen jár. Avagy elhalálozás esetén, a szállítás, hamvasztás, szabvány urnában történő kézbesítés jár az egészségbiztosítás terhére. Valamint az igény esetén a minimálbért és a minimálnyugdíjat 50 %-kal meg nem haladó jövedelemmel rendelkezők esetén az önkormányzat költségére ingyenes urnás elhelyezés lehetőségének biztosítása. Kifejezetten települési, vagy a település társulási tulajdonában épített és ilyen tulajdonban fenntartott, egyszerű, fiókos urnatárolóban történő, minden szertartást nélkülöző elhelyezés. Aki többet akar, fizesse meg. (Nagy üzlet a halál és a legnagyobb baj ezzel, hogy zömében az amúgy is szegény hozzátartozókra hárul a tájékozatlanság okán is nagy költségteher, hiszen a hozzátartozókat valami „rejtélyes” okból, hivatalból nem tájékoztatják a lehetőségek felől.  A gyászoló csupán a temetkezési cégek ajánlatához jut hozzá, abból választ, nem tud róla, hogy a hamvasztó cégek töredékért elvégezik a hozzátartozó által közvetlenül is megrendelhető alapszolgáltatást, ami a szállításból, hamvasztásból, urnázásból és postázásból áll, tehát az államnak nem lenne nagy költségteher, főleg, ha beruházna az ügyben.)

Címkék: a pÁrturalom felszÁmolÁsÁÉrt! kőműves géza pártus- szkíta - úrnépi -hunmagyar- hun- magyar.szentkorona- ÁrmÁny

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.