Hunmagyar Vérszövetség: Tejfalussy András aljasságai

Dátum: 2014. november 11. 9:25
Tárgy:
Címzett:

Kőműves Géza: ÍME A BIZONYÍTÉK, HOGY , HONNAN IS JÖTT, MILYEN EMBER EZ A TEJFALUSSY. DÖNTSE EL MINDENKI MAGA!

Én már eldöntöttem: Ismerem az aljas módszereket,hogy ezek miként csomagolják igazságcsomagokba az aljas dolgaikat. Nem egy gátlástalan Sidó ügynök? Úgy hallottam, hogy só és desztillált víz forgalmazásban is érdekelt.  Vagy tudathasadásos elmebeteg?

Nem mellékesen én magam is gyógyszertári sót fogyasztok, mivel a jelenlegi viszonyok között nem bízom a bolti sóban, de abszurd, hogy 4- 500 ft-os bizniszsót kell fogyasztanunk, mikor az emberiség év- tízezredek óta természetes sót fogyasztott, normális káliumtartalommal, melyre szükség is van. A másik probléma ezzel az alakkal, hogy a rendszeres, túlzott sófogyasztásra sarkall, ami legalább oly gyilok, mint a túlságosan kevés só fogyasztása. Igyál tengervizet, ha nem hiszed! De megvádolta ez már a magyar természetgyógyászokat is azzal, hogy káliumtartalmú gyógynövényekkel tudatosan mérgezik az embereket. Valamint a Világ Magyarsága című lapot, mely helyt adott egy kiemelkedően jó természetgyógyász publikációinak.

Először valótlan állítással  megvádolja Tácsi Istvánt, hogy  azt állította, miszerint az emberiség az energiahiányba fog belepusztulni, mikor ő ilyet szimplán soha nem állíthatott és aki ismeri a gondolkozását, az ezzel tisztában is van. Mire én kértem, hogy ilyen zsidós módszereket ne alkalmazzon.

Kedves András!

Felelőtlenség részedről mindent összekeverni. Egyrészt attól hogy Rozgics Mária, Tácsitól írásokat közöl, nem fer összemosni a két személyt és biztos, hogy Tácsi senkit nem kér arra, hogy válaszoljon helyette.

Nem tudom mikor írta Tácsi, hogy a te felfogásod szerinti energiahiányba pusztul bele az emberiség, de, ha írt ilyet, csak véletlenül, vagy az energiahiány okán kelt egyéb halálos emberi baromságokra, mint halálos következményekre gondolt, mert én soha nem olvastam ilyen állítást tőle.   Sőt, a fenntartahtó élet és nem a fenntartható fejlődés pártján van, de ebben vonatkozásban még a fogalom is tőle származik, tehát ne piszkoskodj vele! Vagy hiteltelenné akarod tenni az írásom, melyben tőle idézek, magáért az írásom mondanivalójáért.

Nem tudhatom, hogy van-e hátsó szándékod, de a zsidó mintára kivitelezett,  nem jó szándékú árukapcsolásnak, piszkoskodásnak több az ára, mint a haszna, erre majd rájössz, tehát ne tedd!

Neked is tudnod kell, hogy emberiséget semmiféle energiabőség nem mentheti meg, ha energiaigényes a gondolkodása és az életvitele.

A környezetszennyező energiafelhasználás kiváltása szempontjából, viszont egy megoldásnak, de csak egynek jó a javaslatod, viszont a magyar feltalálók rendelkeznek olcsóbb megoldásokkal is, persze hiába, a zsidó hatalom nem engedi.

Ezt is rakd hozzá a küldeményedhez!

Géza

András! Egyébiránt azzal semmi gondom nem lenne, hogy só és egyéb vonatkozású harcod csatolod az írásomhoz, sőt támogatom, tehát tedd, de ne ilyen módon, ...  keverve, egy nemes szándékú embert bemaszatolva !!! Velem nem szórakozhatsz én nem R. vagyok! Géza

Erre jön, hogy lezsidóztam. Gondoltam az okos enged és elnézést kértem:

Kedves András!

Nem ítélkeztem én, csak biztosan rosszul sült el, amit akartál és ezek szerint félreértettem. Nem zsidóztalak le, csak azt írtam, hogy zsidós módszerrel, de ne ragozzuk, ha megbántottalak, bocsánat és ne egymást b...uk, van ellenség elég.

Majd továbbítottam neki tácsi levelét:

"Szia! Érdekes egy ember ez a Tejfalussy. Az írásomba is csak úgy beleolvashatott, nem mélyedt el benne. Ugyanis nem az energia hiányba, hanem az emberi gradáció okozta  kivédhetetlen környezetpusztítás katasztrófájába pusztulhatunk bele.

De ami a lényeg, biztosan igaza van a só kérdésben, én is hiszem. Csak azt nem értem, hogy miért nem dolgozott ki még egy házilag is alkalmazható módszert, amivel megállapítható lenne, melyik bolti sófélékben található kálisó! Egy egyszerű lakmuszpapírszerű reagens elkészítésével, amivel kimutatható lenne a kálium mérgező mennyisége.

Ezt írd meg neki, ha ő szeretne hiteles emberként ténykedni, akkor válaszoljon, miért nem próbálja megoldani a kálisó kimutathatóságát házi körülmények között? Vagy talán az egész felhajtása önös üzleti érdekeket támogat? Ugyanis a tiszta patikai só, vagy a kóser só is 10-20-szor drágább a bolti kősótól.

Már alig várjuk a kálisó kimutatásának egyszerű kémiai változatát: István."

Erre ezzel az aljassággal jött, melyet valószínűleg aljas módon terjeszt :

Kedves Géza!

Az engem többször "lezsidózással" kapcsolatos aljasság bizonyítékaként lásd a nyilvánosság elé tárt családi okirati dokumentumaimat:

1./A Tácsi István által elhallgatott energia pótlási lehetőséget lásd:

2./A Tácsi István által hiányolt Kálisó kimutató otthni mérést, műszert lásd:: file:///E:/HONLAPOK/AQUANET.doc/szoveg/someres.htm

3./Tácsi István a mintavételi hiba következtében ténylegesel ellenőrizhetetlen sók ajánlásával a magyar emberek tömegei egészségét teszi kockára..Csak az újrakristályosítással tisztított konyhasó lehet biztosan kálisómentes. Egy felnőttnél a gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl étkezési só napi 15 grammos átlagos dózisa csak  kb. 10 Ft. A tudós Tácsi István azt ajánlja, hogy e ne ezt vegyék a magyarok, hanem asokkal olcsóbb, de  időnként 100%-ban kálisó tartalmú nyirtassi stb. "természetes" sókat vásárolják, mert ezzel tudnak spórolni.

A nyirassiak bűnügyében lásd: http://www.tejfalussy.com/wp-content/uploads/2014/09/fajirtokat-feljelentes-140929a-email3.pdf

Üdv,Tejfalussy András

Címkék: - uranya boldogasszony anyánk dózsa györgy honlap hun igazság koppány kőműves géza magyar napistenfia oroszország putyin szkíta turul tácsi istván ukrajna uranya www.

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Tejfalussy András üzente 3 hete

Nem én vagyok aljas, hanem az aki rólam állította! A Cionista Világkormány mire és meddig tervezi felhasználni Orbán Viktort és a FIDESZ-KDNP-t? Csak addig tartanak rájuk igényt, amíg az Izraelből menekülő izraelitákat áttelepíthetik Magyarországra. Vagyis 2023-ig, amíkorig Henry Kissinger Izrael fenntarthatóságát ígérte, egy a Leleplező c. újságban megjelent hír szerint?! Az Európai Unió izraelita gyűlölő mohamedánokkal elárasztott országai helyett itt fognak ingatlant vásárolni az Izraelből (és Ukrajnából) menekülni kényszerülő izraeliták! Ehhez Orbánék 2010-ben legalizálták az izraeli cégek Magyarországra betelepülését! Legalizálták az izraeli és ukrán-orosz izraeliták vizummentes bejövetelét is! Ezzel lehetővé tették, hogy a nem magyar izraeliták ide szült gyerekei tulajdonai legyenek a magyarországi ingatlanok! A magyarokat ivartalanító Nemzeti Stop Só Program és az alkalmazását kikényszerítő Chips-adó bevezetése óta több százezer magyar ingatlan ürült ki!! Az USA-ban kálium túladagolással végzik ki az elítélteket! A Fekete Angyal nevet kiérdemelt hazai ápolónő is kálium túladagolással sorozatgyilkolt! Nem elhinni kell a kormány által megváltoztatott étkezési konyhasó és kálium arány biológiai következményeit, hanem mérni! Nobel-díjas kutatói mérésekkel is bizonyított népirtó hatásait lásd a honlapom „Intézkedéseink” rovatában! (1154., 1. sz. melléklet)! Az ellenzéki polgármesterek betilthatnák a konyhasó-szabványt sértő káliumtartalmú sók árusítását! Budapest, 2019. 10. 14. Tejfalussy András okl. vill. mérnök, akadémiai méréstudományi szakértő

Válasz

Kőműves Géza Koppány 1 hete új blogbejegyzést írt: ÁTVERÉS!

Tejfalussy András írta 3 hete a(z) Tejfalussy András aljasságai blogbejegyzéshez:

Nem én vagyok aljas, hanem az aki rólam állította! A Cionista ...

Kőműves Géza Koppány 3 hete új blogbejegyzést írt: Akikre büszkék vagyunk