Hunmagyar Vérszövetség: Tavares-jelentés – „TOVÁRIS-jelentés”

Tavares-jelentés – „TOVÁRIS-jelentés” Nem tisztem Orbán-Fidesz kormány és párt megvédése. SŐT! De ami most Strasbourgban zajlik az EU parlamentben az egyértelmű beavatkozás az ország belügyeibe egy júdea-komcsi-nagytőkés-liberális-buzik ítélete! Döbbenetes! LE A PÁRTOKKAL! LE A KOMCSI-LIBERÁLIS-ZSIDÓ POLITIKÁVAl! LE AZ EU-val! LE A NATO-val! Ki a zsidó-liberális-kommunista csőcselékkel Magyarországról, a Kárpát-haza területéről!   NEM ADJUK SEM A FÖLDÜNKET, SEM A VIZÜNKET SENKINEK! NEM LESZÜNK GYARMAT! ÉBREDJ HUN-MAGYAR NEMZETEM! NINCS TOVÁBB! A demokrácia = káosz! Zsidó demokrácia ellen megszólalók mind antiszemiták, holott ezek egy egységes („anti”)szemét, az emberiség kukájában a helyük! F E L H Í V Á S !

Legyen 2013. augusztus 21.-től meghatározatlan idejű általános sztrájk mind az ORBÁN, mind az MSZP, mind a „libás” BAJNAI, mind a zsidó gyarmatosítás ellen!

LE A PÁRTOKKAL!

LE A KOMCSI-LIBERÁLIS-ZSIDÓ POLITIKÁ                 LE AZ EU-val!               LE A NATO-val! KÖSS VÉRSZÖVETSÉGET A HUNMAGYARSÁG FENNMARADÁSÁÉRT!

Kisbaczoni Benedek Zoltán

a HUNMAGYAR VÉRSZÖVETSÉG

egyik alapítója

Címkék: csalás eu haza kdnp magyar viviane reding választás vérszövetség zsidó árulás

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Dr. Barki Eva Maria nyílt levele a magyar nemzethez a Tavares-jelentésről

Nagy figyelemmel követem a Tavares-jelentés körüli vitákat és látom, hogy több cikk és műsor foglalkozik ezzel a témával.
Talán jó, ha tudják, hogy az osztrák alkotmány - egy kivétellel - egyáltalán nem tartalmaz alapvető (emberi) jogokat. Az osztrák törvényhozásban az alapvető emberi jogokat csak az 1867-ben, még a monarchia alatt megszületett törvényben - „Staatsgrundgesetz über die allgemeinen Rechtes der Staatsbürger für die im Reichsrate vertretenen Königreiche und Länder “ (Állami Alapvető Törvény) - lehet megtalálni.
Az egyetlen alapvető jog, amelyet az osztrák alkotmány tartalmaz, a jogegyenlőségről szól, de ez a jog sem emberi jog, hanem csak állampolgári jog: Art. 7 B-VG: „ Alle Bundesbürger sind vor dem Gesetz gleich“ ('Minden szövetségi polgár a törvény előtt egyenlő').
Az 1867-es állami alapvető törvény szintén csak az állampolgárokra hivatkozik: Art. 2 Staatsgrundgesetz: „Vor dem Gesetz sind alle Staatsbürger gleich“ ('A törvény előtt minden állampolgár egyenlő'). (A jogegyenlőség Ausztriában csak az EU-charta alapján alkotmányos jog.)
A jogegyenlőség alapvető emberi jogi elve hiányzik az osztrák alkotmányból, és ez nem zavar senkit. Mert minden állam alkotmánya belügy. Kifogás egy alkotmány ellen csak olyan esetben lenne igazolt, ha a demokrácia alapvető normái vannak megsértve. (Például, ha a választások csak minden 12. évben lennének vagy ha a választási jog korlátozva lenne.)
De a lényeg az, hogy minden állam – az Európai Unióban is – alkotmányautonómiával él. Az Európai Unió - és szintén az Európa Tanács - jogellenesen avatkozik bele Magyarország szuverenitásába, és megsértik a saját jogokat és szerződéseket, mert a politikai cél az államok szuverenitásának és a népek önrendelkezésének felszámolása.
Az állam szuverenitásába való beavatkozással az Európai Unió és az Európa Tanács nemcsak a saját jogot sérti, hanem a következő nemzetközi normákat és alapelveket is:
1. A népek önrendelkezése:
ENSZ Alapokmány 1. cikkely (2) bekezdése
Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezményokmánya 1. cikkely
Helsinki Záróokmány VIII. cikkely
2. Az államok szuverén egyenlősége:
ENSZ Alapokmány 2. cikkely 1. pont
Helsinki Záróokmány I. és VIII. cikkely
3. Be nem avatkozás elve:
ENSZ Alapokmány 2. cikkely, 7. pont
Helsinki Záróokmány VI. cikkely
4. Pacta sunt servanda:
A szerződések jogáról szóló bécsi egyezmény (Bécsi Egyezmény) 26. cikkely
„Minden hatályos szerződés kötelezi a részes feleket, és a szerződést jóhiszeműen kell végrehajtaniuk.“
5. Bona fides – kölcsönös bizalom elve:
Bécsi Egyezmény 31. cikkely (1) bekezdés
Az állam szuverenitásának és a népek önrendelkezésének megsértése egész Európának szól.
Ebben a történelmi és egész Európa számára létfontosságú harcban a magyar kormánynak és a magyar népnek sok sikert kívánok.
Szívélyes üdvözlettel és együttérzéssel,
Eva Maria Barki

Válasz

Határozattal vág vissza Orbán az EU-nak (2013-07-03)
(Olvassátok el a cikk végén a kommentárt is, hogy a teljes valós képet lássátok!)

Budapest – A Tavares-jelentést elítélő határozatot fogadtatna el csütörtökön a kormánytöbbség az Országgyűléssel.
Az Európai Parlament ugyanis megszavazta Rui Tavares portugál képviselő jelentését, ami az elmúlt három év magyar jogalkotási gyakorlatáról igencsak sötét képet fest.
Az uniós baloldali képviselők többségi szavazatával s a jobboldaliak jelentős tartózkodása mellett ugyanis azt állapították meg: a hazai változások „összeegyeztethetetlenek az uniós értékekkel". Ezért 27 olyan ajánlást fogalmaztak meg, amelyek szerint meg kellene változtatni a törvényeket. Ilyen például az Alkotmánybíróság jogkörének visszaállítása, vagy egyes alkotmánymódosítások visszavonása. De azt is javasolják: nemzetközi szervezeteket kérjünk fel az új választási jogszabályok és intézményrendszer közös elemzésére, s még a voksolások megfigyelésére is.
Az Európai Parlament a hosszas vita végén megszavazta a hazánkat elmarasztaló Tavares-jelentést

Ha a kért változtatások nem születnek meg, úgy hazánk ellen eljárás indulna, bár ennek még nem lenne automatikusan jogi következménye. Ám később akár a szavazati jog megvonása és az uniós pénzek felfüggesztése is napirendre kerülhet.
– A jelentés megszavazására a magyar parlament fog válaszolni az Európai Parlamentnek – mondta Orbán Viktor miniszterelnök. A Fidesz-frakció ugyanis a csütörtöki ülésen határozatot terjeszt elő, amely úgy szól: Az Eu visszaél hatalmával, az EP döntése mögött üzleti érdekek húzódnak. Magyarország ellen nem demokrácia-, hanem rezsieljárás zajlik.
Blikk információ
SVPSZ kommentár: Nos az ért álljon meg a fáklyásmenet!
Orbán Viktor összekeveri saját magát, a sleppjét, a kivételezett barátait, és a Fideszt egész Magyarországgal!
Tavares, ez a pedofil zsidó nem Magyarországot ítélte el a jelentésében, hanem a kormányt, és a Fideszt, és az általuk most már havi szinten módosítgatott alkotmánynak nevezett teleregényt. Mint a fenti vezércikkünkben meglett írva, azt az alkotmányt (így kisbetűvel), amely bebetonozza az oligarchák uralmát, amely nem védi a magyar termőföldet, a magyar vízkincset, és a ledolgozott élet után járó szegényke kis öregségi nyugdíjat sem. Viszont védi a Pintér félék kiemelkedően magas javadalmazását, pozíciójuk bebetonozását, és csak a gazdagoknak kedvező 16%-s SZJA-t! Orbán azzal jön, szédíti a birkákat, hogy megvédi a 10%-s rezsicsökkentést! Azt a rezsicsökkentést, miáltal jóval többe kerül az életünk, a fenntartásunk!
Közben a Tavares jelentében szó sem esett a rezsicsökkentésről!
Persze Tavares zsidó nem a magyarokat "védi", csupán a koncon marakodtak össze a hiénák, a sakálok, és a dögkeselyűk!
Orbán király most egy kitalált veszélyre való hivatkozással (pedig a veszély csak Őt és a köreit fenyegeti inkább) próbál "összefogást" teremteni, és emelni lealkonyuló félben lévő ázsióját, hitelességét, újra (ismételten, de inkább állandóan) eljátszva a szabadságharcost.
Ez az ember egy elmebeteg demagóg idióta!
De még nagyobb idióta, aki ezt beveszi neki, támogatja, és ezekre szavaz!
Lehet, hogy első hangzásra furcsának tűnik amit itt leírok most, de gondolkodjunk csak el!
Abban mindannyian egyetértünk ugye Mi Nemzeti radikálisok, hogy ennek a mohó, és rabló mutyizó a magyar földet szabad prédává tévő KISKANÁSZNAK és érdekköreinek takarodnia kell nemcsak a politikából, a bitorolt gazdasági trónról, hanem a magyarközéletből is teljes elszámoltatás mellett!
Tehát a Nemzeti Radikális Oldalnak, így a Jobbiknak sem kellene semmilyen szinten kiállnia Orbán és bűnbandája mellett!
Az mellett a banda mellett, amely a parlamentből szó szerint kirúgta közel egymillió magyar által odadelegált képviselőket!
Hagyni kell a bestiákat, hadd rágják egymás torkát, mert ezáltal is csak gyengülnek!
Amennyiben most kiállunk Orbán-Pintér-Csányi-Áder- Stb galeri mellett, akkor az egyik legádázabb saját hóhérainkat csókoljuk seggbe!
A Nemzeti Radikális Oldalnak pedig össze kellene végre zárni a sorait, és eltakarítani a szemetet az Országházból, és a gazdasági életből is!
Tehát mégegyszer és érthetően:
Orbán nem értünk egyszerű mezei prosztó magyarokért "szabadságharcol", hanem az Ő érdekköreiért, a kegyeltjeiért, és azokért, akik Őt hatalmon tartják!
Bóherokat nem támogatunk, legyenek azok bármilyen színűek!
Somló VédPajzs Szövetség
Bartha Gábor