Hunmagyar Vérszövetség: Senkinek ne legyen illúziója, most is „a kaszt” adja a kormányzatot!

Senkinek ne legyen illúziója, most is „a kaszt” adja a kormányzatot!

Lényegében több, mint ezer éve ezek mondják meg mi jár a hunmagyarnak, s ez bizony a kifosztásért cserébe egy nemzeti pántlikával átkötött fityfiritty. A sok agymosott azt hiszi, hogy a szintén parazita érdekű korona- eszmeiség, valamint a szintén zenész marxizmus, leninizmus alatt nem ezek a semmirekelők bitorolták a nemzetvezetést.

Ugyanígy sokan azt hiszik, hogy nem ugyanez a minden hájjal megkent parazita klérus által manipulált kresztény egyház volt cinkos minden nem  hunmagyar hatalmi formációban.

A nyílt diktatúra, fegyveres erőszak eszközével kelt kizsigerelésnél, nemzetpusztításnál ezerszer borzasztóbb és lehangolóbb a bázis- alany sötétsége, gyávasága, beteg lelkisége okán kelt mézes- mázas ugyanez!

Mióta élek, Hazámban, persze miként a Föld országainak zömében, a nemzetköziek helyi- helytartó, idegenszívű, elnyomó  kasztja uralkodik. Mióta élek, nem hallok ezektől mást, mint porhintést, s nem látok mást, mint a porhintéssel ellentétes lehangoló valóságot. Melldöngetés, ravasz statisztikák, az „ígéretes népuralom, töretlenül felívelő jólét, igazságosság és törvényesség”, nemzeti máz, s még szebb jövő folyamatos vizionálása a költségünkre. De kuss annak ki másként gondolja. A valóságban éhbérek, viszonylagos nyomor, ravasz terror, szétlopnak mindent, sorvad és züllik a Nemzet!

Orbán országlása alatt is „dübörög a gazdaság”, már- már túl magasak a bérek és még van bőr az arcán a hunmagyarnak panaszkodni, mikor a melós átlagban hazaviheti a százezer forintot, mikor a nem gyütt- ment osztrák melós ausztriában, biztosan csak 2000 fölött keres, no persze euróban! Hogy nem szégyelli magát a hunmagyar!

A nyomorult osztrákoknál, ahol szintén panaszkodnak, mert valóban rosszabb lett, a gyüttmenteknek  ajánlott bérek, hivatalos munkaközvetítésből merítve, összegszerűen: pl. a takarítás, konyhai kisegítők, mosogatás esetében 1.850-2.000 Euró/hó; gyártósori, csomagoló és szalagmunkáknál 1.950-2.500 Euró/hó; építőipari segédmunkánál 1.950-2.200 Euró/hó; felszolgáló, szakács munkánál 1.550-1.950 Euró/hó; kertészeti munkánál 1.400-1.700 Euró/hó.

Az elhülyített voksoló egy csoportot mindig piedesztára emel a kasztból, mert meggyőződése a szerencsétlennek, hogy a jobbaknak dobja oda a Nemzetet és „egyébként sem lehet jobb minden egyszerre, meg kell érte szenvedni, dolgozni”, veszi be a jelenleg is uralkodó kaszt által több, mint fél évszázada kürtölt maszlagot.

Lesz itt még nyílt muszlim betelepítés is, csak előtte festik a stiglicet!!! Nem mellékesen kíváncsi vagyok, valaki megkérdezhetné a kormányzatot, hogy az utóbbi két kormányzása alkalmával mennyi külföldinek adott betelepedési engedélyt és jelesül ez a szám náció szerint miként oszlik meg! Gondolom a kérésre állampolgári jogon jár a pontos tájékoztatás.

Kőműves Géza

2017. július 8. Sopron

Címkék: kőműves géza pártus- szkíta - úrnépi -hunmagyar- hun- magyar.szentkorona- ÁrmÁny

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Kőműves Géza Koppány 2 hete új blogbejegyzést írt: MEDDIG TŰRJÜK EZT IS?!

Tejfalussy András írta 3 hete a(z) Vanília- pudinggal bevont avas szalonna. blogbejegyzéshez:

KÉRJÜK ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKÖT, ...

Kisbaczoni Benedek Zoltán 3 hete új blogbejegyzést írt: 1956 emlékére

Kisbaczoni Benedek Zoltán írta 3 hete a(z) Kitiltotta az EU a mérgező szert gyártó céget blogbejegyzéshez:

Teljesen igazad van! 2018-tól érvényes a kitiltás - de ez nem ...