Hunmagyar Vérszövetség: Molnár Tamás: Szívesen segédkeznék Gyurcsány kivégzésénél.

Molnár Tamás

Nem csak azért érdemes végignézni mert sok igazság , bölcsesség van benne, hanem néhány  helytelen, vagy nem jól tálalt megállapítás okán is, mely alaposabb gondolkodásra és további  bölcsesség igényre sarkall.

Helytelen állítás, hogy nem volt értelme az akármilyen küzdelemnek, hiszen attól, hogy a nagy egészet nézve nincs látszata, sőt romlott az általános állapot, még egy valamikori szebb jövő építőkavicsai lehetnek és kisebb szegmensekre bontva is fel lehetne deríteni a hasznát.

A nem megfelelő küzdelem viszont tanulság.

Attól, hogy valaki mélyebb kapcsolatba kerül a múlttal és valamilyen mértékben ölelkezik a természettel, rossz filozófia következménye az oly mértékű kivonulás, hogy a Nemzet szűksége és a még valamilyen szinten ép, gondolkodni, esetleg valamit tenni képes magyarok igénye, vagy az "idő hívó szavára"  sem lesz hajlandó nyilvánosságot vállalni.

Természetesen, ha valakinek eredendően csak a szellemi, lelki táplálék szolgáltatás a feladata, tegye, de, ha ezzel becsapja önmagát, mert kényelemszeretetet, önzést palástol, majdan rajtaveszt. Sokszor mondottam: A bejárandó, rögös, tövises, néhol pihenőkkel, oázisokkal szaggatott, meredek út, melyen megtorpanhatunk, visszacsúszhatunk, örökkön bejárásra vár.

Nem zajosan politizálni, vagyis a fű alatt foglalkozni társadalmi ügyekkel, ritkán célravezető és nem is helyes, főleg ha ez nem kényszerűségből adódik, mert a lehetőség és  a tehetség felettébb meghatározó.

A hasznosság egyébként nem azon mérhető, hogy halk- e valaki.

Attól, hogy az ártó szándékú álmagyarok zöme a megvezetési szándék okán harsány, még megvetendő a csendes, ártó szándékú álmagyarság is. Viszont nem annyira megvetendő a magyarrá válni szándékozók igazolás által motivált harsánysága, miként a magyarság néha  kényszerűen tüntetőleges megnyilvánulása sem az, bár az ellenszenv szemében  a magyarság minden - hunmagyari megnyilvánulása megvetendő, tehát néhol ...

Kőműves Géza

Subject: N1 KÁVÉZÓ - vendég Molnár Tamás: "Szívesen segédkeznék Gyurcsány kivégzésénél" | www.sokkaljobb.hu
To: Kőműves Géza <apor45@gmail.com>

Címkék: - uranya boldogasszony anyánk dózsa györgy honlap hun igazság koppány kőműves géza magyar napistenfia oroszország putyin szkíta turul tácsi istván ukrajna uranya www.

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.