Hunmagyar Vérszövetség: "MI a véleményem a Budaházy ügyről?" Dr. Ing. Sebestyén Teleki István

"MI a véleményem a Budaházy ügyről?"

Dr. Ing. Sebestyén Teleki István

Egy magyar szervezet elnöke irt nekem levelet, melyben Kérdést tett fel.
Válaszom a kérdésedre "MI a véleményem a Budaházy ügyről?" az alábbiakban olvasható.
A Budaházy per tanulságai kezdő és haladó ellenállóknak
______________________________________________

A Sárga Pólósok nemcsak részt vettek a Budaházy és csapatának perén, hanem utána összeültek és kielemezték az egész ügyet beleértve a törvényszéki tárgyalást is. (lásd mellékelt videot)
Úgy tűnik Dr. Bene Gábor nem örvend nagy tiszteletnek a Sárga Pólósok között. Díszmagyarnak nevezik, másokkal együtt (pl. Morvai-Schwartz Krisztina, Gaudi-Gross Tamás, Gonda László), akik elfoglalták a vádlottak mögötti első sort, ahol a vádlottak családtagjai kellett volna üljenek. Egyesek a díszmagyarok közül pl. a "raccsoló zsidó"-ként emlegetett Krasznai Zoltán "magyar" tartótiszt
hálózatába tartoznak. A "raccsoló zsidó" Krasznait teszem felelőssé az Erdélyi Világszövetség szétverésének koordinálása miatt!!! Mindeközben sikeresen játssza ö is a nagy magyart! Erdélyben is vannak ilyen díszmagyarok, akik a hálózatához tartoznak, mint pl. a sepsiszentgyörgyi Horváth Alpár Szilamér (költőnek vallja magát) és Dr. Csiby Károly, aki írónak vallja magát. Az utóbbinak van havi 500.- lej nyugdíja, tehát jól jön egy kis mellékjövedelem a "raccsoló zsidó"-tól. Az előbbinek meg semmi jövedelme nincs, mert a Székely Időnek nevezett nyomtatott újságja rettentő kis példányszámban kel el. Neki is nagyon jól fog egy kis pótlék. Persze mindketten a "raccsoló zsidó" parancsára hevesen csaholnak, vicsorognak, nyilvános feljelentést írnak, pl. ellenem.
A besúgók, ügynökök kártételeit láthattuk a Budaházy és társainak perén, ahol a koronatanú az a Benkő nevezetű mindenhez értő, (de tanult szakmája nincs), aki 20 millió Forint nyomravezető vérdíjat kevesellte, de azért lebuktatta a Magyarok Nyilai félkatonai szervezetet, ahogy az ügyész nevezte az elítéltek szervezetét, akiknek a madzagon rángatott bírónő összesen 124 év börtönt osztott ki.

A magyarnak nem nevezhető titkosszolgálattól eresztett, mindenhova beépülö "raccsoló zsidó" egy bizonyos fekete listán szerepel olyan személyekkel együtt, akik a hálózatához tartoznak, mint pl. -Bella Árpád (nifadmin, újságíró), -Dr. Bene Gábor (jogász és örökös ősnemzeti fellegjáró), Dr. Kreczinger István, Szatmárról áttelepült "túlfűtött magyar", akit a "raccsoló zsidó" Krasznai sikeresen lehűtött és közösen tették tönkre a csonka országban működő Erdélyi Világszövetséget.
A hálózatához tartozó 2 személyt még beazonosítottam, de nevük most nem jut eszembe 23 év távlatából (mégis eszembe jutott: Székelyhidi Ágoston és egy MDF-es parlamenti képviselő Csapody Miklós). Egy tartótiszt hálózata nagyon szétterjedő lehet (G*** gondolj arra a matematikai képletekkel ellátott cikkemre, hogy a hálózatokat miképpen lehet kombinálni!).
Az Erdélyi Világszövetség (EVSz) szétverésében részt vett még egy nagyváradi "magyar" szekus tiszt is (érdekes, ez is raccsol), akit még a Csau-rendszerben a 80-as évek elején vetettek be az erdélyi magyar emigráció ellen. Neve Kiss Vladimir (Elemér), aki "megszökött" a Csau rendszer magyar elnyomása elöl. Az olasz Latina-i táborban kezdte karrierjét, s onnan került át Svájcba. Mivel a szekus tisztek 45 éves korban nyugdíjba mehetnek (most 70-en felül van Vladimir), ezért Vladimir jelentkezett otthon, habár még svájci politikai menedék papírokkal rendelkezett csak, tehát nem mehetett volna haza. Így az "alvó" tisztet ébresztették a szekun és Vladimir aktív lett az EVSz-ben, de annyira, hogy megválasztották titkárnak a Zürich-i szervezetben. Személyi adatait elküldtem Budapestre, mint EVSz zürichi elnöke, a testvér szervezethez, akik leadták a magyar titkosszolgálatnak. Jött is a visszajelzés, hogy Vladimir aktív szekus tiszt, kémiai profillal, a bukaresti fotólaborját is vezette a szekunak, de volt a kőolaj és gáz minisztériumban főosztályvezető is.

Vladimir a megválasztása után hamarosan a nagyon aktívból átalakult passzívvá, tehát többet nem lehetett rábízni semmit, mert nem végezte el.
Ugyanebben az időben indult a támadás az EVSz ellen a Jimmy Carter féle szabadkőműves páholyból is. Szoros kapcsolatot ápolt Tőkés László a páholy egyik fővezérével Gyarmathy György professzorral is, aki akkor épp a Zürichi Műszaki Egyetemen (ETH) dékán volt és energetikai gépeket tanított. Tőkés László püspök együtt aludt nála Smaranda Enache román zsidó növel (1993-ban volt). Ezt egy másik simlis alak mondta, aki egyik szervezet elnökeként feljáratos volt Gyarmathyhoz és bekukkantott a vendégszobába, ahol látta a dupla ágyat ketten használják, valószínűleg nem felváltva. Ebben a periódusban szervezte a Jimmy Carter páholya a Neptun-i Folyamatot (román hatalmi részről a Rise Project volt bekapcsolva fedő szervezetként). Ugyanebben a periódusban megjelent Zürichben Markó Béla is, Bodó Barna alelnökkel együtt, akik szintén a magát Küküllövár-inak mondó (egyébként anyja után budapesti zsidó) Gyarmathyval jelentek meg a Szent István központ üléstermében. Ekkor már kiszimatoltam, hogy itt nem egyéb folyik, mint az erdélyi magyarság elárulásának intézményes megszervezése. A gyűlésen keményen kikeltem ellenük, mire Gyarmathy elvette tőlem a szót. A válaszom az volt, hogy téged itt nem választott meg senki elnöknek, tehát nem veheted el a szót senkitől. Mire egyesek elkezdték mondani, hogy a doktorandus, hogy merészel a dékánjával ilyen hangnemben beszélni. Később győzködték Gyarmathyt, hogy rúgjon ki engem, csakhogy ez Svájcban nem így megy! A dékánokat évente váltogatják, ahogy az államfőt is, és nem katedrák, hanem önálló kutató és oktató intézetekből áll az ETH. Úgyhogy én nem ijedtem meg ettől, de a 2 gyerekünkkel otthon lévő feleségemre is ráijesztettek, hogy a Gyarmathy ki fog rúgni az ETH-ról. Ez elött az akció elött egy hosszasan tartó, nagyon sok embert bevonó körleveles akciónak voltam a célszemélye, ami végül a zürichi rendőrségre került. Tehát előzőleg már a feleségemnek erőt mutattak fel. Az én nevemben írogattak mindenféle aljasságokat: 80 éves öreg hölgyeknek vallottak szerelmet a nevemben, egy párizsi homoszexuális hegedűművésznek, aztán feleségem családját (Teleki) támadták ki olyan személyek nevében, akiknek az én nevemben levelet írtak: antiszemitázták, zsidó gyilkosnak nevezték Teleki Pált, stb.. Mikor a rendőrség behívott, akkor a következőt mondtam nekik:
-A levelek száma olyan nagy, hogy ezt én egyedül nem írhattam, különösen, ha azt vesszük, hogy mindennap több mint 8 órát dolgozom, plusz 40 perc oda, meg 40 vissza a munkahelyemre.
-Felrajzoltam nekik a gráfelméletben ismert kört és annak a kerületére felrajzoltam a levelekben szereplő személyeket egy-egy ponttal. Aztán ezeket egy-egy vonallal összekötöttem, hogy lássa mekkora mennyiségű levelet kellett volna írogassak, felbélyegezzek, leragasszam a borítékot, elvigyem egy postaládáig.
-Következtetésem, hogy engem azért támadnak, mert az EVSz egyik aktív elnöke vagyok. Csak a román szeku tevékenysége lehet ez a nagy körlevelezés!
A levelekben érintett, Svájcban lakó, személyeket mind behívatták, kikérdezték. A lényeg, hogy a levéláradat leállt. De nem állt le az ellenem elkezdett kiszorítósdi, amiben a "magyar" szolgálat is bőven részt vett.
Az EVSz németországi elnöke, Kontur Bertalan, Szépvízről kivándorolt sebész, lefeküdt a Jimmy Carter páholynak. Azóta semmilyen kapcsolatom nem volt vele. Hamarosan az EVSz csúcs-elnöke a Brazíliában élő milliárdos, Zolcsák István, egy furcsa balesetben meghalt. Zolcsák István nekem személyesen mesélte el, hogy a szeku milyen fegyveres akciót indított el Brazíliában az ö meggyilkolására, de teljesen elbukták az akciót, és a szekus bandát letartoztatta a brazil speciális egység. Az akciót fizetési napra tervezték és (házi-)bank rablásnak álcázták. Azonban az akkori kb 1500 alkalmazottal dolgozó gyárban minden emelet folyosója automata módon, központilag irányított rácsos ajtókkal volt felszerelve. Úgyhogy a behatoló géppisztolyos román szekusok minden emeleten, ahol nem a pénzt, hanem Zolcsák Istvánt keresték, mint patkányfogóban bennrekedtek. A Zolcsák István „balesete” után lassan szétesett és megszűnt az EVSz.
Összefoglaló
ÜGYNÖKÖK, BESÚGÓK, GYENGE JELLEMÜ, MANIPULáLHATó EMBEREK ÉS TARTÓTISZTEK MUNKÁJÁNAK AZ EREDMÉNYE: MA MÁR NINCS MAGYAROK NYILAI ÉS NINCS EVSZ!!! MINDEN NEMZETI ÉRDEKÜ KEZDEMÉNYEZÉST SIKERESEN MEGGÁTOLNAK!!!
Következtetésem az eddig elszenvedett mocsokáradat, és kiszorítások alapján a következő:
1. A Kárpátmedencében (KM) az egész magyarság rettentő nyomás alá került. A KM közepén lévő, még Magyarországnak nevezett országban nem a magyar érdeket képviselik (keresd cikkemet "Van-e még a magyaroknak országa?" címmel. A Deák Ferenc által ránkvándoroltatott, milliónál nagyobb tömegű zsidok az első vh. idejére már párhuzamos társadalmat (PT) alakítottak ki a magyar államon belül. Ennek a PT-nak a tagjai indították el és valósították meg az első európai Nagyizraelt a történelmi Magyarország területén, vörös köntösbe burkolva és Tanácsköztársaságnak nevezve, pont úgy ahogy az első zsidó-cionista világkongresszus stratégiai céljai között szerepelt.
2. Horthy Miklós vezetésével, ahogy tette ezt Ata Türk is Törökországban, a Tanácsköztársaságot leverték és a zsidóság agresszív térhódítását vissza szorították, de megszüntetni nem tudták.
3. Ennek a PT-nak a tagjaiból kerülnek ki a pártvezetők a rendszerváltásnak gúnyolt 1989-es év óta is. Bármelyik párt is kerül hatalomra, a PT van hatalmon! Legrosszabb esetben, ha az illető mégis magyar, akkor a feleség zsidó és az Eszter-effektus szerint cselekszik a magyar férj.
4. A cionista zsidóság elfoglalta a magyar állami intézményeket, azokat saját céljainak megfelelően működteti a magyar adófizetők pénzén. Ennek megfelelően a magyarnak ma már nem mondható titkosszolgálatok, rendőrség és mindennemű erőszakszervezetek a zsidóság által működtettetett PT utasításait hűen végrehajtják.
Tehát ne csodálkozzunk azon, hogy pl. az én legfrissebb esetemben nemcsak a román szolgálatok szorítójában vagyok, hanem a magyar szolgálatokéban is. Rettegnek az erdélyi magyarságtól, ha ez netalán önmagára találna. Rettegnek a magyar nemzeti érzelem tömeges ébredésétöl. Ezért hallgatólagosan együttműködnek a magyarságot ősi lakóhelyéről elkergetni meg erőszakosan homogenizálni akaró utódállamok erőszakszervezeteivel. Ott bomlasztanak, ahol tudnak, és ha kell együttműködnek az utódállamok fasiszta erőszakszervezeteivel. S mindezt teszik a diktatúra felé haladó EU-n belül, amelyet az európai zsidó PT, amerikai védőernyő alatt. már teljesen maga alá gyűrt.
Arra kell felkészülnünk, hogy a magyarországi zsidó PT hatalma elkezdett magabiztosságában teljes arroganciát mutatni. A Budaházy és Társai „példás” megbüntetésével a magyarság tűrőképességét tesztelik. Ha tűrjük, akkor a következő ellenállók még brutálisabban lesznek majd kezelve. A társadalom, ha nem áll ki mellettük, akkor a nyomást emelni fogják, és az ellenállókat még gyorsabban fogják elítélni, még súlyosabb büntetésekre. Elkezdődött egy durva kontraszelekció, a magyar társadalom puhapöcsítése. Minden nemzeti mozgalmat meg próbál a PT kezében lévő hatalom csirájában elfojtani. Ehhez pedig minden magyar érdeket képviselő és kezdeményező szervezetbe beépülnek és azt lehetetlenné teszik, vagy ha lehetséges annak vezetőséget, mint a Budaházy és Társainak esete is mutatja, példásan sok évi börtönnel büntetik. Elérkezett a kirakatperek újbóli periódusa, a magyar nemzeti mozgalmak ismételt teljes elfojtása!
A HVIM és köztem folyó beszélgetésre 2 magyarellenes hatalom is sikeresen kémkedett: a magyar és a román. A magyarnak valószínű Horváth AlpárSzilamér és Borsos Géza, míg a románnak egyik legnagyobb székelyzászló lobogtató, magát mélyszékelynek mutató, árnyékszékely.
Kérdezitek a kiuthoz való lehetőségeket? Akkor, amikor a szegénység miatt olyan sokan kerülnek kilátástalan helyzetbe, hogy a kiutat csak a nemzet elárulásában látják, akkor ne csodálkozz, hogy az árulók létszáma aszimptotikusan szaporodik és tart a nemzet felszámolásának értéke felé. Akármerre fordulsz mindenfelé magukat álcázó, megélhetési bűnözőkbe ütközöl.
A lehetőségeink felsorolása helyett kiáltsuk kórusban:
Je suis terrorist!
A Budaházy per tanulságai kezdő és haladó ellenállóknak

Címkék: - uranya boldogasszony anyánk dózsa györgy honlap hun igazság koppány kőműves géza magyar napistenfia oroszország putyin szkíta turul tácsi istván ukrajna uranya www.

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Sebestyen István üzente 3 éve

Alpàr bemàsolta ide a legutobbi ràgalmazo cikkét. Allandoan azzal fenyegetözik, hogy megdönthetetlen bizonyitékai vannak ellenem, melyek szerint én terrorista vagyok. Ezekkel a bizonyitékokkal fenyegetözik màr egy éve. Ezekre a bizonyitékokra hivatkozva, melyeket sosem mutat be, irogatja a ràgalmazo leveleit. Akinek van egy csepp esze nem terjeszti a leveleit, mert egyböl érezhetö, hogy csak a bomlasztàs a céljuk. Egyébként a Hun-Magyar Vérszövetség mozgalom tagjai is megkaptàk Horvàth Alpàr Szilamér leveleit és elküldték nekem, En csak a facebook oldlalamra kitett rövid cikket és a Csibi Barna àltal készitett interju 3 részéhez a youtube linket küldtem el nekik. Tegnapelött meg is jött a mozgalom itélete: Horvàth Alpàr Szilamér ràgalmazó hadjàratot folytat és pont e miatt ügynök gyanus!
Kivànok tovàbbi jo szorakozàst Alpàri Alpàr. De ez a szorakozàsod rendkivül kàrtékony a székelység szàmàra! Tovàbbra is fenntartom a javaslatom, hogy az ujsàgcikkeidet megjelenés elött 2 vagy 3 föszerkesztö helyettes ellenörözze. Olyan ràgalmazo cikkeket jelentetsz meg, hogy az ujsàgod méltatlan a Székely Önrendelkezési tanàcs médiàja lenni. Semmilyen komoly ügyet nem képviselhet egy olyan ujsàg, mely ràgalmaktol hemzsegö cikkeket enged meg magànak a föszerkesztö tollàbol. Kivànok neked, mint mindig, jo gyogyulàst! Habàr erre sajnos nincs sok remény!

Válasz

Horváth Alpár üzente 3 éve

UTOLSÓ ÜZENET DR.ING.-NEK

Innen üzenem a Dr.Ing.-nek, hogy:

EDDIG VOLT, NINCS TOVÁBB!
Nekem bizonyítékaim vannak a „Dr.Ing.” ellen, NEM IS EGY, LEGALÁBB EGY FÉLTUCAT!!!
Dr.Ing.-nek viszont ellenem semmije sincs a hazugságain, rágalmain kívül!
Európában ma örömmel vesznek minden „fülest”, híradást egy potenciális terroristáról, EGY „AKTÍVRÓL” MÉGINKÁBB!!! S így valószínűleg nagy érdeklődéssel fogják olvasni, milyen terveket szőtt és sző Dr.Ing., de úgy, amint azt Soros György teszi:
bársonyszékből, jó megélhetés mellett MÁSOKKAL SZERETNÉ ELVÉGEZTETNI/KIVITELEZTETNI A TERVEIT. És közben Szupernapoleonnak, Szupernagysándornak, no meg – gondolom – Szupersorosgyurinak vagy Szuper-Abu-Bakr-al-Bagdadi-nak képzeli magát – (persze minden esetben a név elé kell illeszteni a „Dr. Ing.” méltóságjelzést! No, meg a „Teleki” nemességeredet-nevet, amit házasság útján szerzett…)
Mi több: a Beke István és Szőcs Zoltán "csőbehúzása" is Dr.Ing.-"mű" volt.
Ezt, ha akarná, akkor sem tudja letagadni, mert az ártatlan székely fiatalok letartóztatása és az ellenük folyó eljárás vádiratában explicite szerepel a neve is, de az az időpont és helymeghatározás is, amikor a Dr.Ing. Csíkmadarason épp a HVIM-es fiatalok csőbehúzásán munkálkodott, amiről saját bevallása szerint „emlékeztetőt” is szerkesztett, írt és szétosztott…
A Vádirat elérhető az interneten! (lásd még e szöveg végén!)
A vádiratban emlegetett „STI” nem más mint Sebestyén Teleki István!!! Mert 2015. aug. 19-én Csíkmadarason más STI nem beszélt majd 5 órán át a HVIM-esekkel!!!
A „modora”, szóhasználata”, kedvenc szavai, kifejezései, stb. alapján, amelyek visszaköszönnek a Vádiratban, egy fél képzett szövegszakértőnek is gyerekjáték lenne beazonosítani az „STI” és a „Sebestyén Teleki István” azonosságát
Mi akkor találkoztunk a HVIM-esekkel, amikor STI-tól jöttek!
S akkor el is mondták a rákérdezésemre, hogy mi történt. Elmondták, hogy teljesen eszement elképzelései vannak az itteni helyzetről Sebestyénnek.
Elárulom Dr.Ing., hogy a Maszol újságírója is megkeresett az Ön szerepével kapcsolatban a Beke-Szőcs ügy és a Vádirat kapcsán. Egyebek mellett, amiről tájékoztattam, a következőket is közöltem vele – arra a kérdésére, hogy engem zaklatott-e a DIICOT, a SRI vagy a rendőrség:
„Nem. Egyáltalán nem. És én ezt is beszédesnek tartom, mert afelől kétségem sincs, hogy mi is "képben voltunk" és vagyunk. Lehet, hogy már Csíkmadarasra "oda voltunk tervezve", csak Sebestyénnek engem nem sikerült oda csapdába csalnia. Én már akkor tudtam, augusztus 18-án, hogy valami "bűzlik" Sebestyén akkurátusan előkészített csíkmadarasi helyszíne körül!
És erről Szőcs Zoltánt is figyelmeztettem, mert szegény Zoltán nagyon becsületesen előbb kikérte a véleményemet, hogy van-e ellenvetésem, hogy ők Sebestyénnel Csíkmadarason találkozzanak.
Természetesen azt mondtam, hogy nincs, de figyelmeztettem, hogy nekem Sebestyén gyanús, és nagyon vigyázzanak, mert ott, a csíkmadarasi helyszín körül valami bűzlik.
Annyi foganatja volt is ennek, hogy végül nem az alaposan előkészített helyszínen beszélgettek (a tűzoltóság emeleti tanácstermében), hanem Szőcsék kérésére a falun kívül, a polgármester által "biztonságosnak" mondott valami nyaralóféleségben vagy annak az udvarán/kertjében.
De a jelek szerint ez az eshetőség is be volt valamiképpen "tervezve" Sebestyén vagy a Hatalom, illetve mindkettő részéről!”
Nos, Dr.Ing.!
Akarja még folytatni a mocskos „munkáját”? VAGY LEÁLL???
Ha akarja, NEM LESZ KEGYELEM, ÉS KIPAKOLOK ÖNMÉLTÓSÁGOD Dr.Ing.-SÉGÉRŐL MINDENT, AMI BIZONYÍTJA, HOGY…vagy terrorista, vagy ügynök, vagy mindkettő!!!
NOS: töprengjen, meditáljon, hogy mit is lehet kipakolni egy olyan emberről, aki eddig mindenhonnan kirúgatta magát, miután megismerték, mit ér a bőre, ÉS AKI SZEREPEL AZ OMINÓZUS VÁDIRATBAN!!!

A VÁDIRATOT e szöveg olvasói magtalálják a következő helyek valamelyikén:

1.

2.
Kereshető formában (felismertetett szöveggel) a következő MegaDrive-os címen:
A linket csak be kell másolni/írni egy böngészőbe + Enter, és máris helyben vannak!
Könyvtár neve (ahová a linkkel érkezni fog):
„A VÁDIRAT”
LINK:

Teljes, abszolút megvetéssel DR.ING. iránt:
Horváth Alpár

Válasz