Hunmagyar Vérszövetség: Már terror is van, nem csak terrorveszély!

Kőműves Géza: Terrorveszély! A végén kiegészítve, hiszen terror is van!

A LIKUDNYIK FIDESZ HANDABANDÁJÁBÓL ÉS NEMZETVESZTÉSÉBŐL IS ELEGÜNK VAN!

A magam részéről nem, hogy nem értek egyet a likudnyikok által feltett, nemzeti konzultációnak hazudott kérdésekkel, hanem egyenesen a tőlük megszokott módon cinikusnak és félrevezetőnek, amolyan „parasztvakításnak” tartom a kérdésegyüttest.

Egy hunmagyar számára nem kérdés, hogy idegenvérű, idegenkultúrájú, jobb megélhetést kereső, a Hunmagyar Nemzetet szétzüllesztő népeknek, miként a vezető, álmagyar parazita réteget adóknak sincs  semmi keresnivalójuk  a Hazánkban!

Még akkor sem kell a menekültáradat, ha a valójában szerencsétlenek és  a  helytartóink nemzetközi bandájának köszönhetően váltak földönfutóvá!

Vagyis e nemzetközi, gyarmatosító banda fosztotta ki hazájukat, borította fel többször társadalmi rendjüket és dönti őket romlásba a mai napig. Valamint jól láthatóan szándékosan szabadítja ránk szerencsétleneket.

Akkor sem kellenek az uraink - parazitáink sem, ha már generációk óta itt élnek! Amit főztek, egyék meg módon kell hozzáállni!

Orbánék hatalmasan kétszínű játékot játsszanak és aljasul terelik el a figyelmet arról, hogy a könnyen valósággá váló magyarországi terrorcselekmény alapvető indítéka, hogy a likudnyik Fidesz éppen magyar katonákat küld abba az iszlám katyvaszba, melyet nemzetközi zsidó bandája hozott létre. Az a nemzetközi banda, mely a menekültáradatot is létrehozta. Az a nemzetközi banda, melynek adósságtörlesztés címén Orbán talicskázza a pénzt, kedvez a cégeiknek, s jutalom biza nem más, mint jó minősítés = A HUNMAGYAR NÉP KIFOSZTVA NÉLKÜLÖZ.

ORBÁNÉK AZ UN. BALOLDALLAL EGYETEMBEN KÉRJENEK MAGUKNAK MENEDÉKJOGOT IZRAELTŐL, TÁVOZZANAK ÉS MINDJÁRT NEM LESZ HUNMAGYORSZÁGON TERRORVESZÉLY!

Tehát egyféle terrorveszély természetesen a zsidesz kormányzat politikája következtében az iszlám részéről fenyeget.

A hunmagyar nép ellenében már tombol a Fidesz terror: Az országos népnyúzáson, közvetett népirtáson, helyi arrogancián, a nép akaratának semmibevételén túl, a saját fajtájuk érinthetetlenségét, kritizálhatatlanságát és a holokausztnak titulált krimit egyre nagyobb arroganciával, mint számtalan lövetű, forgótáras coltot egyre eszeveszettebben nyomják a hunmagyarság fejéhez.

Címkék: - uranya boldogasszony anyánk dózsa györgy honlap hun igazság koppány kőműves géza magyar napistenfia oroszország putyin szkíta turul tácsi istván ukrajna uranya www.

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Hazánkat is támaszponttá alakíthatják a jenkik a kormány sűrű bólogatásai közepette
A Honvédelmi Minisztérium (HM) védelempolitikáért és védelmi tervezésért felelős helyettes államtitkára megerősítette, magas szintű tárgyalásokon valóban volt már szó arról, hogy az USA nehézfegyverzetet állomásoztatna a Baltikumban és más kelet-közép-európai országokban, de hivatalos megkeresést még nem kaptak. Magyarország még nem kapott hivatalos megkeresést a Pentagon javaslatáról, hogy az USA nehézfegyverzetet hozna kelet-közép-európai országokba - mondta Siklósi Péter, a HM helyettes államtitkára kedd délután a köztévében. Szerinte így a magyar kormány sem alakította ki hivatalos álláspontját a kérdésről. A helyettes államtitkár azt mondta, a Magyar Honvédség és az Egyesült Államok hadserege között komoly kiképzési és gyakorlatozási együttműködés van. Magyarországon is több nemzetközi gyakorlatot tartottak már, Siklósi Péter szerint így logikus lépés lenne, hogy a gyakorlatokon szükséges nehéz haditechnikát, például a páncélozott harckocsikat ne kelljen ide-oda szállítani, hanem Magyarországon tárolnák. Vasárnap a The New York Times írt arról, hogy a Pentagonban felmerült elképzelés szerint az USA nehézfegyverzetet állomásoztatna a Baltikumban és más kelet-közép-európai országokban az "ukrajnai orosz beavatkozás" miatt aggódó NATO-szövetségesek megnyugtatására, egyben esetleges további agressziók megelőzésére. Lengyelország és Litvánia aznap megerősítette, hogy folynak a tárgyalások a nehézfegyverek telepítéséről. A tekintélyes amerikai napilap amerikai és NATO-illetékesekre hivatkozva azt írta, a javaslat tankok, tüzérségi harci járművek és összesen akár ötezer katona felfegyverzésére elegendő más nehézfegyverzet Lettországba, Litvániába, Észtországba, valamint Lengyelországba, Romániába, Bulgáriába és esetleg Magyarországra való ideiglenes áthelyezésére vonatkozik. A lap megjegyezte, hogy az elképzelést még az amerikai "védelmi" miniszternek, a Fehér Háznak és a többi NATO-tagállamnak is jóvá kell hagynia. A The New York Times értesülése szerint a Pentagon várhatóan elfogadja a javaslatot még a NATO védelmi minisztereinek júniusban esedékes tanácskozása előtt. A lap kitért ugyanakkor arra, hogy a szövetségen belül már politikai akadályok merülhetnek fel, ugyanis többen aggódva tekintenek egy ilyen lépés lehetséges hatásaira. (MTI)

Válasz

Amerikai nehézfegyverek Magyarországra?

Budapest, 2015. június 14. vasárnap (MSZF)

Az Egyesült Államok azt tervezi, hogy nehézfegyverzeteket és egy amerikai zászlóaljat telepít Magyarországra. A harci erők telepítéséről konzultációk folynak a magyar kormánnyal – adta hírül a Magyar Békekört szervező Magyar Szociális Fórum vasárnap reggel, a Pentagon Reuters által idézett forrására hivatkozva.

Az amerikai bejelentésről a magyar média nem adott hírt, és a magyar kormány sem reagált rá.

A Reuters szombati jelentése szerint a névtelenséget kérő amerikai hadügyi forrás kijelentette: „Jelentős hadifelszerelést fogunk előre telepíteni Észtországba, Lettországba, Litvániába, Lengyelországba, Bulgáriába, Romániába és valószínűleg Magyarországra”. Tankokról, gyalogsági harci eszközökről, nehéz fegyverekről, és ötezer amerikai katona kelet-európai állomásoztatásáról, köztük egy zászlóalj magyarországi telepítéséről tett említést. Minderről még nem született döntés, de konzultációk folynak a NATO-szövetségesekkel, és várhatóan a NATO védelmi minisztereinek e havi brüsszeli tanácskozásán döntenek róla – mondta a névtelenségbe burkolózó amerikai hadügyi forrás.

A Magyar Békekört szervező Magyar Szociális Fórum (MSZF) vasárnap arra szólította fel a magyar kormányt, hogy azonnal tájékoztassa a lakosságot, valóban tárgyal-e amerikai haderő magyarországi telepítéséről, és mi az álláspontja az amerikai tervvel kapcsolatban.+++

Kiadta: MSZF SZK

www.mszfszk.hu