Hunmagyar Vérszövetség: Magyarok-SZDSZ! Egy barátságtalan meccs margójára

A bíró lefújta a meccset - az SZDSZ kiesett Magyarország – SZDSZ 3-3 (0-3), tizenegyesekkel 6-4 Reménytelen helyzetben tudtak fordítani a magyarok – a félidőben még három góllal vezettek az idegenek vendégek. Hazai pályán, szoros mérkőzésen tizenegyespárbajban győzték le a bőgatyában futballozó magyarok az El-Al izraeli légitársaság logójával díszített kék mezes vendégeket. Az SZDSZ ravasz, sokszor durva játéka rányomta bélyegét az első félidőre. Soros edző a legrafináltabb rókákból álló csapatát küldte a pályára. A Rajk – Szabó, Mécs, Kőszeg, Magyar – Tamás, Kis, Demszky – Pető, Haraszty, Tölgyesi felállású SZDSZ-esek tudták, hogy nagy a tét. Mertek kezdeményezni, tették a dolgukat. A magyarok nem erre készültek, szemmel láthatóan megszeppenve és összezavarodottan játszottak. A félidő után mintha kicserélték volna a hazaiakat. Bátor, kezdeményező játékkal lepték meg a kékeket, akik zavarodottan, hibát hibára halmozva keresték a helyüket a magyar pályán. A magyarok az SZDSZ alattomos húzásaira kemény belemenésekkel válaszoltak. Jó volt újra látni a magyar virtust a Nemzeti Stadionban! Kist már korábban lecserélték, és a Tölgyesi–Kuncze-csere sem segített a kékeken. A szép számú közönség „Ki a jobb? Magyarok!” rigmusokkal buzdította az övéit. A második félidő közepén valaki a szélsőjobb szektorból egy libát engedett a pályára, ami a nézőtéren nagy derültséget okozott. Az SZDSZ gyúrója, a feleségverő Wekler ordítva pattant fel a kispadról. A közjáték után a magyarok döntetlenre szépítettek a rendes játékidőben. A hosszabbításban ádáz küzdelem után sem jutottak dűlőre a csapatok, bár a mieink vezető – amúgy teljesen szabályos – gólját az amerikai bíró (Palmer) nem adta meg. A rövid pihenő után a magyarok tizenegyesekkel büntették az SZDSZ-t. A bíró lefújta a barátságtalan mérkőzést: a magyarok győztek, az SZDSZ kiesett. Végleg.

Frissítés: Lapzárta után érkezett a hír, mely szerint a mérkőzést követő nemzetközi sajtótájékoztatón az SZDSZ csapatának jogtanácsosa, az Eörsi & Eörsi & Eörsi & Tettestársai ügyvédi iroda vezetője, Eörsi Mátyás bejelentette, hogy a rasszista és kirekesztő „Ki a jobb? Magyarok!” skandálás, valamint az ún. nagy-magyarországos transzparensek miatt a FIFA-nál megóvják a meccset. Az „M”LSZ teljes mellszélességgel támogatni fogja a beadványt – erősítette meg Picsányi Sándor elnök. Soros György mesteredző azt is elmondta, hogy számítanak a FIFA pozitív döntésére, ellenkező esetben vissza fogják kérni a katari labdarúgó vb-ről döntő szavazás előtt kiosztott bónuszokat és Rolex-karórákat.

Tudósított: Verőcei Tibor

Hivatalosan is megszűnt hazánk történelmének egyik legkártékonyabb szerveződése!

Címkék: gyűlölet hazaárulás liberális politika szdsz zsidók

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.