Hunmagyar Vérszövetség: Kőműves Géza Csurka előrejelzéséhez.

A nyílt bevándoroltatás nemlétét leszámítva ma is az van, amit Csurka leírt, csak sokan nem látják. Gondolkodó magyarnak lenni már régen keserű és nagyon fájdalmas érzés. Minden ravaszsággal, álmagyar retorikával  fedett, látható történések, a töretlen irányba evickélés jelen állapotai világosan mutatják, hogy semmi köze a hunmagyarnak a saját sorsa irányításához. Teljesen mindegy mekkora hányada idegen a lakosságnak és teljesen mindegy mit vartyog a szintén elnyomó kasztból kikerült kormányzat, a valódi magyar érdekek szóba sem jöhetnek. A bohózat mögött, melyet főként az államalkotó és az ide telepedett jóravaló rokonnépek  átverése végett űznek, a legfontosabb elem, hogy a önrendelkezést, vagyis a népakarat érvényesülésének még a kockázatát is mellőzzék és továbbra is e kisparazita lakájnépség küzdhessen egymással a zsíros helytartóságért. Most éppen ezek a tetűhintások tömik a zsebüket, de degeszre!Ugyanaz a kettősség, vagyis ugyanaz a színjáték folyik nálunk, mint Brüsszelben, Berlinben, Párizsban, ..., csupán némileg más tekintetben. Ott elítélik a terrorizmust, ugyanakkor készakarva megteremtik. Itt elítélik az ilyen politikát, de édes szövetségeseik és a sok hazai aljasságról nem is beszélve. De mégis egy picit: Olyan utolsó, idegenlelkületű és gátlástalan a nyakunkba varrt "államfőnk", hogy éves, szilveszteri beszédében a nyíltan magyargyűlölők elveszítésén mer sajnálkozni, üzenve a kasztjának, hogy kinek az embere is valójában.                                                                                                                                                                  Kőműves Géza

A MIÉP elnöke, Csurka István 1998. február 8-án a következőket írta” A végső cél a Magyarság kipusztítása.

Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak.

Ez a kor, amelyben élünk különösen az, ami ránk következik a jövendő században a Népvándorlás kora.

A színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan szaporodó népek keletről nyugatra, délről északra vándorolnak.

A nemzetközi nagytőke és a bankok elősegítik ezt a népvándorlást, mert ez az érdekük. Az USA a NATO-n keresztül már beérkezett Európa közepébe, és most a saját igényeinek megfelelően néplerakatot akarnak csinálni Európa és Oroszország között.

Erre pillanatnyilag sajnos Magyarország a legalkalmasabb, mert kasztja – kormányai régen elárulták.

A trianoni határok között Magyarországon húszmillió ember is elfér, de belátható időn belül ebből csak hétmillió lesz a magyar és négymillió cigány, a többi kilenc pedig mindenféle vegyes, akkor Magyarország nemzetközi néplerakat lesz
itt a Kárpát – medence közepén, nagyjából ugyanannak a nemzetközi kozmopolita rétegnek a vezetése alatt, mint ma.

Nagyon keserű lesz akkor Magyarnak születni.
Megbélyegzettség, üldözés, megszégyenítés és a teljes Magyar történelem eltagadása lesz az osztályrészünk .
Nyelvünk helyén vartyogást hallhatunk.”

Címkék: kőműves géza pártus- szkíta - úrnépi -hunmagyar- hun- magyar.szentkorona- ÁrmÁny

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Kőműves Géza Koppány 2 hete új blogbejegyzést írt: MEDDIG TŰRJÜK EZT IS?!

Tejfalussy András írta 3 hete a(z) Vanília- pudinggal bevont avas szalonna. blogbejegyzéshez:

KÉRJÜK ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKÖT, ...

Kisbaczoni Benedek Zoltán 3 hete új blogbejegyzést írt: 1956 emlékére

Kisbaczoni Benedek Zoltán írta 3 hete a(z) Kitiltotta az EU a mérgező szert gyártó céget blogbejegyzéshez:

Teljesen igazad van! 2018-tól érvényes a kitiltás - de ez nem ...