Hunmagyar Vérszövetség: "Kevés lesz a lámpavas."

"Kevés lesz a lámpavas."

Némi javítás mellett  még hozzáteszem, hogy ez a valójában hiteles alapon kelt jogos támadás a Fidesz mellett, vagyis érdekében történik a Jobbik ellen. Ha én oly kezdő volnék és elmennék voksolni, színesíteni a cirkusz maximuszt, természetesen a Jobbikot támogatnám.

Kőműves Géza

A "Kevés lesz a lámpa vas." csak egy üres szöveg. Még egy kis szerény magyarérdekű változáshoz is többet kellene érteni, s tenni, mert nem repül a sültgalamb. Semmiféle nélkülünkhelyzet nem a magyar ügyet fogja szolgálni, ezt tudomásul kéne venni!

Nem csak Vonáék nem magyarérdekű zsidópinokkiók, hanem a természetesen nemzetvesztő Zsideszen túl, maga a sötét hátterű Pap Gábor is ... , s továbbá természetesen  zsidó László András is az ( Nem mintha ez önmagában mindent eldöntő gyalázat lenne.), mellyel közröhejes módon még a "Magyar Nemzeti Arcvonal" is pozitíve példálózik. Tehát fényévekre vagyunk az általános megvilágosodáshoz, nem még bármely tetthez, mikor még "az adott szó kötelez" és keresd a tenni vágyó magyarok közösségét minimum magyar zsiger is veszni látszék.
                                                                                              Kőműves Géza

---------- Továbbított levél ----------
Feladó: Csaba Mészáros <lovasemberek@hotmail.com>
Dátum: 2014. május 25. 11:47
Tárgy: Kevés lesz a lámpa vas.
Címzett: "apor45@gmail.com" <apor45@gmail.com>

Pap Gábor: a JOBBIK a legsötétebb ideológia képviselője
"Ez egyszerűen érthetetlen. Hogy lehet normális magyar em­bert arra uszítani, hogy a Habsburg restaurációnak híve le­gyen, sőt előmozdítsa? Egyébként most zárójelben mondom, amit mondok. Van egy olyan párt, amelynek ez a zászlajára van tűz­ve. Habsburg restauráció. De így, kifejezetten. És már csi­nálják neki az ideológiai talaját. Na ki, kitalálja ki, hogy me­lyik pártról van szó? A JOBBIK ez a párt. Ez bizonyított tény, tehát nem olyan dolog, amit csak sejtünk.
Mindenki a Jobbikban bízik, hogy az majd milyen jó lesz, ha hatalomra kerül végre, egy ilyen magyar párt! Egy frászt ma­gyar! A legsötétebb ideológia képviselője! Amit már ada­golnak, rengeteg normális, értelmes, jóindulatú, fiatal ma­gyar embert megtévesztettek és megtévesztenek. De rengete­get. A legsötétebb módon teszik ezt. Tessék elolvasni, hogy szól például a tanításuk: 1848-49-es időszakban ki a pozitív em­ber a magyarság szempontjából? Nem fogják kitalálni! Mi azt hinnénk, hogy az aradi vértanúk, mert bennünk ez vitán fölüli. A jobbik sötét ideológusa szerint az aradi vértanúk gaz­emberek, azok hazaárulók, megérdemelték a sorsukat. Eszerint a sátáni kifejtés szerint. És mit gondolnak, ki volt az ab­szolút pozitív? Most fogódzkodjanak meg, Haynau! Ezt le­írja, nyomtatásba adja, és a hallgatói tapsolnak neki! Ha nem vigyázunk, ha nem tájékozódunk, ezek az orrunknál fogva ve­zetnek majd bennünket! Bemutatják a baloldalt, és azt kér­dik: nem felel meg nektek ez a baloldal? Akkor majd meg­kap­játok a jobboldalt! Na, aztán majd megköszönhetjük ne­kik. A legsötétebb tanácsadói társaság vezeti őket. És a felszó­lalásaikból ez nem derül ki, mert most egyelőre még etetnek ben­nünket. Tehát vigyázat! Ha azt akarom, hogy tejeljen az ál­lat, etetem természetesen. Azután majd eljön a fejés ideje! Ak­kor majd megnézhetjük magunkat! Ugyanazt a témát ad­ják elő, amit én itt előadok. Csak éppen teljesen más előjellel!" - fakadt ki Pap Gábor a széleskörben tisztelt történész. Utá­nanéztünk a förmedvénynek, a szerzők Baranyi Tibor Im­re, Vona lelki vezetője, László András meg még egy harma­dik személy. Az Attila király főiskolán csöpögtetik a magyar­ság­központúság tudományát a jobbikos fejekbe. Ebből idé­zünk : az 1848-as király elleni lázadást (.) szabadságharc­nak nevezni voltaképpen szélsőbaloldali dilettantizmus. Mivel mind a Rákóczi-féle felkelés, mind az 1848-as polgári forradalom a tra­dicionális elveket képviselő, Magyarországon törvényesen ural­kodó Habsburg-ház ellen irányult mindkettő (.) a Sötétség ural­mának fokozására irányulónak tekinthető. (.) Nem valamiféle "igaz magyarság" húzódott meg a kurucság vagy a Kossuth-párti erők hátterében, hanem (.) a nivelláló nacionalizmus amelyben az a téveszme lépett működésbe, miszerint az egyetlen és legfőbb érték, ha valaki egy adott nép körében születik.
S hogy némelyek még a kálvinizmust tekintik az "igazi magyar vallásnak", mindennek nevezhető, csak pozitíviumnak nem - vág­ja ki az adu ászt a jobbikos szerzőgárda a Hazatérés templo­mában az úr asztalára.

Baranyi Tibor ImreEz a lap egy ellenőrzött változatarészletek megjelenítése/elrejtése A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Baranyi Tibor Imre
Született 1967
Nemzetisége magyar
Foglalkozása filozófus, író, könyvkiadó
Baranyi Tibor Imre (1967- ) magyar filozófus, író, fordító, könyvkiadó és szerkesztő, a magyarországi tradicionális iskola egyik legismertebb képviselője.
Tartalomjegyzék
Munkássága Baranyi Tibor Imre sokoldalú eddigi munkásságát javarészt a magyar tradicionális iskola keretei között fejtette ki. Kiadója és egyik szerkesztője volt a Tradíció évkönyvsorozatnak, főmunkatársa és szerkesztőségi főtanácsosa az Északi Korona folyóiratnak, továbbá független munkatársként részt vett az egykori Pannon Front folyóirat 11-14. számainak szerkesztésében is. Alapítója és vezetője az 1996-ban létrehozott, Debrecenben működő Kvintesszencia Kiadónak, a tradicionális szellemiség jegyében megalkotott A Metafizikai Hagyomány Centrumának, illetve a tradicionális erők összefogását célul kitűző Lux Mundi - Spirituális Szövetségi Alapítványnak. Szintén alapítója és egyik főelőadója a 2012-ben létrehozott Attila Király Szellemtudományi és Nemzetstratégiai Akadémiának.

Vona Gábor és Barcsa-Turner Gábor társaságában a Magyar Sziget rendezvényén 2011-ben Elnöki főtanácsadója Vona Gábornak, a Jobbik Magyarországért Mozgalom vezetőjének.[1]
Mindezeken túl műfordítóként és szakíróként is tevékenykedik. Teljes műveket ültetett át magyar nyelvre René Guénontól (önállóan két, társfordítóként három kötetet), valamint Titus Burckhardtól és Julius Evolától (egy-egy kötetet). Rövidebb terjedelmű tanulmányokat is fordított, elsősorban ugyancsak tradicionális szerzőktől, többek közt Frithjof Schuontól, Seyyed Hossein Nasrtól és Marco Pallistól. Mint szakíró is termékeny szerző. 2013-ig két önálló kötet (Fejlődő létrontás és örök Hagyomány, Hagyomány és magyarság), egy társszerzős kötet, illetve számos - javarészt szintén tradicionális orgánumokban publikált - tanulmány jelent meg tőle.
Bibliográfia Saját kötetei
  • Kard, kereszt, korona. Tradicionális tanulmányok a magyarságról. "Lux Mundi", 2000. (Horváth Róbert és László András társszerzőkkel.)
  • Fejlődő létrontás és örök hagyomány. Kvintesszencia Kiadó, 2005.
  • Hagyomány és magyarság. Kvintesszencia Kiadó, 2011.

Baranyi Tibor Imre

És sátáni cimborája

Címkék: boldogasszony anyánk dózsa györgy guzrány hun igazság jobbik koppány kőműves géza magyar napistenfia szkíta sátán turul uranya választás

Kommentáld!