Hunmagyar Vérszövetség: Kedves Izabella!

Kedves Izabella!

Teljességgel egyetértek veled! Bármely jelenlegi parlamenti párt mellett kardot rántani, legyen az akár a rendszerreformer lövésű, néhány jobbféle magyar képviselővel rendelkező Jobbik - pedig jobbnak látszik, mint a többi, nem szükséges individuális többlet. Persze tisztánlátás nélkül az egészet szapulni sem szükséges többlet.

Természetesen Orbán zs..deszék is jobbak, miként az un. balos és a lehet másként is a magyart hülyíteni zs... bagázs. Egyben kiemelkedőek: Ez pedig az álnemzeti színészi tehetség.

Figyeld a szemetjével egygyökerűségből  táplálkozó, aljas mesterkedésüket, hogyan ködösítenek az iszlám állam elleni magyar részvétel mellett.  Vagyis aljasul agitálnak, hogy  önként kell besétálni a Föld gátlástalan zs... mocskai által létrehozott zsákutcába! Többszörösen ciki az ügy, mert rosszat sejtve és az önkéntes megbélyegzésre, esetleges véres felelősségre gondolva a mocsokabbja sem fogja mind fellvállalni.

Ebben a keretben / rendszerben, legyen az javítva, kisebb- nagyobb, tartósabb fogást is beleszámítva, örökkön a zs... háttérhatalom által kontrollált és vezényelt  iszapbirkózás, a magyarság élvenyúzása és pusztulása a biztos jövő.

Kőműves Géza

------ Továbbított levél ----------
Feladó: K.B.Izabella <…@...>
Dátum: 2015. március 10. 13:39
Tárgy: Fwd: Re: HOZZÁSZÓLÁS A SIMICSKA-ORBÁN ÜGYHÖZ
Címzett: Kőműves Géza <apor45@gmail.com>, Tácsi István <taacsiistvan@fibermail.hu>

Király B. Izabella:

Az alábbi levél elolvasása után erős késztetést éreztem, hogy néhány észrevételt tegyek. Nagyon nem tesz jót a magyar nemzetnek, ha mindenről elhisszük, hogy nemzeti, amit annak neveznek! (Akár dohánybolt, akár adóhivatal, akár kormány!) A nyolcvanas években már nem az volt az érdekes, hogy valaki a hazai titkosszolgálattal, netán a KGB-vel volt-e valamiféle kapcsolatban, hanem az, hogy ki volt a Valutalap ügynöke!!! A rendszerváltó pártok MIND a Soros-kotlós alól keltek ki (1982!!!), és aktív szereplői voltak a nemzet adósságcsapdába csalásának! Most persze lehet a politikai hatalom megszerzése, megtartása érdekében eljátszani a szabadságharcost, a jobb(ik)at, azonban a lényeg, hogy a rendszer marad! Ennek a rendszernek a lényege pedig a KORRUPCIÓ! Olyan rendszer, amelyben a lobbi és a lobbista hivatalosan elismert tevékenység és foglalkozás, amelyben léteznek "adóparadicsomok", amelyben - tisztázatlan múltú, "erkölcsi bizonyítvánnyal" sem rendelkező egy-két ember kezén jönnek-mennek egy egész ország pénzei (L: eu-s "támogatások"), amelyben szemrebbenés nélkül lehet "arcot" váltani! Nem tanultuk még meg az elmúlt 25 év alatt, hogy igazán nagy könnyelműség bármely párt, vagy "politikus" mellett nyíltan kiállni, rááldozni családi békét, barátságokat? Bizony minden hívő agitátor előbb-utóbb magyarázkodásra kényszerül! Szóval az a javaslatom, hogy ezt a csatát is nézzük úgy, mint egy jó kis szórakoztató műsort, amihez nekünk bizony semmi közünk,,, Ezt az észrevételt Király B. Izabella tette.

NO ÉS ALANT AZ EGYÜGYŰ ÍRÁS:

A Simicska-jelenséggel kapcsolatban kérem vegyék figyelembe az alábbiakat

SOROS - / SCHWARTZ /  -  SIMICSKA

A Cg.01-10-044815 cégjegyzékszámú HírTV Műsorszolgáltató és Hirdetésszervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1033 Budapest, Szentendrei út 89-93.) részvényeinek 70%-a, a Cg.01-10-045012 cégjegyzékszámú PRO-AURUM Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1118 Budapest, Radóc utca 8.) tulajdonát képezi, míg a PRO-AURUM részvényeinek döntő többsége Simicska Lajos tulajdonát képezi.

A Magyar Nemzet tulajdonosai között, a Cg.: 01-09-667717, NEMZET Lap- és Könyvkiadó Korlátolt Felelősségű Társaság, Székhelye: 1089 Budapest , Üllői út 102. szintén felbukkan a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó PRO-AURUM Zrt, melyet a Társaság taggyűlésén rendre Tóth Marianna vezérigazgató képvisel.

Tehát a Hírtv és a Magyar Nemzet felett ilyen-olyan áttétekkel, de Simicska Lajos rendelkezik.

A Soros György (születéskori neve: Schwartz György ) magyar származású amerikai pénzügyi spekuláns és sokszoros dollármilliárdos tulajdonában álló Soros Fund Management, LLC olyan hatalmas összegű vételi ajánlatot tett a PRO-AURUM Zrt többségi részvényeire, amelyet egy magyar ember természeténél fogva figyelmen kívül hagyna, de egy Simicska Lajos - akinél a pénznél kezdődik és fejeződik is be a világ szépsége - természeténél fogva harapott rá az ajánlatra, mit sem törődve azzal, hogy éppen Orbán Viktort és a nemzeti kormányt, vagy éppen Magyarországot árulja el, illetve ki.

Egy alkalmas pillanatban szerették volna kirántani az Orbán-kormány alól a médiafelületet, támadva személyében, politikájában, nem kímélve családját sem és semmi olyan értéket, ami nekünk, magyaroknak lételemünk.

Orbán Viktor és stábja zsenialitását igazolja, hogy a készülődő merényletet idejében felismerték, majd a Bertelsmann-csoporthoz tartozó RTL KLUB-ot egyoldalúan sújtó reklámadó csökkentését, és a mostani sávos helyett egykulcsos rendszer bevezetését jelentette be, illetve fogja bevezetni 5%-os kulcs alkalmazásával.

Így ugrasztotta ki Simicskát a bokorból, mivel a reklámadó-módosítás következtében a HírTv Zrt részvényei, illetve a NEMZET Lap- és Könyvkiadó Korlátolt Felelősségű Társaság üzletrészei elértéktelenedtek, míg az Orbán-kormány egy Simicska-mentes független médium felépítésébe kezdett, ami két hónapon belül megkezdi munkáját, míg a HírTV és a Magyar Nemzet érdektelenségbe fullad, majd megy mindkettő az elvtelen Simicska-lakájokkal oda, ahová való is. Dr. Orbán Viktor kifogott a pénz centrikus, és pénzért bármire képes Simicska Lajoson. Nem volt más választása, nem volt másik kiút a hazaárulók csapdájából.

Címkék: - uranya boldogasszony anyánk dózsa györgy honlap hun igazság koppány kőműves géza magyar napistenfia oroszország putyin szkíta turul tácsi istván ukrajna uranya www.

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.