Hunmagyar Vérszövetség: Jézust nem feszítették keresztre, de legalábbis nem ott halt meg.

EGY 1500 ÉVES BIBLIA SZERINT JÉZUST NEM FESZÍTETTÉK KERESZTRE, A VATIKÁN AGGÓDIK!

A Vatikán legnagyobb rémületére egy körülbelül 1500-2000 éves bibliát találtak Törökországban, mely a Néprajzi Múzeumban, Ankarában található. A 2000-ben felfedezett és titokban tartott könyv tartalmazza Barnabás evangéliumát – Krisztus tanítványa – amely azt mutatja, hogy Jézust nem feszítették keresztre, és nem Isten fia volt, hanem egy próféta.

National Turk beszámolója szerint a Bibliát egy csempészbandától foglalták le egy mediterrán térségbeli akció során. A jelentés szerint a bandát régiségek csempészetével, illegális ásatásokkal és robbanóanyagok birtoklásával vádolták meg. A könyv maga 40 millió török lírát ér (kb. 20 millió dollár).

Hitelesség

A jelentések szerint a szakértők és a vallási hatóságok ragaszkodnak ahhoz, hogy a könyv eredeti. Magát a könyvet arany betűkkel írták lazán kötött bőrre arámiul, Jézus Krisztus nyelvén. A szöveg egy Iszlámhoz hasonló elképzelést tart fenn, ami ellentmond a Kereszténység Újszövetsége tanításainak. Jézus előre látta Mohamed próféta eljövetelét, aki 700 évvel később megalapította az Iszlámot.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Úgy tartják, hogy a niceai zsinat alatt a Katolikus Egyház gondosan kiválogatta az evangéliumokat, melyek a Bibliát alkotják, ahogyan ma ismerjük, elhagyva (többek közt) Barnabás evangéliumát,  Máté, Márk, Lukács és János kanonikus evangéliuma javára. Sok bibliai szöveg kezdett előkerülni az idő múlásával, köztük a Holt-tengeri és aGnosztikus evangéliumok, de különösen ez a könyv nagyon úgy tűnik, hogy komolyan aggasztja a Vatikánt.

A Katolikus Egyház nagyon akarja

Mit jelent ez a keresztény eredetű vallások és követőik számára? Egy elég nagy foltot. A Vatikán arra kérte a török hatóságokat, hogy hagyják megvizsgálni a könyv tartalmát az Egyháznak. Most, hogy a könyvet megtalálták, jönnek majd, és elfogadják bizonyítéknak? Vagy teljes egészében tagadni fogják? Esetleg "Muszlim hazugság"-nak hívják, ahogy azt a "Truth" Magazine tette 2000-ben? Sokak számára ez a könyv a remény jelzőfénye, ám a hívők hamarosan rájönnek, hogy imádatuk tárgya önhatalmú, és hogy az összes szöveg, különösen a vallási szöveg csak értelmezés kérdése.

Mit jelent ez az ateisták, hitetlenek, világi gondolkodók számára? A szöveg igazi? Hamis? Számít ez? Remélhetőleg ez a tény inspirálni fogja a vallásos embereket, hogy kérdéseket tegyenek fel ahelyett, hogy ujjal mutogatnak, vagy hogy bármiben vakon hisznek. A hit legnagyobb veszélye, amikor az emberek azt hiszik, amit hinni akarnak, minden bizonyíték ellenére, különösen ha ez a bizonyíték a hitüket forradalmasítja egészen az alapoktól kezdve. És a legnagyobb bűnös ebben a veszélyben az ego csapdája. Kritizálni vagy elutasítani másokat azért, mert ellentétes véleményen van. Évszázadokon keresztül a vak hit "védelme" nemzetek háborúihoz, erőszakhoz, diszkriminációhoz, rabszolgasághoz, és olyan elgépiesedett emberekhez vezetett, mint amilyenek ma vagyunk, de csak olyan hosszú ideig, amíg hazugságokkal igazolható.

Címkék: - uranya boldogasszony anyánk dózsa györgy honlap hun igazság koppány kőműves géza magyar napistenfia oroszország putyin szkíta turul tácsi istván ukrajna uranya www.

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

A kereszténynek hazudott Ó- és Újszövetség (olvastam mindkettőt + a vizsolyi Bibliát is) egy "jól" megírt - hívjuk -mesének. Évek óta mondom, hogy nem lehetséges a leírtak. Logikailag nem stimmel!
Itt a bizonyíték, hogy az ŐSKERESZTÉNYSÉG - Napimádat Sopron-Várhegy leletegyüttese után Barabás, akiről a katolikusok még csak nem is tesznek említést misékben. Bezzeg Mózes és csapata sűrűn szerepel. Agymosás!
Egy az Isten, s Ő a TEREMTŐ! Ez van! Szerencsére

Válasz