Hunmagyar Vérszövetség: blog

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei

Kőműves Géza reakciója Sütő Gábor: Második levél (KAZÁR PARANÉZIS) című írására.

EGY HANGYÁNYIT ELBALTÁZOTT „KAZÁR PARANÉZIS

Kedves Excellenciás Uram / Gábor Bátyám!

Nem akartam tolakodó lenni, meglovagolni egy csábítóan kacsingató lehetőséget, ezért nem mint az unokaöcséd reagálok a Második levél (KAZÁR PARANÉZIS) című, sok tekintetben remek, átfogó, felvilágosító, de némely témában kissé elégtelen írásodra.

Reakciómmal nem az orrod alá akarok borsot törni, hiszen nem azt érdemled, inkább az olvasó magyarságot igyekszem szolgálni.

NEMZETI LYME KÓRT ÉS VÉRSZEGÉNYSÉGET OKOZÓ KULLANCSOK

Aki ismer, tudja, hogy Orbánékat is az un. nemzeti lakájparazita kaszt álnemzeti töltelékének tekintem, de ennek a kasztnak is a legalja a bizonyos háttérhatalmi körök utasítására, valamint önös érdekből cirkuszoló csürhe. Az egykoron tanácsköztársasági  Kohn Béláéknak aktualizáltan megfelelő, Cohn Bendith félékhez is hasonló un. ellenzék, az LMP- és csürhétől a DK –ig.

A legnagyobb probléma egyébként a Nemzet szempontjából az, hogy ilyen kártékony kormány és kifejezetten féreg ellenzéke egyáltalán valamilyen tényező.

(7)     A népszavazás intézménye:

Az úgynevezett demokrácia vonatkozásában a népszavazás intézménye irányában a hatalmat gyakorlók szintén mostohán viseltetnek. Persze valójában nem annak az esetleg bocsánatos bűnnek az okán mellőzik az érdemes  kérdésfeltevéseket, hogy alkalmatlan lenne a Nemzet a döntésre, vagy drága a népszavazás, hanem éppen attól félnek, hogy a szavazók sokszor döntenének a hatalom érdekével szemben a nemzet érdeke szerint.

(1)          Nemzetünk neve: Hunmagyar Nemzeti Fejedelemség

(Nemzetközi szinten amúgy is az ősi hun – Hungária – HungaryUngarn - Hongrie = HHUN nevünk az ismert.)

(2)     Államformánk

Alkotmányos fejedelemség. (A jóravaló ember szabad akaratának, igazság igényének, a rend és biztonság igényének, emberhez méltó élet igényének, valamint az életet alapvetően lehetővé tevő természeti világunk védelmi igényének lehetőségét megteremtő modern társadalmi berendezkedés.

(22)  A személyi jövedelemadó 1 %-os szabad felajánlási lehetőségének megszüntetése, helyette adócsökkentés.

(A szabad felhasználásban utalt összeg számtalan, döbbenetes visszaélés táptalaja, sokan mások zsebére jól megélnek, gyarapodnak a lehetőségével. Zömében a nagy jövedelemmel rendelkező körök támogatott körei járnak jól, s vonnak el bevételt a köztől. Egyes esetekben nemzetellenes tevékenységre is használhatják. Másrészt a támogatásra valóban érdemes tevékenységek alig jutnak pénzhez.)

A társadalom számára valóban hasznos tevékenységet folytatók részére önkormányzati és állami irányba történő pályázati lehetőségek biztosítása, de az összeg felhasználásának lehetőségét meg kell határozni és rendszeresen ellenőrizni szükséges.

(10) A választók becsapási lehetőségének a lehető leghatékonyabb felszámolása, avagy a hatékony visszahívás lehetőségének bevezetése!

(A képviselő jelöltek által a választók irányába tett felelőtlen és megtévesztő szándékú ígérgetések kiküszöbölése a választásokból!)

a)    A választók becsapásának törvény általi tiltása.

b)    A nagy jelentőségű választási ígéreteivel - akár egy alkalommal is - egyértelműen szembehelyezkedő önkormányzati, Nemzetgyűlési / országgyűlési képviselőt, egyszerű úton, akár 1 fő választópolgár megalapozott kezdeményezésére, az 5 fő jogászból és 7 fő civilből = 12 főből álló, ugyancsak személyenként, egyszerűen a képviselőkhöz hasonlóan, visszahívható.

(35)      Környezetvédelem, állatok védelme

a)     Környezeti katasztrófa kockázatával, valamint a környezetszennyezéssel járó energia előállításának, valamint felhasználásának fokozatos, vagyis lehetőség szerinti visszaszorításának azonnali és nagyléptékű megkezdése! Számtalan ma még nem támogatott, gyakran erősen korlátozott, sőt eltaposott alternatív energetikai megoldás támogatása.  Nem lehet vita téma! A cél támogatása, lehetőség teremtése esetén a szelekció önmagától beindul, s mindennemű hasznára válik a Nemzetnek, az emberiségnek, ahelyett, hogy az energiatermelés, felhasználás csak bizonyos körök több tekintetben is kárt okozó bevételét jelenti.

Szociális segély, szociális ellátás

a)    Szociális ellátásra, segélyezésre 60 év alatt csak arra feljogosító egészségügyi leszázalékolás esetén, annak mértékében, vagy indokolt esetben, átmenetileg van jogosultság. (Elég volt abból, hogy kormányzatok hibájából a nemzet életerős dologtalanokat tartson el, táptalajt teremtsen az elhajlásokra. Nem lehet nemzeti cél, hogy a mindenkori kormány lényegileg statisztikai munkalehetőséget és ne megélhetést, hanem a tengődéshez elég alamizsnát biztosítson!) Az állam és az önkormányzat kötelessége a munkahely teremtés lehetőségének biztosítása, s ha a szükség úgy hozza, a munkahelyteremtés is.

EMLÉKEZZ ÉS VÉGY PÉLDÁT A MAGYAR ŐSÖKRŐL!

EMLÉKEZZ! A POZSONYI CSATÁRA - 907. JÚLIUS 4 -7. -  A HUNMAGYAR NÉP HATALMAS GYŐZELMÉRE, AMI A LEGNAGYOBB NEMZETI ÜNNEPÜNKNEK KELLENE LENNIE!

EMLÉKEZZ! Mert a 907- ben az akkor ellenünk támadó hatalom utódai által létrehozott mai rendszerben

az ügynökeikből álló, nemzetvesztő, helytartó kormányaink elhallgatják ezt a nagy győzelmünket , mert félnek a hunmagyarság elnyomást, alárendeltséget, megalkuvást, szipolyozást nem tűrő szellemiségétől!

A nyugdíjrendszer teljes átalakítása

a)    A hölgyek nyugdíjkorhatára 60, míg a férfiaké 62 év.

b)    A rendelet hatályba lépése után a korhatárt meghaladó munkaviszony és jövedelem nem számítható be a nyugdíj megállapításánál.

c)    A hölgyek 60 év alatti nyugdíjjogosultsága 38, míg a férfiaké 40 év munka után lehetséges, s  ennyi ledolgozott év után kevesebb nyugdíj nem állapítható meg, mint a mindenkori nettó, nem szakmunkás minimálbér, vagyis a létminimum önmaga 33.3 %-val növelt összege.

Kisbaczoni Benedek Zoltán üzente 6 hónapja

Gyökerestűl megszüntetni a pártokat!
Pártok nélküli egyéni - visszahívható - képviseletű Nemzetgyűlést!

Régebbi bejegyzések