Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2018. március

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2018. március

Egy nemzeti közíró megjegyzései!
Megszívlelendőek a lenti sorok!

SENKIT NE TÉVESSZEN MEG A KASZTBÉLIEK LÁTVÁNYOS MARAKODÁSA!

A VÁLASZTÁSI CIRKUSZ NEM SZÓL MÁSRÓL, MINT A HUNMAGYAR NEMZET ÖNRENDELKEZÉSI LEHETŐSÉGÉNEK MENETRENDSZERŰ MEGAKADÁLYOZÁSÁRÓL ÉS  A KÖZPÉNZ RABLÁS  LEHETŐSÉGÉNEK BIZTOSÍTÁSÁRÓL.

Aki a kasztbéli lopás, hazugság, népátverés okán már leszerepelt Fidesz- KDNP-MSZP-DK-Együtt, vagy a szintén  a zsizsik kasztban gyökerezett LMP-Momentum voksoló táborát szándékozik szaporítani, az akarva, vagy akaratlanul, de semminemű változást nem szeretne a Nemzet életében.

Az írások, melyekből minden lényegi információt megkapsz, hogy helyesen dönthess.

Az alkalmatlanok között mégiscsak Vonával érdemes próbálkozni, mégha tutti is, hogy kasztbéli rugók mozgatják őt is a háttérből. Szinte az is teljesen biztos, hogy nem hozza az elvárásokat, s esze ágában nincs a pártrendszer felszámolása sem, de mégiscsak többre lehetne átmenetileg használni, mint a borzalmas eddigi mindegyiket. Kézbe kell vennünk a sorsunkat! Persze előtte, vagyis most, amikor még halvány megközelítő lehetőség van és csak az előkészítésre van lehetőség, nem hagyhatjuk, hogy Orbán újból hatalomra kerüljön.

Fontos, aktuális választási alapvetések!

Előre is elnézést kérek, de néhol ismételnem szükséges magam, hiszen lesz olyan, aki számára ez is hasznos új.

Egy másodpercig ne higgye senki, hogy Fidesz – es pártfigurák a mai napig nem azon nemzetközi kaszt érdekei mentén cselekszenek, mely anno kiválasztotta őket. A meghatározásban nem kell és nem is lehet pontosnak lenni, hiszen részben titkos banda,  de nyugodtan feltételezhetjük, mert kilógott  a politikájukból, hogy Izrael  és Moszad , valamint a szabadkőművesség forgatókönyve szerint ténykednek!

Természetesen nem akkor lépsz előre, ha a várható aljasságokon túl is lezüllött Fideszre, vagy a magyargyűlölő LMP- re , a számtalan színben feltűnő, az előbbiekkel közös gyökerű nemzetvesztő balosokra szavazol. Az utóbbiak kivétel nélkül és nyíltan migránspártiak, tehát teljességgel alkalmatlanok a hatalmi pozícióból mindenképpen likvidálandó Fidesz leváltására! Tetszik, nem teszik, maradt számotokra a koránt sem tökéletes, de az egyetlen ideiglenes megoldás: A JOBBIK

Továbbítsd!

Hogy fűzzek még gondolatot a választóknak szánt írásomhoz: Ha Fidesz és a Jobbik megegyezne, az említett, néhány hete még nyíltan ellenség közül alig jutna valaki a parlamentbe, azok is csak véletlenül. Persze valószínűen nem is ez a két párt érdeke. A javaslat utáni reakcióból az orránál fogva vezetett, tájékozatlanabb választó számára is elébb kiderül kikkel is van dolguk a Fidesz és Jobbik vonatkozásában is. Kiderül, hogy egyiknél - másiknál mennyire nem a nemzeti érdek, hanem csak én tömjem a zsebem és a háttérhatalom, vagy éppen a háttérben lévő nagy pénzes szolgálata az elsődleges.

ENNEK AZ ÍRÁSNAK MINDENKIHEZ EL KELL JUTNI!!!

Egy képlet szerint mégis lehetséges elkerülni a választások után nagy eséllyel előálló válságot, sőt óriási haszna válna belőle a Nemzetnek!

Tegnap reggel gyorsan szösszenve azt írtam, hogy: EGYÉBKÉNT TELJESEN MINDEGY KI NYER ÁPRILIS 8- ÁN ÉS KIK ALAKÍTANAK KORMÁNYT, MINDENKÉPPEN KORMÁNYVÁLSÁG ÉS ALKOTMÁNYOS VÁLSÁG KANDIKÁL RÁNK, MERT RENDRE A NEMZET IDEGENLELKÜLETŰ SALAK – KASZTJÁBÓL KIKERÜLŐ PARLAMENTEREK  TÚRNAK, RÖFÖGNEK A NEMZET KÁRÁRA.

Tulajdonképpen nem érdemes az első mondatnál tovább olvasni az észrevételem alatt idézett, anonim és bújtatott fidesznyik kampány elemet, mert már abban hazudik! Természetesen valós problémákat tartalmazó, a gyanútlanok számára tetszetős csomagba csomagolja az eladni kívánt portékát, melynek két fő elemét tételezek fel: Egyrészt takargatni akarja az a hatalmasan leszögezett tényt, hogy az iszlám invázió oka kizárólag a parazita zsizsikség!

Leszerepeltek és ki kell vágni őket is, nincs himi- humi!!! Aljas módon sarkítják ki kizárólag a migráns témára a választást, miközben ők is betelepítők ... Kizárólag a Jobbikra érdemes voksolnotok, de arra is csak ideiglenesen, nincs jobb alapon, mert őket is el kell majd takarítani, hiszen a pártrendszer katonái!

..............................................................

Kiegészítés: Ráadásul nem elég, hogy a FIDESZ rengeteg idegent telepített be ( főleg ellenséget) és azóta is folyamatosan telepít (persze nem veri nagydobra), egyéb módon is hígítja a Nemzetet, csak roppant aljas módon megtéveszti a felismerő érzéket!

Gyors reggeli szösszenet.

Nem vagyok fideszpárti sem, de Lázár jól tette hogy valós képet vázolt Bécsről! Feketéllik!!! Persze a rengeteg biboldó nem feketéllik, sem Bécsben, sem Pesten, pedig tele van velük a két város, no meg minden kulcshely és ők uralkodnak,de erről nem szól a fáma. Vona egyrészt egy alkalmatlan, következetlen a nemzeti ügyben, másrészt valószínűen feladatot hajt végre. Az lenne a meglepi, ha kiderülne, hogy a hülye politizálásával a háttérhatalmat akarja átverni.

Persze arról nem szól a Fidesz- vazallusok szimpla lihegése, hogy mindig szimpla, viszont a gyengék által feltárhatatlan ürüggyel vették rá  a nagyérdeműt, hogy valamely kasztbéli gennyletre voksoljon. Teljesen úgy állítják be a Fideszt, mint elkerülhetetlen jobb megoldást, pedig korántsem így van!

Valami ürügygyel mindig törekednek rá, nehogy a kasztot átmentő, hátrébb elhelyezkedő védelmi lépcső kerüljön előre, mely most jelesül a Jobbik.

Mert bizony aki elmegy voksolni / legitimizálni és nemzetinek gondolja magát, az bizony jobb, ha nem dől be a fideszes lihegésnek, hazugságáradatnak és a Jobbikra voksol, mert szó nincs arról, hogy a jobbik kerítést bontana és egyéb gátlástalan judeobolsi- fideszes maszlag.

A mai valóság előzményei képekben:

Na melyik nemzetáruló mellé teszel "X"-et?