Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2017. október

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2017. október

Emlékezzünk a hőseinkre!

Vanília- pudinggal bevont avas szalonna.

Miként már többször írtam: A nemzetközi paraziták világot, s benne Európát manipuláló tervének részeként Nemzetünk összetételének, lezüllesztő meghatározó megváltoztatásában a kormányunk is tevékenyen részt vesz.

Állítólag a minden hájjal megkent,  jakhec Orbán terve, hogy az egyébként hébereknek kitárt kapun pakisztáni és egyéb harmadik világbeli vendégmunkások tömegét is telepítse Magyarországra.

Tejfalussy András üzente 8 hónapja

KÉRJÜK ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKÖT, ÁLLÍTSÁK LE A NÉPIRTÁST! (Közérdekű bejelentés)

Már a Biblia is óv a „rossz ízű sótól”. A tengerek vizében és a sóbányákban együtt található a jó ízű nátrium-klorid konyhasó (NaCl) és a rossz ízű kálium-klorid kálisó (KCl). A nátrium nagyobb része a testnevekben van. Nátriumból sport, fizikai munka közben 8-10 grammot is veszítünk naponta! Ennyi is kiürülhet a vesén és vagy bőrön át. A napi káliumvesztés csupán 0,2-0,4 gramm! A kálium nagy része, kb. 98%, a sejteken belül van. Vesén és vagy bőrön át csak abból a 2%-ból veszíthető kálium, amelyik oldott állapotban, a testnevekben van! Egészséges ember vérszérumában 30-szor több a nátrium, mint a kálium! A víz 110-szer több mint a nátrium-klorid. Egyértelmű, természetes bizonyíték!

Következésképp: napi étkezéssel sokkal több nátriumot kell pótolni, mint káliumot. A szükséges mennyiségű nátrium csak konyhasóval pótolható. A legtöbb növény zöld részében, termésében alig van nátrium. De sok a kálium. Egy ideje a növények káliumtartalmát a természetes káliumtartalom többszörösére növelik a káliumműtrágyák. Vannak növények, amelyekben enélkül is mérgezően sok a kálium. Például a tavasszal gyorsan növő fűfélék kálium tartalma olyannyira megnő, hogy hyperkalaemiát (kálium túladagolás miatti mérgezést) okoz a szarvasmarháknál és lovaknál. (USA állatorvosi könyvből idézve!) A szójababban már eleve veszélyesen sok kálium van! A tönkölybúza-fűben, s az ebből kipréselt ivólében is, kb. ötször annyi a kálium, mint a nem tönkölybúza-füvekben vagy azokból kipréselt ivólevekben!

Az étkezési konyhasó túladagolás evéskor észrevehető a „túl sós ízből”. A túlsózott étel ehetetlen! A mérgező kálium túladagolás viszont nem okoz ízproblémát. Csak azután vehető észre, ha a túladagolt kálium már bejutott a vérbe és vese- és szívműködési zavarokat okoz. Tehát a kálium túladagoló élelmiszerekkel észrevehetetlenül is gyilkolni lehet!!!

Ha az ismételten túladagolt kálium sem állította meg a szívet, idővel káliumvesztő, pusztuló, sorvadó vese alakul ki. Ilyenkor a kálium túladagolással népirtás áldozatainak bebeszélhető a laboratóriumi leletek alapján, hogy a korábbinál kevesebb kálium pótlás életveszélyes káliumhiányt okozna.

Sok helyen olvasható, hogy egy, a világ sorsát a pénzével kezében tartó nemzetközi uralkodó csoport, az általuk nem kívánatosnak tartott népcsoportokat szisztematikusan le akarja gyilkolni. De egyik ilyen „leleplezésben” sem írták le, hogy mivel és hogyan. Kiderítettük: életrövidítő és ivartalanító hatású étkezési kálium túladagolással, konyhasópótlás korlátozással, cukor és savanyúság fogyasztás korlátozással és a gyógyító tiszta desztillált ivóvíz ivás akadályozásával.

A vízivás, s a konyhasó és savanyúság fogyasztás is elősegítik, hogy a vese gyorsabban eltávolítsa a mérgező káliumtöbbletet a vérből. A cukorevés azért csökkenti a vérszérumban veszélyesre nőtt káliumtartalmat, mert a vérszérumban felhalmozódott kálium egy részét a cukor következtében a sejtek kivonják a vérből, és ez csökkenti a vérszérum szívműködésre veszélyes kálium szintjét. Ha 1 órán belül 1 grammnál több kálium jut be a vérbe, kb. 50%-kal csökkenti a vese vizelet kiválasztását. A 2 grammnál több kálium pedig, egy időre szívműködés veszélyeztetőre növeli a vérszérumban a káliumszintet. Lásd: Az „Intenzív betegellátás elmélete és gyakorlata” (Hyperkalaemia és Hypokalaemia).

Az emberek csak a hiányos konyhasópótlás ellen lázadoznak, mert a káliummérgezés hatásait rá lehet fogni más egészségrontó hatásokra. A cukorról, a savanyúról és a desztillált vízről pedig el lehet hitetni, hogy ezért, meg azért ártalmasak. A mérgező kálium túladagolást azért nem mutatja ki a vérvizsgálat, mert éhezés után vesznek vért, amikorra kiürül a vérből a mérgező többlet kálium.

A népirtás áldozatait közvetlenül azért nem lehet felvilágosítani, mert a kormányhivatalok állandóan hazudnak. Például azt hazudják, hogy akármennyi vízzel, 70 gramm kálium szájon át akármilyen gyors bejuttatása sem egészségrontó. A hazai kormány milliárdos összeggel pénzeli a napi 5 grammnál több konyhasó fogyasztását egészségkárosítónak, a napi 4,7 grammnál kevesebb kálium fogyasztását egészségvédőnek hazudó propagandát. Lásd a „Nemzeti Stop Só, Menzareform” és „Chips adó” csalást! Utóbbi a tiszta konyhasóval jól sózó élelmiszer előállítókra kivetett büntető adó!

A desztillált vízről azt terjesztik, hogy életveszélyes méreg. A zsidók több ezer éve esővizet, ami desztillált víz, isznak, s közben konyhasóval sózott kenyeret esznek. (Talmud Taanith 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap. A Ringer infúzióban is desztillált víz van. Napi 3 liter desztillált víz mellett 27 gramm konyhasót és 0,36 gramm káliumot optimális pótolni. A tengervízben is kb. ez az arány! Ezek, a Ringer oldat szerinti, a vérbe közvetlenül beadott infúziós dózisok étkezés esetén is optimálisak! Egyébként a SALSOL és SALSOLA infúziókban csak desztillált víz és csak tiszta konyhasó van!

Nemrég előkerült egy könyv, a „Technika a Biológiában 8. A biológia aktuális problémái. A mellékvesekéreg Biológiája, Medicina könyvkiadó 1976 Budapest”. Részletesen ismerteti a konkrét biológiai hatás méréseket, amelyek alapján 1950-ben Nobel díjat kapott három biológus kutató, akik egyértelműen bebizonyították az étkezési káliumtúladagolás és konyhasóhiány vese- ideg- és szívműködés rontó vérnyomásnövelő, daganat előidéző, ivartalanító, vagyis fajirtó hatását. Mindezek megtekinthetők a HIHETŐMAGAZIN, www.tejfalussy.com honlapomon!

Budapest, 2017. október 23.
(Kód: sokeverorablogyilkosok) Tejfalussy András oknyomozó mérnök feltaláló, megbízás nélküli kárelhárító ügyvivő

"Milyen méreggel szórják a földjeinket?" - Olvasónk a génkezelt vetőmagok veszélyeiről
Lágy narancsillat lengi be a szobát, ahogy elkezdődik a HírTV időjárásjelentése. A jó időre garancia a KWS Hungary Kft. mint bőkezű támogató. Ki is ez a cég?

Az Európai Unió kitiltotta az amerikai Monsanto biotechnológiai vállalat megbízottait, miután a vitatott glifoszátot gyártó óriáscég nem volt hajlandó együttműködni a szer vizsgálatában és képviseltetni magát az Európai Parlament bizottságai előtt.

Bill Gates kitér a válasz elől, mikor megkérdezték, miért vásárolt 500.000 Monsanto részvényt
G. Attila | 2013/02/14 | 13 hozzászólás

65

bill_gates_gmo_monsantoBill Gates, a multi-milliárdos, elsősorban a Microsoft cég megalkotójaként ismert. Ezzel a hatalmas vagyonnal vissza is vonult a Microsoft éléről, és pénzét inkább a génmanipulációs technológiákba, geomérnöki munkákba, kísérleti védőoltásokba fekteti, és sok időt tölt Monsanto dicsőitésével is. Szerinte az ő technológiája lenne a válasz a világ élelmezésének megoldására.

Nem meglepő tehát, hogy mára Gates tulajdonában 500.000 Monsanto részvény van, értékük 23.000.000 USD (vagy több). Ez ugyanaz a cég, amely rabszolgákat tartott Argentínában, ahol a munkavállalók kénytelenek voltak 14 + órát dolgozni naponta, miközben fizetésüket visszatartották. Ez ugyanaz a masszív pénzügyi szervezet, amely az FDA adatainak megmásításán dolgozó cégeket finanszíroz, és a szó szoros értelmében hamis FDA jelentéseket támogat a genetikailag módosított ételekkel, magvakkal, terményekkel (GMO) kapcsolatban, és természetesen az sem meglepő, hogy ezeket a terményeket összefüggésbe hozták már számos egészségügyi problémával is.

És eddig még figyelembe sem vettük a mezőgazdasági termelők öngyilkosságainak számát Indiában, az ottani hírhedt “öngyilkosok övében “, ahol Monsanto miatt a GMO terméshozam állandóan csődbe megy.
Bill Gates gyermek- rabszolgákkal kereskedő korporációkat is finanszíroz

És ha ez nem lenne elég, a Bill és Melinda Gates Alapítvány összeállt a Cargill céggel is, hogy a harmadik világba GMO szóját pumpáljon. A Cargill, a 133 milliárd dolláros vállalat történelmében természetesen szintén találunk emberi jogok megsértésével kapcsolatos incidenseket. Cargillt a Nemzetközi Munkajogi Alap is beperelte Malin folytatott gyermekkereskedelme miatt, ahol a gyermekeket a kakaóbab ültetvényeken napi 12-14 óra munkavégzésre kényszerítették fizetés, élelem vagy alvás nélkül. A vállalat továbbra Üzbegisztántól vásárol gyapotot, ahol köztudott, hogy gyermek rabszolgamunkát használnak a termesztésben.

Bill Gates saját maga forgatott filmet Monsanto GMO-inak hírdetéséhez, mint “megoldást” a világ éhezésére, annak ellenére, hogy az Egyesült Nemzetek elismeri, hogy a génmanipulált terményekkel nem lehet küzdeni az éhezés ellen olyan hatékonyan, mint a hagyományos gazdálkodással. A nemzetközi Mezőgazdasági Tudás, Tudomány és Technológia Fejlesztési Alap (IAASTD), 900 tudósból és kutatókból álló testülete a világ éhezését megoldó kérdéseket vizsgálta. Az eredményeket a nagyszabású tanulmány nagyon egyszerűen közölte: a 900 tudós egyetértett abban, hogy a GMO-növények nem nyújtanak megoldást a világméretű éhínségre. Mindez már 2008-ban kiderült, jóval azelőtt, hogy Bill Gates azt állítva, hogy a génmanipulált élelmiszer lenne a válasz, figyelmen kívül hagyta ezt a mindenki számára könnyen hozzáférhető információt.

Még az ” Aggódó Tudósok Uniója” (Union of Concerned Scientists) is megvizsgálta az a GMO növények terméshozamát, és végül is ugyanarra a konklúzióra jutottak. A génmódosított növények hozama hosszú távon nem növekszik, a túlzott költségek ellenére sem. Nem is beszélve a rendkívül káros környezetre és egészségre gyakorolt hatásukról. A hiányzó tudományos támogatás annyira nyilvánvaló volt a GMO-növények létjogosultságánál, hogy az Európai Unió, egy 2009-es jelentésében le is írta ezt.

Sok környezetvédő csoport bírálta Gates-et ezekért a lépésekért. Az egyik ilyen csoport, a közösségi “Alliance for Global Justice” kijelentette, hogy

“Monsanto szerte a világon nyílvánvalóan semmibe veszi a kistermelők érdekeit és jólétét…. Ez pedig súlyos kétségeket vet fel a Gates alapítvány afrikai mezőgazdasági fejlesztéseivel szemben …”

Akkor Bill Gates, aki a média által angyalként és emberszerető emberként van beállítva, miért pumpál milliókat bele ezekbe a műveletekbe? És miért állítja azt, hogy a GMO-kkal meg lehet oldani a a világméretű éhínség problémáit?
Megkérdezték Bill Gates-et: miért

Amikor Gates a Reddit cimű társadalmi megosztó online oldalon a “Kérdezz tőlem bármit” beírás után nyílt interjút adott az internetet használó nagyközönségnek, az a kérdés, hogy: ” Miért vásárolt 500.000 Monsanto részvényt?” megválaszolatlan maradt.

A bejegyzés nagyfokú visszajelzést kapott az oldalra bejelentkezettek körében, sokan sürgették Gates-et, hogy legyen szíves méltassa válaszra a kérdezőt. De amint várható volt, válasz nem érkezett.

Share on email Share on print More Sharing Services 65

Kitiltotta az EU a mérgező szert gyártó céget
2017. október 16. hétfő - 20:04 / piacesprofit.hu

A rendhagyó intézkedés azt jelenti, hogy a konszern embereivel többé nem állnak szóba  az EP képviselői, azok nem vehetnek részt a testület bizottságainak ülésein és nem használhatják tájékozódásra a parlament digitális eszközeit sem.

Kisbaczoni Benedek Zoltán üzente 8 hónapja

Teljesen igazad van! 2018-tól érvényes a kitiltás - de ez nem vonatkozik a bejegyzett termékekre!