Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2017. augusztus

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2017. augusztus

Mi is történt? Elemzés!

Már régen feltűnt, hogy a parazita média, s a parazita politika szinte minden merénylet után aljasul hallgat a merénylők valós motivációjáról. Miként hallgatnak a lényegről az erre vonatkozó tudományos okfejtésekben is.

A nemzetközi parazitizmus a szokásos maximummal, mint a vallási fanatizmus , keresztényellenesség, félelemkeltés emlegetésével vakítja a gójok szemét, s manipulál töretlenül tovább a mocskos világuralmi céljai okán.

Továbbítsd!

Az alábbi szentistvános szövegből is kiderül, miként a Jobbik is csak egy kasztbéli, hatalomátmentő, magyarságot hülyítő  védelmi rendszer! Miként már sokszor írtam: annyival különb a hé!- ber- ken belüli Fidesznél, mint amaz az elődeinél. Persze a többi társaság sem más, mind hé!- ber…
 Minek az élén állt Árpád, s elődei, ha hunmagyarságot feudalizmusba taszító, a Nemzet szétverését előkészítő és a mai állapotig juttató I.

Sajnos egész Európában kizárólag csak a kasztbéli héberek kerülhetnek hatalomra, tehát semmi új, miként abban sem, hogy a többség  roppant mód el van sötétítve általuk. Ebből kikeveredni nem kevés szükségszerűség.

Nincs  semmi meglepő a héber- héber paktumba, hiszen tudtuk mi folyik és azt is, hogy a találkozó lényege az volt, amit titokban tartottak, de roppant mód fontos terjeszteni!  Sajnos az írásban tudatlanul kazároznak, s ez viszont butaság!

Részben egyetértek Dr. Halász Józseffel a szélhámosság bírálatában, de  elégtelennek és félrevezetőnek  tartom.

Elégtelennek, hiszen már  a kikandikáló KOS- lábak okán meggyőződésem, hogy nem csak a magyarságtól idegen apostoli, vagy apostoliság nélküli szentkoronás, vagy a nélküli királysággal van gondom, hanem magával az un. „Szent Koronával” is, miként az István idején eluralkodó rendszerrel. A koronát szintén judeo-„keresztény” mágia- szimbólumnak tartom, ugyanis a fő helyen nem lehetne  kreált, férfi pantokrátor, ott az Uranyának ( nem Mária!) lenne helye, hiszen nekünk nem sok közünk volt a Jézusban hívéshez, legfeljebb mint magyar, úgy gondolkodott, feltételezett, mint mi.