Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2017. június

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2017. június

Zsizsikek- e a bankárok?

Már régen leírtam, hogy a bibliát bizony a Római Birodalmat is létrehozó, uraló, természetesen ezen belül a bankárkasztot is adó asszír- latin - zsizsikség szerkesztette a könnyebb gyarmatosítás, rabszolgatartás, vérszívás  lehetőségének további körmönfont céljából., de a teljesség kedvért érdemes elolvasni Tácsi István Magyar megváltó című művét.

Tehát maszatolás a riportban, hogy a mózesi törvényeket nem zsizsikek, hanem csupán bankárok írták volna.

Totálisan megszállt nemzet vagyunk!

Íme a „magyar nemzeti „ kormányotok! Mennyi elhanyagolt magyar temetőt újított fel ez az álmagyar  kormány?

A program nem most kezdődött, s mire befejeződik több milliárdba jön , nekünk magyaroknak! http://gepnarancs.hu/2017/06/az-elhagyatott-zsido-temetok-felujitasarol-is-szo-volt-a-zsido-kozossegi-kerekasztalon/

"Miénk, zsidóké a vezető szerep Európa multikulturálissá változtatásában"
2013. május 15. kuruc.info

Simon Peresznek köszönhetően a magyar emberek már értesültek arról, hogy a zsidók felvásárolják Manhattant, Magyarországot, Romániát és Lengyelországot. Ismerjék és jegyezzék meg egy másik zsidó, Barbara Lerner Spectre nevét, aki a Paideia - The European Institute for Jewish Studies in Sweden alapítója és igazgatója.

Nem mai ez a téma és az információ, de mocskok uralkodnak ma is az országban! Egyetlen titkosítást, beleértve az olajügyet sem oldott fel a kétharmados, álmagyar nemzetvesztő briganti. Néhány millió vakhangya meg csápol nekik. Egyébiránt a Jobbibsikkel ugyanígy járnának, persze ezek annyival jobbak lennének a zsidesztől, mint azok a maszoptól. A többi gennyletről nem is érdemes beszélni, hiszen szintén nemzetvesztő "zenészek", vagyis az idegenszívű kaszthoz tartoznak.

A nyílt bevándoroltatás nemlétét leszámítva ma is az van, amit Csurka leírt, csak sokan nem látják. Gondolkodó magyarnak lenni már régen keserű és nagyon fájdalmas érzés. Minden ravaszsággal, álmagyar retorikával  fedett, látható történések, a töretlen irányba evickélés jelen állapotai világosan mutatják, hogy semmi köze a hunmagyarnak a saját sorsa irányításához. Teljesen mindegy mekkora hányada idegen a lakosságnak és teljesen mindegy mit vartyog a szintén elnyomó kasztból kikerült kormányzat, a valódi magyar érdekek szóba sem jöhetnek.

A migránsok disznózabálónak, a svédek szívtelennek csúfolták az adósrabszolgaság elől menekülő magyarokat Svédországban Reklám A migránsok disznózabálónak, a svédek szívtelennek csúfolták a magyarokat Svédországban – ilyen a jóléti nyugati demokrácia belülről. Egy magyar család története, akik az adósrabszolgaság elől menekültek Svédországba, majd a migránsok miatt költöztek vissza. Itthon azonban a családi otthon helyett egy romhalmaz várta őket, a cigányok elhordták a házukat.