Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2017. március

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2017. március

Kőműves Géza: Az írások végén folytatásban, hiszen nem szabad kihagyni az ilyen tanulságot!

Nézzék meg ezt a Sebestyént! Nem, hogy elnézést kérne, hanem gyorsan kreál valamit, hogy újból támadni tudjon és fenyegetőzik is, mivel megbukott és leszerepelt. Ennek két alapvető oka lehet: Vagy ez a feladata, vagy pszichopata.

De megint mellé nyúlt, mert a taxis blokádban sajnos nem tudtam részt venni, mert sem időm, sem autóm nem volt anno. Ennek az alaknak elmondtam már, hogy konkrétan tudom, miként a blokádot nem a  zs…  SZDSZ szervezte, hiszen a vezetése először tiltotta a részvételt, mert valamilyen szinten lojális volt a zs…, pökhendi, nemzetvesztő Antall  és zömében zs… vezérkar által vezetett MDF kormány iránt.

Meg kell fogni a Fideszt a gyökereinél fogva, ki kell húzni a zsíros talajból, melyben hizlalja magát, és úgy kell vele pozdorjává zúzni a többi kasztbéli pártot, nevezzék magukat bárhogy!  Mert az a párt, mely nem akarja felszámolni a pártrendszert és nem akarja átadni a népnek a szinte közvetlen alkotmányozás jogát és eltűri az országban folyó áldatlan állapotot, mely állapot a rendszer alapvető természetrajza, az a hunmagyarság halálos ellensége!

Javítva.

Kőműves Géza: Azt állítják, hogy 270 000 ft az átlagkereset.

Igen, ha az összes parazita keresetét beleszámoljuk, akkor annyi, de a magyarok zömének az átlagkeresete nem hinném, hogy 110 000 forintot eléri. A mi parazitáink egyébként is állandóan a bruttóról beszélnek, nyugati parazita legalább mindig a nettóról beszél. Nyugaton soha el nem hangzik a bruttó kereset, ha valahol szóba kerül a bér, ugyanis a bruttó rész, nem a dolgozóé. Gyakorlatilag semmi közünk a nettó feletti részhez.

EZT MINDENKINEK LÁTNI ÉS OLVASNI KELL! Nem lenne jó a marha püspök helyében lenni. Persze van némi tárgyi tévedése, alapból Jézus származása tekintetében, de jól látja a buzi.

“A migráció nem veszély!” Ferenc pápa mindenki zsebében kinyitotta a bicskát!

2017-02-18 newscast team

„Ferenc pápa újból hasított, nincsen iszlamista terrorizmus és a migrációnak nincs köze a biztonsághoz.

Vona és Orbán között választani olyan, mint Áder és Majtényi között.  Annak ellenére, hogy az első különb a másodiknál, egyik sem a humagyar nép- nemzet embere!

Jó lenne már megszabadulni egyszer az egész parlamenti garnitúrától és az egész pártrendszertől. Persze az első, csak az utóbbi végrehajtása által érhető el, ehhez viszont be kell állni a pártrendszert felszámolni szándékozó Hunmagyar Vérszövetség mellé. Mert azok az "erők",melyek nem azonosulnak a szövetség ez irányú céljával, egyéb helytelenségeken törik a fejüket és akkor soha nem lesz vége ennek, a Nemzetre nézve kártékony cirkusznak, vérszívásnak, zsebtömésnek, hazugságáradatnak, a hunmagyar nép semmibevételének, végeredményében nemzetpusztításnak!    Kőműves Géza

2017.03.14.

Hölgyeim! Szeretettel kívánok Önöknek Boldog Nőnapot!

Kolosszális átverés a "Szent Korona Alkotmány, Tan, Értékrend"-nek nevezett idegen megrendelésre született firkálmány - BENDEGÚZ HÍREK http://bendeguz.info/news.php?extend.651

Ezt a piszkos gyalázatot!

Bizony mondom néktek, hogy lassan már csak nem zsidó gyarmat, hanem zsidó ország leszünk.

MÉGHOGY NEMZETI ÉS NEM ZS … A MAGYAR KORMÁNY! A 2.1 milliárdon túl mennyibe fog még kerülni a rendezvény biztosítása és mekkora lesz a kockázata!

Budapest rendezi a 2019-es Maccabi Európa Játékokat
Hegyi Áron

A FÖLDRÉSZ LEGNAGYOBB ZSIDÓ SPORTESEMÉNYE ÉRKEZIK A MAGYAR FŐVÁROSBA - jelentette be vasárnap Motti Tichauer, az Európai Maccabi Konföderáció ügyvezetője.

Valóban nagyon komoly gondolkodásra, de méginkább óvatosságra int Trump politikájának meghatározása, hiszen megszoktuk már a világ parazitáitól, hogy bármilyen mezt képesek magukra ölteni a céljuk elérése érdekében, vagyis ezer arcuk és ezer módszerük  van. Pl.: zsidrák - rendiség, királysággal színezve, zsidrák- náci, zsidrák- bolsevik, zsidrák- liberális és valamennyi izmus mögött ők voltak / vannak és mit ad isten a mai magyar beluralom sem más, mint zsidrák - "nemzeti".