Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2016. október

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2016. október

Az alábbi levelet Istvan DrIng Sebestyen írta,

viszont a történet úgy helyesebb, hogy két elképzelés találkozott, mivel én egy éve / 2015 - ben összebarátkoztam egy olyan emberrel, aki valamikor 56 - os szabadságharcos létére nyugatra kellett meneküljön és ott iskolái után magas beosztású rendőrezredesként dolgozott, s mint nyakas magyar ember aprította bűnözőket. Egész életében használta a poligráfot / hazugságvizsgáló gépet és valójában 100 % - os garanciával képes kezelni.

Kőműves Géza: Tácsi István polihisztor  történésztől kérdeztem: Kedves István! Bavaria- Bajorország nem az avarokra utal? A "B" pedig nem Babba Máriára?

……………………………………..

Kedves Géza!

A legnagyobb mértékben. Ha úgy szótagolod, hogy: B-avar-ia, akkor megfejtésül kapod: Babba Mária (hitű)-avarok-országa. Még 1500 éve Bajorország az magyarul beszélők országa volt, együtt a Bécsi-medencével. Majd csak a frank = indogermán (asszír eredetű) Nagy Károly hódításai során, az asszírok és keverékeik által végrahajtott erőszakos uralom alá hajtással, agymosással váltak ezek „német” nyelvterületekké.

Orbán züllött és hazug maffiája egyre mélyebbre süllyed Tasnádi László volt III/II-es főtiszt kinevezése rendőr altábornaggyá a forradalom 60. évfordulóján több mint provokáció: arcul csapása október igazi hőseinek, az áldozatoknak, a meghurcoltaknak itthon és a nagyvilágban, minden becsületes és jó szándékú magyar embernek. Az idén jelent meg Bálint László volt kémelhárító főtiszt legújabb kötete: „A 6-os karton…”, amelyben lesújtóan jellemzi volt kollégáját, Tasnádi Lászlót 2014-es államtitkári kinevezése alkalmából.

2016. október 3. Kőműves Géza írta

Az alábbi levélváltás óta: Lezajlott a népszavazás, bukott a Fidesz és összességében mégis csak bölcs a nép. Természetesen az is, aki nem ment el és az a szerencsétlen is, aki elment, s ha már elment, a kvóta ellen szavazott. Végeredményében így történt a legjobban, mert minden tróger megkapta a magáét.

Hiába költöttek 17 milliárdot a közpénzből ( igaz, a zömét lenyúlhatták) , teljesen becsődölt a kampány, hiszen roppant kevesen mentek el és érvénytelen lett a népszavazás.