Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2016. szeptember

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2016. szeptember

NÉPSZAVAZÁS, AVAGY EGY KÉTSZÍNŰ, RAVASZ KORMÁNYZAT ALJAS KÉRDÉSFELTEVÉSE / NÉPÁTVERÉS ÉS HAZAÁRULÁS!

Én nem megyek el, mert nem leszek a cinkosuk a ravasz és aljas népátverésben! Aki ebben a népátverésben közreműködik, aljas, vagy roppant tájékozatlan, de mindenképpen cinkos lesz.

Még a saját törvényeiket is lábbal tiporják!

Olyan aljas népszavazást eszközölnek, melynek bármely eredménye a hunmagyar nép ellen használható!

Add tovább!

Birkák! Szavazzatok Zazrivecz-Vona Gáborra!

A birkásítási technológia a párt igazgatók és elnökök egyik legfontosabb tudománya. Abban a pártban, amelyben a birkásítási technológiát a kezdetektől fogva alkalmazzák, ott megszűnik az egyedek, értsd párttagok, önálló gondolkodása, és különösen, ha ez nem is szűnik meg, de az önálló gondolatok megnyilvánulása az mindenképp eltűnik. Az ilyen pártokban az elnök fő célja a tagságon keresztül nem a választóik problémái megoldó-akaratának képviselete, hanem a saját pozíciójának bebetonozása és a hatalomhoz vezető út keresése, megtalálása, majd a hatalom meghódítása.

Titkos társaságok, szabadkőművesek és jezsuiták

Érdemes megnézni!!!

LEÁLLÍTANÁK A TITKOS TÁRGYALÁSOKAT: 1,8 MILLIÁRD EMBER ÉLETÉRŐL DÖNTENÉNEK - TiSA-tárgyalások!http://alfahir.hu/ebbol_eleg_leallitanak_a_titkos_targyalasokat_18_milliard_ember_eleterol_dontenenek

Hozzászólás:
"Ilyen aljas egy kormányt !!! ...erről sem hallottunk még, pedig ez a 20. !!!!!! tárgyalás volt....."

Az ilyenfajta  értelmiségi maszatolóból, nyálazókból lett elege az embereknek 2006- ban! Az akkor még nyíltabban Fidesz- toleráns Bene a pódiumról szalmakalapban, sárga virággal a gomblyukában csak úgy egrecéroztatta a nagyérdeműt és két kézzel dobálta szájukba a zablát! Most óvatosabban veszi hülyére a magyarokat, de, hogy ne hazudtolja meg magát, csupán rendszerreform gondolatokat feszeget és a Fidesz kérését tolmácsolva küld voksolni minket. Ilyen emberek furakodnak állandóan a Nemzet élére.

ÉN NEM TILTAKOZOM BUDAHÁZYÉK ELLEN ELKÖVETETT  VÉRFORRALÓ ALJASSÁG ELLEN!

Bár roppant mód sajnálom a feltehetően naiv, jóhiszemű, beépített ügynökök által manipulált és csőbehúzott áldozatokat, akik az előbbi jellemzőkön túl igazságszerető, tettre, lázadásra kész hazafiúi erénnyel rendelkeznek.

Már egy évtizede felhorkantam, mikor üvöltött felőlük az ügynöki tevékenység, hiszen nemzeti ünnepek előtt, tipikus ügynöki időzítéssel a Nemzeti érdeknek legalkalmatlanabb időpontokban, szelepleeresztési és hogy az ünnepnapon kevesebben legyenek gyakorlattal szerveztek rendezvényeket.

"MI a véleményem a Budaházy ügyről?"

Dr. Ing. Sebestyén Teleki István

Egy magyar szervezet elnöke irt nekem levelet, melyben Kérdést tett fel.
Válaszom a kérdésedre "MI a véleményem a Budaházy ügyről?" az alábbiakban olvasható.
A Budaházy per tanulságai kezdő és haladó ellenállóknak
______________________________________________

A Sárga Pólósok nemcsak részt vettek a Budaházy és csapatának perén, hanem utána összeültek és kielemezték az egész ügyet beleértve a törvényszéki tárgyalást is.

Sebestyen István üzente 1 éve

Alpàr bemàsolta ide a legutobbi ràgalmazo cikkét. Allandoan azzal fenyegetözik, hogy megdönthetetlen bizonyitékai vannak ellenem, melyek szerint én terrorista vagyok. Ezekkel a bizonyitékokkal fenyegetözik màr egy éve. Ezekre a bizonyitékokra hivatkozva, melyeket sosem mutat be, irogatja a ràgalmazo leveleit. Akinek van egy csepp esze nem terjeszti a leveleit, mert egyböl érezhetö, hogy csak a bomlasztàs a céljuk. Egyébként a Hun-Magyar Vérszövetség mozgalom tagjai is megkaptàk Horvàth Alpàr Szilamér leveleit és elküldték nekem, En csak a facebook oldlalamra kitett rövid cikket és a Csibi Barna àltal készitett interju 3 részéhez a youtube linket küldtem el nekik. Tegnapelött meg is jött a mozgalom itélete: Horvàth Alpàr Szilamér ràgalmazó hadjàratot folytat és pont e miatt ügynök gyanus!
Kivànok tovàbbi jo szorakozàst Alpàri Alpàr. De ez a szorakozàsod rendkivül kàrtékony a székelység szàmàra! Tovàbbra is fenntartom a javaslatom, hogy az ujsàgcikkeidet megjelenés elött 2 vagy 3 föszerkesztö helyettes ellenörözze. Olyan ràgalmazo cikkeket jelentetsz meg, hogy az ujsàgod méltatlan a Székely Önrendelkezési tanàcs médiàja lenni. Semmilyen komoly ügyet nem képviselhet egy olyan ujsàg, mely ràgalmaktol hemzsegö cikkeket enged meg magànak a föszerkesztö tollàbol. Kivànok neked, mint mindig, jo gyogyulàst! Habàr erre sajnos nincs sok remény!