Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2016. július

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2016. július

A szovjet katonák rémtettei (Erős idegzetűeknek!)

Írta:  Jack Corn

A Magyar Királyság trianoni békeszerződéssel megcsonkított határait a szovjet Vörös Hadsereg alakulatai 1944 szeptember 23-án Battonyánál érték el. A visszavonuló német és magyar csapatokkal együtt tízezrével érkeztek a menekültek Magyarországra Ukrajnából, Erdélyből, Felvidékről és Lengyelországból. A magyar lakosság hitetlenkedve fogadta a szovjet katonák szörnyű kegyetlenkedéseiről szóló beszámolókat.

Kanadai, zöld politikus: „A holokauszt a történelem legnagyobb hazugsága”

Közzétéve: 2016. július 21. - Hírek

monika_s

Szerinte csak a tetvek ellen használtak gázt a haláltáborokban. Kirúgják a pártjából.

Alig egy héttel azután, hogy Justin Trudeau kanadai miniszterelnök Auschwitzba látogatott, a holokauszt eseményeit tagadó videót tett közzé Monika Schaefer, a kanadai Zöld Párt egyik politikusa.

Alternatív vélemény!

A legradikálisabb történelemszemlélet szerint - mellyel csak részben lehet egyetérteni - , a Nándorfehérvári-diadal nem Magyarország győzelmét, hanem épp az elvesztését jelenti. Ugyanis Hunyadi és Kapisztrán atya győzelme csak a római kereszténység európai uralmának sikerét, és az Osztrák Birodalom kialakulásának lehetőségét jelenti.

Ha ez nem így lenne, akkor másodszor miért hagyták 1521-ben a vár török általi elfoglalását?

Alföldi Géza: "Égre kiáltom akkor is, ha..." - Tiszaeszlárnál eltemették a magyar jövőt

Feltétlenül olvasd el!

Szándékos népirtás, gyarmatosítás, zsákmányszerzés (emlékeztetőül) -

Dr Nagy Levente Kunhegyes

Állami népirtás formái a XXI. században - a liberális egészségügy és az izraeli érdekek véletlen egybeesése Magyarországon
Az állami szinten működő népirtásról készítek egy írást, csatolom pár videómat is hozzá, pár napon belül remélhetőleg készen lesz. Addig szeretnék néhány dolgot közölni egy rövidebb írásban e témában.

Hozzászólások:
Nesszmero Nesszmero üzente
Sajnos ez mind igaz!!! De hiszek Istenben, hiszek a magyar emberekben és hiszek a Magyar Hazában!!! Mi akkor is győzni fogunk!!! Ha kell harc árán, én személy szerint NEM FÉLEK a harctól és NEM FÉLEK a haláltól és NEM FÉLEK a janicsároktól és a Gonosztól sem!!! Emberek, össze kell fognunk, mert valóban beindult az orkok gépezetet!!!! Egy biztos, ha meg is halok, de magammal viszek legalább 10 janicsárt......
Ébredj Magyar mély álmodból, verd le rabláncod és ragadj kardot!!!!! :)
Ez a MI Hazánk és a MI Vérünk és a MI életünk, tehát MI harcolunk érte ha kell a dícső halálig is!!!! Szeretettel: Nesszmero

Tejfalussy András üzente
Iratjel: tablettakitapadas-120619cs
EGY BONCMESTERI GYAKORNOK VISSZAEMLÉKEZÉSE
Az Egészségügyi Szakiskola elvégzése közben és után ápolónőként dolgoztam és műtősnőként is. Szakmai fejlődésem érdekében, a szabadidőmet részben a boncteremben töltöttem, orvosi engedéllyel. A 70-es évek végén és 2007-től is, mint hivatalos boncmesteri gyakornok is dolgoztam különböző kórházakban. Közben, 2001-ben az Egészségügyi Főiskolán tanultam, ahol anatómiai tantárgy keretében bonctermi gyakorlatokon vettem részt. Amikor boncoltam, a gyomor feltárásánál a gyomorfalon, különböző helyeken, de főleg a májhoz közeli részen, naponta 2-3 esetben is, főként a belgyógyászati osztályról lekerült halottaknál gyógyszereket találtunk a gyomor nyálkahártyára feltapadva. Amikor ezeket csipesszel leszedtük, a tabletták helyén kör alakú bevérzések nyomait láttam. Tabletták és kapszulák is voltak kitapadva. Például sok esetben felismerhető volt a Kálium-R tabletta. Azt, hogy ez volt kitapadva, a laboratóriumi vizsgálatok is megerősítették. Amikor a boncmesteri oktatásban részesültem, többször is javasoltam, hogy a gyógyszerek kitapadását is rögzítsük. Ekkor már jogom volt ezt javasolni, mert boncmesteri gyakornok voltam, de valamiért mindig elutasították az erre vonatkozó jegyzőkönyvezési javaslatomat.

Verőce, 2012. 06. 19.
..........

Komment:

A Pécsi Orv.tudományi Egyetem hatáskalibráló mérései szerint kb. minden 10. Kálium-R tabletta órákra kitapadt a gyomor-bélfalon és ez bevérzést is okozott. Lásd: www.tejfalussy.com honlapon, az /52 email könyvben! Tejfalussy András

Tejfalussy András üzente 8 órája

2010. nov. 8-án megengedte az Országgyűlés, hogy az izraeli cégek éppúgy betelepülhessenek hazánkba, mint az európai uniós országok cégei. Ezáltal az izraeli cégtulajdonosok és a velük betelepülő izraeli alkalmazottaik itt született, azaz kettős állampolgár gyerekei az izraeliektől kapott pénzekből valamennyi hazai termőterület és egyéb ingatlan tulajdonosai lehetnek.

EMLÉKEZZ ÉS VÉGY PÉLDÁT A MAGYAR ŐSÖKRŐL!

EMLÉKEZZ! A POZSONYI CSATÁRA - 907. JÚLIUS 4 -7. -  A HUNMAGYAR NÉP HATALMAS GYŐZELMÉRE, AMI A LEGNAGYOBB NEMZETI ÜNNEPÜNKNEK KELLENE LENNIE!

EMLÉKEZZ! Mert a 907- ben az akkor ellenünk támadó hatalom utódai által létrehozott mai rendszerben

az ügynökeikből álló, nemzetvesztő, helytartó kormányaink elhallgatják ezt a nagy győzelmünket , mert félnek a hunmagyarság elnyomást, alárendeltséget, megalkuvást, szipolyozást nem tűrő szellemiségétől!