Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2016. április

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2016. április

Kecskemétet használják piszkos ügyeik intézésére?
Hugyecz Zoltán 2016. április 01. hugyeczzoltanblogja.blog

A kecskeméti polgármester, illetve férje Matolcsy Györggyel való rokonsága mindenki előtt ismert a városban, és immár az egész országban is. Bár Matolcsy minden erejével titkolja, egyre többet tudunk meg a Magyar Nemzeti Bank, illetve az általa alapított alapítványok gazdálkodásáról, valamint Matolcsy György kétes, nagyon-nagyon gyanús ügyeiről.

Nézd meg Tóth Gy. László anyagát!

Az biztosnak látszik, hogy a boszniai piramisok természeti képződmények

4 éve | Kisbaczoni Benedek Zoltán | 1 hozzászólás

Nem csoda, hogy az elmúlt napokban a boszniai piramisokról ismeretlen szerző által írt és  szimpla megjegyzéseket tartalmazó cikktől Szakács Gábor is elhatárolódott.
Ezért kérdeztem Tácsi Istvánt is, mi a véleménye a szóban forgó viszokói piramisról, valamint az oly nagy szembenállást jelentő, manipulált finnugor témáról.

Felesleges lenne a kommentár, de sejthető, hogy a kikudnyik Fidesz megrendelése lehet a háttérben, hiszen, ha baj lesz, csak így hajlandóak a közös kormányzásra.

Vonának ez nem okoz gondot, hiszen a gyökér azonos, a szerepe már régen adott.

Gondolkodó ember amúgy is sejtette, hoy a jobbikos formáció az uralmon lévő, egymást váltó, ágymással is vetélkedő, de zárt kaszt egy újabb védelmi lépcsője, cumi a hunmagyar népnek és újabb, még nemzetiesebb formában történő nemzetközi parazita  hatalomátmentés.

NESZE NEKTEK NYUGDIJASOK, MÉG HÜLYÉNEK IS NÉZNEK BENNETEKET! FIDESZ: "A NYUGDÍJEMELÉS NEM A NYUGDÍJEMELÉSBEN REALIZÁLÓDIK, HANEM AZ INFLÁCIÓCSÖKKENÉSBEN. "

A jövőben az  éhbéremelés is virtuális lesz?

Kőműves Géza

A kép jobb jobb szélén Kumin Ferenc New York-i főkonzul látható, olyan pöffeszkedő beállásban, amire csak a NER szolgája képes. Eltakarja a mellette álló, nála sokkal nagyobb személyiséget. Kumin 2014-ig az Orbán-rezsim nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkára volt, s ebben a minőségében kellett a világsajtóban hazudoznia, ha Orbán rendszerét kritika érte.

Nagy parasztháborúink

Saját hírünk. 2013. 08. 07. Ha nyár, akkor történelmi parasztdolgokról váltsunk pár szót. A nyári politikai uborkaszezon eseménytelensége okán, és talán a nem régi földtörvény viták után nézzünk vissza a történelmünk parasztmozgalmainak ok és okozati összefüggéseire. Benne a Budai Nagy Antal és a Dózsa-féle parasztmozgalmak tényeire. Abból a szempontból, mégis okozták-e, vagy éppen elhárítani akarták az ország három részre szakadásához vezető nemzetpusztulásunk folyamatát, amely egyenes úton a trianoni ország csonkításhoz vezetett el?

Több cigány nemzetiségi önkormányzat és civil szervezet nyílt levelet fogalmazott meg, amelyben a kormányzat roma politikája ellen tiltakoznak.

Nyílt levél

Kedves Roma Testvéreink!

Mi, akik ezt a levelet aláírtuk együtt és külön-külön is kifejezésre juttatjuk, hogy elegünk van a mai magyar kormányból és különösen annak vezetőjéből, Orbán Viktorból.

Kevesen tudják, de 1989-ben, a cigányság akkori vezetői megegyeztek abban, hogy néhány személyt ki kell választani a romák közül azzal a céllal, hogy népünk felemelkedéséért dolgozzon, hiszen a cigányság helyzete, életkörülményei már akkor is rendkívül rosszak voltak.

Orbán nagyon fél, mondja a pszichológus - A rezsim bukása után kiderül, hogy Sancho Panza királyságában éltünk

Orbán nagyon fél

Szerző: Kertész Anna | Megjelent a 2016. április 02.-i lapszámban (Vasárnapi Hírek)

Először társai, majd mi is idomultunk Orbán „stílusához”, de előbb-utóbb szembefordul vele a népe.
- Az egykor megrugdosott gyerek ma is félelemben él, és egyszercsak összeroppan.
- Az évtizedek óta nagy hatalmú vezetőkkel dolgozó neves pszichológussal, dr. Varga Zoltánnal beszélgettünk.

340 éve született II. Rákóczi Ferenc

II. Rákóczi Ferenc vezérlő fejedelem, hazánk vezéralakja 1676. március 27-én született Borsiban (Felvidék), főúri, nagybirtokos családból.

Rákóczi02

A család birtokában volt a Felvidék nagy része. Munkácson s még sok helyen volt a családnak uradalma, vára. Édesapja I. Rákóczi Ferenc, édesanyja Zrínyi Ilona volt, a hős lelkű asszony, aki korán elvesztvén férjét egyedül nevelte fiát, s védte meg később Munkács várát a labancoktól.

Kőműves Géza Koppány üzente 2 éve

Kedves Tácsi István!

Komolytalan próbálkozás még csak reménykedni is abban, hogy a Kántor, vagy ki által nyíltan megcímzett, részben sunnyogó, magyarból valamennyire felkészült álmagyar hozzászól.

Hogy az esélyt megadjam, vártam, hiszen feltételezem nem az irányú az elvárásod, hogy mi, akik zömében egyetértünk, vitatkozzunk a fenti jellemek előtt. Tisztelet a kivételeknek, akiknek egyszerűen nincs kedvük az általad generált vitához, vagy úgy gondolják, hogy nem is értenek hozzá megfelelő szinten!

Másrészt hála Teremtő Uranyánknak, nem a számomra elcsépelt kérdésen és az arra itt adott válaszokon múlik a Nemzet jövője.

Harmadrész: Szó sem volt itt semmiféle vitáról, csak röpke vélemény alkottunk egy p… jancsi előadásáról.

Csakazértis a publikum kedvéért: Előre bocsátom, minden tiszteletem a tiszta szándékú Rákóczié is, akit a fent nevezett sunnyogók, valamit egyéb, soha be nem vált jóslások, handabandák, melldöngetés, vagyis a hunmagyarságtól teljességgel idegen jellemzők által süllyesztőbe került emberkék nyugodtan tekinthetnének példaképnek.

Már számtalanszor begbeszéltük, hogy a nemzetközi zsidó érdek okán feudalizmusba taszított magyarság nyakára ültetett nemesség miként kelt, de én nem fogok nem magyar nevű „magyarokkal”nyomatékosítani :
Egyrészt nemesi rangot a magyardarálóban, zsidók, megszálló idegenek, valamint a magyardaráló rendszernek bedőlő, azt hűen szolgáló kollaboráns magyarok kapták, mégha oly kevesen voltak is az utóbbiak, no meg a spriccek. Ezen túl kaptak egyesek nemességet hősiességért, vagyis az így, vagy úgy, de végülis Hunmagyar Haza / zsidó birodalom védelmében elkövetett hőstettért. Tegnap sem volt más a helyzet és ma sem lenne más ugye, csak nem nemesi rang a jutalom. Aki az akkori szintjén a közelmúltban hivatásosként szolgálta a zsidó elnyomást, az jól tudja. Én sem születtem mindentudónak, nem is vagyok az, nem is úgy fogok meghalni, miként más sem, csak nem mindegy hol tartok, merre megyek és persze milyen célt szolgálok. Az én célom nem mások megalázása, magam fényezése, hanem a hunmagyar ÜGY előbbre vitele.

Nos! Ezen fentiekben vázolt nemesség magyari ágából bizony több esetben visszaütött a magyar lélek, a magyar genetika és nem csak Rákóczi volt ilyen, hanem a nemesi származású Dózsa György is és nem helyénvaló, nem magyarhoz méltó módon pont ezen esetekbe zsidó- szabadkőműves összeesküvést belehazudni. Rákóczit, aki a többi sunnyogóval ellentétben minden tőle telhetőt megtett, hibáztatni. Zsidó módszer a zsidók mindenhatóságát hirdetni és azoktól várni a megoldást is!

Hogy később, 48- ban, 1956- ban valóban szabadkőműves szél fútta át európát, az nem kérdés, bár 48- ban még nem minden páholy lehetett teljesen zsidó kézen, viszont a szabadságharc, ha nem is csírájában, de magyar volt és parazitaellenes, ezért is kellet mindenáron eltaposni.

Feltételezem, azt akarod mindenáron kihangsúlyozni, amit már én is számtalanszor leírtam, hogy a nemzet legnagyobb ellenségei nem a határon túl, hanem idehaza vannak és ezekkel kell leszámolni. Az is teljességgel világos kell legyen, számodra is, hogy a mai látszólagosan jó lehetőség ellenére Rákóczi még véletlenül sem tehette volna meg, hogy a zsidó- Habsburg megszállás alatt az álmagyar - „magyar” nemesség ellen forduljon. Gondolom csak elméleti felvezetés volt, mert gyakorlatilag ilyet elvárni elmebetegség.

Ma elméletileg megtehetnénk és lenne rá néhány napunk, csakhogy … A többi meg handabanda!!!

Részemről ennyi! Keresessetek magatoknak más vitapartnert, ha vitázni akartok.

Kőműves Géza

Olvassátok végig és döntsetek ti!

Nagy Károly elképzelhetetlen lett volna Mohamed nélkül.

A Nyugatrómai Birodalom bukása után létrejövő fiatal nyugat-európai keresztény államok minden bizonnyal Bizánc befolyása alá kerültek volna, ha délkeleti irányból nem indul meg az arab-iszlám hódítás. „A Keletrómai Birodalom hirtelen kénytelen volt a létéért küzdeni, és ez utat nyitott az önálló Frank Birodalom megerősödése felé. A bizánci befolyás gyengülése vallási téren a latin kereszténységet hozta helyzetbe Európában, gazdasági téren pedig lendületet adott a feudalizmus és nemzeti önellátás számára.

Bizánc megrendülése tette lehetővé, hogy Nagy Károlyt III.

Köszönöm a magvas hozzászólást. Érdemes felvenni a kapcsolatot Tácsi István barátunkkal, aki ebben szintén elmélyedt!