Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2016. február

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2016. február

Döbbenet!!!

Döbbenetes meddig nem merészkedik a bűnöző, zs... háttérhatalom a világban! A rendőrség nem a migránsokat, hanem a szenvedő francia lakosságot terrorizálja. A hatóság még az otthonaiktól is megfosztja a lakosságot, hogy idegeneket telepíthessen be.

Feltétlenül nézd végig a videót, olvasd el az Ébredj Európa, ébredj emberiség! című írást, közben az utolsó hivatkozás alatt hallgass egy kis zenét és terjeszd, mert nagy baj van és lesz

Végkövetkeztetés (Konklúzió) - ELŐRE!!!:

Hacsak nem tévedek, sem tettek, sem pedig gondolatok nincsenek következmények nélkül és csakis az ember, az emberiség válthatja meg önnön magát.

Hosszú, rögös, tövises, meredek út vezet magunkban  Istenhez, melyet kívül is kell járnunk.

Az úton megtorpanhatunk, visszacsúszhatunk, de feltételezésem szerint még halálunk után, vagyis ezen dimenzióból történő távozásunk után is előttünk lesz, "nincs menekvés, örökké  bejárásra vár!

Csak a jobb megértésért!

Álljon itt egy régi történet a tanulság kedvéért. Van mit tanulnunk... Önmagunk értékelését leginkább!!! Egy ismerősömtől kaptam.

Svájcba emigrált magyar tanárnő fia szájából hallottam, hogy amikor a mamát befogadta a helyi iskola, azzal tüntette ki az igazgató, hogy ő intézhette az iskola számára szükséges eszközök beszerzését.

Persze bizonyítani akart, és összeállította a listát, amit izgatottan vitt a bemutatásra.

Kántor József üzente 2 éve

Kedves Zoltán Barátunk!

Egyszer egy öregúr mondotta: "azzal,hogy egyet kell értenem veled: még nem biztos,hogy mindenben igazad van"!!! Ha hiszed,akkor érteni is fogod!!! A SZAVAKNAK nagy hibája,hogy mindenki mást ért alattuk!!! A gondolkodás a LEGKEMÉNYEBB munka,valószínűleg ez is lehet az OKA,hogy kevesen foglalatoskodunk vele!!! MELLETTEM - MÖGÖTTEM-ELŐTTEM-UTÁNAM - miért gondolod azt,hogy EGY porig alázott,félrevezetett,szándékosan elbutított, IGAZ és VALÓ Történelmének elhazudott és meggyötört NÉPE ,a MAG NÉPE - a VILÁG ŐSNÉPE,melynek nyelve az EMBERISÉG ősnyelve: megannyi MEGPRÓBÁLTATÁSOK elszenvedése,napjaik KÍNLÓDÁSA - MEGALÁZTATÁSA mellett, keresve ÖNMAGÁT - NEM KÍVÁN KAPASZKODNI és a FÉNY ragyogását keresni??! Nem arra teremtettünk,hogy meglapuljunk az ÁRNYÉK között - azért vagyunk,hogy BÁTRAN nekivágjunk a világnak - FÉNYT árasszunk MAGUNK körül,és SOHA le NEM mondani,SOHA el NEM csüggedni - HA KELL MINDIG ÚJRAKEZDENI!!! Még akkor is,ha sajnos a NÉPÜNK gyötrődések közepette: a FENN és MEGMARADÁSÉRT küzd,még akkor is - ha az egyszerű KEZDEMÉNYEZÉSEK mögé be és rátelepszik az IDEGEN avagy a POLITIKA álmagyar "pártjai"!! Gondolod,hogy a NÉPÜNK zöme nem vette már észre azt - hogy a "politikusok" közt is van KÜLÖNBSÉG ??! Egyik rosszabb mint a másik!!! Se mellette-se mögötte-se előtte-se utána: az EGYSÉG majd az ÖSSZEFOGÁS - és a MAG NÉPE odaáll!!! Hogy kit,mit kell elfogadni - a JELEN helyzetből való KIMÁSZÁSNAK lehetőségeit és a népünk,nemzetünk JÖVŐJE helyes útjának kijelölése mellé!!! És igen - VÁLLVETVE!!! " a tojáshoz tyúk kell,de ha egyszer már megvan - akkor rakásra jön a tojás"!!! Minket nem érdekelhet Svájc,USA,NYUGAT - "nyugatról fúj a szél,de KELETRŐL jő a FÉNY"!!! HIGGY a NÉPEDBEN-NEMZETEDBEN: szenvedett már eleget és a TŰRÉS elfogyóban,a végét járja - az ŐSI HUNMAGYAR VÉR KÖTELEZ!!! ÉS VISSZA VISSZA az ősi gyökereinkhez!!!

Üdv:

Hun-Magyarok Nyíregyháza
Kárpátaljai Barátaink Köre
Erdélyi Testvérek Köre

...avagy a politikusaink mennek kolomppal elől, míg az agymosottak....

Kedves József!
Örömmel olvastam a hozzászólásodat. régen hallottalak4
A kép és felirata: erős, de igaz! Megy a kétharmad...
Pedagógusok (igazuk van!) mennek a főkolompos politikusok mögött, s nem a pedagógiai autonómiáért (önálló döntés szakmai irányelvek szerint!)...
Csatlakozzunk MÖGÉ!...
Az általad is említett Mag népe nyelve szerint:
- Állj mellém!
-Segíts nekem Fiam, hogy együtt csináljuk!
Mellettem, s nem mögöttem!
Ne a hátamat nézze, hanem (magyar nyelv) VÁLLVETVE, EGYÜTT (NEM A PÁRT NEVE) HOZZUNK DÖNTÉST, S BÍZZUK AZ IRÁNYÍTÁST ARRA, AKI A LEGJOBB, de mellette tegyük a dolgunkat, s álljunk MELLÉ!
Ne mögé!
Igen merészség kimondani dolgokat, de én eddig is, s ezután is kimondom a véleményemet.
Megjegyzés: eddig 34 reakció volt képre! Rajtad kívül mindenki a mellette MELLETT SZAVAZOTT!
Légy egyéniség, gondolkozz önállóan, s állj a jó ügy MELLÉ!
A politika pont a mögé állítást preferálja! Miért? Mert így lesz bírka NÉP (melyet tisztelek, de fel kell rázni "csipkerózsik"a álmából!
Segíts magadon, s az Isten is megsegít! Ne a TEREM-TŐ mögé állj! MELLÉ, segíts!
No erről szól a karikatúra, vagy kép és szöveg környezete együtt!
Én az ügy mellé álltam, s nem akarok senkit megelőzni, de mögötte sem akarok lenni.
Elfogadom Gézát Kende-ként. de nem leszek bólogató háttér, hanem segítő jobb! Ha úgy tetszik vállvetve együtt!
magyar történelem:
Pozsonyi csata-VÁLLVETVE!
Hunyadiak! Nem Mátyás mögött kullogott a sereg, hanem harcrendben mellette.vele együtt!
Ez van! Értelmezés kérdése. Míg a tömeg -a lakosság 78%-a vagy Tv, vagy számítógép, vagy okos telefon függővé vált!- ezek mögé áll, addig csak hátrafelé megy, s egyre mélyebbre csúszik! Ezt látom a betegségek kialakulásánál is. Nem mer önmaga lenni! Másol, utánoz, megy valaki, vagy valami MÖGÖTT, s a semmit, vagy a birka s..gét látja, s végképp feladja!
Az igazgató vetett rá egy pillantást, majd elmondta, az úgy rossz, ahogy van, lehet újraírni.
Az értetlen arcot látva, jóindulatúan elmagyarázta:
Először meg kell nézni, hogy a városban gyártják-e ezt a cikket?
Ha igen, meg kell venni, mert az a legolcsóbb, hiszen a város lakóinak munkát biztosítunk
és a későbbi minőségi problémák kizártak.
Ha nem, meg kell nézni, hogy a tartományban készítenek-e ilyesmit, mert ez a második legolcsóbb, minőség vitára itt sem kell számítani.
Amennyiben a tartományban nem készül, megnézzük, hogy Svájc területén előállítják-e a terméket.
Ha igen, jöhet. Végül felmerül a kérdés: mi a teendő akkor, ha nem gyártják Svájcban?
Ekkor hátra kell dőlni és behunyt szemmel, (esetleg egy rövid szunyókálás után) pihent állapotban azon lehet elgondolkodni, hogy egyáltalán, kell-e nekünk ez a sz@r?"
Figyelem, magyarok, pedagógusok, és figyelem szülők és nem utolsó sorban kedves politikusok!
Ezt a hozzáállást tanítsátok minden családban, óvodában, iskolában, egyetemen!!!
Ennyi kell ahhoz, hogy örökre kilábaljunk mindenféle gazdasági krízisből...
Állj a településed, a Hazád, a NÉP-ed MELLÉ!

Aki még nem tudná:

Al-Baghdadi  az  ISIS vezére, született zsidó apától és zsidó anyától, a MOSZAD ügynöke!

A CIA képezte ki Irakban!

Itt az arcképe:

Itt a videó róla:

Az  anyag önmagáért beszél - reméljük,hogy kinek-kinek NEM árt meg az ÁTTANULMÁNYOZÁSA!!!

ÜDVÖZLETTEL:

Hun-Magyarok  Nyíregyháza

Kárpátaljai Barátaink  Köre

Erdélyi Testvérek  Köre

Magyarok tízezreit akarja megmenteni Horváth István professzor, elzárással büntethetik

Amíg 2005-ben Genfben a találmányi világkiállításon a zsűri aranyéremmel ismerte el a felfedezését, addig itt, Magyarországon elítélte a Fővárosi Törvényszék Horváth Istvánt, a Magyar Tudományos Akadémia doktorát, aki mintegy 40 évig vezette az Országos Bőr- és Nemikórtani Intézet (OBNI) szerológiai osztályát. A professzor a világon elsőként fedezte fel azt az anyagot, amivel hatékonyan gyógyíthatóak a szív- és érrendszeri betegségek. Találmányát eddig nem tudta engedélyeztetni, a szert saját magán próbálta ki, majd a híre szájról szájra terjedt, a világ minden tájáról jártak hozzá a „csodatévő” anyagért.

DÖBBENETES! Eladó a ZIKA VÍRUS! Rendelj Te is belőle!  http://www.netextra.hu

Tudatos népirtás? Mi készül itt?

Az alábbi cikkre mondhatnánk azt, hogy az csak az összeesküvés-elméletek kedvelőinek kitalációja. De sajnos úgy néz ki, hogy azért ennél lényegesen többről van szó.

A helyzet az, hogy a rettegett ZIKA vírus megrendelhető a neten. Fagyasztott formában. Az ideális tárolási hőmérséklete -70 ° C, vagy hidegebb.

Kiderült az is, hogy a vírustörzset –a jelenlegi formájában ember készítette, és nem számít éppen „mai gyereknek”, ugyanis 1947-ben kotyvasztották.

EGY 1500 ÉVES BIBLIA SZERINT JÉZUST NEM FESZÍTETTÉK KERESZTRE, A VATIKÁN AGGÓDIK!

A Vatikán legnagyobb rémületére egy körülbelül 1500-2000 éves bibliát találtak Törökországban, mely a Néprajzi Múzeumban, Ankarában található. A 2000-ben felfedezett és titokban tartott könyv tartalmazza Barnabás evangéliumát – Krisztus tanítványa – amely azt mutatja, hogy Jézust nem feszítették keresztre, és nem Isten fia volt, hanem egy próféta.

National Turk beszámolója szerint a Bibliát egy csempészbandától foglalták le egy mediterrán térségbeli akció során.

A kereszténynek hazudott Ó- és Újszövetség (olvastam mindkettőt + a vizsolyi Bibliát is) egy "jól" megírt - hívjuk -mesének. Évek óta mondom, hogy nem lehetséges a leírtak. Logikailag nem stimmel!
Itt a bizonyíték, hogy az ŐSKERESZTÉNYSÉG - Napimádat Sopron-Várhegy leletegyüttese után Barabás, akiről a katolikusok még csak nem is tesznek említést misékben. Bezzeg Mózes és csapata sűrűn szerepel. Agymosás!
Egy az Isten, s Ő a TEREMTŐ! Ez van! Szerencsére

EMBEREK, HONFITÁRSAK, MAGYAROK! KÉREM GONDOLKOZZATOK!

Kommentár nélkül!

Kedves Barátaim!

Pattanásig feszült a helyzet! Amerika fegyvereket küld Romániába és Lengyelországba, Putyin már beígérte, ha ez megtörténik, erre a két országra támad. S közben tömegesen jönnek a menekültnek álcázott néger stb. katonák Európába. Természetesen vegyítve buta áldozatokkal, akik az egészből semmit nem látnak. A FB-n nagyon jó cikkek jelennek meg!   Európa, az európai kultúra, a kétezer éves civilizációnk, a kereszténység nagy veszélyben van!

Kiszely István jeles magyarságkutató, a nagy közönségsikernek örvendő előadása szerkesztett, rövidített változata - KAPTAM - KÜLDÖM

Ki kell ábrándítanom önöket, mert én nem vagyok történész.

Biológus, orvos ember vagyok. Soha nem akartam a magyar őstörténettel foglalkozni. Nagy alapkutatásom az volt, hogy a múltat hozzuk össze a jelennel.

A csontkémia, a csontpatológia alapján a csontból meg kellett állapítani, hogy hány éves, milyen betegsége volt, milyen vércsoportba tartozott.

A német fiatalok egykor a háborúba mentek - az afroázsiai, leendő katonák  a háborús zónákból Kölnbe mennek - 2016. február 7.

A német közösségi oldalakon gyakran tűnik fel egy-egy fénykép a második világháború frontjaira tartó német katonákat megörökítve, s mellette a tizenéves, huszonéves, Európa országainak zöld határain átgázoló, a megdöbbent fehér ember ábrázatába a győzelem „V” betűjét nyomó sáskahad. A második világháború végétől valójában napjainkig fizikailag és szellemileg padlóra küldött németek (Drezda terrorbombázásától kezdve, több százezer német fogoly katona és civil meggyilkolása a győztesek valóban haláltáboraiban és a több millió német egyetlen batyuval történő deportálásán keresztül a hollywoodi gyűlöletfilmekig) a rájuk, ránk zúdított mostani sáskajárás láttán csak nehezen találják meg a hathatós védekezési eszközöket.

Esküszegésért fejezték le a Tenkes kapitánya brigadérosátWikipédia alapján - Magyar Történelem!

A Rákóczi-szabadságharcot nem követte olyan véres megtorlás, mint az 1848–1849-est, így a kuruc parancsnokok többségének „csak” a száműzetés keserű kenyere jutott. Rosszabbul járt viszont Rákóczi egyik legvitézebb, népdalokban is megénekelt brigadérosa, Béri Balogh Ádám.

A feltehetően 1665 körül, a Vas megyei Hegyhátkisbéren született Béri Balogh köznemesi családba érkezett, és a katonáskodás a vérében lehetett, mivel ismert ősei a végvári harcokban tüntették ki magukat.

WinstonChurchill 1960-ban, Bernben mondta a következőket:

„Németországnak megbocsáthatatlan bűne a második világháború előtt az volt, hogy kísérletet tett gazdaságának kiszakítására a világkereskedelmi rendszerből, és arra, hogy kialakítsa saját pénzügyi rendszerét, amelyből a pénzvilág nem tud többé profitálni.” A nemzetközi pénzhatalomnak ez az ügynöke levonta a következtetést is:

„Lemészároltuk a gaz disznót.”