Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2015. november

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2015. november

Kőműves Géza: A brüsszeli szakadékban hozott döntés szerint a menekültáradat jobb kezelésért az EU fizet a töröknek, de mi is fizetünk mint a katonatiszt.

Az megszokott Orbán-i hamuka szerint megint ő győzött, tehát jól jártunk.

Alapból fizethetünk 5,5 ezer millió forintot és ez csak a kezdet. Mennyi magyar nyomorulton lehetne ennyi pénzből segíteni!

Azzal nem dicsekszik senki, hogy Európa gój népei fizetik a nemzetközi paraziták és bábállamaik, miként USA, Izrael, valamint európai helytartók kártételét.

Németország és Európa szétverésének előkészítése a nemzetközi zs... bűnszövetkezetek által ezerrel folyik, miként kormányaink mellébeszélése, mert ugye nem csupán arról van szó, hogy a "menekültáradat és az un. terrorizmus között egyenes arányosság van" és langyosak, hozzá nem értőek lennének a vezetők, hanem sokkal nagyobb tragédiáról van szó.

Persze a bennszülött európait jó ürüggyel terrorizálják, nehogy akadéka legyen a "migráns"- fegyvernek.

"E cikk írása során 2015.11.13-ának fekete péntekjén intézett támadást az Iszlám Állam párizsi célpontok, valójában Európa szíve ellen. Ez a drámai esemény csak némileg módosítja írásom tartalmát, mert semmiképp sem tekinthető váratlannak. Benne volt a levegőben, ahogy mondani szokás. Legfeljebb még izgalmasabbá teszi a cikkben úgyis tárgyalni szándékozott kérdést: mi a támadás célja? Európa, mint a fehér civilizáció letéteményese, hogyan védekezhet ellene?

Így van, ilyenek a szemita vallások, de a judeokeresztény is különbnek tarja magát a többinél és tízmilliókat irtott ki  térítés ürügyén.

A zsidó vallás szerint sem vagyunk egyenlőek, ezért sem véletlen, hogy iszlámmal irtatja, bomlasztja, kedvére gyurmázza az uralma alá kényszerített gój birkát.

Ami a múltkori írásaimból kifelejtettem, hogy az  Egyiptomban lelőtt orosz gép párizsinál nagyobb  létszámú, ártatlan áldozatai miatt "zsidó" vezéreink nem vezényeltek gyászt, nem volt ekkora protokoll.  Ez a kettős mérce önmagában gyalázat!

Kőműves Géza: Kiegészítés A 2015.11.13. PÁRIZS! Gyászolunk és gondolkodunk.  KIK A VALÓDI, ALJAS BŰNÖZŐK!!! című írásomhoz.

Nincs kedvem elemezni, hogy milyen mértékű szerepe volt a nemzetközi zs… háttérhatalmi bűnszövetkezet zs… bábintézményeinek, bábállami zs… lakájkormányzatoknak / NATO, EU, USA, Izrael, EU-s országoknak, … a párizsi merénylet megszervezésében, de 2001. 11. 11. (A zs… szívesen alkalmazzák a kabbalát!) - es „önmerénylet” óta egyértelműen nincs mit találgatni.

Kántor József üzente 2 éve

Az IGAZSÁGOT nem kell kommentálni avagy magyarázni - ISMERNI kell és ILLIK!!!

Hun-Magyarok Nyíregyháza
Kárpátaljai Barátaink Köre

2015.11.13. PÁRIZS!

Gyászolunk és gondolkodunk.

KIK A VALÓDI, ALJAS BŰNŐZŐK!!!

A parazita háttérhatalom szörnyülködéssel vegyes meglepetést, együttérzés kinyilvánítását, biztonsági intézkedések bevezetését, hangzatos fenyegetést, vagyis az emberiség szempontjából velejéig hazug, cinikus protokollt tolmácsoltat lakájaival.

Az általuk gerjesztett „iszlamista” gyilkolászás elleni fellépés ürügyén Európa és a világ jóravaló népei elnyomásának céljából tovább szövik a többnemű, globális terrorháló tervét.

EGY VALÓDI GAZDA ÜZENETE

"... ez itt bizony nem a magyar gazdák földhöz jutásáról szól... "

Az a baj,hogy nincs nekünk érdekképviseletünk. Nincs aki elmondhatná hogy a legbutábbunk is tudja ez itt bizony nem a magyar gazdák földhöz jutásáról szól... Én mint magyar gazda megkérném Fazekas urat hogy a mi nevünkben ne hazudjon, és mondjon le mert nem ért a dolgához. Pont az ő törvénykezésük az ami a nagybirtokosi rendszert kialakítja, és ellehetetleníti a magyar vidéket.

Annak ellenére, hogy Raffai is egy zs... kormánynak volt a tagja, érdemes végighallgatni, mert sok bölcsesség van benne!

Annak ellenére érdemes végighallgatni, hogy állításával ellentétben nem mi fogadtuk be a zs...kat, hanem már István óta uralkodó zs...ók erőltették őket a nyakunkra.

Annak ellenére érdemes végighallgatni, hogy illene tudnia, miként a jászok is hunmagyarok.

Annak ellenére, hogy illene közölnie, miként a Horthy rendszer is lényegében zs...