Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2015. július

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2015. július

Korlátozottan nyilvános!

Elsősorban neked szánom, mivel úgy tudom, hogy önzetlen magyar ember vagy.

Másodsorban: kizárólag ismeretségi körben és csak lelki, szellemi társaknak!

A PÁRTURALOM FELSZÁMOLÁSÁÉRT HUNMAGYAR VÉRSZÖVETSÉG ma az egyetlen, őszinte szellemi, természetalapú erőforrás - MAG, mely kiutat jelenthet ahhoz, hogy népünk újból erőre kapjon, lerázza magáról a rabigát és újból virágba borítsa a Hunmagyar Nemzetet.

AZ ESZMEISÉGÜNK: A mindennemű szemellenzőt elvető tiszta ész, gondolkodó, természetalapú hunmagyar tudás - „hit”.

Kőműves Géza levele Sütő Gábor Úrnak.                                                                      1.old

Excellenciás Uram,-  Gábor Bátyám!

Köszönöm Az egyenlőbbek ( ZSIDÓ PARAINÉZIS) című opusát és gratulálok hozzá, mert attól függetlenül, hogy némi kiegészítéssel és észrevétellel élek,  olvasni és terjeszteni ajánlatos olvasmány, hasznos intelem, úgy a magyarság, miként a zsidóság számára is.

Tisztelt HUNMAGYAR Testvérek!!!

Felkérjük,de fel is szólítjuk a "benegáborokat,papplajosokat,pappgáborokat,halászjózsefeket,siklósiandrásokat,stb.stb.stb." - ezeken felül a DIVATOS történészeket-politológusokat,stb.stb.stb. HOGY igen gyorsan írják ki magukat a HUNMAGYAR közéletből és teljes vagyonelszámoltatás mellett - TÁVOZÁS a HUNMAGYAR hazából!!!

Hun-Magyarok: Nyíregyháza

EMLÉKEZZ ÉS VÉGY PÉLDÁT A MAGYAR ŐSÖKRŐL!

EMLÉKEZZ! A POZSONYI CSATÁRA - 907. JÚLIUS 4 -7. -  A HUNMAGYAR NÉP HATALMAS GYŐZELMÉRE, AMI A LEGNAGYOBB NEMZETI ÜNNEPÜNKNEK KELLENE LENNIE!

EMLÉKEZZ! Mert a 907- ben az akkor ellenünk támadó hatalom utódai által létrehozott mai rendszerben

az ügynökeikből álló, nemzetvesztő, helytartó kormányaink elhallgatják ezt a nagy győzelmünket , mert félnek a hunmagyarság elnyomást, alárendeltséget, megalkuvást, szipolyozást nem tűrő szellemiségétől!

Kántor József üzente 3 éve

Koppány - HUNMAGYAR Testvérem!

EZEN NINCS MIT KOMMENTÁLNI - ŐSEINK HŐSTETTEI SZÍVÜNKET HELYRE KELL TEGYE!!! MINDEN IGAZ HUNMAGYART a lába oda kell vigyen,ahová a szíve húzza!!!

Tisztelt Jákob Úr!

Azt nem tudtam, hogy darabolva van a videó, hiszen így küldték, de nem értem a jelen esetben mi az, hogy "nevét szádra hiába ne vedd!", valamint nem értem, hogy egyes esetekben a beszéd miért tett, ha nem is fizikai cselekvés, másnál viszont miért nem az.

Én például azok közé tartozom, akik fizikailag is tettek a magyarságért és szóban is tesznek. Hogy mi az "értünk", az is relatív.

Harmadszor, van aki csak használ a magyarságnak, van aki használ és  árt is, vagy a hasznosnak látszó csomagban is árt és ennek van néhány variációja, de hála istennek egy picit értek hozzá, hogy mikor, mit és hogyan használjak a magyarság érdekében.

Feltétlenül nézd meg az alábbi videót és az alábbi észrevételeimmel, a mellékletekkel együtt terjeszd!

No nem azért, mintha a magamféléknek újat mondana, de egy volt amerikai kormányszakértő, rádiós főszerkesztő szájából mégiscsak más megvilágításba kerül.

Természetesen a "kereszténység" és Jézus témakörében félrebeszél, elhallgat Drábik, hiszen igenis judeo- "kereszténység"-  az un. időszámításunk utáni ", asszír- latin-  római - zsidó "kereszténység"!!!

Kántor József üzente 3 éve

Koppány - HUNMAGYAR Testvér!

Ismerem a Drábik csodálatos CSOMAGOLÁSI technikáját!!! Egyszer a Balog Barna Nyíregyházán az alábbiakat mondta nekem: a Drábik nagy BAJA az,hogy származása és a múltbeli amerikai tevékenysége!!! Mit szólsz az egészhez SZAKÁCS Gabi????!!!

Hun-Magyarok: Nyíregyháza

Idejött az EBESZ egyik igazgatója, és elmondta, hogy cigányokat kilakoltatni tilos, sőt, elő kell mozdítani lakhatásukat

"Jelentősebb erőfeszítésekre" van szükség a magyarországi "roma közösségek" "fenntartható és nem diszkriminatív lakhatásának előmozdítására" - mondta az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatalának (ODIHR) igazgatója szerdán Budapesten.

Javasoljuk az igazgató úrnak, költözzön be egy hónapra egy kilakoltatás előtt álló "roma" család házába a hasonló jelentések előtt, de akár el is viheti őket magához - és majd utána térjünk vissza a témára Michael Georg Link kétnapos magyarországi látogatása végén tartott sajtótájékoztatóján kiemelte a helyi hatóságok felelősségét és szerepét a "nem diszkriminatív lakhatási politika kialakításában és végrehajtásában".

Én már évtizedek óta rühellem őket, de most már az agymosottakból is elegem van. Ha már belekeveredtek a korpa közé, hát egye meg a diszófejű EU őket! nem zavar már....

Kőműves Géza:

A legnehezebben leküzdhető, a cinkos kormány által is fedett gondja a magyarságnak az alattomos zsizsik bevándorlás!

A honlapon található írásom olvassátok el, terjesszétek, aztán térjünk át a kormány által is takart, fedett zsizsik bevándorlás problematikájára, mert az igazán nagy veszély a Hunmagyar Nemzetre nézve ez, csak az iszlámot ránk küldő nemzetközi és hazai zsizsikség ezt takarja!

Most olyan zsidó írásokat terjesztenek, mely szerint az iszlám tudatosan be akarja kebelezni Európát, mintha nem ők küldték volna ránk őket, mint eszközt.