Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2015. május

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2015. május

Segédanyag a holoszédítő kurzusok majdani elszenvedői részére - a józan ész túlélése érdekében

Egy normális tanórán a diákok tehetnek föl kérdéseket a tanároknak. Mivel a Pázmány Péter „Katolikus” Egyetemen rövidesen előadások keretében, kötelező jelleggel oktatják majd a holokausztot, a témával kapcsolatban a diákok tanáraiknak szegezhetik kérdéseiket. Egyelőre ugyanis még nem született az egyetemen olyan rendelkezés, amely megtiltaná a diákoknak a kérdések megfogalmazását.

A tel-avivi soáiparosok egyetemi szinten folytatják a magyarok "alapozását": a Pázmányon minden szakon kötelező tantárgy lesz a holokamu - Európában elsőként Reklám Az izraeli nagykövetség közreműködésével, Európában elsőként a Pázmány Péter "Katolikus" Egyetemen kerül az egyetemi alapozó képzésbe a "holokauszt története". Az egyetem holovallású rektora ma lelkesen bizonygatta, hogy az egyház már ötven éve sajnálatát fejezte ki a "zsidókat ért üldöztetés miatt".

A Pázmány rektora és a nagyfőnök

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE) lesz az első felsőoktatási intézmény Európában, ahol minden szakon kötelező tantárgy keretében tanulnak majd a hallgatók a "holokausztról" – jelentette be kedden Szuromi Szabolcs, az egyetem rektora és Ilan Mor, a gyarmattartók budapesti nagykövete.

Nem jól fogalmaztam. Nekik (mármint Erdő Péter és tsai), már Mindszenty is sok!
SOKK!!!

Sopronban cigánybűnözés nincs...

...a sajtóban publikálva. És „nem folyik semmilyen betelepítés sem”, úgyhogy az alábbi eset igazából csak fikció, sőt valószínűleg csak álmodtam az egészet.

Nevezzük a főszereplőt egyszerűen csak Bácsinak. Ült az udvaron kedvenc botjára támaszkodva, a szokásos karosszékében nejével és a család barátnőjével hármasban, mialatt egy - fogalmazzunk úgy, hogy nem tősgyökeres - rejtett erőforrás túl szépnek és szabályosnak találta a ház ereszcsatornáját, így némi lábmunkával kicsit átformálta saját „ízlésének” megfelelően.

AZ EURÓPAI UNIÓ ÉS A NEMZETKÖZIEK - NEMZETKÖZI KULTÚRÁJÁNAK KABALÁJA: Thomas Neuwert /Conchita Wursth = Vagina Pénisz néven, aki szintén a nemzetköziek emberiséget elkorcsosítók minden más értéket szétroncsoló gyökereiről sarjadt.

Az emberiség szégyenére Eurovíziós Dalfesztivál műsorvezetőjének tolták előre. Mivel az európai lakosság hétköznapi embere még nem jutott el az elkorcsosulás ilyen szintjére és úton- útfélen hallani a felháborodást, egyértelmű, hogy a dalfesztivál pálmáját úgy kártyázták meg ennek az abnormális lénynek.

Igaz, hogy még korai a Pozsonyi Csata évfordulójára emlékezni, de mivel az állam s az önkormányzatok aljasul lapítanak az ünnepen, mely a legnagyobb nemzeti - ünnepünk kellene, hogy legyen, idejében terjesszük az EMLÉKEZZ ÉS VÉGY PÉLDÁT A MAGYAR ŐSÖKRŐL című írásom!

Terjesszük, hogy egyre több magyarban fogalmazódjék meg a szándék az ünneplésre!

Terjesszük, hogy egyre több magyarban tudatosuljon, hogy ravasz cselszövés áldozataként, ezer éve  megszállt, feudális rabságban vergődő nemzet vagyunk!

Gárdonyi Géza: "Az antiszemitizmus a magyar faj önvédelmi harca a föléje növő idegen zsidófajjal szemben"

Miután Magyarországon 1922 kora nyarán megválasztották az új országgyűlés tagjait, a liberális-zsidó sajtó ismét tűz alá vette a „numerus clausus” néven emlegetett törvényt, s annak visszavonását követelte. A sajtóban egyre-másra szólaltak meg vezető közéleti emberek, a meghatározó többség azt az álláspontot képviselte, hogy a tudományegyetemekre továbbra is csak a népcsoport arányának megfelelő számú zsidó ifjút szabad felvenni.