Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2015. április

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2015. április

Elküldöm az egész parlamenti bagázsnak.

Magaslabda!

Tisztelt Lázár Úr!

Ha már egyszer nem lehet többé ártalmatlan zsidózás, akkor feltételezem, hogy az ártalmatlan franciázást sem tetszik engedni.  Vagy netán van valami különbség a kettő között és milyen is az ártalmas franciázás / zsidózás ?

Üdvlövöldözöm: Kőműves Géza

Bocs, de múltja,jelene,hite és vallása alapján a franciázást nem ismerheti...! Hiányzik hozzá egy darab...gondolkodás!

Kedves Történész Úr!

Minden szavaddal egyetértek, sőt, nekem már a 80- as években csak úgy hánya- vetileg felhívta a Jurta színházban Romhányi a figyelmem, hogy valójában kik is ezek a Fidesz palánták és ki az SZDSZ, de a végső felismerésem, mely szép fokozatosan, saját tapasztalat által érett, 94- ben következett be. A Jobbikról ugyanezt mondtam már Kovács Dávid alatt, de azóta még tisztábban sejlik a jövő. Majdnem teljesen mindegy  a hatalomátmentő nemzetközieknek és helytartóiknak, hogy milyen zászló, milyen jelszó, avagy milyen rendszer alatt nyúzhatják a népet, csak nyúzhassák.  Géza

2015.

HŰ EMBEREK! KEVÉS A RENDŐRÖK ÉS AZ ORVOSOK FIZETÉSE? MÁSOKÉ NEM? IGAZ, A  KORMÁNYON LÉVŐKÉ ÉS A KLIENTÚRÁÉ NEM KEVÉS!

Ebben az országban számtalan munkahelyen minimálbérért robotolnak 3 műszakban és helyzetben érezhetik magukat akiknek erre egyáltalán lehetőségük van az álnemzeti kormányzás 6. évében, pedig munkát ígértek, igaz éhbérért,  tehát az ígéret második fele teljesítve, de munka az nincs.

Jól ki van baltázva a mai rabszolgákkal, hiszen nincs szállás, étel, ruha, magadnak gondoskodhatsz róla.

-  KI A MAGYAR -

Meghatározása csak kizárólag magyar hovatartozás tudattal bíró magyarok belügye!

A meghatározáson nem a magyar állampolgárság értendő, mert az állampolgárság jelenleg az idegen érdekeket szolgáló, elnyomó hatalom kénye- kedve szerinti adománya, egy jobb esetben a Nemzetet képviselő állam, vagyis az élenjáró szolgálók közvetítésével biztosított jogviszony!

A természet törvényei, biológiai meghatározás szerint megkérdőjelezhetetlenül magyar, aki genetikai alapon magyarnak született, hiszen ebben az esetben legfeljebb emberi minőségben lehet eltérés, de a faji, vagyis rasszbéli hovatartozása megkérdőjelezhetetlen, mely lelki, szellemi, valamint az egyén által ismert hovatartozás esetén jellemzően a kötődés terén is meghatározó.

Még egy fejezettel kiegészítve! Ezerrel terjeszd!!!

KIK ZSIDÓZNAK ÉS KINEK NEM TETSZIK AZ ÚGYNEVEZETT ZSIDÓZÁS:

Előszöris közelítsük már meg, hogy mit jelent a zsidózás, mert a magyarozás, lengyelezés, németezés, mint közszájon forgó fogalom ismeretlen!

Ha egy magyart minden negatív jelző nélkül lemagyaroznak, a magyarokat nem bántja, nem tiltakoznak ellene, de a zsidók és cigányok zöme zokon veszi. Hogy ez miért van, nem megyek bele, hasznosabb, ha elgondolkoznak rajta.

Még egy fejezettel kiegészítve!

KIK ZSIDÓZNAK ÉS KINEK NEM TETSZIK AZ ÚGYNEVEZETT ZSIDÓZÁS:

Kántor József üzente 3 éve

Tisztelt HUNMAGYAR Testvéreink - Tisztelt KOPPÁNY Testvér!!!

Mi - nyíregyházi Hun-Magyarok kommentárt nem fűznénk a "zsidózás" kérdéséhez.Ellenben KÖZREADUNK egy olyan LEVELET,ahol egy volt zsidó tanítvány ír levelet a volt tanárához.

Marx Károly levele a tanárához...

A zsidó nép - mint egy egészet véve - saját messiása fog lenni.Uralkodni fog az egész világon,össze fogja olvasztani az emberi fajokat,meg fogja szüntetni a határokat,és el fogja távolítani a monarchiákat,amelyek az önkényesség védőbástyái.Egy VILÁGKÖZTÁRSASÁGOT fog berendezni,amely végezetül minden zsidónak egy polgárlevelet fog adni.Ebben az új rendszerben Izraelnek az egész világon szétszórtan élő gyermekei,akik ugyanahhoz a fajhoz tartoznak,akik ugyanazt az ÁTHAGYOMÁNYOZOTT nevelést kapták,MINDENHOL ellenállás nélkül vezetőkké lesznek,különösen akkor,ha egyes zsidók kivívják a munkástömegek vezetését! Így fogják a proletariátus győzelmének SEGÍTSÉGÉVEL könnyen kezükbe kaparintani a NÉPEK kormányait,amelyek a VILÁGKÖZTÁRSASÁGOT képezni fogják! Akkor meg fogják tudni tiltani a magántulajdont a zsidó kormányok,akik mindenhol a NYILVÁNOS JAVAKAT kezelni fogják! Így fognak beteljesedni a Talmud ígéretei,amelyek szerint ha eljön a messiás ideje,a zsidók az EGÉSZ VILÁG VAGYONÁT a kezükbe fogják kapni!

Hun-Magyarok: Nyíregyháza

Könyöklés a parazitaságért!

Már régen találkoztam ezzel a videóval, de, ha már újból bedobták, elmondom róla a véleményem.

Külön- külön már számtalan okossággal és butasággal találkoztam, de így egybegyúrva, ilyen szinten még nem láttam. De lehet aljasság is.

Ugye a régi módszer, hogy nagy, tetszetős  igazságcsomagba csomagolják az eladni szándékozott szennyet.

Nagyon szépen bemutatja az ármány zömét, de önmaga is  a sátáni hadat szolgálja.

Kántor József üzente 3 éve

Kedves KOPPÁNY!

Őseink sohasem ÉLTEK a királyság kötelékei között!!! CSAK ÉS KIZÁRÓLAG: fejedelemségben!!! Ezek a "nagy nagy magyar táltosok" benegáborok,papplajosok,geritiborok,pappgáborok és lehetne még sorolni NAP-ESTIG,de nem tesszük,hisz az IGAZSÁG rövidesen ki kell hogy derüljön!!!És ez a "SZENTISTVÁNI" folyamatos HAZUDOZÁS ,melyet ezek a "remek táltosok" hintenek és hazudnak!!! Az nem lehet,hogy: a HUNMAGYAROK idegenben leljenek menedékre!!! NEM LEHET ÉS NEM LEHET!!! Még akkor sem,ha "jobbról-balra-balról-jobbra" nyalipalik osszák az eszet!!! Olyanok,kik azt sem tudják: milyen rendezvényen vannak!!

Hun-Magyarok: Nyíregyháza

Ezerrel terjeszd!

De igaz ám az is, hogy az álnemzeti - nemzetvesztő zsidesz is cinkos volt a 2006- os eseményben, hiszen mindenről tudott!

A terroresemény is bőven zajlott már a rendezvényük alatt. Sokan futottak hozzájuk, rémülten panaszkodni, hogy tegyenek valamit, de ők bepattantak az autóikba és leléptek. Révész is csak azért ment vissza, mert ott rekedt a nagyapja és ő jól tudta mi folyik.

Az egész gennyletből Orbánnal egyetemben senki, akinek kötelessége lett volna, nem hívta fel a velük egygyökerű, bűnőző, parazita cinkosaikat, hogy a nép védelmére keljen.