Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2015. március

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2015. március

„UKRAJNA, MINT ÖNÁLLÓ ÁLLAM GYAKORLATILAG NEM LÉTEZIK – MAGYARORSZÁG LÉPHETNE

Ritkán adatik meg a csonka Magyarország részére rövid időn belül két alkalommal is olyan történelmi lehetőség, amilyet egyszer már 1991-ben elszalasztott az akkori Antall-kormány. Orbánék úgy tűnik, ma még az orruk hegyénél tovább nem látnak, de nem is láthatnak egy, a saját anyagi érdekeit előtérbe helyező, az euroatlanti érdekeket kiszolgáló, külügyminiszternek semmiképpen nem alkalmas Szijjártó Péter által vezetett külügyminisztérium berkein belül.

Schmitt Pálnál nem számít a pénz!

Schmitt Pál kapja az 1.750.000 Ft fizetését!

Kapja nyugdíját, ez csak 432.000 Ft

A Nemzet Sportolója havi  500 ezer Ft

A tulajdonát képező 3 ház kiadásából kb. 500.000 Ft bevétele van.

Makray Kati, a felesége szintén kiemelt magas nyugdíjat kap.

Ezen kívül az állam vett 180 millió Ft-ért házat Schmittnek, melyben élete végéig élhet, nem kell rezsit fizetni!

/Te mennyit fizetsz a gáz, villany, víz és szemét szállítási számládért?/

Gépkocsi, vezetővel együtt jár neki.

A HVG csütörtöki számában meglovagolta Orbán ügynökügyét, és megnevezte azt az elhárítótisztet, aki 1981-82-ben kapcsolatban volt a jelenlegi miniszterelnökkel, ám semmilyen dokumentumot nem mutatott be. A lap szerint Orbán társadalmi kapcsolat volt - foglalja össze az ATV. Ezzel az is kiderült, hogy egyelőre nincs új a nap alatt, portálunk már három éve beszámolt e fejleményekről itt és itt. Az eddig nyilvánosságra került dokumentumokból kitűnik, hogy Orbán Viktort nem sikerült ügynöknek beszervezni, erre utaló nyom nincsen.

No komment !!

Subject: DÖGLŐDIK A VITÉZY-BIRODALOM

VITÉZY TAMÁS VITÉZY DÁVID NAGYBÁTYJA. DÁVID NEMRÉGIBEN KORMÁNYMEGBÍZOTT LETT A VOLÁNOK ÁTSZERVEZÉSÉNÉL, MIUTÁN VÉGKIELÉGÍTÉSSEL TÁVOLHATOTT A FŐVÁROSTÓL.

DÁVID MINDIG TALPRA ESIK, MINT A MACSKA. ÉDESAPJA DOKUMENTUMFILMES, ÉDESANYJA A FIDESZ VOLT UNIÓS KÉPVISELŐJE, HANKISS ÁGNES. A NAGYMAMA NAGY IMRE BELSŐ KÖRÉHEZ TARTOZOTT, A NAGYPAPÁT ERDŐ PÉTERNEK HÍVTÁK. IGAZI NAGY BOLSEVIK ÉS ÉLETHALÁL URA VOLT A HANGLEMEZ PIACON.

Kedves Izabella!

Teljességgel egyetértek veled! Bármely jelenlegi parlamenti párt mellett kardot rántani, legyen az akár a rendszerreformer lövésű, néhány jobbféle magyar képviselővel rendelkező Jobbik - pedig jobbnak látszik, mint a többi, nem szükséges individuális többlet. Persze tisztánlátás nélkül az egészet szapulni sem szükséges többlet.

Természetesen Orbán zs..deszék is jobbak, miként az un. balos és a lehet másként is a magyart hülyíteni zs...

KECSKEMÉTIEK ÉS KÖRNYÉKBELIEK FIGYELEM!

NAGY LEHETŐSÉG, HOGY TÁCSI ISTVÁN NAGYSIKERÜ MŰVÉNEK: A MAGYAR MEGVÁLTÓ  BEMUTATÓJÁT, MAGÁTÓL A SZERZŐTŐL HALLHATJÁTOK!

(2015. MÁRCIUS 12-ÉN, CSÜTÖRTÖKÖN, 16 ÓRAKOR A KATONA JÓZSEF KÖNYVTÁR II. EMELETI KISTERMÉBEN.

Kántor József üzente 3 éve

A MAGYAR MEGVÁLTÓ..........! MINDEN IGAZ HUNMAGYAR FIGYELMÉBE!!!!!!!!!!!!!

Ki áll a "magyar" pártok mögött???!

Mi a PÁRT?
Emberek csoportja,mely megakarja ragadni a hatalmat,hogy lehetősége legyen "programja" megvalósításához.
Mi a "PÁRT" szó jelentése: rész!!! Ha "pártokra" oszlunk,az azt jelenti,hogy: részekre oszlunk!!! Ha a "PÁRT" a NÉP része,akkor vajon kivel áll szemben??? Nyilván a NÉP többi részével,amely nem követi!!! Minden "PÁRT" elsősorban NEM az egész NÉP,hanem a saját maga érdekében ténykedik!!! A "pártérdekek" maga és követői ÉRDEKÉBEN ténykedik!!! A "pártok" érdeke,de még létezésük sem azonos a VÁLASZTÓK érdekével!!! A "pártok versengése" - ELTORZÍTJA A NÉPAKARATOT!!!
A "pártok" sokak őrültsége - kevesek érdekének szolgálatára!!!
- / -

TITUS LIVIUS - a "pártok" közötti harc sokkal nagyobb bajt hozott és hoz a NÉP számára,mint a háború-éhinség-dögvész vagy más Istencsapás!!!

Jajveszékel,hörög,életben maradásáért KÜZD A HUNMAGYAR NÉP!!! Éhezik,fázik,gyermekeivel-unokáival könnyező szemekkel kémleli a JÖVŐT!!!
Szívekbe fojtott keserűség,bánat LÁTTATJA vele a JÖVŐT és a HAZA sorsát!!!
A "pártok" és lakájaik köszönik szépen TOLLASODNAK!!! A testvéri,baráti,rokoni szálak - VIDULNAK!!! LE és KIRABOLT HAZA - a HUNMAGYAR NÉP zöme EGYSÉGRE-CSELEKVÉSRE kiált!!! A HUNMAGYAR VÉRSZÖVETSÉG,mint CIVIL álláspontja: a "pártok" közpénzből való finanszírozását meg kell szüntetni!!! Akik "pártoskodni" akarnak: pártoskodjanak a saját pénzükből!!! A választásoknál szigorúan CSÖKKENTENI-KORLÁTOZNI-MEGFELELŐ KERETEK KÖZÉ szorítani és ELLENŐRIZNI kell őket!!! HUNMAGYAROK - EGYSÉGRE: a HAZA érdekében!!!

Hun-Magyarok: Nyíregyháza

A "pártok" érdeke,de még létezésük sem azonos a VÁLASZTÓK érdekeivel!!! A "pártok" versengése ELTORZÍTJA - a NÉPAKARATOT!!! A "pártok" sokak őrültsége - KEVESEK érdekének

A kárpátaljai dandár több mint száz katonája esett el Kelet-Ukrajnában - hivatalosan

A kelet-ukrajnai harcok közel egy évvel ezelőtti kezdete óta a munkácsi 128-as hegyivadász dandár 102 katonáját veszítette el, ebből 58-at az idén - közölte Jevhen Pilhuj, a dandár megbízott parancsnoka pénteken Ungváron.

A tiszt a Kárpátalja megyei tanács (közgyűlés) ülésén képviselői kérdésekre válaszolva számolt be a kelet-ukrajnai harcokban kitűnt 128-as dandár helyzetéről.

Kőműves Géza:

Még egy kis adalék a Borisz Nyemcov meggyilkolása vonatkozásában.

Amit elfelejtettem az alábbiakban leírni: Természetesen Borisz Nyemcov is zs…, a nemzetközi és az oroszországi parazita zs… maffia felforgató embere, akit nagy valószínűséggel beáldoztak a sajátjai.

Ez a borzalmas lelkületű, mindenhájjal megkent népség rendre az úrnépekre, befogadó, vagyis általuk megszállt nemzetre tör és ebben nemzetközi szinten is egy rugóra működik.

Kántor József üzente 3 éve

KOPPÁNY - HUNMAGYAR TESTVÉR!

Mindezeket már UA-ban is egyre nagyobb és nagyobb számban harsogják,meg azt is,hogy: kik is állanak a HÁTTÉRBEN,akik mozgatják a HAZUG és ALAPTALAN vádakat Oroszország és Putyin ellenében!!! Lassan lassan OTT is világosság lepi be és FÉNY ragyog az IGAZSÁG felett!!!

Hun-Magyarok: Nyíregyháza

Borisz Nyemcov meggyilkolása minden valószínűséggel a nemzetközi asszír- latin- zs…  maffia provokációja volt.

Az ilyen módszereken ne csodálkozzunk! A teljesség igénye nélkül emlékezzünk csak a WTC tornyok elleni önmerényletre, a párizsi Hebdo Charlinál és Bostonban szervezett provokációs színdarabra, a maláj gép lelövetésére.

A cél egyértelmű: Lejáratni az orosz és az európai, felvilágosult népek szemében méltán népszerű, hazafi Putyint, aki, ha nem is a teljesség igénynek megfelelően, de okosan szembeszáll ezzel a nemzetközi – asszír- latin- zs… – parazita bűnbandával.

Nyemcov egy igazi hétpróbás hazaáruló volt
Borisz Nyemcov meggyilkolásának az lehetett az indítéka, hogy az ellenzéki orosz politikus segített összeállítani az amerikaiaknak a szankciókkal sújtandó oroszok listáját - írta a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című vasárnapi német lap.
A lap titkosszolgálati forrásokra hivatkozva azt írta, hogy Borisz Nyemcov a Krím Oroszországhoz csatolása után közreműködött a Washington által beutazási tilalommal és számlabefagyasztással sújtott vezető orosz politikusok és üzletemberek listájának összeállításában.
A névsort csak belső információk alapján lehetett összeállítani - emelte ki a FAS, kifejtve, hogy a listán ugyan főként Vlagyimir Putyin orosz elnök közeli barátai és munkatársai szerepelnek, de köztük van Szergej Nariskin, az orosz törvényhozás elnöke is, aki a források szerint röviddel a Krím "elfoglalása" után titokban a félszigetre utazott, hogy kiválassza a megszerzett terület jövőbeni kormányzóját.
A FAS szerint Nyemcov már 2012-ben is segített az amerikaiaknak, amikor az úgynevezett Magnizkij-ügy miatt állítottak össze szankciós listát. Szergej Magnizkij egy amerikai társaság munkatársa volt, adózási bűncselekmények vádja miatt került egy moszkvai börtönbe, súlyos beteg volt, és az amerikai értelmezés szerint azért halt meg, mert a börtönben megtagadták tőle az orvosi segítséget.
A lap hozzátette, hogy értesülésük szerint Borisz Nyemcovot pénzelte a Soros György nevű zsidó spekuláns is.
(MTI nyomán)