Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2015. február

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2015. február

A soproniaknak is tele van a hócipőjük a hazug, nemtörődöm és gőgös Fidesszel, s állítólagos helyi vezetőivel.

A következő önkormányzati választások alkalmával, sok eddig passzív soproni is „kardot ránt”, hogy megszabaduljon a város vezetésére alkalmatlan fideszesektől.

Annyival dörzsöltebbek és tehetségesebbek az elődeiknél, miként sokáig sikeresen elhitetik, hogy a közért és az egyénért vannak, de valójában a lakosságot kizárólag a hatalmuk érdekében, mint választót kezelik.

JÓ NAPOT HUN-MAGYAROK!

TEREMTŐ ISTENÜNK, MAGYAROK ISTENE! ÁLDÁSA LEGYEN MINDEN NEMZETTESTVÉREMEN E HONBAN ÉS AZ ELSZAKÍTOTT TERÜLETETEKEN, S BÁRHOL A NAGY VILÁGBAN ÉLJENEK IS!

TEREMTŐ ISTENÜNK SEGÍTSÉGÉVEL LEGYŐZTEM A CIONISTA ZSIDÓ SZERVEZET OROSZLÁNJÁT A TEV-VET!

RENDŐRSÉGI HATÁROZAT SZERINT NEM TAGADTAM A NÁCIK NÉPIRTÁSÁT, CSAK A LEGENDÁKBAN NEM HISZEK ÉS EZ ÍGY IS VAN!

A MÁSIK VÁD MÁR A BÍRÓSÁGON MEGBUKOTT, HISZ MINT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR NEM VAGYOK KÖTELES ELISMERNI MÁS ÁLLAMOT, MONDJUK IZRAELT!

Nyílt levél. (A másolat a civil nyilvánosságon túl, rendőrkapitányságok, ügyészségek, …részére is el lesz juttatva.)

Országos Rendőr - főkapitányság
Központi Panasziroda, valamint a Legfőbb Ügyészség részére.

Tisztelt Címzettek!

Elnézést kérek a zavarásért, melynek oka a következő: Nem először jutott el hozzám a négy videómelléklet és mivel nem tudom, hogy tartalmukból következően, valamilyen feljelentés alapján, vagy kötelességszerű okból folyik- e nyomozás, ezért állampolgári, hazafiúi kötelességemnél és igazságszeretetemnél fogva, bűncselekmény / ek és bűnszövetkezetben elkövetett bűncselekmények gyanúja okán, ismeretlen tettesek ellen  feljelentést teszek.

Országos Rendőr - főkapitányság
Központi Panasziroda, valamint a Legfőbb Ügyészség részére.

Tisztelt Címzettek!

Kántor József üzente 3 éve

MÉG HOGY NEMZETI KORMÁNYUNK VAN!

Igen tisztelt Hölgyek és Urak - aki mindezt állítja,az ÁLMAGYAR és pláne nem HUNMAGYAR!!! A nagy nagy "rendszerváltók" sorban - minden "párt" KUTYÁNAK tekintette és tekinti MA is a HUNMAGYAR NÉPET!!! Ébredj már TE IGAZ HUNMAGYAR,hiszen ha csontot löknek a "kutyának" attól még nem lesznek jótékonyak!!! HAZUDNAK-HAZUDNAK-HAZUDNAK!!! Ami nagy HIBA,mint az is,ha EL IS HISSZÜK AZT!!!

Hun-Magyarok: Nyíregyháza

MIFÉLE AZ LMP! KI IS EZ A SCHIFFER ANDRÁS?

Édesanyja Hajnal Anna a Fővárosi Törvényszék bírója, aki megveti és utálja a magyarokat. Dolgozni nem szeret, a munkát más végzi el helyette. Amikor ítéletet hirdet, a törvény nem nagyon érdekli. A devizahiteles ügyekben mindig úgy döntött, hogy a hiteles fizesse meg a teljes devizatartozást.

Az izraelita nép ügyeire koncentrál, mivel ő is izraelita. A magyar népet utálja, megveti.

Vizsgabizottsági tag is volt a Fővárosi Törvényszéken.

Pintérművek!!! Éppen ez az, hogy semmi új a nap alatt.

Óóóóó! Tragikomikus ország. Rendre bűnözőkből összeállt kormány. Gombamód szaporodó analfabéta, hottentottalőrinc és kikupált, parlamenti milliárdos  bűnözők. Maszop, holnap zsideszszszsz! Pinterfürlezsakorbangergények, de birkabékemenetesvakság. Szörnyű, hogy a roppant sötétség okán hány bőrt nem hagy lenyúzni magáról ez a nép. Vajon lesz e még valaha statáriális eljárás?

MAGYAR SORSOT- MAGYAR KÉZBE!

Zsidókérdések - Jobbikosok kóser szabályok szerinti okítása helyett lenne mire megfelelnie Köves Slomónak

Köves Slomó!
Örömmel értesültem arról, hogy hajlandó eszmecserét folytatni nemzeti radikális politikusokkal. Sőt az ATV-ben azt nyilatkozta, hogy szívesen várja az önnek címzett kérdéseket is. Ugyanakkor kezdeményezését némiképpen különösnek találom annak fényében, hogy az ön által vezetett zsidó szervezet - az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség - égisze alatt működő Tett és Védelem Alapítvány cenzúrahivatalként működik, és hajtóvadászatot folytat magyar hazafiak ellen.

Az álábbi felvetések jogosak, ha nem is minden pontban. A jóvátétel igénye, valamint az előre alaposan "megfizetett" orosz segítség iránti igény nem évülhet el, csak ebben a helytelen és illetlen  fogalmazásban nincs megfelelő súlya! Másrészt, azok a magyarok, akik most kiállnak Putyin mellett, nem hülyék, miként Bokorék gondolják, csak van szélesebb kitekintés is és mindennek megvan a maga helye, ideje.

Nem a zsidó cárok és nem is a kozmopolita zsidók által vezetett Szovjetúnió egy gazember képviselője, hanem az orosz nép által méltán szeretett, tisztességes elnök jön Magyarországra.

Kántor József üzente 3 éve

No most akkor reszket a bokorka mert cinege szállott rá!!! Avagy reszket a cinege,mert bokorka szállott rá!!! A "felnőtt ember" egyet magtanul: minden régi,csak a sorsa új!!!

Hun-Magyarok: Nyíregyháza

Noé bárkája Abu-Dzabiban látogatható a turisták számára

Több ezer, szabadon élő állatban gyönyörködhetnek a természetkedvelő turisták a Noé bárkájaként működő, egyesült arab emírségekbeli Szír-Beni-Jász-szigeten. A sziklás domboldalak, folyók, homokdűnék alkotta 87 hektáros területen nyársasantilop-csordák, számos sivatagi madárfaj, zsiráfok, szarvasok és leopárdok élnek a biológiai sokszínűség jegyében. A szigeten megcsodálhatók az Arab-öböl térségének legrégebbi, az iszlám születése előtt épült keresztény kolostor romjai is.

Nyársas antilop

A néhai Ahmed bin Szultán an-Nahajan sejk, az Egyesült Arab Emírségek atyja kezdeményezésére alakították át a szigetet 1971-ben nemzeti parkká, hogy egyfajta Noé bárkáját hozzanak létre a kihalás veszélyeztette fajok számára – mondta el az AFP francia hírügynökségnek Marius Prinsloo, a helyi turizmusfejlesztő és beruházó vállalat (TIDC) egyik vezetője. Az állatok az évek múlásával elszaporodtak, számuk napjainkban mintegy 13 500.

„Hát valóban Jézus nem egyszerűen volt magyar származású, hanem JÉZUS KRISZTUS = JÁSZ-MAGYAR, vagy ha jobban tetszik FILISZTEUS (jász X arameus eredetű népek) nemzetségű mágus, felszentelt Parthus vallási vezető, méghozzá Galilea: ARAMEUS = ÓMAGYAR (szkíta) nyelvjárású tartományából (nagybetűkkel, hogy mindenki értse!).

Ha valaki nem hiszi, fejtse már meg szószerint Jézus utolsó szavait: Éli, Éli, lámá sabaktáni! (Éli, Éli, lámma szabaktani!)

De nem csak ő, hanem az őse: Dávid király is eredetében színtiszta jászmagyar, Salamon fia pedig jászmagyar X hettita (hun) vérvonalú KÁNAÁNITA.

DÜBÖRÖG A JÓLÉT!!!

Ugye Koppány csak Magyarországon?! Ha netalán valaki a HUNMAGYAROK közül látta már valahol a "fickándozó pannon PUMÁT" akkor szíveskedjen megosztani velünk Nyíregyházi Hun-Magyarokkal,hogy hol látta!!!!!!!!!!!!!

NE OLTASS ÉS UTÁLD A KORMÁNYT!!!

Kell és muszáj,no nem OLTANI,csak UTÁLNI,de nemcsak a regnálót,hanem visszamenőleg mindegyiket!
Sőt - a "rendszerváltástól" kezdődően,kihajtani MINDEN "kormány" minisztereit,MINDEN országgyűlési "képviselőt" napjainkkal bezárólag a HŐSÖK terére!!! Addig nincs "hazamenetel" amíg el nem HEBEGIK,hogy hol a
HUNMAGYAR NÉP általi létrehozott NEMZETI VAGYON!!! És akkor a TELJES vagyonelkobzás,családtagok és rokonok és barátok sem kivételek!!!

NEMZETKÖZI BŰNBANDA SZERVES RÉSZE A KORMÁNYUNK!!!

Mióta is folyik a HUNMAGYAR NÉP szolgaságban tartása??? Kik által is??? Melyik is az a "kormány" amely kivételt képezne??? Aki HUNMAGYARNAK érzi
magát,akik HUNMAGYARNAK vallják és érzik magukat - most,MOST szíveskedjenek már valahogyan megfejteni és segíteni nekünk Nyíregyházi Hun-Magyaroknak ezt a "rejtvényt avagy rejtélyt"!!! Előre is megköszönjük!!!

Hun-Magyarok: Nyíregyháza

Zsidók vezetik Ukrajnát - mondta ki a nyilvánvaló tényt a kelet-ukrajnai szakadárok egyik vezetője Reklám Alexander Zaharcsenko, az Ukrajnától elszakadt Donyecki Népköztársaság miniszterelnöke hétfői sajtótájékoztatóján részben a lényegre tapintott, amikor közölte: a kijevi rezsim nyugatbarát vezetői „a nagy zsidó nép nyomorult képviselői”. (A zsidó nép nagyságára itt most inkább nem térnénk ki - a szerk.)

„Nem emlékszem olyan időszakra, amikor a kozákokat olyan emberek vezették, akiknek sohasem volt kard a kezükben” – mutatott rá a kormányfő arra a tényre, hogy az ukrán nacionalisták között jelentős számban megtalálható kozákoknak is az Ukrajnát uraló zsidók parancsolnak manapság.

6.3. Egyes termékek és szolgáltatások éves fogyasztói átlagára (1996–)(2/2)

(Ft)

< >

Kódszám

Megnevezés

Rövidkaraj, kg

Sertéshús, comb (csont és csülök nélkü), kg

Marhahús, rostélyos, csontos, kg

19011

Symphonia cigaretta, 20 db, csomage

Ffifélcipő, bőr,rag.

NE OLTASS! HA ÉLNI AKARSZ!

Kormányzataink, egészségügyünk a gyógyszerüzlet, avagy természetesen a Földünk nagy részén uralkodó, gyarmattartó asszír- latin- zsidó bűnbanda kezében! Természetesen fő bázisuk az USA, majd Izrael és az EU.

Lakájainknak nincs gerincük valósan szembefordulni uralkodóikkal, másrész rokonnak tudják magukat velük.

Csalós, megfázós időszakban, mikor nagyon könnyű meghűlni és az is könnyen megnáthásodik, aki emberek közé sem teszi a lábát, elenyésző, ha minden 200. ember lesz taknyos, vagyis nagyjából 50 000 ember egy tízmilliós országban.

Merkel meglepődött azon, hogy az egyetemisták nagy része jobbikos - a zsidók "toleranciaoktatásra" köteleznék őket

Mint ismeretes, Angela Merkel német kancellár és a zsidó felekezetek vezetői bő egy órát tanácskoztak hétfőn a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége Síp utcai dísztermében. A megbeszélésen Heisler András, a Mazsihisz elnöke, Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija, Deblinger Eduárd, a Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközség elnöke, Guba Gergely, a Szim Salom Progresszív Zsidó Hitközség elnöke és Kálmán Gábor, a Bét Orim Reform Zsidó Hitközség elnöke vett részt.

Kóser kaja!

Milyen egy német kancellár, ha zsidó!

Angela Merkel , nyílván időhiányra hivatkozva a magyarországi németek képviselőjével nem volt hajlandó találkozni és nem  szakított időt a magyarországi németek kitelepítésének megemlékezésére sem.

De bezzeg a  magyarországi zsidóság vezetőit megtisztelte látogatásával, lerótta kegyeletét a holokamu áldozatai előtt. Ide még Orbán Viktor miniszterelnököt sem engedték be! sem engedték be!

Természetesen a magyarországi „németeket”- magyarországi zsidók parancsára telepítették ki!

Ágyútölteléknek szánt kárpátaljai magyarok rekedtek

a debalcevói katlanban -

a felkelők anyanyelvükön szólnak hozzájuk!

Egyre kétségbeejtőbb a három oldalról bekerített Donyeck megyei Debalcevót (Gyebalceve) védő kormánykatonák helyzete. De a legkétségbeejtőbb az, hogy köztük vannak a 128. sz. kárpátaljai hegyi dandár tagjai is. A felkelők arcvonalai mögé vakbélnyúlványként beékelődő hadszíntérről egymásnak szögesen ellentmondó hírek érkeztek az elmúlt napokban.

Az USA elnöke a CNN-nek adott interjúban beismerte, hogy a 2014 elején lezajlott kijevi puccs „amerikai közvetítéssel” zajlott. Mi voltunk a közvetítők a hatalomváltásban - jelentette ki Barack Obama, majd hozzátette: "Oroszországra vonatkozó politikai irányvonalunk helyes, és arra Putyin úr rossz döntései miatt van szükség. Putyin nem azért döntött a Krím visszacsatolása és Novorosszija támogatása mellett, mert valamiféle nagyvonalú stratégiája lenne, hanem egyszerűen váratlanul érte a kijevi tiltakozások ereje, és Janukovics elmenekülése. Ez a stratégia taszította őt abba a helyzetbe, hogy megsértette a nemzetközi jogot, Ukrajna szuverenitását és területi egységét, valamint ezek következményeként Oroszországot tökéletesen izolálta a világ közvéleménye előtt. A szankciók sikere kétségtelen, időben hoztuk e döntést, akkor érte a csapás Oroszországot, amikor már egyébként is gyengülőben volt, és bevételei csökkentek. Olyan képlet, amely szerint Oroszország jól jöhet ki ebből a helyzetből, nem létezik."
Forrás (orosz nyelvű): Vesti.ru A CNN-interjú (angol nyelvű): YouTube