Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2014. december

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2014. december

Adjon Isten minden jót
Ez új esztendőben:
Jobb időt, mint tavaly volt,
Ez új esztendőben;
Jó tavaszt, őszt, telet, nyárt,
Jó termést és jó vásárt
Ez új esztendőben!

Adjon Isten minden jót
Ez új esztendőben:
Zsíros esőt, kövér hót,
Ez új esztendőben;
Bő aratást, szüretet,
Egészséget, jó kedvet
Ez új esztendőben!

Az "Új selyemút", avagy a cionista birodalom hegemóniájának végórái

Miközben a „fősodratú” média számos fontos és kevésbé fontos eseményről tudósított a végéhez közeledő év folyamán, a jövőnket legalapvetőbben meghatározó változásról kevés szó esett. Nevezetesen arról a gyökeres világpolitikai fordulatot sejtető folyamatról, melynek során egy új, eurázsiai gazdasági tömb születik. A szálakat elsősorban Kína mozgatja, de nincs nehéz dolga, ugyanis készséges, sőt lelkes partnereket talál a hanyatló, mindamellett (talán éppen ezért) vadul terjeszkedő nyugati birodalom befolyása alól szabadulni akaró államok között. Az új, történelmi léptékű kezdeményezést Hszi-Csin Ping kínai államfő hirdette meg 2013 szeptemberében, Kazahsztán fővárosában, Asztanában.

Zolika!!!

Azt mondják,hogy - aki állandóan "úton" van,annak nincs "hová" megérkeznie!Sajnos,hogy MI HUNMAGYAROK a szentistváni ÁTOK óta és folytán,azóta állandóan ÚTON vagyunk.Az ugye várható volt,hogy az USA világhegemóniai törekvéseit és annak "útját megalapozók" ideje is lassan,de biztosan LECSENG!!! ISTEN malmai lassan,de Biztosan őrölnek!!!
Hogy az "Új Selyemút" kijelöli-e számukra a VÉGSŐ zarándokutat??? Reméljük,hogy: Igen!!! ÉBRESZTŐ HUNMAGYARORSZÁG - ébresztő!!!!!!!!!!!

Hun-Magyarok: Nyíregyháza

Így zárul a Nagy Elszámoltatás V. éve:

Gyurcsány kényszermunka helyett vígan lemezlovaskodik Orbán lányának kedvenc vendéglőjében

Nem most kezdte, végigbulizta a "nagy elszámoltatók" egész eddigi "elszámoltató kormányzását", és nem lesz ez másként a közeljövőben sem:

Vajon hány fideszes szavazott volna szeretett pártjára, ha 2010-ben sejtik, hogy ilyen felvételeket kapnak majd a képükbe néhány év múlva?... Egy korábbi kép - jobb lett volna, ha marad a kaptafánál:

joehun1: ez egy ócska kisérlet hogy a fiatalokkal elfogattasa magát, ez a szerencsétlen bohóc, mert a hatalomhoz pár tucat agymosott nyugger nem elég és ezt dj feri is tudja!

Kedves Hunmagyar Testvérem!

BÉKÉS, SZERETETTELJES KARÁCSONYT KÍVÁNOK!

A VILÁGOT TERMTŐ URANYÁNK- NAGYBOLDOGASSZONY ANYÁNK - MÁRIA, A FÖLDRESZÁLLT NAPISTENFIA - JÉZUS, VALAMINT A HOLD-ARA - KISBOLDOGASSZONYUNK- MÁRIA MAGDALÉNA LEGYEN VELETEK!

Kőműves Géza

EGÉSZség, vagy részSÉG?

A TEREMTŐ egy embert egy EGÉSZ-nek teremtett, hozzá készSÉG-et, többek között EGÉSZSÉGET. Míg a „nyugati orvoslás” csak a betegségeket (a részeket) műtik, vagy gyógyszerezik, holott a KÉSZ-SÉG-et kell EGÉSZ-szé tenni.

Ø      A lelki problémákat ki kell elemezni;

Ø      A betegséget kiváltó okokat kell enyhíteni, vagy megszüntetni, s nem a tüneteit;

Ø      A kellő biomágnesességet vissza kell nyerni, hogy legyen energiánk az agy, s szerveink működtetésére;

Ø      Megfelelő kárpát-medencei természetes ősi táplálék bevitele szükséges!

Kőműves Géza: A színes kiemeléseket én végeztem Sütő Gábor írásában. Természetesen a FIDESZ- es kormányzati munka zömének elégtelensége okán semminemű kormánydicséretével nem értek egyet, mégha tettek is pozitív lépéseket. A Kádár- kormánynak is voltak pozitív tettei, ettől még összességében nem a nemzet valódi érdekét szolgálta, bármi is volt a szándéka.

A FIDESZ kormányzat zömében verbális rendszerváltásán, iszapbirkózásán túl, láthatóan  magyartalan politizálása, a mindenkinek megfelelni akarása az idő teltével  egyre nagyobb kiábrándultságot és egyre nagyobb érdektelenséget szül, mely egyre mélyebb  lelki stigmaként ég bele a Nemzetbe.

AZON NEMZET,MELY MÚLTJÁT VESZNI HAGYJA - azzal a saját síremlékét
készíti elő!!!!!!!!!!!!!!!!

Hun-Magyarok: Nyíregyháza

14 jel, ami arra utal, hogy háború várható!

Magyarország liberális gondolkodói, akik szép számmal megtalálhatóak egyébként a jelenlegi kormánypártban is, gyakran hangsúlyozták abbéli véleményüket, hogy Európát semmilyen katonai veszély nem fenyegeti, ezért nem is kell arra felkészülni, s különben, ha bárki megtámad minket, akkor majd a NATO megvéd. Mi van akkor azonban, ha maga az Egyesült Államok által vezetett NATO törekszik arra, hogy kiprovokáljon egy háborút?

Egy 86 esztendős német hölgy példát mutat: "hamis vádaskodás" miatt feljelentette a német zsidóság vezetőit, és az elítélt revizionisták szabadon bocsátását, a jog és törvényesség helyreállítását követeli!

A karácsony számos üzenete közül az egyik legfontosabb, hogy a gyengének, elesettnek, jelentéktelennek látszó emberek is új irányt szabhatnak a történelem menetének. A mindent elárasztó hazugság, a percemberek, talpnyalók, elvtelen törtetők korában pedig azon sem csodálkoztatunk, hogy egy 86 éves idős asszony az, aki lelkiismeretére hallgatva nyilvánosan kimondja mindazt, amit gondol, van bátorsága szolidaritást vállalni az üldözöttekkel, sőt szembe mer szállni világunk kegyetlen hatalmasságaival.

network.huPersze az 1928-ban született Ursula Haverbeck aligha tekinthető „jelentéktelen” embernek.

A hanyatló világ urai a "hiteles tájékoztatás" barikádjain

Azt írta a cionvilágsajtó - és benne a mi gyarmati "világlapjaink" (Hir24, Origó és a többi "véletlenül" egyformán gondolkodó, mélyen demokrata és "értékalapú médiabüszkeségünk") -, hogy a világpiacon nagy mennyiségben megjelenő olcsó amerikai olaj döntötte be az orosz valutát, a rubelt. Mint tudjuk, ezen "újságok" esetében az a főszabály, hogy magyarázataik még véletlenül sem esnek egybe a valósággal, és legfeljebb csak abban mutatnak irányt, hogy mi az, ami biztosan nem igaz.

Ez az újonnan kreált "világmagyarázatuk" megint nagyon mélyenszántóra és hitelesre sikeredett.

Kántor József üzente 3 éve

Szeretném megkérdezni a hanyatló világ uraitól: miért csak a dollár az a valuta,amelyért FUT a nyersolaj a "világpiacon"??? És mióta is???Meglátásom szerint - a hanyatló világ "urainak" FÁJ a foga az óriási gyémántmezőre Szibériában!!!
Szuper kemény gyémántokra leltek orosz kutatók Szibériában.A hagyományos gyémántnál kétszer keményebb,több trillió karát gyémántot rejt a lelőhely,becslések szerint háromezer évig fedezi a világ szükségletét!!!Ez viszont növeli a kövek IPARI felhasználásának lehetőségeit és ipari forradalom kibontakozását vetíti előre az újfajta ásványok megjelenésével!!! "hallgass a harangszóra, te büszke vén Európa: tudod-e miért szól a harang???!!!

Mindenképpen nézzétek végig!

Mi az a köcsök?
Én sem szeretem Putyint - hiszen a múltja egyértelmű-, de Ő a nemzetéért teszi, s nem ellene, mint a júdeák által irányított USA, Izrael, EU,Magyarország, Ukrajna, s hadd ne folytassam!

HUN-MAGYAROK!

NINCS SENKI BISZTONSÁGBAN A ZSIDÓK OROSZLÁNJA MINDENKIT ELKAP, AKIK NEM HISZNEK A HOLOKAUSZT LEGENDÁBAN, ÉS TAGADJÁK ZSIDÓ TERRORISTA IZRAEL ÁLLAM LÉTÉT, AZ MINDJÁRT ANTISZEMITA. EZT ÉN  BÜSZKÉN VÁLLALOM, DE FELHÁBORITÓ,  HOGY MAGYARORSZÁGON EGY ZSIDÓ ALAPITVÁNY FELJELENGETI AZOKAT,  AKIK NEM AZ Ő GONDOLATAIK SZERINT GONDOLKODNAK. EZ KÖZELÍT A GONDOLATOK IRÁNYITÁSÁHOZ (GONDOLAT RENDÖRSÉG = CIONISTA MÓDSZERREL)

ÁLDÁS!

Ki kinek a kreatúrája?

Kövér, Gyurcsány, Bajnai, Szilvásy, Stumpf egy szervezetben

Újratöltve korábbi írásunk: 1988 november 26-án alakult meg a(z egyik) KISZ-utódszervezet, a MISZOT, csupa KISZ- és MSZMP-káderrel az élén. Videó az alakulásról: Kövér, Gyurcsány, Stumpf, Bajnai, Szilvásy is jól látható, egyéb hulladékok társaságában. Javasoljuk terjesztését polgári körökben, Zsidesz-alapszervekben. A MISZOT-vezetőség tagjai komoly politikai karriert futottak be, még ha más és más pártokban is.

Friedrich Klára: Az Arvisura egy magyarellenes gúnyirat
Célom a magyar őstörténet megtisztítása a mindenféle rendeletekkel és cselvetésekkel ránk erőszakolt finnugor elmélettől és őseink sértegetésétől. A szkíta-pártus-hun-avar-magyar őstörténetet nem manysi sámánok írták és nem szovjet partizánok hozták az égből. Ha az Arvisurákat nem magyar őstörténetként, hanem finnugor népmeseként terjesztenék, akkor fel sem emeltem volna a tollat. Tehát 1997 szeptemberében a következőket gondoltam az Arvisuráról és az eltelt évek csak megerősítettek ebben:

Kép

Paál Zoltán 1913-1982.

Kibővített változat!

Kőműves Géza:

Mindig légy résen, s gondolkozz oh magyar!

Jézus korában Róma volt, ma az USA az asszír - latin- "zsidó" hatalmi központ, az EU nevű európai alközponttal.

Rendre minden tagállam élén, többé, vagy kevésbé kedves kerettagok, de kivétel nélkül az ő pártjaik, titkosan, vagy nyíltan fellépő vazallusaik adják a helytartóságot / kormányzatot.

Magyarországon szintén és ne tévesszen meg senkit, ha egy szalonképesebb, intelligensebb, de szintén vazallus  kormány, mely pozícióban akar maradni és jobban ismeri a magyar nép türelmének, nyúzhatóságának határát, némileg ellent áll vérszívó felettes szövetségeseinek,- a leggátlástalanabb nemzetközi bűnbandának.