Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2014. október

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2014. október

Azért ezt küldjétek el Ágoston Úrnak!

A gratuláción túl hozzáteszem, hogy az USA mindenkori, de különösen az 56-os trógersága nem mentesíti a tróger FIDESZ- vazallust, az USA mindenkor hangsúlyozott nagy barátjának, szövetségesének, vagyis az asszír- zsidó világmaffia mindenkori kiszolgálójának- "fideszkénknek" legalább annyira ég a háza, miként az USA-nak.

Az USA biztosan zsarolja, revolverezi fertályvégét a konkrét korrupcióról szerzett információval, mert semmi nem elég neki.

... - a fejlesztési minisztérium cáfol

A németül megjelenő Pester Lloyd időszaki lap tette közzé az alábbi listát - ami vagy megfelel a valóságnak, vagy nem... A lap a neveken kívül megemlíti, hogy a belépési tilalom meghatározatlan időre szól, és nem köt maga után semmilyen közigazgatási és bírósági eljárást, kizárólag politikai döntés.

A hat kitiltott szerintük:

- Vida Ildikó (a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke)

- Habony Árpád (Orbán Viktor személyes stratégiai főtanácsadója)

- Heim Péter (Magyarország 30.

Mindenki nézze meg, s kérjük,hogy egészítse ki az utókornak az igazságot!

Ezért nem megy az adóhatóság a cigány maffiózók után:

...mivel ő is közülük való!

Sok kérdésre adhat választ az alábbi híradórészlet, de leginkább arra, hogy miért nem megy az adóhatóság a cigány maffiózók után. Arra, miért röhöghetnek képen bennünket nap mint nap a televízióból a NAV adóstoplistájának élén trónoló "celeb" cigányok, miért lehetnek polgármesterek falvak lakosságának életét megkeserítő, sőt elvenni szándékozó uzsorásokból, miért van az, hogy a tisztességesen élni próbáló, becsületes magyar embernek kell kizárólag rettegnie a fináncok csengetésétől. Mindamellett ismét egy példa arra, hogy ha cigányok "magasra jutnak", ugyanúgy sikkasztanak, bűnöznek, mint uzsorás, “behajtó”, tolvaj földijeik.

Szabadságharcunkra emlékezik az ország

Barikád a Fehérvári úton

(Ma azt mondanám: Zsidó-kommcsik,hazaárulók, takarodjatok a Földről! {a szerk. megjegyzése})

A nemzeti lobogó ünnepélyes felvonásával folytatódik ma az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából szervezett programsorozat. Ezután táncház és parlamenti nyílt nap várja az érdeklődőket, továbbá egész nap ingyenesen látogatható a Hűség Háza. Emellett kiállítások, filmek, koncert és fényfestés színesíti az ünnepi programokat.

„Hallottuk a szót.

Mélység és magasság

Visszhangozák azt.

S a nagy egyetem

Megszűnt forogni egy pillanatig.”

/Vörösmarty: Előszó/

Nem zárt ülésen, titokban felvett felvételről hallottuk, mint Gyurcsány őszödi beszédét, vagy a WikiLeaks által nyilvánosságra hozott titkos orbáni választ az USA felé: „Ne azt figyeljék, amit a megválasztásomért az embereknek mondok...” Ezúttal nyíltan hangzott el a vezérlő kormányos szájából, az Országház falai közt, miután Novák Előd számon kérte rajta az egykori III/II-es, „Marosvásárhelyi” és „Magasdi” fedőnevű kommunista állambiztonsági főtiszt, Tasnádi László belügyi államtitkári kinevezését. „Elfogadom, hiba volt!” Kísérteties: akár Kádár János halála előtti szavai... Csoda történt?

A Jobbik törvényen kívül helyezését követeli és a magyar kormánynak erkölcsöt prédikál a Gázából nemrég hazatért gyermekgyilkos

Az izraeli-európai kapcsolatok és a holokauszttal foglalkozó témák szakértő publicistájaként bemutatott Mátán Áser A Duna még mindig véres címmel a hetven évvel ezelőtt végbement Szálasi Ferenc hatalomátvételére emlékezve szándékos hazugságoktól és tévedésektől hemzsegő magyarellenes cikket jelentetett meg a magát "intellektuális hírportálként" aposztrofáló Middá (Mérték - מידה) című héber nyelvű médiában.

Újabb lépés a katolikus önmegsemmisítés felé: a buziknak vannak erényeik, melyekkel gazdagíthatják a kereszténységet

Lassan befejeződik a Katolikus Egyház teljes betagozódása az "új világrendbe": miután a Szentszék elfogadta a holokausztvallás dogmáit, valamint a multikultit, most egy nagy lépés történt a cionista szentháromság harmadik elemének, a buzikultusznak a "megszentelése" irányába is. A Rómában ülésező püspöki szinóduson ugyanis egy olyan dokumentumot fogadtak el, melyben az apostolok utódai a homoszexualitás "erényeiről" és "ajándékairól" értekeznek.

Befogja a rénszarvast a lapp atyafi a szán elé, s elindul csúszkálni a jeges tundrán. Gyengéd és érzelmes búcsút vesz asszonyától, s mintegy másfél éves kis csatangolás után hazatér.

Látja ám, hogy élete párja várandós állapotban van, hasa domborodik. Kérdi tőle: - De drágám, miként lehetséges ez? Mire az asszony: - Ja, édesem, az más lap(p)ra tartozik. (L. Zs.)