Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2014. szeptember

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2014. szeptember

Ezen a gyarmaton csak kohnferenciázni szabad!
A National Policy Institute október 3. és 5. közötti, Budapestre tervezett konferenciáját a belügyminiszter betiltotta, valamint arra utasította a szervezőket, hogy azonnal álljanak le a szervezéssel és az országos rendőrfőkapitányt is megkérte arra, hogy rendeljen el beutazási és tartózkodási tilalmat a konferencia előadóival szemben. Még a TASZ szerint is elfogadhatatlan, hogy a kormány ízlésétől függjön egy rendezvény megtartása.

Nemkívánatos a nemzeti zászló Kisújszálláson - a Fidesz által támogatott városvezetés döntése

Kisújszállás Fidesz által támogatott, Nagykun Polgári Kör-ös vezetésén megrepedt a nemzeti cukormáz, és kilátszik alóla a rút valóság.

Az még kevés említést érdemel, hogy a szombaton tartott kulturális fesztiválon a jobbikos főzősátrat és -csapatot - az országos jó szokásnak eleget téve - felszólították arra, hogy az Árpád-sávos zászlót ne használják és vegyék le a rendezvényen, mert az “politikai” zászló, de az amit dr.

... - világot behálózó összefonódás

A Spíler Blog néhány nappal ezelőtti kitűnő összefoglalója:
USA-külpolitika megrendelésre? – 7 állítás az amerikai kritikákról
A magyarországi baloldali sajtó tapsikol. Múlt héten pénteken előbb Bill Clinton, majd később Barack Obama is kikelt Magyarország ellen – a megfogalmazásuk szerint – civilek elleni vegzálások miatt. Na de nézzük a tényeket! Mi van a függöny mögött?
A norvégok és Soros a Clinton Alapítvány legbőkezűbb támogatói
Indulásként tisztázzuk.

Novák Előd az Országházban nem mondott el mindent idősebb Antall József nem sötét múltjáról - mégis meg akarták kövezni

Tegnap az Országgyűlésben idősb Antall József halálának 40. évfordulójára is emlékeztek. Novák Előd fölszólalásában azt mondta, hogy id. Antall József nagyszerűen együtt tudott élni az 1945 utáni kommunista rendszerrel, mire a parlamenti patkó jobb- és baloldaláról egyaránt igyekeztek lehurrogni. Az ülést levezető Latorcai János pedig még a jobbikos politikus történelmi ismereteit is megkérdőjelezte.

Frissítés: Nem kell azon elmélkedni, hogy Magyarországnak lesz-e valaha zsidó miniszterelnöke
Üdv Kurucok!
A fenti cikkhez szeretnék kiegészítést tenni.
Ebben a Kuruc.infón korábban megjelent cikkben Antall József miniszterelnök a somogyi Kötcsén elődei hazafiságáról beszélt, s arról, hogy bár katolikusok voltak, ökumenikus szellem uralkodott a családban. (Ahol volt zsidó is: a miniszterelnök anyai nagyapja, Szűcs István, aki 1867-ben született házasságon kívül, egy zsidó hajadon és egy egyházi férfiú - a nagybácsi szerepében feltűnő piarista szerzetes tanár a váci gimnáziumból - törvénytelen gyermekeként.)
A Wikipédia szerint dr. Szücs István (Frankl Mózes, 1867 – 1953) Antall József miniszterelnök anyai nagyapja. Frankl Hermann (Károly) korcsmáros és Steiner Katalin gyermekeként született Szirákon. Gyermekkorában katolizált (Frankl István). 1901-ben nevét Szücs Istvánra változtatta.
Idősebb Antall József 1923-ban megnősült, felesége Szűcs Irén.
Amikor tehát idősebb Antall József zsidókat mentett, és ezért Jad Vasem-emléktáblát kapott, az nem pusztán felebaráti szeretetből történt, hanem felesége, valamint felesége családja révén személyes érintettség okán.
Ezen kívül nem kell azon elmélkedni, hogy Magyarországnak lesz-e valaha zsidó miniszterelnöke, mert már volt ifjabb Antall József személyében. (Illetve azt is tudjuk, hogy Orbán Viktor apja szintén kóser, erről bővebben itt: Zsidó származásáról beszélt Orbán Viktor egy francia lapnak - a "magyar" sajtó persze elhallgatja - a szerk.)
Ezekről szintén nem szeretnek beszélni a megmondóemberek.
Üdvözlettel
Hidra

VAN EGY ERŐS GYANÚM! - Miszerint megszületett az elmúlt 2000 év legjobb, legizgalmasabb könyve, aminek az ismertetőjét a mellékletben küldöm.

Nem tudom mi lesz a véleményed.

Nem tudom, hogy egyáltalán bejut - e a fejébe a szemellenzősen önző akarnoknak, vagy jellemzően közönyös fuvallatembernek, de mindenkihez el kellene juttatni valahogy, mert, ha nincs megújulás, akkor magyar, de mondhatnám, hogy emberi  jövő sem lesz.

A magyarságot nem a fizikai fegyverek erejével tették tönkre és győzték le ellenségeink, hanem az ellenvallás, átnevelés, agymosás jól felépített hitfegyvereivel.

szeptember 19. ·

2015. REGÉLŐ FALINAPTÁR és HATÁRIDŐNAPLÓ
Lélekből jövő, jövő

Mi magyarok itt a Kárpát-medencében és szerte a nagyvilágban, a lelkünkben hordozzuk elődeink tudását a természet, azaz a teremtett rendet illetően. Nemzedékek sokasága gyarapította ezt a testben, lélekben és szellemben rejlő erőt, hogy a mindig újraszülető utódoknak legyen bőven tapasztalat a tarsolyukban, melyet tehetségük szerint aztán tovább vihettek, gazdagítottak.

Fajtársai ugyan árulónak tartják, de 30 ezüsttől jóval többet fog kapni Orbánéknak adott tanácsaiért pufajkás Zoltai
A korrupciós botrányai miatt a Mazsihisz éléről lemondani kényszerült expufajkás, aki talán nem mellesleg a szocionista politikusbűnöző Hunvald - és még ki tudja, kik - ügyeinek elsikálásában oroszlánrészt vállalt, mint arról korábban hírt adtunk, a nemzeti kétharmad óvó szárnyai alá került. Orbánéknak úgy tűnik, nincs kifogásuk az '56-os szellemiség ápolásával korábban kitüntetett, pénzéhes munkásőrrel szemben, sőt "tanácsaiért", melyektől "a zsidó szervezetek és a kormány közötti viszony rendezését", illetve "az antiszemita jelenségekkel szembeni zéró tolerancia érvényesítését" várják, még szépen ki is tömik a zsebét.

Havi egymillió forintért osztogat zsidóügyi tanácsokat a Miniszterelnökségnek pufajkás Zoltai

Havi bruttó egymillió forintért ad tanácsot a Miniszterelnökségnek Zoltai Gusztáv, a Mazsihisz volt ügyvezető igazgatója - írta a 444 a Miniszterelnökség írásbeli válaszára hivatkozva.
Zoltai Gusztávot Lázár János tárcavezető nevezte ki tanácsadónak szeptember elején, és a megbízása négy hónapra szól. Zoltai ennyi pénzért arra szerződött, hogy "szakmai tanácsokat" adjon a zsidó közösségek érdekképviselőivel folytatott tárgyalásokhoz, valamint közreműködjön a szervezetekkel való kapcsolattartásban, és zéró toleranciát hirdessen az "antiszemita jelenségekkel" szemben.
Zoom
A volt munkásőr és MSZMP-tag kinevezése meghökkenést váltott ki a Fidesz vezetőiből - állítja a HVG -, Orbán Viktor maga belső körben provokációnak nevezte Lázár János személyi döntését, a miniszter szerint viszont mindenki azt nevez ki tanácsadónak, akit akar. Korábban Schmidt Mária fogalmazta meg élesen, hogy miért zavarhatja a Fideszt a Szabadság téri emlékmű fő ellenzői közé tartozó Zoltai megbízása. Kinevezésén zsidó közösségi vezetők is megütköztek.
(HVG nyomán)

Ütős. Egyszerű. Jó. Minden benne van.

Csodálatos,  mert az ausztràl  miniszterelnök meg merte mondani az igazat. Hurrá!

Ausztráliában megoldották a problémát.  Egész Európa tanulhat belőle!

Mikor az ausztrál kormány a radikális hívőkhöz fordult lehetséges terrorcselekmények

megelőzése végett,  felszólította azokat a muzulmán hívőket,

akik a Sharia törvény szerint akarnak élni, hogy hagyják el a szigetországot.

Howard miniszterelnök különösen felmérgesített több muzulmán ausztrálit,

azzal a kijelentésével, hogy támogatja az ausztrál titkosszolgálat erőfeszítését

a radikális belföldi mecsetek megfigyelését illetöen.

Tisztelt Olvasóink!

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket egy szervezetten működő, kifejezetten ártalmas, rosszindulatú kampánytevékenységre, melyet hazánk oktatási intézményeit célozva egyre élénkebben folytat egy gazdasági célzatú szervezet. A magunk részéről annyit szeretnénk elérni, kérni Önöktől, hogy ha az alább részletezett jelenségre intézményükben felfigyelnek, akkor a legjobb döntés érdekében széleskörűen tájékozódjanak.

"Zsidó barátaink, Németországban otthon vagytok" - nyugtatta Angi a Gázai mészárlás miatt egyre népszerűtlenebb sorstalanokat
A német kormány a lehető leghatározottabban elítéli az antiszemitizmus valamennyi formáját, és mindent megtesz a zsidógyűlölet ellen - zengte ellentmondást nem tűrően a német kancellár vasárnap Berlinben egy épp soron következő antiszemitizmus elleni tüntetésen.

Aki megtámad valakit csak azért, mert kipát visel vagy Dávid-kereszttel díszített láncot hord, "az mindannyiunkra rátámad, és aki zsidó síremlékeket gyaláz meg, az a mi kultúránkat gyalázza meg" - mondta a szokásos hülyeségeket Angela Merkel a Németországi Zsidók Központi Tanácsa által szervezett demonstráción, hangsúlyozva, hogy a "német" kormány és az állami szervek az összes létező jogállami lehetőséget megragadva lépnek fel az antiszemitizmus ellen.

Árulónak tartják Zoltai Gusztávot

A zsidó közéletben nehezen tudják megemészteni, hogy Zoltai Gusztáv, a Mazsihisz volt ügyvezető igazgatója – aki korábban keményen bírálta a kormányt – Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter tanácsadója lett.

Heisler András, a Mazsihisz (Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége) elnöke Zoltai tanácsadói megbízatásának hírét kommentálva kedd reggel azt mondta lapunknak: „Zoltai Gusztáv romba döntötte egyébként sem makulátlan életművét.” Heisler elismeri, hogy „érzelmektől vezérelve” nyilatkozott, de megerősítve látja véleményét.

400 év után ismét a Nyugat utolsó védőbástyája voltunk – a magyar Thermopülai emlékére
1944 szeptemberére katonailag válságos helyzetbe jutottak a tengelyhatalmak erői Európában. Az 1943. február 2-ai sztálingrádi katasztrófa után a keleti fronton a szovjetek vették át a stratégiai kezdeményezést, s nagy erőkkel nyomultak előre Ukrajna és Közép-Európa irányába, 1944 augusztusában már a Kárpátok előterében zajlanak a harcok, közben az angolszászok megnyitották 1944.

Kőműves Géza: Úgy látom, hogy mi magyarok, egyelőre még megtűrt népek vagyunk saját hazánkban. Remélem mindenki tudja, hogy az  alábbi kijelentés a jelenlegi elnyomáson és vérszíváson túl milyen jövőt ígér a magyarság számára!!!

A két szemét hazaáruló júdea (a szerk. megjegyzése)

Zoltai Gusztáv (Zucker Gusztáv, volt munkásőr, MSZMP- tag) a Mazsihisz ügyvezető elnöke a 2014- es Zsidó Nyári Fesztiválon szó szerint a következőket jelentette ki (Nincs elírás!) : „Elvárjuk azt a többségi nemzettől, hogy elismerje a mi országalapító,- hogy mi is országalapítók vagyunk!”

"Ki a zsidókkal Franciaországból, a gázkamra meséje baromság!" - És még mi vagyunk az antiszemita ország?

Bizony, ilyen helyes kis tüntetés volt Párizsban nem sokkal a nemzetközi holokamunap előtt az alábbi videó tanúsága szerint. A több ezer (a rendőrség és a leghitelesebb források többsége 17 ezerre becsülte a létszámot, a szervezők szerint 160 ezren voltak) felvonuló a címben idézetteken kívül azon meggyőződésének is hangot adott, hogy Franciaország nem a zsidóké, továbbá időnként nemes egyszerűséggel csak magára a problémára mutattak rá a "Zsidók!