Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2014. június

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2014. június

A hozzászólásokat is érdemes megnézni!
Gaudi = Gauder = Héber is lemaradt. Persze ettől még éppen lehetne különb, mint egy kollaboráns magyar, de ha túl sok van egy párt élboyában, képviseletében, vagy képviseletének a holdudvarában, akkor az veszett fejsze nyele.

Kirekesztették a zsidókat az Afrikai Unió csúcsértekezletéről a gaz nácikok

Egy újabb holokausztot felidéző, rettenetes esemény történt az Afrikai Unió tagállamainak Egyenlítői-Guineában június 26-27-én rendezett 23. csúcsértekezletén. Az arab országok rasszista és antiszemita képviselői ugyanis közölték: nem hajlandók folytatni a munkájukat, amíg a jelen lévő zsidók el nem hagyják az üléstermet. A „választottaknak” végül távozniuk kellett, holott igazán nincsenek hozzászokva az ilyesmihez, végtére is évtizedek óta ők szoktak másokat bojkottálni, „karanténba zárni”, és blokád alá helyezni.

A lengyel-amerikai szövetség – lószar! – új, titokban rögzített hangfelvételről írt vasárnap a Wprost, amelynek a tanúsága szerint Radoslaw Sikorski lengyel külügyminiszter úgy gondolja, semmit nem ér az a közeli szövetségesi viszony, amelyet Lengyelország az Egyesült Államokkal ápol. Ennek szerinte Lengyelország még a kárát is látja, hiszen hamis biztonságérzetet ad. Naiv dolog azt hinni, hogy az amerikaiak növelik Lengyelország biztonságát.

Ferenc pápa: "Minden keresztény lelke mélyén ott lakozik egy zsidó"

A magam nevében kikérem magamnak!

A spanyol La Vanguardia című lap június 13-án interjút közölt Ferenc pápával. A katolikus egyházfő nyilatkozatában ismételten a zsidóknak kedveskedett: a holokauszt-tagadást “őrültségnek” minősítette (feltehetően halvány fogalma sincsen a holokauszt-revizionizmusról), ezen kívül pedig közölte azt is, hogy “minden keresztény lelke mélyén ott lakozik egy zsidó”.

"Molnár Balázs kipakol a Jobbik viselt dolgairól" című riporthoz hozzátartozik az is, hogy ez a Jobbikot, s a Szegedit kigomboló Molnár Balázs sem hunmagyar ember. Már csak azon oknál fogva sem, miként náci pártot is csak zsidók kreálnak. Hiszen mindenik izmus zsidó eredetű és nem más az atyja a nemzeti szocializmusnak sem, mint nehány zsidó. Ütik ezek egymást is, de nem eléggé.

Géza Kőműves Minden bizonnyal zsidó- náci párt a Magyar Hajnal, de mi is a Jobbik, ha Molnár által kiadottakat elemezzük?

A magyarok gyilkosok, a Jobbik uszít, Izrael a világ egyetlen igaz demokráciája - a Fidesz szektája Jeruzsálem-napot tartott Budapesten

/Bővített hír/
Meg kell mutatni a világnak, hogy a zsidók és a keresztények együtt megvédik Izraelt, az arab keresztényeket és támogatják egymást - mondta Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus hazánkat perlő elnöke a Jeruzsálem-nap rendezvényen Budapesten. Ezek után gyilkos magyarozott, szélsőséges jobbikozott, de kiderült az is, hogy Izrael nem csak a Közel-Kelet, hanem a világ egyetlen igazi demokráciája.

Binjámin Netanjáhu "hivatalos üzenetét" adta át Orbán Viktornak az izraeli miniszter Budapesten
A Budapesten tartózkodó Uzi Landau izraeli turisztikai miniszter (Likud - Béjténu) a magyar fővárosban tartott beszédében a Ciszjordániában elrabolt három jesivanövendék elrablásával is foglalkozott. Landau szerint Washington a terrort bátorítja azzal, hogy elismeri a Mahmúd Abbász vezette palesztin nemzeti egységkormányt, vagyis - Landau megfogalmazásában - palesztin "terrorkormányt" - közli a Kol Háj és az Árúc 7 izraeli hírportál.
Uzi Landau és Orbán Viktor kézfogója Budapesten (Fotó: Árúc 7)
Uzi Landau személyében ismét egy szélsőséges, rasszista nézeteiről elhíresült, a zsidótelepítés ismert támogatója látogatott el Magyarországra. Az izraeli turisztikai miniszter a kormányzó Likud Béjténu által delegált miniszter, aki előbb Menáchem Begin Hérut, majd Likud pártjának lett oszlopos tagja. A fentebb említett izraeli hírportálok szerint Landau Budapesten a többi között találkozott Orbán Viktor kormányfővel, akinek átadta Binjámin Netanjáhu izraeli miniszterelnök "hivatalos üzenetét". Arról nem szól a hír, hogy mit tartalmaz a "hivatalos üzenet", ezért csak sejtéseink vannak.
Uzi Landau az izraeli sajtónak Budapesten elmondta: a palesztin nemzeti egységkormánnyal szembeni ellenállását látja igazolva a három jesivanövendék csütörtöki elrablásával. "Ez a terrorcselekmény is rávilágít a Mahmúd Abbász vezette terrorkormány igazi pofájára", jelentette ki Budapesten az izraeli miniszter. Landau egyben fölszólította (sic!) Magyarországot és az Európai Uniót, hogy tartózkodjon a palesztin "terrorkormány" elismerésétől.
Egyébként az izraeli sajtó beszámolója szerint Uzi Landau a magyar-izraeli diplomáciai kapcsolat újrafelvételének 25-ik évfordulója alkalmából érkezett Budapestre és mondott beszédet. (Ha már itt járt, a Fidesz cionista bizniszszektájának magyargyűlölő szeánszán is tiszteletét tette - a szerk.)

Ami fontosabb, mint a holokauszt: a száz évvel ezelőtt kitört világháború elhallgatott tanulságai

A 2014-es esztendőt a hazánkat uraló cionisták ugyan holokauszt-emlékévvé nyilvánították, azonban egy sokkal fontosabb évforduló is van: éppen a napokban lesz pontosan 100 esztendeje, hogy Gavrilo Princip kezében eldördült a gyilkos fegyver Szarajevóban. Az első világháború viharában egyébként is sokkal többen haltak meg, mint az úgynevezett holokausztban.

Molnár Balázs kipakol a Jobbik viselt dolgairól

Az önkormányzati választásokig a Jobbik foggal-körömmel fogja védeni Kovács Bélát, utána azonban akár mindent magával ránthat az EP-képviselő – mondja a Kovács-ügyről az évekig a Jobbik körül tevékenykedő, jelenleg a Magyar Hajnalt szervező Molnár Balázs, aki emailben válaszolt kérdéseinkre. A Szegedi Csanád elleni OLAF-feljelentést megfogalmazó Molnár szerint a kuruc.info tabudöntögető botránylapnak indult, mára azonban pártharsonává vált.

Ügynökjelentések és ami azokon túl történt (IV.) - Antallék besúgói, fenyegetőzés öngyilkossággal, levelek Kádárhoz és Grószhoz

A spanyolországi baszkföldön mintegy százezer ember 123 kilométeres élőláncot alkotott vasárnap azért, hogy jogot kapjon a népszavazásra a tartomány függetlenségéről.
A lánc Durango várostól Pamplonáig, Navarra tartomány fővárosáig húzódott. Az emberek piros-fehér-zöld színű baszk zászlókba öltöztek. A tüntetést egy tavalyi, hasonló megmozdulás ihlette, amelyet egy másik, nagyobb vagy teljes függetlenségre törő spanyolországi régióban, Katalóniában tartottak.

A "holokauszt borzalmai" helyett Trianonról mertek megemlékezni a diákok a veszprémi "elitképzőben" - hajtóvadászat indult ellenük

A trianoni megemlékezés kapcsán történtek érdekes dolgok a középiskolánkban, ami igen rangosnak számít az országban. Írok egy pár sort, hátha érdemes megosztani az olvasókkal.
Jelenleg a veszprémi Lovassy László Gimnáziumban folytatom tanulmányaimat. Ez az intézmény meglehetősen rangos helyen szokott szerepelni a tanulmányi eredmények tekintetében az országos listán.

Minden Hunmagyar családnak csodálatos Pünkösdi napokat kívánunk!

Nyílt levél a zsidók oldalán "ordas eszmék" ellen harcoló magyarországi püspökhöz
Tisztelt Püspök Atya!
Az elmúlt napokban az MTI híradásaiból értesültem róla, hogy Ön szerint “A kereszténység és a zsidóság egymás szövetségese az ordas, szélsőséges eszmék elleni küzdelemben”, továbbá, hogy “az antiszemitizmus éppen a kereszténység alapelveinek mond ellent”.
undefined
Mivel igen sokszor hallok az Önéhez hasonló kijelentéseket mostanában a katolikus egyház képviselői részéről, anélkül, hogy tudnám, mi az, hogy antiszemitizmus, és főleg, mi nem esik ezen fogalom alá, szeretnék Öntől választ kapni a témával kapcsolatban néhány konkrét kérdésre.

Oroszország erősödése és Európa nemzeti ébredése aggasztja leginkább a Bilderberg-csoportot
A hétvégi Bilderberg-találkozó hivatalosan megjelent napirendi pontjai nem azonosak azzal, amiről valójában szó esik a megbeszéléseken - állítja Daniel Estulin, a Russia Today műsorvezetője, aki régóta figyelemmel kíséri a titkos nemzetközi csoport tevékenységét. Mint mondja, hozzájutott az idei évi koppenhágai találkozó valódi napirendjéhez. Idén Bajnai Gordon is elpislogott a találkozóra.

"Ezek a zászlók itt fognak maradni!" - Kézdivásárhelyen üzentek a székelyek a román állam provokációjára

Ötven székely zászlót tűztek ki a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) aktivistái Kézdivásárhely főtéri épületeire három olyan székely lobogó helyett, amelyet egy jogerős bírósági ítéletnek megfelelően pénteken volt kénytelen eltávolítani a város vezetése. Mintegy ötszázan vettek részt péntek este a székely zászlók védelmében zajlott tüntetésen.

Magyar Miatyánk Türben

Francesco Nitti olasz miniszterelnök, 1924 szeptemberében így nyilatkozott: „Trianonban egy országot sem tettek tönkre gonoszabbul, mint Magyarországot. De ezt az országot lélekben erős emberek lakják, akik nem nyugosznak bele hazájuk rombolásába. Magyarország megcsonkítása annyira becstelen, hogy senki nem vállalja érte a felelősséget. Mindenki úgy tesz, mintha nem tudna róla, mindenki szemérmesen hallgat. A népek önrendelkezési jogára való hivatkozás csak hazug formula...