Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2014. május

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2014. május

Korai volt az öröm: a zsidó Szőcs Géza szembeköpött mindenkit: a szavazás és a korábbi döntés ellenére mégis

"Remélhetőleg a zsidó nép és jelképek iránt különös vonzalmat érző kormány tiszteletben fogja tartani az eredményt..." - írtuk januárban, mikor, olvasóinkat mozgósítva, sikerült legyőzni a szavazáson a menórára emlékeztető jelképet hordozó tervet. De Szőcséket már akkor sem érdekelte, mit szeretnének a magyarok, az első helyezett helyett a negyediket (A malom) kiáltották ki győztesnek.

A Jobbik bukott és hanyatlott  az EP választáson, bármit vetít is.

Megérdemelte, mert korpa közé keveredett, de nem csoda hiszen oda való.

Az un. komcsiságot felvállalók, mert lényegileg teljesen mindegy, hogy átverésből megosztva külön indultak: 2+ 2+1 = 5 mandátumot kaptak,  de ide számítható a szintén színtiszta zsidó vezénylés alatti, az SZDSZ csúfos vereségéből tanult és teljesen más retorikát, stratégiát használó LMP is az 1 mandátumával, tehát már 6 mandátumnál tartunk még a kissé korlátoltak szemében is a nemzetvesztő mételyellenzéknél.

"Kevés lesz a lámpavas."

Némi javítás mellett  még hozzáteszem, hogy ez a valójában hiteles alapon kelt jogos támadás a Fidesz mellett, vagyis érdekében történik a Jobbik ellen. Ha én oly kezdő volnék és elmennék voksolni, színesíteni a cirkusz maximuszt, természetesen a Jobbikot támogatnám.

Kőműves Géza

A "Kevés lesz a lámpa vas." csak egy üres szöveg.

A civilizált és a natúr élet

(http://www.termeszetterapia.hu/gyogyito-erok/a-civilizalt-es-a-natur-elet )

,A civilizáció mint társadalmi, gazdasági, politikai és kulturális fejlődési forma már az ókorban és a középkorban is megtestesült a világ minden táján. Napjainkban a leggazdagabb országoktól a legszegényebbekig mindenhol megtalálható valamilyen formában. A természetes naturális civilizálatlan életformák a természet népeinél maradtak fenn, és ott is csak bizonyos népcsoportoknál.

Akadály az "új világrend" (vagyis a korlátlan cionista uralom) felé vezető úton: Peking, Moszkva és Teherán szorosabbra fonja kapcsolatait

Az új világrend célja az emberiség feletti korlátlan uralom amely teljes ellenőrzésben és anyagi kifosztásban nyilvánul ...
(A képek szerzői jogi védelem alatt állhatnakVisszajelzés küldése:
http://www.termeszetterapia.hu/gyogyito-erok/a-civilizalt-es-a-natur-elet )
Épp ideje volt annak, hogy Kína, Oroszország és Irán sarkára álljon, és együttesen kísérelje meg feltartóztatni a cionista birodalom őrült ámokfutását.

Orbán Viktor KGB kém!

O.V. megállapodott a KGB volt vezetőjével (mellesleg orosz elnök - Putyin!), hogy az ellenség építheti a paksi bővítést!

Ráadásul felszólalgat az EU-ban is!

Sőt egész Magyarország lakossága kém, mert orosz gázt és villanyt használ!

Sőt orosz kém, aki orosz vodkát, vagy orosz pezsgőt isznak (ráadásul a  Szovjetszkoje Igrisztoje pezsgők gyártója egy Izsáki cég! Ők is kémek!).

Hülyék gyülekezet!

Avagy hazaárulók...?

Valami nagyon „furcsa” dolog „kezdődött” el a Fideszben!

Sok felesleges kiélezett keménykedés.

Arra alapoz a közmédia, hogy nem ismerheti a kisember a részleteket...

B.J.

A Kovács Béla-ügy margójára (egy állampolgár tollából)

Milyen érdekes országban/világban élünk!
- Az, hogy az USA lehallgat mindenkit (Merkeltől Orbánig) az nem számít.
- Az, hogy izraeli kémrepülőgépek grasszálnak Budapesten a magyar illetékesek tudta nélkül az nem számít.
- Az, hogy az országgyűlés tele van kétes állampolgárságú és érdekeltségű egyénekkel, az nem számít.
- Az, hogy Orbán titokban egyezkedik Paks bővítéséről és hitelt vesz fel rá az oroszoktól, nem számít.
- Az, hogy Orbán és a MOL vezetői a Gazprommal egyezkednek az EU által rosszallott Kék áramlat megépítéséről, nem számít.
- Az, hogy magyar vezetők és politikusok hetente szaladgálnak eligazításra Izraelbe, az nem számít.
- Az, hogy Simon Peresz kijelenti, hogy "felvásároljuk Magyarországot", s hogy elismerően beszél az itteni segítőkről, az nem számít.
- Az, hogy Bokros, Surányi, Martonyi a Bilderberg csoport titkos találkáira jár, az nem számít.

- De az, hogy egy olyan ember, aki: "Az Ipari, Kutatási és Energiaügyi Bizottság, és az EU-Kazahsztán, EU-Kirgizisztán, EU-Üzbegisztán Parlamenti Együttműködési Bizottságokba delegált küldöttség és a Tádzsikisztánnal, Türkmenisztánnal és Mongóliával fenntartott kapcsolatokért felelős küldöttség tagja, valamint az EU-Oroszország Parlamenti Együttműködési Bizottságba delegált küldöttség és a Költségvetési Bizottság póttagja lett. Létrehozta az EU-Oroszország Parlamenti Együttműködési Bizottság energetikai munkacsoportját, melynek ő a vezetője." rendszeresen találkozik orosz diplomatákkal, az kiveri a biztosítékot.

Mondjuk elég érdekes volna a fenti tisztségeket úgy ellátni, hogy nem találkozik orosz diplomatákkal...

A másik érdekesség, hogy talán a világtörténelemben sem volt olyan ország még, ahol valakit kémkedéssel gyanúsítanak, s ezt a kormánysajtó útján világgá kürtölik, miközben az illető még szabadlábon grasszál.

Ez egy nagyon pancser módon megszervezett lejáratókampány... (Facebook)

A termőföldet a Fidesz rántotta ki alólunk! Ezt nem elfelejteni. A bajok akkor kezdődtek, amikor az uniós előcsatlakozás során talán 2000-ben Martonyi János aláírta, hogy a magyar termőföld szabad árú. Aztán nem védte le az alaptörvényben, aztán megalkotta a gyalázatos földforgalmi törvényt. Ezzel el is intézte Magyarországot!! Ez nem kémügy, ez a kőkemény magyar valóság. Ha nem kémügy, akkor mi? Csak nem hazaárulás? (F.I.)

Guzrány Ferenc
Hagyományos Kínai Orvos

Csíkszereda

Markó Béla szerint az országhatárokhoz nem szabad hozzányúlni
Markó Béla szerint Európa stabilitásához szükség van az etnikai kérdés rendezésére. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) szenátusi frakciójának vezetője az Erdélyi Magyar Televízió (ETV) egyik adásában beszélt erről - derül ki az ETV vasárnapi közleményéből. Az etnikai kérdés rendezésében az egyik elv az kell hogy legyen - jelentette ki Szekus Béla -, hogy "az országhatárokhoz nem szabad hozzányúlni".

Vasúton robognak a harckocsi szállítmányok szerte az országban!
Webnode

Az Ellenállás Jogunk és Kötelességünk

Vasúton robognak a harckocsi szállítmányok szerte az országban!

Magyarország területén belül az elmúlt napokban megsokszorozódtak

a vasúti szerelvényeken szállított hadieszközök!

Ennek több oka is lehet:

- Ukrajna a háború szélén áll, és egy ilyen konfliktus beláthatatlan következményekkel járhat Európában… Egy ilyen éles konfliktus egész Európa békéjét és gazdaságát fenyegeti… A vak is látja, hogy szinte egész Kelet-Európában hadkészültség van az Ukrán helyzet kiéleződése miatt!

Ismerősen cseng a hindu nacionalista párt vezetőjének neve
Abszolút többséget szerzett a Narendra Modi vezette hindu nacionalista Bháratíja Dzsanata Párt (Indiai Néppárt, BJP) az indiai parlamenti választásokon. Az általa vezetett, eddig ellenzéki néppárt legalább 276 mandátumhoz jutott az 543 tagú. Összesen 551 millióan szavaztak, többen mint valaha India történetében.
Nekünk, magyaroknak ismerősen cseng a Modi név, hiszen  J. J. Modi volt az a jeles indiai tudós, aki 1925-ben a Magyar Tudományos Akadémián tartott előadásában ezeket mondta:

J. J.

A 2001. szeptember 11. óta eltelt időszak véres eseményeit figyelve már egyre kevésbé titok, hogy mi is szerepel a globális háttérhatalom forgatókönyvében, melyet még az 1990-es évek folyamán szerkeszthettek meg. A folyamatok persze nem egészen úgy alakultak, ahogyan a cionista oligarchia legbelső köreiben elképzelték. Ezért azután a követendő stratégia időközben némileg módosult. A nagy cél – a földgolyó feletti teljes uralom megszerzése – azonban továbbra sem változott.

Izraelt a keresztényellenes zsidó vandalizmus megfékezésére szólította föl Jeruzsálem katolikus pátriárkája

Izraelben és a megszállt területeken az utóbbi hetekben, napokban elszaporodtak a már évek óta tartó keresztény- és muszlimellenes zsidó bűncselekmények, a két monoteista vallás szent helyeinek meggyalázása, megrongálása. Ferenc pápa tervezett május végi szentföldi látogatására való készülődés jegyében Fuád Tvál, a Római Katolikus Egyház szentföldi és azon belül jeruzsálemi pátriárkája a zsidó vandalizmus megfékezésére szólította föl Izraelt.

Addig van hatalmuk felettünk míg tudatlanok vagyunk!

Mindenkinek boldog Május  1-i ünnepet!

Ünnepeljük együtt az 1776 május 1-jén alakult bajor illuminátus szabadkőműves titkos társaságot!

Azért az valami iszonyatosan mocskos dolog, hogy a „baloldal” még meg is ünnepeltette a munkássággal

a legnagyobb elnyomó szervezet megalakulását! Azóta ez az egész világon elterjedt.

Megerősítették: orosz zavaróberendezés tette harcképtelenné az Aegis rendszert 04.25.

Egy érdekes esemény, ami új szemszögből világítja meg világunk küzdelmének esélyeit.

Megerősítették: orosz zavaróberendezés tette harcképtelenné az Aegis rendszert

2014.04.25 20:23

Egy héttel ezelőtt hoztuk le a US Donald Cook esetének hátterét feldolgozó írásunkat, az információ akkor még alternatív forrásból származott.