Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2014. április

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2014. április

A fontos mellékletekkel egyetemben feltétlenül terjeszd!   ...

TÖRTÉNELMI PILLANATOKBAN - MIHI - 2014
Szaniszló Ferenc jegyzete

Készítette: Mihályfalvi János - „mihi"
Készült: Svédországban

Honlapjaim azonos tartalommal:

Mellékletek:

1.)

Légy résen, mindig gondolkozz magyar!

Sajnos ebben a rendszerben, rendszerhű vezetéssel, népszavazásosdival nem lehet kilépni az EU-ból!- Csak akkor lehet, ha a nemzetközi és hazai  bűnöző hatalom akképpen dönt.

Atilla népéből kivált testvéreink, a hunzák

2014. április 10., 19:00

Nevük eredete: Tibetiül hun+za=”a hunok szállásterülete”.

Világ Panoráma, Húsvét hétfőn.

Bunyevácz Zsuzsa: Félni csak... Kinek is lehet?

Nimród és Ábrahám fiai

Félni csak...kinek is lehet? Mit is tett a „művelt” Nyugat az elmúlt ezer évben. Nem a magyaroknak kell félniük. Mi nem vagyunk antiszemiták, fasiszták és nem kell rettegni tőlünk. Amíg a török ellen harcoltunk, addig ő a Nyugat gyarmatosított. Félni nem a mellérendelő gondolkodású népektől kellene.

Hamar kiderül, hogy félni leginkább nekünk lenne okunk.

Kőműves Géza Koppány üzente 4 éve

Antiszemiták nem vagyunk, csak nem kedveljük a zsidókat és ki fogjuk őket penderíteni a bitorolt hatalomból. Vagyis elég volt a magyar vérének szívásából!

ÉRDEKEL A DOLOG ?

TUDOD ÉN NEM DUMÁLOK, ÉN VISSZAVESZEM

ERDÉLY,  OSZT KÉSZ...

Sajnos az ilyen írások is a hiteltelen kategóriába tartoznak: Név nélkül, mi a forrás? Na és a  beetetés, átverés, vagy roppant analfabétizmus, miszerint az USA és Ejrópai jújjjj!!! ni jó összeugrasztásával etet, mikor ez az egész egyazon mocskos zsidó bűnszövetkezet amerópai gennylete.

Ebben is arról lehet szó, hogy igazságcsomagba göngyölik az aljas, eladni szánt portékát. Tehát a háborús szándék lehet igaz, hiszen, ha nem megy a vérszívás békében, akkor a háború a lételemük.

NATO: Amerikai csapatok jöhetnek Közép-Európába a (szerintük) orosz fenyegetés ellen

Hír: “Az ukrán határ menti orosz katonai fenyegetés elhárítására tett lépések között szerepelhet az is, hogy amerikai csapatokat telepítenek a NATO azon kelet-európai tagállamaiba, amelyek fenyegetve érzik magukat” – jelentette ki egy interjúban a NATO európai erőinek főparancsnoka. Philip Breedlove (aki korábban az amerikai légierő tábornoka volt) mindazonáltal hangsúlyozta, hogy a tervek még nincsenek készen, így nem tud részleteket közölni arról, mely tagállam – köztük az Egyesült Államok – milyen módon kapcsolódhat be a műveletekbe.

A főparancsnokot a NATO-tagországok külügyminiszterei bízták meg a múlt héten azzal, hogy rövid időn belül dolgozzon ki óvintézkedéseket az ukrán határ menti orosz csapaterősítésre válaszul. Breedlove az AP amerikai hírügynökségnek szerda este Párizsban nyilatkozva elmondta, hogy légi, tengeri és szárazföldi intézkedéseket egyaránt magában foglaló csomagterven dolgozik, amely kifejezetten védelmi jellegű, ugyanakkor megfelelő szintű biztonsági garanciát jelent a legkeletebbre fekvő NATO-tagországok számára…

Vélemény: Minket egyáltalán nem fenyeget Oroszország. – Legfeljebb hazánk kifosztóit, azokat, akik legszívesebben kiirtatnának, de minimum rabszolgává tennének minden magyart. Ahogyan éppen most teszik ezt az ukrán néppel, kezdve az IMF által diktált hihetetlenül brutális megszorításokkal. – Illetve tennék, ha tudnák, de az ukrán játszma még nem ért véget.

Ennek megerősítésére kívánják Közép-Európába telepíteni az amerikai csapatokat, és senki ne gondolja egy percig se, hogy a mi védelmünkre! Minket tehát nem Oroszország fenyeget, – hanem a nagy felvásárlók, az EU-s gyarmatosítók, az idegen tulajdonú bankok, s most már Amerika is beállt nyíltan az országfosztók sorába. De az amerikaiak nem lesznek itt szívesen látott vendégek! – Hódító csapatoknak fogjuk tekinteni őket. Jenkik haza! – Yankee go home!

Szabad Riport / Bornemissza János

Tejfalussy András okl. vill. mérnök

(személyi szám: 1-420415-0215) AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG gmk va. (1036 Lajos u. 115.), Cégbíróság által kijelölt végelszámoló, Ptk. Megbízás nélküli ügyvitel* keretében közérdekű feljelentéseivel, bejelentéseivel, javaslataival kárelhárító méréstani szakértő (www.tejfalussy.com, +36-202181408, tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com).

MEHNAM-info / Jogjavítás / Antiszemétizmus    Kód: rablogyilkos-zsidok-elleni-nemzetkozi-per-140403

A MEHNAM 125.