Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2014. március

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2014. március

Zsirinovszkij: Kelet-Ukrajnát vissza kell adni a lengyeleknek

Moszkva véleményét mondta ki? Alig egy-két órával azután, hogy Putyin ünnepélyesen aláírta a Krím annektálását, a PAP lengyel hírügynökség beszámolt arról, hogy a Duma ülésén Vlagyimir Zsirinovszkij, a nacionalista orosz liberál-demokrata párt (LDRP) vezetője azt javasolta Lengyelországnak, Magyarországnak és Romániának, hogy vegyenek részt Ukrajna felosztásában.

Itt a magyar külügy válasza az Ukrajna felosztásáról szóló tervre
2014. 3. 24. 14:31|Közélet » Politika
Abszurd az a javaslat, amelyet Vlagyimir Zsirinovszkij orosz politikus tett Ukrajna felosztására - mondta Kaleta Gábor, a Külügyminisztérium sajtófőosztályának vezetője hétfőn az MTI érdeklődésére.
Mik ezek?

Kaleta Gábor elmondta: Vlagyimir Zsirinovszkij levelet juttatott el a moszkvai magyar nagykövetséghez, amelyben azt a tervét vázolta, hogy népszavazás után egy ukrajnai megye Romániához, Kárpátalja Magyarországhoz, öt megye pedig Lengyelországhoz csatlakozzon.

A cikk a hirdetés után folytatódik
Hangsúlyozta: Magyarország ezt a felvetést abszurdnak tartja, Budapest nem is reagál rá hivatalosan.

A javaslat megkérdőjelezi Ukrajna területi épségét, amely mellett Magyarország az elmúlt időszakban több alkalommal is nagyon határozottan kiállt - emlékeztetett Kaleta Gábor.

A TVP1 lengyelországi tévé hétfőn közölte, hogy a radikális megnyilvánulásairól és kirohanásairól ismert populista Vlagyimir Zsirinovszkij "hivatalos" levelet küldött a három közép-európai országnak. Varsónak azt javasolta, hogy követelje népszavazás kiírását öt nyugat-ukrajnai terület, a volhini, a lvivi, az ivano-frankivszki, a ternopili és a rivnei megye csatlakozásáról Lengyelországhoz. Zsirinovszkij szerint Magyarországnak Kárpátaljára, míg Romániának Csernyivcire kellene igényt tartania, míg az állítólagos javaslat szerint Ukrajnának csak az ország középső része maradna, amely a lengyel tévé honlapján az ukrán zászló színeivel, kékkel és sárgával van feltüntetve.

Ez szinte hihetetlen ! ! !

"Ez a háború minden időkre be fogja fejezni a harcunkat a gójok ellen"

Emanuel Rabinovich rabbi az Európai Rabbik Vésztanácsának,  Budapesten tartott rendkivüli találkozóján mondott beszéde.

"Üdvözöllek benneteket, gyermekeim. Azért hívtalak benneteket, hogy megismételjem új programunk alapvető lépéseit. Jól tudjátok, hogy azt reméltük, hogy a háborúk közti húsz évünket arra használjuk fel, hogy megszilárdítsuk azokat a nagy vívmányokat és előnyöket, amelyeket nekünk a második világháború jelentett.

Ezért kell tanítani az embereket, mert beléjük verik a "holokamut", megetetik a szemetüket - élelmiszerként, stb.
Állj be Te is tanítani!

MAGYARORSZÁGON RÉGÉSZEK VIZSGÁLJÁK

hun

Budapest | építőmunkások egy épülő új híd alapozási munkálatai közben a Dunán, előkerült egy látványos 6. századi sír. Feltételezhető, hogy  a sírkamra egy nagy hun vezér, a legvalószínűbb, hogy Attila királyt rejtette idáig

"Ez teljesen hihetetlen!" Magyarázza Albrecht Rümschtein, egy történész az Eötvös Loránd Tudományegyetem Budapest is tagja a csapatnak, szakemberek vizsgálják a sírt. Találtunk, sok ló csontvázat, valamint különböző fegyvereket és egyéb tárgyakat, minden összefüggésbe hozható a hunokkal.

Raffay lebuktatta Antall többszörös hazaárulását, avagy?

2014. március 26. 22:14
Kostás Roland - Hunhír.info

szabadkomuves jelkep.jpgJelentősen hozzájárult a századforduló eltorzult liberalizmusa a trianoni tragédiához — nyilatkozta Raffay Ernő történész, aki az Antall-kormány honvédelmi államtitkáraként a kulisszatitkokba is belelátott. Arra is, hogy szerinte milyen elszalasztott lehetőségeink voltak a békediktátum korrigálására a 90-es években.

Kösz. Jelölj ismerősnek!

Tisztelt Címzettek! Kedves Barátaink!

Örömmel értesítünk Mindenkit, hogy áprilisban ismét levetíti

a Duna TV  Jelenczki István „HÁBORÚ A NEMZET ELLEN” I-IV. című,

négy részes dokumentumfilmjét.

Vetítési időpontok:

2014. ápr. 1.  23 óra 25.  I. rész: A háború megváltozott természete.

2014. ápr.

Fegyverbe Magyarország! Fegyverbe magyarok!
Itt a nagykoalíció: az MSZP-s  elvtársak visszalépnek, ha Orbán elvtárs bizonyít
2014.márc. 29
Nincs bal és jobboldal!
Van egy cion-kommunista nemzetellenes oldal, és a nemzet, nemzeti radikális része!
betyarvilag_jobb_baloldal Ha a Fidesz bizonyítja, hogy demokratikus párt, akkor az MSZP esetleg visszalép a javára, így meg tudja akadályozni a Jobbik győzelmét egy választókerületben – mondta Mesterházy Attila.

Egy eseteleges visszalépéshez ugyanis, mondta Mesterházy a Baloldali Tömörülés ülésén, a Fidesznek előbb be kell bizonyítania, hogy demokratikus párt, és látni kellene a programjukat is.

Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország

Parlamenti munkacsoportot terveznek létrehozni annak érdekében, hogy feltárják, milyen kapcsolatot ápolhatott az egykori Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója Portik Tamással, a '90-es évek olajügyeinek főszereplőjével, akit a rendőrség - felbujtóként - több leszámolásos gyilkossággal hozott összefüggésbe. Egyre többen vélik úgy, a titkosszolgálat segítséget nyújtott a magyarországi szervezett bűnözés több vezető alakjának.

Kedves Olvasó!

Megérkezett a legfrissebb Hírháló hírlevél, melynek mottója: Krímet Oroszországhoz csatolták, Kárpátalja is követheti példáját, Ukrajna háborúra készül, Izrael Amerika nélkül is megtámadná Iránt.

Kőműves Géza olvasó, hunmagyar vérszövetséget kötött gyalog: Kedves Olvasó! Undorodom!

Ha ez idáig nem is láttál, szép lassan fény szűrődhet
látóteredbe
: Az egykoron zsidó bűnözők által irányított Szovjetúnió, ha még koránt sem teljességgel (Hiszen szenny még a zászlajukon a csecsenek, ...

Hit és Magyarság

4 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Szeleczky Zita élete és művészete (előadással egybekötött könyvbemutató).

2014. március 27. csütörtök 18 órától

Feladatunk a mai, példaképek nélküli világban magyar múltunk feltárása és kiemelkedő egyéniségeinek felmutatása, hiszen "amely nemzet nem ismeri, és nem tiszteli a múltját, annak nincs jövője".

A magyarság megmaradásának egyik kulcsa mindig az volt, hogy íróink, költőink, előadóművészeink nyíltan sors-közösséget vállaltak a nemzettel.

Wass Albert: A MAGYAR NEMZET HÉT PARANCSOLATA

Az Úristen kegyelméből azonban nincsen veszedelem a megmaradás lehetősége nélkül.
Ha fölismerjük a veszedelmet, és él bennünk az akarat, hogy segítsünk magunkon, az Úr is velünk lesz! S ha már egyebet vénségemnél fogva nem is tehetek: szavakba foglalhatom a törvényt, mely részben minden nemzetre egyformán vonatkozik, de különösképpen a magyarra.
És elnevezhetem ezt a törvényt A MAGYAR NEMZET HÉT PARANCSOLATÁNAK:

1.

A zsidóság

http://www.youtube.com/watch?v=qiW9WofRQYA Érdekes olvasmány !

A zsidóság egy egységes maggal rendelkező dualisztikus rendszer. A magot alkotó zsidók egy genetikai csoport, vérvonal. Ennek ellenére be lehet térni a júdaizmusba. Viszont ekkor be kell házasodni a genetikai csoportba, abszorválni kell a kollektíva génjeit. A zsidók ennek köszönhetően tudnak beleolvadni a gazdatestként szolgáló társadalomba úgy, hogy közben nem veszítenek a genetikai-pszihikus erejükből.

TANULSÁGOS FILM ARRÓL,

HOGYAN CSELEKEDTEK ŐSEINK

A film a hitvány utókornak szól, amikor csak azt tudják hangoztatni, hogy miért nem csinálunk semmit azzal ami a mienk. Köszönjük tudósítónk jelzését a filmről!

Persze az iskolai ooktatásban ezeket a filmeket kéne bemutatni és nem arról vetélkedőket csinálni, hogy "Ki tud többet Izraelrről?"

www.youtube.com/watch?v=o-7Bft8zGws

JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

03/16/2014 - 20:49 -- aszerk

____________________________________Kép: Köves Slomó tábori rabbi a HM facebook oldaláról, amit nem lehet megnézni, mert átmenetileg láthatatlan az oldal  ________________________

Miért éppen 2014 lesz a holokauszt éve?

Érdekes kérdések:  Amikor a magyarság számára fontos keresztény ünnepeket nézzük, sokszor azt látjuk, hogy a szocializmus óta célirányosan valamilyen másik emléknapot tartanak ezeken az ünnepnapokon.

BOHÓCMŰSOR LESZ A DOHÁNY UTCÁBAN

A kormány nélkül tartja megemlékezéseit a Mazsihisz

Több politikus a kampányra hivatkozva nem megy el szerdán a zsinagógához. Erdő Péter bíboros ott lesz. A német megszállás 70. évfordulóján, szerdára közös főhajtásra hívja a megelékezőket a Dohány utcai zsinagóga elé a Mazsihisz - jelentette be a szervezet elnöke és alelnöke a hétfői sajtótájékoztatójukon. Leszögezték, hogy az állami Holokauszt-megemlékezésektől teljesen függetlenül tartják a megemlékezésüket.A zsidó szövetség továbbra sem vesz rész a kormányzati rendezvényeken, de azt leszögezte Heiszler András elnök, hogy nem provokatív rendezvénynek szánják a sajátjukat, hanem egy pártpolitikától teljesen mentes megemlékezésnek. Több közéleti személyiséget meghívtak, például Orbán Viktort is. A miniszterelnök meghívója elkeveredett, ezért futárral küldtek neki egy újat, Orbán még nem jelzett vissza, hogy részt vesz-e a megemlékezésen. (origo, részlet)

Persze lesznek, akik nagy érdeklődéssel nézik majd a szennytévékben a Dohány utcai heppeninget....Vajon sárga csillagokkal fognak megjelenni a szereplők, vagy egyenként ott tépdesik le magukról a sárga csillagokat? S vajon ki lesz a karmester? Slomó rabbi? Azt viszont tudjuk, hogy a főbeszédet nem más mint a Schmidt Máriát évek óta gyalázó Karsai László történész fogja mondani. Állítólag saját családi emlékeivel is elő fog jönni. Édesapja a kiváló kommunista-marxista történész volt, aki a holoiparról semmit sem írt annakidején....

Az ukrán "nácik" levették az álarcot, és nyilvánosan is hűséget esküdtek Izraelnek
2014-03-01.

http://kuruc.info/galeriaN/2012/izraelukrajna01.jpgAz ukrajnai izraeli nagykövetség tájékoztatása szerint február 26-án, Reuven Din El izraeli nagykövet találkozott az állítólag "náci" és "fasiszta" Jobb Szektor elnevezésű szervezet vezetőivel. Mint ismeretes, a Jobb Szektor tagjai voltak azok, akik nem csupán a végső győzelemig folytatandó harcra tüzelték a tüntetőket, de fegyvert is ragadtak a törvényesen megválasztott ukrán államfő hatalmának megdöntése céljából.

A parlament elnöke és az egyetem

Kövér László
  • Kövér László magyar politikus, országgyűlési képviselő, a Fidesz alapító tagja, 2010. augusztus 6-tól az országgyűlés elnöke, 2012-ben rövid ideig ügyvezető államfőként látta el a köztársasági elnöki teendőket. Wikipédia
  • Született: 1959. december 29. (életkor 54), Pápa
  • Házastárs: Mária Bekk (házas. 1987.)
  • Párt: Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Az ember feledékeny!

Jobbára így van. Ebben, s sok más kérdésben a Szaniszlónak igaza van, vagyis  leköveti a magyar hazafiakat, persze roppant módon megkésve, szinte valamely szükség szerint. Lehet, hogy csak későn ébred az embrió. Zsidó média főbohóca, miként a Boros és Bogár - zsidók. Persze nem is éppen a rassz számít, mert lehet, hogy, - bár nagyon kétlem, hogy Szaniszló nem...,  az számít, hogy ez a csürhe szaniszlóstúl egy zsidó fideszt és rabló - zsidó Széles spektrumot szolgál ugyebár.

- 1994-ben Horn Gyula Schweitzer főrabbi utasítására tiltotta be Chrudináknak a zsidó ávósokat leleplező filmjét!

5.1 rész: http://www.youtube.com/watch?v=Vowv0k5TzgQ&feature=player_embedded

5.2 rész: http://www.youtube.com/watch?v=swlijp5gWL0&feature=player_embedded

5.3 rész: http://www.youtube.com/watch?v=y1zz-Yb1ftA&feature=player_embedded

5.4 rész: http://www.youtube.com/watch?v=lDB8LVN9BTY&feature=player_embedded

5.5 rész: http://www.youtube.com/watch?v=CLboDQ9OFuI&feature=player_embedded

6.1 resz folytatasa......lathato majd kesobb...

Androvics László üzente 4 éve

ELVTÁRSAK!

Tudjátok-e, hogy a Fenyő-gyilkosság után a Vico-lapok és -ingatlanok értékesítésével megbízott CA-IB Értékpapír Rt.-nek ki volt akkor (1999-ben) az ügyvezető igazgatója, majd vezérigazgató-helyettese?
    Nos, egy akkor 31 éves fiatalember, akit Bajnai Gordonnak hívtak (aki ezzel egy időben a Danubius Rádió igazgatósági tagja is volt).

És ki volt a vezérigazgató? Hát egy Simor András nevű.

S egy szép kép alant és majd jusson eszetekbe mindez, amikor szavazni mentek.

Androvics László üzente 4 éve

Lemondott Gajdos István az Ukrajnai Magyar Demokratikus Szövetség vezetője-

Gajdos István a CIA embere

Az Ukrajnában alakuló kaotikus helyzet közepette elsikkadt a lényeg, valójában minek is volt köszönhető, hogy az     atlantisták törvényessé tudták tenni az államhatalom megdöntését.

Tegnap lemondott Gajdos István, az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség vezetője, miután hétfőn a beregszászi várostanács rendkívüli ülésen elhatárolódott tőle és tevékenységét a kárpátaljai magyarságra nézve károsnak minősítették.