Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2014. január

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2014. január

címzett: saját magam

Tipikus multietnikus jobbikos család amerikai karácsonyi pulykával és franciasalátával a jobbik kampányarca!
Jobbról a zsidó Lupa János és Budai Beáta (Lupa nem az idén barnult bolgár élettársa)
Budai Beáta a Bolgár kisebbségi önkormányzat elnöke, ugyanott családi vállakozásban Lupa János alelnök.
A Jobbik előtt az MSZP-s önkormányzat pénzelte őket.
Mint megtudtuk nevelőapja az egyik helyi MSZP-s boltos kiskirály, aki felvásárolta a fél települést.

Szégyenteljes leleplezés

Avagy: Amit Orbán Viktor nem tett ki a honlapjára állambiztonsági múltjáról

"Orbán Viktor (Diktátorbán) annyira hozzászokott a párt-és kormányszintre emelt hazudozáshoz, hogy bárhol, bármikor, bárkit hülyének tud nézni szemrebbenés nélkül. Valóságellenes kommunikációja egy közepes képességű vidéki színész hamis gesztusaival egyre inkább a politikai giccs felé viszi hiteltelen alakját, nemzetrontó ámokfutását." - írtuk március 6-án, a "Miért nem akarja Orbán Viktor az állambiztonsági múlt feltárását?" című cikkünkben.

Androvics László üzente 4 éve

Van ahol megoldották a problémákat! Pl: http://www.youtube.com/watch?v=oHvnDXiQGXs

Minden jó a Kiszely írásban , csak az az utolsó mondat hazugság. Az is zsidó érdek- manipuláció, hiszen dehogynem rokonok a finnek, csak nem mi vagyunk finnugorok, hanem ők rokonok, szőrmentén! Kőműves Géza

A finnugor hazugságot 1821-ben találták ki
A szerző 3/3as ügynők volt rz cikke igaz

A finnugor hazugságot 1821-ben találták ki

vasárnap, január 19, 2014  finnugor magyar nyelvrokonság, hírek, Kiszely István, magyarok, magyarság, magyarságkutató, érdekességek

Kiszely István magyarságkutató megtalálta a levéltárban a bécsi kancelláriának azt a levelét, amelyben leírják, hogy a rebellis magyaroknak olyan őstörténetet írjanak, amelyre nem lehetnek büszkék.Meg is találták céljukhoz a megfelelő embert a Magyar Tudományos Akadémián két német anyanyelvű nyelvész, Budenz József és Hunfalvy Pál (született Paul Hunsdorfer) személyében.

Kőműves Géza Koppány üzente 4 éve

Belgiumban a minimálbér forintra átszámítva 420 938 forint. Egy liter benzin 478 forint, az áfa 6-12 % között szóródik, a munkanélküliség 7,4%, a munkanélküli segélyt korlátlan ideig folyósítják.
Franciaországban a minimálbér 392 838 forint. Egy liter benzin 422 forint, az áfa 2,1-5,5% között szóródik, a munkanélküliség 10%, a munkanélküli segélyt 6-24 hón
ap közötti ideig folyósítják.
Hollandiában a minimálbér 406 326 forint. Egy liter benzin 505 forint, az áfa egységesen 6%, a munkanélküliség 5%, a munkanélküli segélyt 3-38 hónapig folyósítják.

ÉBREDJ MAGYAR!

Még jó, hogy a versenyzők maguk is mind fél zsidók vagy zsidók.

A 2013-as zsidóseggnyalási verseny eredményhirdetése Az alábbiakban ismertetjük a mögöttünk hagyott esztendő zsidóseggnyalási versenyének első tíz helyezettjét, valamint azokat a nyilatkozatokat is, amelyekkel a versenyzők kiérdemelték, hogy a legjobb tíz közé kerüljenek.

Némi hiányérzetünk azért lehet, mert például Mesterházy Attila, Semjén Zsolt, Erdő Péter és Balog Zoltán az öldöklő küzdelemben kiszorult a legjobbak közül.

Terjeszd!

Az illuminátusról.
-nézd meg mielőtt letörlik!  Minden eddigi  kormány nekik dolgozott, miként a mostani is.

undefinedMadéfalva

250 évvel ezelőtt történt, emlékezzünk éjfélkor gyertyagyújtással is.
1764 január 7-én 1300 osztrák császári katona vette körül a falut, ahol a kényszerbesorozás ellen tiltakozó csíki és háromszéki székelyek gyűltek össze. Hajnali 3 órakor Bukow császári generális katonái elkezdték ágyúzni az alvó falut. A falu kigyulladt, s megkezdődött a mészárlás, az osztrák katonák kegyetlen vérfürdőt rendeztek. Ezt követően sok ezer székely menekült át Moldvába.

A szittya hun avar magyar birodalom tönkretétele.

NEMZETI MÉRLEG

/-avagy  mi is volna a Turáni átok?/

Práczki István

(Egy jobb  évezred network.hureményében)

Azt hiszem nem állok egyedül azzal a véleményemmel, hogy az elmúlt második Évezred nem a magyarok sikertörténete volt. Ami azonban a 20.- században történt, az már majdnem tragédia. Ha a fentiek ellenére ma mégis mindent úgy kezelünk, mintha semmi rendkívüli sem történt volna velünk, akkor nagy baj van.

Tejfalussy András üzente 10 hónapja

A mérgező kálium az eltitkolt valódi oka! Reális a 2050, mert Nobel díjas kutatók 1950-ben tették közzé a mérgező kálium fajirtó hatását! A kálium műtrágyázás a kíséretekben a 4. nemzedéket tette nemzőképtelenné! A káliummal mérgezést a WHO is szervezi! Már Izrael állami Star kosher tanúsítványos étkezési sóként is árusítják a mérgező kálisó BONSALT-ot! Kipusztítanak vele! Miért pusztítanak minket? Azért, hogy eladhassák a népirtással kiürített ingatlanainkat a betelepülő keleti népeknek! A kálium fajirtó hatásai konkrét hatás mérési bizonyítékai is megtekinthetők a HIHETŐMAGAZIN www.tejfalussy.com honlapon! Lásd: Email könyv 1. és 101. és 10. Videó!

Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel keretében, jogos védelemként, mint fajirtó terroristák elleni feljelentést Orbán Viktor miniszterelnök kezéhez is megküldte: Sydo Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök, oknyomozó hatásmérés tudományi szakértő feltaláló. Mindenki továbbítsa legalább 10 magyar családhoz! Aki ezt a figyelem felhívást nem veszi komolyan és nem terjeszti, nem érdemli meg, hogy éljen! Verőce, 2017.12.07. (Iratjel: OVnepmentofeljelentoropirat171207jj1)

feladó: András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy<magyar.nemzetvedelmi.pjt@gmail.com>
címzett: "orban.viktor" <orban.viktor@parlament.hu>;
miniszterelnok@me.gov.hu; "ME - Érkeztetők (noreply)" <erkeztetok.noreply@me.gov.hu>; erkeztetok@me.gov.hu
másolatot kap: miniszter@hm.gov.hu;
ferenc.kalmar@mfa.gov.hu
titkos másolat: . . .
dátum: 2017. december 8. 21:47
tárgy: HAZÁNK KIÁRUSÍTÓI KÁLIUMMAL IVARTALANÍTJÁK A MAGYAR FÉRFIAKAT: Izraeli tudósok „a nyugati férfiak 2050-re várható, teljes nemzőképtelenségét valószínűsítik”. Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel keretében, jogos védelemként, mint fajirtó terroristák elleni feljelentés Orbán Viktor miniszterelnök kezéhez is megküldve! (Iratjel: OVnepmentofeljelentoropirat171207jj1j)
küldő: gmail.com

feladó: Érkeztetők (ME) <erkeztetok@me.gov.hu>
címzett: András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy <magyar.nemzetvedelmi.pjt@gmail.com>
dátum: 2017. december 8. 21:47
tárgy: Válasz
küldő: me.gov.hu
biztonság: A(z) gov.hu nem titkosította az üzenetet További információ

Tisztelt Levélíró!
Elektronikus levele megérkezett a Miniszterelnökségre.

Üdvözlettel:
Miniszterelnökség

Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie.

Kardos Endre "": Ha ez a világ jó, én rossz vagyok
Valahogy nem passzolunk a világgal. Valaha igaznak tűnő szavak, gondolatok váltak, válnak hiteltelenné, nevetségessé, hamissá, hazuggá. Hogy az eszméket ne is hozzam elő.

Kardos Endre "Bozi"

De mi legyen a gyermekeimmel?
Mivé neveljem a két-, négy- illetve hétéves fiút? A „jég hátán is megél" típusokká?
A felsőbb kasztoknak megfelelőknek, sőt oda törekvőknek? A szükséges tulajdonságok: alkalmazkodó, elvtelen, ravasz, behódoló, meghunyászkodó, könyöklő, más hátsó fertályát nyelvvel tisztító.

Litván szociáldemokrata politikus: "a zsidók csak azt nézik, hogy tudnának elvenni tőlünk"
Bronius Bradauskas litván szociáldemokrata parlamenti képviselő véletlenül elszólta magát, és a Balti Hírügynökségnek nyilatkozva kicsúszott a száján az alábbi mondat: „A zsidók csak azt nézik, hogy tudnának a litvánoktól (pénzt) elvenni.)”. (Ami azonban a teljes igazságnak egy része, hiszen rendszerint nem "csak" pénzt akarnak, hanem hatalmat is.) A zsidók persze dühösek, és elhatárolódást követelnek.