Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2013. november

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2013. november

Újabb jó hírek L. Simon "Lesz Fővárosi Trianon-múzeum, Ja Bocs, Mégsem" Lászlótól: folytatódik a zsidóseggnyalási projekt: újabb 1,5 milliárdot adnak ki erre a pénzünkből. Mellesleg azonban volt valami első világháború is, ahol sajnos letagadhatatlanul meghalt "néhány" magyar is (és az bizony tényleg megtörtént, ők ugyanis nem alapítottak új államot utána Palesztina másik sarkában, és jelenleg sincsenek a tömegtájékoztatás, a kulturális intézmények, a bankok stb.

Egyre feljebb ível a pápa karrierje: beválasztották az 50 legtekintélyesebb zsidó közé

Bár tévedésnek tűnik, mégsem az. Ferenc pápát valóban az 50 legnagyobb hatású zsidó származású ember közé sorolták az Egyesült Államokban – tájékoztat a RomeReports.
undefined
A listát egy amerikai napilap, a Jewish Daily Forward adta közre. Az 50 jelölt közül kettőnek nem feltétlenül kell zsidó származásúnak lennie: elég, ha tisztelik és ismerik a zsidó kultúrát.

"A tolerancia jegyében" - Gaudit és Zagyvát be sem engedték a zsidók és fideszesek újabb antimagyar konferenciájára

A hétfőn és kedden a brit nagykövetség épületében rendezett újabb zsidóseggnyaló konferenciát megnyitó beszédében Jonathan Knott, Nagy-Britannia budapesti nagykövete az alábbi kijelentést tette: „A tolerancia elengedhetetlen minden civilizált társadalom számára, ez az alapjuk a brit értékeknek is”.A rendezvényen kiderült: a hazai cionisták is éppen annyira tartják fontosnak a toleranciát, mint az egykori gyarmattartó britek - ha a nemzeti erők elleni fellépésről van szó.

Kőműves Géza Koppány üzente 4 éve

Természetesen minden meghívott zsidó volt és zsidóknak hiányzott a zsidó Gaudi is.
Persze tisztelet a kivételes zsidó Gaudinak, mert nem lehet összeboronálni a tetvekkel! Kőműves Géza

Ma van a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapja

Az Országgyűlés 2012. május 21-én úgy határozott, hogy november 25-e legyen a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapja. Az időpont megválasztását ahhoz kapcsolták a törvényhozók, hogy 1953-ban ezen a napon 1500 politikai elítélt érkezhetett haza a Szovjetunióból.
A Gulág létrehozása, ártatlan emberek millióinak munkatáborokba kényszerítése a huszadik század egyik legsúlyosabb tragédiája.

Íme a teljes igazság 1956-ról

2013. október 23. 08:15
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Fecseg a felszín és hallgat a mély. Korunk ötvenhatról szóló szó- és betűáradatáról óhatatlanul e költői sor jut eszünkbe. Hiába ismeri el ugyanis ma már úgyszólván minden történész, hogy 1956-ban forradalom és szabadságharc volt, ha valódi előzményeit, lefolyását s főként a forradalmat megtorlók jellemrajzát, hovatartozását továbbra is tabu fedi.

Így működik a cionista agymosás egy budapesti "elit" középiskolában - gimnazista olvasónk levele
Levelemben a magyar iskolákban folyó társadalmi életről ejtenék pár szót. Egy budapesti, 13. kerületi „elit” iskolába járok, ahol minden évben 6-10-szeres túljelentkezés van. Hosszú idő óta figyelem az itt folyó cionista megjegyzéseket, viselkedéseket, mind a tanárok, mind a diákok részéről.

Berzsenyi Dániel Gimnázium
Tizenéves fejjel, még nem sokat láttam a világból.

"Ne higgyenek idegenből jött zsidóknak!"

- Tanulságos időkapszula került elő 1952-ből Hódmezővásárhelyen

Egy 1952-ben befalazott időkapszula került elő a napokban Hódmezővásárhelyen. A dobozban lévő tanulságos írás a kommunizmus legsötétebb időszakából üzen megtalálójának korába. Akár ma is írhatták volna... Alább olvasható az időkapszulát meglelő facebookos bejegyzése.
Egy kis "szösszenet" a befalazott múltból, egy időkapszula formájában Hódmezővásárhelyen.

A Tayos-barlang kutatásának dokumentált története c. könyv 2. kötetének könyvbemutatója

Móricz János egyike azon távolba szakadt honfitársunknak, akiről idehaza oly keveset tudunk. Az 50-es években emigrált, argentin állampolgárságot nyert, majd dél-Amerikában nyelvészeti, őstörténeti kutatásokat végzett. Az ecuadori shuar törzs segítségével betekintést nyert egy ismeretlen civilizáció emlékeibe. Állítása szerint egy hatalmas barlangrendszer rejtekében – amely a Tayos-, Móricz által elnevezne 1969 óta a Táltosok barlangja nevet viseli – egy egykori civilizáció írásos feljegyzései tanúskodnak egy letűnt emberiség tudásáról.

Kíméljetek az idegenérdekű sületlenségektől!: Nevetséges bankoktól, egyházaktól, királyságoktól, rendektől, zömében idegenérdekű rendszer szolgálatért , hazaárulásért szerzett, majd jellemzően örökölt, újbóli parazitaságra, kiváltságokra vágyó "nemességtől", s más titulustól, a magyarság vérét a mai napig habzsoló, ma fénykorát, azaz ocsmány sötétségét élő feudalizmustól!

Miféle ...  hatalomátmentés is az "apostoli  királyság" !

Letagadták a 42,5 milliós állami támogatást a TEV-es zsidók - cikkünk hatására eltüntették a hazugságot

"A Tett és Védelem Alapítvány állami forrásoktól mentesen, magánadományokból biztosítja a működéséhez szükséges feltételeket" - ez volt olvasható a zsidó gárda alapítványának honlapján, egészen addig, amíg meg nem jelent nálunk Az évente zsebre vágott 42,5 millió Ft közpénzről hazudik a TEV, de rasszizmusukat legalább nyíltan vállalják című olvasói levél.

Kőműves Géza: Tapsztalataim alapján tudom, hogy ez nem vicc, ha Te magad nem vigyázól magadra, véged!!!Dr. Ébert Jenő a "Vigyázat orvos!"

John Virapen, aki 35 évig gyógyszeripari bennfentes volt, úgy döntött, hogy a nyilvánosság elé lép és leleplező vallomásával próbálja megállítani a lavinát, amit egykori gyógyszergyári vezérigazgatóként elindított. Ő volt ugyanis az egyik legnagyobb gyógyszeripari óriás, az Eli Lilly svédországi vezérigazgatója, aki végigjárta a ranglétrát egészen az üzletkötőtől a vezérigazgatóig és teljesen átlátta a rendszert.

gyógyszergyár

Idős korára azonban, amikor megállapodott és ő is apa lett, rádöbbent, hogy a gépezet, aminek építésében része volt, ami a betegségek futószalagjára teszi az egészségeseket, annak a saját fia is bármikor áldozatául eshet.

NAV-botrány: "évente közel ezermilliárd forintot csalnak el, több ezer vállakozás teszi ezt, a kormány tud róla"

Hivatali visszaélés miatt tett feljelentést a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ellen Horváth András volt adóellenőr. Azt állítja, hogy az adóhatóság szemet huny a kiemelt adózók áfacsalásai felett. A kár becslése szerint ezermilliárdnál is nagyobb összeget jelent évente. Horváth az Indexnek beszélt a letelefonálásokról, a lebonthatatlan falakról, a hivatal öncenzúrájáról és a belső tisztogatásokról.

Egy zsidó tábornok fia a történelmi hazugságokról:Videó-nézd meg míg lehet:

Megjelenés ideje: 2012.11.19.

Miko Peled béke aktivista leplezi le a palesztin-izraeli konfliktus körüli tévhiteket. Zsidóként a palesztinok jogaiért és a békés egymás mellett élésért harcol.

Több mint 100 milliárdra perlik a zsidók hazánkat sukorói veszteségük miatt - Gyurcsány és Bajnai is Magyarország ellen tanúskodik

A sukorói kaszinóberuházás meghiúsulása miatt hétfőn kezdődik és két hétig tart Washingtonban az a nemzetközi választott bíróság előtt zajló kártérítési per, amelyet izraeli befektetők indítottak a magyar állam ellen. A Ronald Lauderék követelte kártérítési összeg több mint 100 milliárd forint.
A pert a Vigotop nevű, ciprusi bejegyzésű cég indította, amelynek ügyvezetője Joav Blum, a tulajdonosa pedig Ronald Lauder, aki egyébként a New York-i központú Zsidó Világszövetség elnöke.

Ujgurok – a nép, amely csak a magyart tartja rokonának

2012. augusztus 5., 11:12

Ujgurok gyökerei – a nép, amely csak a magyart tartja rokonának

Az ujgur testvéreink  (“fehér emberek hosszú, világos hajjal” – ahogyan egy korabeli kínai utazó látja őket), akik a Sárga folyó és a mongol sztyeppék között éltek. Az évszázadok során a szomszédos, kisebbrendűségi komplexussal igazán nem vádolható Középső  Birodalom mindig is megpróbálta bekebelezni őket, ha nem egyéb, már csak az itt húzódó – és nagyon komoly gazdasági hasznot hajtó – Selyemút feletti totális ellenőrzés okán.

5 éve már – Nem felejtünk!

2008. november 1., szombat - Dunaszerdahely.

A tót bajnokin a magyar szurkolók szektorába nyomultak be a kommandósok. Ötvenen megsebesültek, 31 személyt előállítottak, egy felvidéki magyart súlyos sérülésekkel mentőhelikopter vitt kórházba. A mérkőzést, amely a lelátói botrány miatt negyedórán keresztül állt, a szlovák csapat nyerte 4-0-ra. Azóta sem kértek bocsánatot a magyar szurkolóktól…

A rendőrök viperát is használtak a támadáshoz, s a már elesett, földön fekvő szurkolókat is ütötték-rúgták.

Snowden kész vallomást tenni Merkel lehallgatásáról

Edward Snowden kész vallomást tenni a német főügyészségen Angela Merkel kancellár telefonbeszélgetéseinek lehallgatásáról. Ezt Hans-Christian Ströble, a Bundestag képviselője jelentette ki.
„Snowden kész vallomást tenni az illetékes német szerveknek vagy Moszkvában, vagy Németország területén. A CIA ex-munkatársa értésre adta, hogy nagyon sokat tud. Annak ellenére, hogy az amerikai NSA meggátolta mozgását, Snowden kész Németországba utazni”- közölte a képviselő az Euronews tévécsatornával.

Washington: Izrael áll a havonta 70 millió franciaországi telefonbeszélgetés lehallgatása mögött
A brit Daily Mail című lap a francia Le Monde-ra hivatkozva a közelmúltban hírül adta, hogy a Franciaországban zajló „amerikai” kémtevékenység – melynek egyik célpontja az újraválasztásért küzdő Nicolas Sarkozy elnök volt – valójában izraeli ügynökök műve.
A Le Monde információi szerint a francia titkosszolgálat két vezetője - Bernard Barbier és Patrick Pailloux - Washingtonban személyesen szeretett volna választ kapni a volt francia államfő (és még számtalan más állampolgár, köztük politikusok és üzletemberek) megfigyelésének okaira és körülményeire.

...és a magyarországi lehallgatásokért?
Miért is jártak itt az izraeli kémrepülőgépek?
Megannyi kérdés - válasz nélkül!
Ide nekünk a holokauszt, aztán tömjük magunkba további hazugságokat4
meddig?