Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2013. október

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2013. október

2014: holokauszt-cunami fenyeget!

Nem lesz könnyű évünk jövőre: rettenetes erejű holokauszt-agymosának vetik alá a magyar népet. Hogy milyen színvonalú „megemlékezésekre” számíthatunk, arra nézve ízelítőt kaphattunk Lázás János hétfői sajtótájékoztatóján. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár mellett megjelent Samuel Pisar, az UNESCO „jószolgálati nagykövete” és „holokausztoktatásért felelős különmegbízottja”, aki állítólag Auschwitzban is raboskodott.

Győrből kora délelőtt egy  tanítványommal és az édesanyjával vonatoztunk Budapestre, hogy az Astoriánál  résztvegyünk az 1956-os magyar forradalom 50. évfordulóján tartandó, Magyarország és a magyar emberek hősiességét felidéző FIDESZ-nagygyűlésen.  A Keletiben feltűnően sokan voltak. Egy lelkes és elszánt, nemzetiszínű zászlós tisztaarcú fiataltól tudtuk meg, hogy délelőtt a Corvin-közben is megemlékezés lesz.

Hunmagyar Véreim!

1956

Tudjátok!

A legnagyobb tiszteletet érdemlő magatartás az ember életében, ha hideg fejjel, forró szívvel (Nem hősködés, erősködés, ostoba megfontolatlanság nyomán!) kockára teszi az egóját, életét a szeretteiért, - vagyis családja, - népe, - Nemzete, kedvese, s az utódok léte okán.

– Hajtott fővel, hatalmas erő merítésével emlékezzetek 1956- os hőseinkre!

Tudjátok!

Az Ő kiállásuk, áldozatuk semmiképpen nem volt hiábavaló! Öleljétek magatokhoz, majd emeljétek magasra, s majdan adjátok tovább a fényt, melyet örökül hagytak ránk és ha eljő az idő tettekben is legyetek méltók hőseinkhez, kik a jövő hunmagyar generációjába  vetett hittel,  reménnyel áldoztak értünk!

Fideszes korrupcióba tenyerelt Rubi, ezért szabadul meg tőle Vona

A jobbikost családostul megfenyegették, el kellett költöznie átmenetileg. Nem félt feljelenteni Kósa Lajos mutyicégét, ugyanerre Kulcsár és Ágoston nem volt hajlandó. Így a Jobbik 2014-ben megszabadul Rubitól, Kulcsárt és Ágostont indítják helyette.

rubi_gergelyMa már teljesen nyilvánvaló, hogy a párt vezérkara a Fidesszel is bizniszel, elég ha a fideszes és MSZP-s cégeknek Vona által kifizetett tízmilliókra gondolunk. Ennek volt útjában többek közt Rubi, aki komolyan vette az elszámoltatás ígéretét.

Olvasónk írja:
A ballibek 23-i rendezvényén megnyitót mond Juhász Péter, majd sorrendben Bajnai Gordon, Ungár Klára, Bokros Lajos, Kuncze Gábor, Gyurcsány Ferenc, Fodor Gábor, Szabó Tímea és Mesterházy Attila szólalnak fel.Mellékelve küldöm Rajna Tibor barátom versét, melyet az október 23-i rendezvényekkel kapcsolatban írt, mélységes felháborodásában, mivel azt hallotta, hogy a balosok a Műegyetem előtt akarnak demonstrálni.
Rajna Tibor 1956-ban - 16 évesen - a Tűzoltó utcai felkelők őrparancsnoka volt Angyal István parancsnoksága alatt, és vele együtt lett elítélve a megtorláskor, 12 évet kapott fiatal korára való tekintettel.

Újra látható: Hegyivadász a Kárpátokban - Gyimesi-szoros, 1944

Az alább látható egyórás film főszereplője vitéz Sebő Ödön (Nagykanizsa, 1920. július 17.) magyar katonatiszt, főhadnagy. 1944 őszén a 32. hegyi határvadász zászlóalj egyik tisztjeként embereivel hatalmas túlerő ellen védelmezte a Gyimesi-szorost.
1944. szeptember 23-án a szovjet hadsereg, az áruló oláh haderővel együtt két helyen is átlépte a magyar határt. A 2. magyar hadsereg rövid, elkeseredett csatákban vereséget szenvedett.

"Izrael az izraelieké, az idegenek takarodjanak!" - Újabb dolog, amit a zsidóknak szabad, nekünk nem, mert megtiltják - ugyanők!

Az alább látható összeállítást nem Heinrich Himmler leszármazottai készítették, hogy lejárassák az ártatlan túlélőket, akik, mint hazánkban folytatott tevékenységükből kiderül, a tolerancia, az el- és befogadás zászlóvivői, hanem két baloldali zsidó. Így a film pont olyan lett, mintha az említett toleranciabajnokok készítették volna rólunk - egy apró különbséggel: bárhogy igyekeznek is, az itt elhangzottakhoz hasonló mondatokat ők nem tudnak elcsípni itthon, főként nemzeti radikális politikusok szájából.

Mark Dankof politikai elemző: az izraeli lobbi uralja Amerikát

Mark Dankof amerikai politikai elemző az iráni Press TV-nek adott nyilatkozatában kimondta az igazságot korunk egyik legnagyobb tabujáról: az izraeli lobbinak az USA-ban élvezett egészen rendkívüli befolyásáról. Régen ideje lenne már a cionista érdekhálózatnak az Európai Unióban (és azon belül hazánkban) gyakorolt óriási hatalmát is reflektorfénybe állítani.
Dankof rámutatott: az izraeli lobbi az egyik legbefolyásosabb tényező, amely irányítása alatt tartja az USA bel- és külpolitikáját.

Novák holokausztiparról beszélt egy bizottsági ülésen - a fideszes és az MSZP-s egy emberként háborodott fel, mert a "soá" "a magyarság tragédiája"

Holokausztiparról, hullarablásról és elfolyatott milliárdokról beszélt hétfőn a Jobbik alelnöke, amikor a parlament illetkes bizottságában a "holokauszt" 70. évfordulójára épülő emlékközpontot bírálta. A bizottság fideszes elnöke, L. Simon László "kisstílű és pitiáner antiszemitának" nevezte Novák Elődöt, majd kedden közleményben ítélte el, hogy létezik olyan képviselő, aki nem hajlandó velük együtt tapsolni a több milliárdunkba kerülő zsidóseggnyalásnak.

„Újabb földeső nagybirtokosoknak, oligarcháknak, pártembereknek

2013. október 13.

Aki figyelemmel kísérte az elmúlt két év földügyi vonatkozású fejleményeit, azt biztosan nem lepi meg a pályáztatás nélkül kiosztott földek igencsak bosszantó sorsa. Legfeljebb visszaigazolást kaphatunk arról, hogy amit gondoltunk, az maga a valóság: Magyarországon a politika a gazdasági érdekeltségek zsákmányává vált, napról napra egy új nagytőkés-nagybirtokos rendszer kiépülésének vagyunk tanúi. Mivel a helyzetről alkotott tévképzet vagy a puszta információhiány megbénít minket a cselekvésben, ezért szükségesnek tartjuk a közvéleményt arról tájékoztatni, hogy kiknek ítélt oda az állam pályáztatás nélkül földterületeket.

Akik értünk haltak - 1849. október 6.
Az 1848-49-es szabadságharc végét jelentő világosi fegyverletétel után a császári haditörvényszék ítélete alapján végezték ki a 13 aradi vértanút. A bukás után kerültek osztrák fogságba. Ez volt a Haynau vezette véres megtorlás első lépése.

Pesten ezen a napon végezték ki Batthyány Lajos volt miniszterelnököt, akit csak 1870 június 9-én temethettek el nyilvános tiszteletadással, majd 1874.

Irán vallási vezetője bírálta a perzsa elnök megbékélést sürgető beszédét
Hászán Roháni perzsa elnöknek az ENSZ-központban elmondott, megbékélésre fölszólító beszédét helyénvalónak találta a teheráni parlament többsége, ám fölbőszítette Bibi Netanjáhu izraeli miniszterelnököt, majd végül ma bírálta azt Áli Hámenej ajatolláh, Irán legfőbb vallási vezetője. Hámenej szerint ugyanis azért nem lehet hinni Washingtonnak, mert az amerikai kormányzatot cionista hálózat uralja.

Egy orosz diplomáciai forrás szerint az augusztusi vegyi támadást egy szaúd-arábiai titkosszolgálati egység hajtotta végre Szíriában.

"A különböző forrásokból érkező adatok alapján összeáll a kép: a Damaszkusz melletti bűnös provokáció fedett művelet volt, melyet Jordánián keresztül küldött szaúdi ügynökök követtek el a Liwa al-Islam csoport támogatásával" - idézte az Interfax hírügynökség az orosz forrást.
Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egyébként szerdán bejelentette, bizonyítékai vannak arra, hogy Szíriában a külföldi erők támogatását élvező fegyveresek által használt vegyi fegyver részei Irakba juttatták későbbi provokációk céljából.

Móricz János kutatásainak múltja, jelene és jövője (avagy az aranykori tudás iránti sóvárgásunk csapdája) – Előadás

Móricz János életútjának rövid összefoglalása, Az ecuadori Táltosok-barlangjának titka, Móricz János őstörténet-elméletének újraértelmezése, Egy lehetséges bizonyíték a fémkönyvtár létezésére, Az ecuadori kutatások folytatása.

Előadó: Varga Zoltán

43 éves geológus, a Móricz János Kulturális Egyesület elnöke.