Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2013. szeptember

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2013. szeptember

Egy "antiszemita" találós kérdés mára - az 1975. szeptember 30-án zsidó terroristák által lelőtt Malév-gép utasainak emlékére újratöltve

Mi látható a képen?

Megfejtés: A Malév "Isten ajándékai" által 1975. szeptember 30-án lelőtt HA-LCI lajstromszámú, TU-154B2-es típusú, 240-es járata.
A terrorista zsidók 60 ártatlan áldozata között voltak gyerekek és apácák is.
A Malév 240 előtt haladó PanAm járat pilótáinak tanúvallomása szerint hallották, amint a magyar pilóták azt kiáltják, hogy fénycsóva száll feléjük.

165 évvel ezelőtt ezen a napon vívták Pákozd mellett az -es magyar szabadságharc első jelentős ütközetét
1848. szeptember 29-én, 165 évvel ezelőtt ezen a napon vívták Pákozd mellett Jellasics horvát bán határőr csapatai és a Móga János vezette honvédseregek az 1848-49-es magyar szabadságharc első jelentős ütközetét. A csatában a honvédek megfutamították Jellasics nagyobb létszámú és képzettebb hadait. A pákozdi ütközetnek inkább politikai szempontból volt jelentősége, hiszen a győzelemmel Magyarország megőrizte az áprilisi törvényekkel kivívott szuverenitását, ezzel egy időben azonban az is világossá vált, hogy Bécs és Pest-Buda elmérgesedő konfliktusában hamarosan a fegyverek veszik majd át a szót.

Döbbenetes történet, de már nem ért váratlanul!

Sion dícséretére kérte fel az "ISTENTISZTELETET" tartó lelkész a jelenlévő híveket a Kossuth Rádió ma délelötti egyházi műsorában.

Az áldott jelenlévők nem tudván, hogy SION=CION (Bölcsei), el is énekelték a dícséretet, mintha egy zsinagógában lennénk!

Luther Márton és Kálvin János lelkei forognak a világban!

Döbbenetes történet, de már nem ért váratlanul!

Agymosás, "oszd meg, s uralkodj" elv!

Lassan valóban csak egy hit lehetséges, a többi maszlag?

Kőműves Géza: Feltétlenül elhatárolódom! - A „Felhívás - Nemzetegyesítés Minden Magyart szólítunk: Egységbe, Összefogásra!”című kiáltványtól és nyomatékkal kérem a rafináltan csak hivatkozás alatt felderíthető szervezőket, hogy tüstént vegyenek le a felületes olvasót megtévesztő, vezérek címszó alatt szereplő listájukról! A hírt leközlőket pedig tisztelettel kérem, hogy tegyék, amit egy tisztességes média ilyen esetben tenni szokott!

Mert ez nem más, mint újabb sz@rkeverés, népátverés, bármely  szándékkal is!

Ez megint a HUNMAGYARSÁG megcsúfolása, hogy már többször is bebizonyosodott többekről a nem magyar eredet!
Ennek ellenére tovább zajlik a sz@rkeverés, az oszd meg és uralkodj elv, mivel az irányítóknak önnönmagukat kikiáltók hátterében a jelenleg is megszállók állnak!
Lehet, hogy cselekedeteiket, majd "meggyónhatják" egy Köves Slomó által irányított műintézményben, mint már tették ezt magyarkodóknak vélt szemetek!
Aki még valamilyen erkölcsi alappal rendelkezik, az inkább az igaz hunmagyar emberek-csoportok együttműködését keresse!

2013. szeptember 19. 11:27 Kőműves Géza írta, <apor45@gmail.com>:

Sajnos az alábbi írás hatalmas sületlenséggel kezdődik. Minden hozzáértést, mai, valós elnyomói lehetőséget nélkülöző vetítés, - valójában, akár akaratlanul is  hatalmi szócső van benne. Mert bizony a hatalom ma kizárólag az általános elégedetlenségtől, vagyis annak az utcán történő megnyilvánulásától retteg, hiszen ezt tudná a legkevésbé jól kezelni.

A sületlenség: "Forgatókönyvük sokszínű; nagy valószínűséggel szerepel
benne egy általános elégedetlenség kivindikálása, majd ennek brutális
vérbefojtása."

A hatalom a maga titkos csatornáin direkt dob be ilyen állinformációkat, hogy a képben nem lévők aztán önszorgalomból működjenek közre a  terjesztésében.

Szíria a hun Atilla őseinek is a hazája

Magyarország-Szíria. Szíria - Külügyminisztérium: a vegyifegyver-támadás egy határvonal átlépését jelenti. Budapest, 2013. augusztus 26., hétfő (MTI) - A Külügyminisztérium elítéli a szíriai vegyifegyver-támadást, amely mindenképpen egy határvonal átlépését jelenti - közölte a tárca hétfőn az MTI-vel. Hangsúlyozták: Magyarország mélységesen elítéli a Szíriában múlt szerdán végrehajtott, sok civil áldozattal is járó vegyifegyver-támadást.

A minden évben megrendezendő ARC óriásplakát kiállítás idén is elképesztő, a magyarságot lábbal sárba tipró bemutatóval rukkolt elő. Hol? Pár száz méterre a Hősök terétől, közvetlenül az 56-os emlékmű és a Rákosi Mátyás által 1951-ben lerombolt Regnum Marianum szomszédságában. Még akkor is sértő, ha a Gyurcsány által felavatott “vaskeféhez” nem sok közünk van. Maximum a műemlék komolyságát jelzi, hogy a közelében ilyen gyalázatos bemutatót lehet tartani.

Mindig ezek a zsizsikek!

Mert bizony szinte minden gyalázatos szál hozzájuk vezet. A Hunmagyar Nemzet a zömében spriccekből, idegen lelkületű, kétes múltú díszpintyekből álló elitre jellemzően soha, kizárólag a megvilágosult parasztra, köznépre számíthat! Persze már a nép élére is oda tolták a téglákat, tehát nagyon oda kell figyelni! Ha valaki ismeri ezt a népséget, tudnia kell, hogy a dolgaik ellen fellépők élére is betolják embereiket. De sokszor ők az első szövetkezők, hogy a folyamat irányítása a kezükben legyen, akár az általuk kirobbantott háborúk, - nemzetközi bűnszövetkezetek állami szintű terrorizmusa elleni tiltakozások élén is kézben tartják az elnyomottakat.

A magyar nyelv by admin
Miben különbözik nyelvünk a többitől? ŐSNYELV

Kiss Dénes

A Biblia szerint kezdetben "Az egész Földnek ugyanaz volt a nyelve és ugyanazok voltak a szavai" (Ter 11.1).

Hogy megértsük ezt az egész folyamatot egy nagyon jó videót fordítottunk le számotokra...

Soha nem volt még ilyen sorsfordító döntés előtt a világ és ezekben a percekben is két szálon fut a történet Szíria megtámadásának ügyében. (2013. Aug 31. 12:00-kor)
1.
Az ENSZ biztonsági tanácsa kiadta az előbb minden nagyhatalomnak hogy nyugodjanak le és jövő héten Svájcban összeülnek megbeszélni a dolgokat, ott lesz az összes diplomata a Föld minden országából. Azt beszélik hogy "odafentről" közvetlenül beavatkoztak hogy létrejöhessen ez a találkozó.....

Nem mellékesen a "... megfér a "Jézus is magyar volt" elmebajával, és sok mai fiatal - akiknek közös jellemzője, hogy semmit sem olvasnak, semmit sem tudnak, ellenben mély és elpusztíthatatlan öntudat lakik koponyájukban - boldogan veti rá magát ezekre a szomorú elméletekre, mert így mindjárt különlegesnek, istentagadónak, lázadónak és nonkonformistának képzeli magát. Azt hiszik szegények, hogy így lesznek ők "lidérces messze fény". Pedig csak a budi tetejére kitett töklámpások ők. S azzá váltatok most ti is. Kár érte." (Báyer Zsolt) -nak üzenem, hogy

"Tácsi István: „Hát valóban Jézus nem egyszerűen volt magyar származású, hanem JÉZUS KRISZTUS = JÁSZ-MAGYAR, vagy ha jobban tetszik FILISZTEUS (jász X arameus eredetű népek) nemzetségű mágus, felszentelt Parthus vallási vezető, méghozzá Galilea: ARAMEUS = ÓMAGYAR (szkíta) nyelvjárású tartományából (nagybetűkkel, hogy mindenki értse!).

Ha valaki nem hiszi, fejtse már meg szószerint Jézus utolsó szavait: Éli, Éli, lámá sabaktáni! (Éli, Éli, lámma szabaktani!)

De nem csak ő, hanem az őse: Dávid király is eredetében színtiszta jászmagyar, Salamon fia pedig jászmagyar X hettita (hun) vérvonalú KÁNAÁNITA. Hát ennyit a világ legnagyobb titkáról!”

nem csak Jézus, hanem a parazita sz@r keverők által elhintettel ellentétben, még Spartakusz - spártai – trakusz- spártai – trák - hun- magyar volt, de már csak sorsánál és jelleménél fogva sem jellemtelen, gyilkos, perverz, parazita zs... népség fia, miként római rabszolgatartói zöme ! Kőműves Géza

Mikor kerül rács mögé dr. Csiba Gábor KDNP-s szakpolitikus, az ország legnagyobb kórházi tolvaja?

Dr. Csiba Gábor
Dr. Csiba Gábornak, a BAZ Megyei Kórház orvosigazgatójának megbízatását nemrégiben koraszülött csecsemők halálára való hivatkozással, ürüggyel, személyesen a miniszterelnök függesztette föl. Csiba a KDNP szakpolitikusaként családtagjait jövedelmező üzletekhez juttatta, s egy korrupt szerződés révén pedig, bűntársaival együtt több tízmilliárd (!) forinttal rövidítette meg a kórházat, az önkormányzatot, s végtére a Magyar Államot.

Igen!
Mikor a gyógyszermaffia-szcientológia, s az aktuális politika polipként fonódik össze ellenünk.
Nem a betegek gyógyítása a fontos, Á dehogy minél több pénzt lehessen lenyúlni, majd azután jó KDNP-s létére lehet menni gyónni!
FÚJ? Gusztustalan rodhadt sz@r!

A Jobbik-frakció szakértőit-alkalmazottait kitiltotta, a zsidókat konferenciázni hívja az Országházba Kövér
Európában erősödik az antiszemitizmus (vajon miért, és kik miatt?), ezért a magyarok közpénzéből működtetett Tom Lantos Intézet – amelynek névadója maga is holokausztszökevény volt – nemzetközi konferenciát szervez október első napjaiban Budapesten, az Országházban.
undefined
Sokat elmondó kép: Kövér László nemzetközi zsidó szervezetek küldötteivel az Országházban A pusztaszeri országgyűlés című gobelin alatt

A holokausztipar fenntartásához önmaguk szükségességét is bizonyítaniuk kell, ezért az ötletszegény Zsidó élet és antiszemitizmus a mai Európában címmel rendez kétnapos nemzetközi konferenciát a Tom Lantos Intézet október elején, az eseményen az európai antiszemitizmus okaival és visszaszorításának lehetőségeivel, továbbá az európai zsidóságot érintő kiemelt kérdésekkel foglalkoznak.

Az erősebb kutya (oda)b@szik

Washington az ENSZ biztonsági tanácsától mandátumot nem kapott Szíria ellen, de még hűséges szövetségesei is hezitálnak támogatni az akciót.

Szerző: Zsebesi Zsolt

US-Navy

Az Egyesült Államok megint háborúba megy. Ezúttal Szírián próbálja ki a világ legjobb fegyvereit. Washington arra hivatkozik, hogy nem tetszik neki, de nagyon, amit Bassár el-Aszad szíriai elnök tesz a saját népével, politikai ellenfeleivel, egészen pontosan, a kegyetlen terrort, amivel hatalmát meg akarja őrizni.