Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2013. március

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2013. március

Áldott Húsvétot és Hunmagyar FELTÁMADÁST!

Hunmagyar Vérszövetség

Magyar Testvéreim, itthon és a nagyvilágban!

Húsvét alkalmából szeretetteljes életet, örök reményt, kitartást

és új magyar feltámadást kívánok!

Kérem Tőletek, hogy a Nemzet felszabadításában, a gonosz elleni küzdelemben soha ne ismerjetek megalkuvást, kompromisszumot, mert az egyoldalú marad, hiszen a gonosz, mint a magyar Jézus iránt, velünk szemben sem ismeri a kegyelmet.

Képviselő Uraknak feltétlenül! Nemzetvesztő, aki ezt a lehetőségével tovább tűri és lakolni fog érte!

Pasztőr is egy tróger volt!
Katasztrófális, hogy mi folyik ebben az országban!
Feltétlenül végig kell nézned és terjesztened szükséges! Egy komoly orvos az oltásról.

From: kinaiorvoslas@gmail.com <kinaiorvoslas@gmail.com>
Date: 2013/3/30

A védőoltás bűn.., oltásokról a belgyógyász szemével – Partl Viktória beszélgetése Dr.

- hiszen egy állampolgárság még nem lehet azonos a Szentkorona tagjával! Egy idegenérdekű, idegenszívű, vagy csak éppen vendégjogot érdemlő jogai nem lehetnek azonosak egy testben - lélekben- magyaréval!!!

Tácsi István

A Magyar Szent Korona eszmeiségének nagy titkai

Tácsi István

A Magyar Szent Korona eszmeiségének nagy titkai

Van az emberi világnak egy olyan szakrális eszmeisége tárgyiasult formában, amely a jövő természeti világtársadalmának minden eddig tárgyalt, és a könyvben nem érintett gondolatrendszerét is magában hordozza. Ez a „SZEMÉLYISÉGGEL” bíró tárgy a címben feltüntetett középkori Magyar Királyságnak, vagyis a magyar nemzetnek a Szent Koronája. Miként írtam, nekünk már semmit újat sem kell kitalálnunk ahhoz, hogy célként eljuthassunk az emberiség biztos holnapjába.

Hibás itt-ott, hiszen az egész 1100 év alkotmányossága is hiteltelen, de amivel kapásból egyetértek, azt nagybetűre emeltem. FELTÉTLENÜL OLVASD EL AZ ALÁBBIT, MERT MINDJÁRT FELTESZEM AZ IRÁNYMUTATÁST, MELYET MINDEN VALAMIRE VALÓ MAGYARNAK ISMERNIE KELL ÉS ÓRIÁSI, TANULSÁGOS KÜLÖNBSÉGET TALÁLSZ! TEHÁT LÉGY RÉSEN, MINDIG GONDOLKOZZ MAGYAR! A magyar történeti (történelmi) alkotmányról

von Johnny Gary-Lee Notizen am Dienstag, 26. März 2013, párbeszédrészlet / www.facebook.com

HAZUGSÁG, AMIT KÁSLER ÁRPÁD A „TÖRTÉNELMI ALKOTMÁNY” JOGFOLYTONOSSÁGÁNAK HELYREÁLLÍTÁSÁRÓL MOND.

Szaniszló lehet a kormány embere. Légy résen, mindig gondolkozz magyar! -Avagy le ne nyeld a gumicsontot! A mindenkori orrmányzat, beleértve a mai orrmányzatot is, nem mások, mint a Hunmagyar Nemzet testébe lerakott petéből kikelt hazai- nemzetközi megszállók.

Nincs kizárva, hogy a Szaniszló- ügy végső történéseivel, vagyis  a díj visszakérésével utasítást teljesített és árulkodó hibát hozott helyre a orrmány. Hiszen, miként a Szaniszlónak írt levelemben is utaltam rá, ő lehet a orrmány embere és erre ékes, áruló bizonyíték lehet a kitüntetés, csakhogy azután már édeskevés a  az orrmányzat szőrmentén történő bírálata a hitelesség kedvéért, tehát leleplezték volna emberüket.

Megjegyzés: A Secus Patrubányi kitünteti akormány megmondó emberét!
Hát nem fantasztikus! Ez az amikor a nagy szrok megtalálják egymást!
A Magyar Nemzetért érdeméremmel tüntette ki Szaniszló Ferencet az MVSZ
Szaniszló Ferencet, a Világ-panoráma felelős szerkesztőjét a Magyarok Világszövetsége A Magyar Nemzetért érdemérem ezüst fokozatával tüntette ki. Az érdemérem kitüntetettjeinek nevét viselő emlékfát is ültetnek az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban.
A Magyar Nemzetért érdemérmet a Magyarok Világszövetségének elnöke ítéli oda az MVSZ elnökségi tagjainak ill. szövetségi szintű vezető tisztségviselőinek javaslata alapján.
Szaniszló Ferencet a kitüntetésre dr. Drábik János, az MVSZ Stratégiai Bizottságának elnöke, Oláh István és Felber Zoltán térségi elnökök, Bottyán Zoltán térségi alelnök valamint Hompoth Zoltán, az MVSZ Elnökségének tagja jelölték.
A Patrubány Miklós elnök által aláírt, az érdemérmet kísérő emléklap szövege így fogalmaz: „több évtizedes kiemelkedő oknyomozó újságírói munkásságának és nemzetszolgálatának elismeréseként, valamint a magyar minisztérium részéről őt ért megaláztatás ellentételezéseként”, egyértelműen utalva Szaniszló Ferenc közelmúltbeli, meghurcoltatással felérő megalázására. (Balog Zoltán miniszter odaítélte Szaniszló Ferencnek a Táncsics-díjat, majd pár nap elteltével felszólította az újságírót, hogy adja vissza a kitüntetést.)
A kitüntetést az MVSZ április végén esedékes Küldöttgyűlése keretében adják át.
(MVSZ Sajtószolgálat nyomán)

Nemzetbiztonsági források szerint: "Elkezdődött"...

Az előző bejegyzés folytatásaként, mely az új világrend globális felállításának vázlatos leírását tartalmazta mintegy tíz évvel ezelőttről, immáron olyan nyílt jeleket tapasztalhatunk, amiket már csak az nem lát, aki nem képes nyitott szemmel és elmével nézni a világot.

"A szem haszontalan és semmit sem ér, amikor az elme a vak !"
("The eyes are useless when the mind is blind")

Talán annyi változás tapasztalható a folyamatokban, hogy már nem kell hozzá összeesküvés-elméletnek kikiáltott teóriákat tanulmányoznunk (melyek szépen lassan beigazolódtak), hanem ott tartunk, hogy a főáramú-médiából sem lehet már kiiktatni ezen történéseket.

Kedves Szaniszló Ferenc Testvérem!

Kőműves Géza, magyar gyalog vagyok.

Talán emlékszel, levélben váltottunk már néhány röpke

szót, - egyszer a munkásságod iránti elismeréssel és a „szerecsenmosdató”, kormánypárti kenyéradó médiád (Echo tv) okán némi fenntartással is illettelek, (Hiszen az egyébként hasznos, a magyarság keserveivel, a globális ártalmakkal foglalkozó munkásságod ellenére lehetsz ott mézesmadzag, vagy a hatalmat szolgáló tudatos elem is.

A Chomsky-tízparancsolat –az agymosás tízparancsolata

"...hogyan próbálja a hatalom maga alá gyűrni (az egyénen keresztül) a társadalmat. Az alábbiak nem szó szerinti idézetek, hanem Chomsky egy-egy tételének kicsit zanzásított verziói.

1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket.

A leköszönő pápa segélykiáltásai

XVI. Benedek pápa hamvazószerdai homíliája

2013. 02. 18. Magyar Kurír

Kedves Testvérek, bizalommal és örömmel vágunk neki nagyböjti utunknak. A megtérésre való meghívás erősen visszhangozzék bennünk, hogy „teljes szívből visszatérjünk Istenhez”, befogadva kegyelmét, amely új emberré formál, azzal a meglepő újdonsággal, hogy magának Jézusnak az életében részesülünk. Ne legyen köztünk olyan, akinél süket fülekre talál e felszólítás, amelyet a hamarosan elvégzendő hamvazás komoly, egyszerű, s mégis oly szép szertartása is kifejez számunkra. Kísérjen minket ebben az időszakban SZŰZ MÁRIA, AZ EGYHÁZ ANYJA ÉS AZ ÚR MINDEN IGAZ TANÍTVÁNYÁNAK PÉLDAKÉPE.

Ez már több vallások közti párbeszédnél: a népirtó zsidó állam elnökét fogadja a pápa
Simon Peresz izraeli elnök a tervek szerint április 30-án Rómában találkozik Ferenc pápával - jelentette a Times of Israel című lap.
Peresz lesz a legmagasabb rangú izraeli politikus, aki a katolikus egyházfővel tárgyal annak március 19-i beiktatása óta. A katolikus egyházfőt már meghívták, hogy mielőbb látogasson el Izraelbe.
(MTI)

ARGENTIN HANUKAPÁPA.

Kőműves Géza:Csak nem gondoltátok, hogy mehet ez másként egy jujjdejó!- kresztény egyházban? Ez is elkallódott, - vagyis beépített tokyóbárány.
Küldd csak tovább!

MTI 2013. március 14., csütörtök 19:09

A zsidók és a keresztények közötti kapcsolatok elmélyítéséért szállt síkra Ferenc pápa a római zsidó közösség főrabbijához intézett levelében.

A csütörtökön nyilvánosságra hozott levelet az új katolikus egyházfő megválasztása napján írta Riccardo Di Segni főrabbinak.

Venezuela felkészült egy újabb forradalomra  Share on print
Beiktatták az új venezuelai elnököt, Nicolas Madurot - akit korábban Hugo Chavez személyesen jelölt ki utódjául. A kollaboráns ellenzék szerint alkotmányellenes, hogy az elnök utódot jelöljön ki, az pedig végképp nem tetszett a felforgatóknak, hogy az új elnök nem csak az alkotmányra, hanem Hugo Chavezre is esküt tett.
A nemzetgyűlés előtt Maduro így kezdte eskütételét: &quot;Hugo Chavezhez való abszolút hűségem nevében esküszöm, hogy a bolivár alkotmányt a nép kemény kezével védelmezzük.&quot;
A venezuelai elnök azelőtt nevezte meg utódját, hogy alávetette magát az utolsó, decemberi műtétnek, amiből végül nem tudott felépülni.

A magyar nép, a MAG NÉPe! A MAGyar az ŐSnyelv!

Posted on Szerző: arieshu

A hitetlenkedőknek, a glozeli kövek kapcsán felmerül 14,000 év, kiigazítva,

a székely-magyar rovásírás 30,000 évesnél is régebbi!!!

A szénizotópos mérések alapján 34.000 évesre saccolt híres boszniai Nap Piramisban székely-magyar rovásírással íródott feliratokat találtak. Konkrétabban a politika, és a ránk erőszakolt történelem esetében nehéz lenne lenyelniük a békát, hogy többek közt Bosznia területén is megtalálhatók Európa, és a világ legősibb civilizációjának bizonyítékai, nem mintha a Ley-vonalak hálózatának ismerete, és egykori felhasználása kevésbé régi múltra tekintene vissza.

A Chomsky-tízparancsolat

A mai rövidposztban ismertetendő alaptételek egy bizonyos Noam Chomsky nevéhez fűződnek, aki – a 88 éves korához képest elképesztő szellemi frissességről téve tanúbizonyságot – a mai napig a híres MIT (Massachusetts Institute of Technology) nyelvészeti és filozófiai tanszékének rendszeres előadója. Hosszú és tartalmas élete során foglalkozott ő mindennel, ami nyelvészet, filozófia, médiaszociológia, tömeglélektan, de még a számítástechnikai programozás bizonyos területeibe is beleásta magát (ez utóbbit úgy hatvanöt évesen kezdte, tehát senki ne adja fel!).

Internálótáborok Magyarországon Kistarcsától Recskig - IV., befejező rész

Dr. Ilkei Csaba
tudományos kutató

A sorozat I. részében felvázoltuk az internálótáborok és az állambiztonsági börtönök rendszerének szovjet mintára történt kialakítását Magyarországon. A kommunista párt politikai bizottsága 1950-ben elfogadta és szentesítette azt az elvi alapvetést, hogy "... a proletárdiktatúrában előtérbe nyomulnak a büntetés-végrehajtásnak olyan funkciói, amelyek teljesítésére az Igazságügyi Minisztérium már nem alkalmas." Ennek nyomán korlátlanná vált a proletárdiktatúra jogi hatalma, a titkos utasítások alapján működő osztálybíráskodás, az eljárásjog likvidálása, helyén a végrehajtó szervek önkénye, az irgalom nélküli megtorlás, bosszú és félelemkeltés.

OLVASSÁTOK EL A VÉGÉIG FIGYELMESEN!!!

UGYANAZ A GYÓGYSZERGYÁRTÓ CÉG TALÁLTA KI NEKÜNK AZ ASZPARTAM TARTALMÚ ÉDESÍTÕSZEREKET, MINT AKIK - MÉG A VÍRUS KIROBBANÁSA ELŐTT - ÁRULTÁK A VILÁGNAK A H1N1 OLTÓANYAGÁT!!!

Az aszpartam-(édes )mérgezés     Az aszpartam-mérgezés a nyolcvanas évek óta jól õrzött titok! Számos kutatás és a tapasztalatok egyértelmûen kimutatták mérgezõ és betegségeket elõidézõ hatását.

Benne a nem meglepő gyalázat!: A Soproni Jobbik is megszavazta Orbánnak és kormányának a kitüntetést.

Kedves Történész Úr!

Félreértés ne essék, csak a keserűség szól belőlem, hiszen az erdélyi magyarjaink különösen kedvesek nekem, hiszen kissé még jobban hordozzák az ősi magyar kultúrát és hogy jobban ki voltak szolgáltatva a nyílt magyarellenességnek, mint idehaza, plusz szeretet ébredt bennem ezen testvéreim iránt.

Ha jól belegondolunk, s a történéseket számba vesszük, ezen erényt a helyzet adta, mert mihelyst megváltoztak a körülmények ugyanúgy rohant a pénze után nyugatra az erdélyi magyar, miként az itthoni.

A Jobbik menti meg a főváros becsületét: a gyáván meghátráló orbánisták helyett ők fogadják Pontát

A Jobbik hazaárulásnak tartja, hogy az MSZP egy nappal a marosvásárhelyi székely autonómiatüntetés előtt, szombaton vendégül látja Victor Ponta román kormányfőt.
undefined
Novák Előd, a Jobbik alelnöke azt mondta: gyalázat, hogy az MSZP országértékelő rendezvényének vendége a román kormányfő lesz. Victor Pontát sovinisztának, magyarellenesnek nevezte, és úgy fogalmazott: hazaárulásnak tartja, hogy az MSZP egy nappal a marosvásárhelyi székely autonómiatüntetés előtt vendégül látja Victor Pontát, szerinte ez aláássa a székelyek önrendelkezési törekvéseit.

Totális szidó uralom! Manipulálnak, tobzódnak, a magyarságba törlik lábukat.

Reggel mondja a egyik ismerősöm, hogy az ortopéd, együgyű, z
sidó

ByeAlex

nyerte meg az EU-s cirkuszon való részvétel lehetőségét, akit max. az óvodai Bóbita csoport elé merne engedni. Már a részben antimagyar, beteg alakokból és egy agymosott magyarból álló zsűri is borzalmas helyzetet teremtett, de egy másodpercig sem hihető, hogy a közönség szavazata döntött.

Mit keres az Eurovízión ByeAlex?
A zsűri szerint a leggyengébb volt, a közönség mégis őt szavazta meg.

A Dal tegnap esti döntőjében eldőlt, hogy ByeAlex, azaz Márta Alex képviseli hazánkat az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. A fiatal fiú a döntőben Kállay-Saunders Andrást, Radics Gigit, és Vastag Tamást megelőzve diadalmaskodott. A négyesből a zsűri neki adta a legkevesebb pontszámot, a nézők azonban mégis bizalmat szavaztak neki, így már biztos, hogy ő utazik 2013. május 18-án Malmőbe.
A végeredmény rendkívül megosztotta az embereket, tegnap este óta folyamatosan ByeAlex a téma a közösségi oldalakon. A fő kérdés: "Mit keres az Eurovízión ByeAlex?"

"Egyáltalán, hogy állhatott egy színpadon Radics Gigivel ás Kállay Saunders Andrással ByeAlex??? Ezt elk**ták, nem kicsit, nagyon!" - osztotta meg a világgal gondolatait Hajdú Péter, majd sorra jöttek a hírességek véleményei a Facebookon.

"Nem tudom ki mit gondol erről az Eurovízióról, de én most sokkot kaptam... :( Nagyot cslódtam sajnos!!!" - posztolta Oláh Gergő, az X-Faktor győztese.

"Én sajnálom ezt a fiút! ByeAlex egy laza, jófej, rohadtul flegma srác, aki rohadtul nem a médiába való! Nem a szórakoztatóiparba! Ez a fiú akkor jönne ki legjobban abból a kellemetlen helyzetből, hogy Ő képviselje Magyarországot, ha visszautasítaná az eredményt! Óriási respect lenne, és egy ország kedvelné meg... Kisírt szemmel bújok ágyba... rossz, amikor lelkesedünk valamiért, ami összehozza az embereket... aztán egy nagy büdös pofonnal összetörik az álmainkat" - kesergett a JóbanRosszban színésznője, Szabó Zsófi.

"Sajnálom ami a Dalban történt. Radics Gigiben és Gáspár Laciban is benne volt végre a sansz... Amúgy ari a győztes dal is, de odakint nem cool és énektudás nincs benne..." - írta Schobert Norbi.

"Arról van itt kérem szó, hogy a zenének, mint művészetnek, vagy szakmának, (amit tényleg csak az arra hivatottak művelhetnek), 2013-ra nulla a becsülete! El tudjátok képzelni, hogy egy sebész-versenyen győztesnek hirdessen ki bárki egy indulót, akinek dizájnos a kése és szép a sapkája, bár egy kicsit remeg a keze?!" - tette közzé Kovács Áron.

"ByeAlex? Lemaradtam valamiről?:D Ja, hogy ő megy ki az Euroviziora... :D: Na akkor jövőre sem jelentkezek :D Hajrá Márta, sok sikert! Mutatsd meg milyen menők a MAGYAROK" - írta ki a Tóth Gabi.
"A sok ízléstelen ember szégyellje magát! Idén először lett volna esélyünk valamit elérni az Eurovíziós Dalfesztiválon! Két világklasszis tehetség is volt a döntőben! A zsűriben is csalódtam, hogy erre lehetőséget adott,d e a szavazok egyenesen menjenek a fenébe Gigi, András ti voltatok a legjobbak, de ennél a közönségnél jobbat érdemeltek!" - forrongott Hajdú-Sarka Kata.

Hazudott a Coca-Cola: nem 100 százalékig facsart narancsléből, hanem vegyi löttyökből készült több terméke

Fogyasztóvédelmi per elé néz a világ legnagyobb üdítőital cége, a Coca-Cola, miután éveken át állította a Minute Maid Premium és Minute Maid Pure Squeezed narancsléiről, hogy azokat valóban narancsok kifacsarásával állította elő, nem pedig koncentrátumokból.
A Bloomberg tudósítása szerint fogyasztóvédők azzal vádolják a céget, hogy igazából a narancslé vegyi anyagokkal ízesített, módosított üdítőital volt, és egyáltalán nem állt 100 százalékig facsart narancsléből, nem volt sem „tiszta”, sem „természetes”.

Ez egy eszé, de a tartalma a mai valóságot tükrözi vissza, ezért érdemes megfontolni és levonni a tanulságokat! (Megjegyzés: a szerkesztőtől)

A Lelkiismeret e Nagy Megvilágítására azután kerül sor, miután Szent Helytartóm elhagyta Rómát

Ha csak a sátán lenne, akkor Hittel és jó viselkedéssel, szavakkal, érzésekkel, gondolatokkal, megsegítéssel, jósággal és jócselekedetekkel elűzhetnénk, DE - az Anunnakikkal nem ilyen egyszerű a helyzet. Sajnos.  Ott van a mezopotámiai agyagtáblákon, hogy EREDENDŐEN  GONOSZAK  a saját  BOSSZÚÁLLÓ istenüket imádják, amely kegyetlen és vérengző, mint azok,  Hazugok, félrevezetők, az embereket pusztítók.

Már legalább 5 éve kértem, hogy ilyen  sületlenségekkel, hazugsággal ne zaklassatok! Már akkor utánanéztek, s kiderült, hogy nincs ott semmi, hazugság az egész ( Azt a videót miért nem terjesztik?), miként ez a roppant sötét gondolkodásmód is, de valamely ö... mindig bedob valami  agyatlanoknak valót!  Az állatja még ráadásul újabb, tudományoskodó hazugsággal próbálja megerősíteni, mely soha nem létezett.

Mi jó abban, hogy még az a kevés józan észt is ködösíteni próbáljátok?

Isten állatkertje nagyon nagy (ez jó), de elfelejtett kerítést építeni köréjük (az a rossz hír)!