Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2012. november

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2012. november

Összenő a teljes 'szalámízott sz@rkupac'!

Mint ismeretes, Vasárnap délután 15 órától a Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány kezdeményezésére a Mazsihisz, a Hit Gyülekezete és az Élet Menete Alapítvány tömegdemonstrációt szervez a Kossuth térre, tiltakozásul Gyöngyösi Márton jobbikos képivselő kijelentései ellen. A tüntetés soha nem látott széles összefogást eredményezett, beszédet mond Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, Mesterházy Attila MSZP-elnök és Bajnai Gordon volt miniszterelnök, az Együtt 2014 mozgalom egyik vezetője is.

Legalább név szerint is tudható (listázás nélkül) lesz ki a zsidó sz@rkupac és annakgalacsinhajtó élvezője!
Magyar György ügyvéd úgy fogalmazott: „jövök és tíz embert hozok”. A tüntetés mellett Csapón és Magyaron kívül kiállt Vicsek Ferenc, a Klubrádió főszerkesztője, Koltai Róbert Jászai Mari-díjas színész, Bajor Imre színész, Kuncze Gábor és ifj. Rajk László volt szabaddemokrata országgyűlési képviselő, előbbi volt belügyminiszter, Pataky Péter, az MSZOSZ elnöke, aki szerint „az MSZOSZ alapértékei közé tartozik, hogy mindenfajta diszkrimináció és kirekesztés ellen fellép”, Horváth Charlie énekes, Zacher Gábor toxikológus és Havas Henrik újságíró.

: Hét ember felelős a devizahitelezésért
2012. november 28., szerda, 9:24

(A szerkesztő megjegyzése: Bár nem a kedvencem Róna Péter, de ez a cikke igaz!-Kisbaczoni Benedek Zoltán)

Róna Péter közgazdász szerint a magyar gazdaság vergődésének első helyen álló oka a devizahitelezés bevezetése volt, melyért hét embert tesz felelőssé: Járai Zsigmondot, Király Júliát, Simor Andrást, Gyurcsány Ferencet, Bajnai Gordont, Oszkó Pétert és Felcsúti Pétert. Mindez abból a Schiffer Andrásnak címzett leveléből derül ki, amelyben bejelentette, hogy távozik az LMP alapítványának éléről és a magyar közéletből.

Ez a  huza - vona  is az övék. „A Jobbik a nemzetbiztonsági kockázat felmérését - ahogy azt Vona Gábor múlt heti tüntetésünkön is kijelentette - kizárólag a kettős állampolgárok esetén tartja fontosnak.”

Amerikában bezzeg szabad listázni a zsidó képviselőket
Bár a nyugati sajtóorgánumok egymással versenyt futva háborodtak fel Gyöngyösi Márton hétfői parlamenti felszólalásán, a világ más országaiban bevett szokás a választott politikai tisztviselők állampolgárságának nyilvántartása, sőt számos demokratikusnak mondott jogállam vezetett be e téren korlátozásokat.
Származási és vallási listázás az Egyesült Államokban
A sort kezdjük rögtön az Egyesült Államokkal, amelynek nagykövete kedden „a lehető leghatározottabban” elutasította a jobbikos felszólalást, az MTI-nek eljuttatott közleményükben kiemelték: „az ilyen gyalázatos és rendkívül sértő megnyilvánulásokat köteles minden demokráciában élő személy azonnal és keményen elítélni”.

Dr. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke megerősítette dr. Jóri András adatvédelmi biztos korábbi állásfoglalását, eszerint "az országgyűlési képviselők kettős állampolgárságára vonatkozó adat (...) közérdekből nyilvános személyes adat. Ez azt jelenti, hogy a képviselők kettős állampolgárságára vonatkozó tájékoztatást (...) maguk a képviselők mint közfeladatot ellátó személyek is kötelesek bárki számára megadni."

500 trillió dollár című írás Kőműves Géza röpke véleményével.

Egy kiegészítés: A Magyar Nemzeti Banknak semmi köze sajnos a Magyar Államhoz.

A Baseli központi jegybank rendelkezik fölötte hatáskörrel, ami érdekes módon magántulajdon, a Rotschild családé
(Nagy mese! Rottschildék vagyona gyakorlatilag már régen nem az övék, hanem bizonyos  zsidó közösségé, csak most többek között ők viszik a bűnbak szerepet, hogy tisztára  suvickolják a zsidó világmaffiát,az USA kormányát és  az őshonos benszülöttek fölött Föld- szerte uralkodó zsidó kormányokat és kiépített háttérhatalmi terrorszervezetüket!

Milyen érdekes.
Egy Jobbikos (egyébként jogos kérdés felvetése!) felszólalás kiverte a zsidó hatalomnál a biztosítékot!
Gyöngyösi Márton az újabb gázai vérontás kapcsán kérdezte, hogy nem jelent-e nemzetbiztonsági kockázatot az izraeli-magyar kettős állampolgárok egyre szaporodó létszáma a közigazgatás és a kormány tagjai között!
Összefüggéstelen mocsok zúdul a fejére!
Pedig nagy kockázat, mivel ezek nem egy őshonos néphez, hanem a gyarmatosítókhoz tartoznak!
Gondolkozz és lépj!
Nincs sok időd gondolkodni!
Cselekedj! Míg nem késő!

Emberiség salakja, parazita férgek, háborús- bűnös csürhe,

hon – elfoglaló mutáció, Simon Perverz és aberrált népség, el a kezeket az ártatlan palesztin népről és vissza a sivatagba!

Kőműves Géza

Havas Henrik és Giczy György is aláírták az

Izraellel szolidarító nyilatkozatot

2012. november 19., hétfő, 13:40 • Utolsó frissítés: 1 órája
Címkék:

Izrael melletti szolidaritási nyilatkozatot tettek közzé civilek, amelyben arra szólítják fel a magyar kormányt, hogy ítélje el a Hamász terrorista politikáját.

Izraelnek – mint minden más államnak is – joga és kötelessége megvédeni állampolgárait, városait és intézményeit a területén elkövetett terrortámadásokkal szemben - áll a közleményében.

Titkok és összefüggések (amit minden magyarnak ismerni kell!)

ÚJRATÖLTVE!

3 éve | Kisbaczoni Benedek Zoltán

Magyarság története meghamisításának kizárólag egy célja volt – jelentette ki egy német történész csoport: Megszerezni, és elvenni a Magyaroktól a Kárpát-medencét !!!!??? Magyarország a földi paradicsom!

A Kárpát-medence földrajzi elhelyezkedése pontosan Európa közepe. Az égtájakat figyelembe véve teljesen mindegy, hogy egy átutazó milyen irányból jön és milyen irányba folytatja útját.

Az esküszegő zsidó ellen tüntetnek - egy másik esküszegővel karöltvenetwork.hu

Seggedi Chsanad rabbi

Szegedi Csanád magyarországi háza elé szervez tüntetést Horka Sándor, a Kárpát Haza Őrei Mozgalom vezetője „a nemzeti oldal megtisztításáért”. A megmozdulás amúgy üdvözlendő lenne, ha nem piszkítana bele, hogy a ballib hvg.hu-val immár bevallottan szövetkező, esküszegő Endrésik Zsolt is felszólal a demonstráción. Levelezőtársa és szövetségese, Pősze Lajos részvételéről még nincs hír.

Szegedi szelleme (Ellenállás klub hírei)

A Jobbik újra az utcán rója a köröket és próbálja összeszedni azokat, akik még nem fordultak el tőle az eltelt két-három évben. A Szegedi ügyet eltussoló és a nyarat a Célpont műsor kereszttüzében erőgyűjtésre használó párt visszatért az utcára, erős rendőri biztosítás mellett. Erre óriási szükségük is van, hiszen a megmaradt csapataiktól már régen távoztak a fizikailag is ütőképes erők. Hol van már a korábbi időszak, amikor autóba ugrottak jobbikosok és gárdisták, sokszor rendőri erő biztosítása nélkül nekiindulva...

Kőműves Géza: Összenő és összetartozik?!

Mert bizonyított, hogy a pártok alapvető eszmeisége egygyökerű és minden szocializmus édestestvér, valójában egy család a kapitalizmussal és a liberális demokratizmussal!

Fotó: Ifj.Győrkös István, a Magyar Nemzeti Arcvonal helyettes vezetője és Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke – Érden, 2012. október 31.-én.

Félreértés ne essék! Thürmer pártját, még a gyermekgyilkos-hazaáruló-Kádár-párti - nosztalgiájukkal egyetemben is töbre tartom egy hajszállal, mint a Bajnai-féléket, de jelenlegi eszmeiségükkel ők is a nemzet salakját képezik.

Louis Farrakhan üzenete Obama elnöknek!

Az már fel sem tűnt senkinek sem, hogy igazat beszél? És, hogy egy katona se halljon meg egy beteges, értelmetlen, kreált háborúban, ez sem tűnt fel? Csak az tűnt fel hogy egy feje van, meg két karja, meg rejtjelekkel valamit kezdeni akar, ÜZEN?! Az a fontos: IGAZAKAT BESZÉLT MINDENRŐL, mert már nagyon régóta a háborúk nem a HONVÉDÉSRŐL szólnak, mert elhitetik a világgal hogy joguk van más országot megszállni, lerabolni, és ezt a DEMOKRÁCIA nevében (már a Görög sem hiszik)!

1956. XI. 4. - "... a szabad világ beavatkozhatott volna..." - A szabad magyar rádiók utolsó 24 órájának hiteles szövegei

Az 1956-os magyar forradalom sorsa lényegében akkor dőlt el, amikor az Egyesült Államok előbb október 28-án, majd rövid időn belül még kétszer biztosította Moszkvát: nem kíván Magyarország segítségére sietni! Ettől a Szovjetunió vérszemet kapott, Mao Ce Tung és Tito pedig visszarettent Nagy Imre kormányának támogatásától, és fokozatosan ellene fordult.

Ne vásároljunk zsidó terméket!

3 éve | Kisbaczoni Benedek Zoltán | 40 hozzászólás

undefined

Olvasói levélben érkezett egy felhívás, amihez portálunk is szeretne csatlakozni. Mivel kiemelten jó gondolatnak tartjuk, ezért mindent el fogunk követni azért, hogy ebből egy országos kampány legyen!

Ne vásároljunk zsidó terméket!

Ne támogassuk az országunkat kifosztókat, a gyermek és anyagyilkosokat! Minden egyes megvásárolt izraeli termék egy újabb puskatöltényt, egy újabb meggyilkolt gyermeket jelent!

Mindennapi mérgeink 1. rész

(Olvassátok végig! Én már 1/3 táján kezdtem viszketni, felénél hányingerem lett, és a végén lila karikákat láttam! - Bajszi papa)

Feltettem az életemet valamire, méghozzá a saját példámon keresztül.

Nekem van egy nagyon érdekes születési betegségem: szintetikum allergiával születtem. Ami azt jelenti, hogy semmiféle szintetikus anyag nem juthat be a szervezetembe, mert az végzetes lenne számomra. Azt, hogy ez valójában szintetikum allergia, csak 18 éves koromban derült ki, egészen addig gyógyszeraller-giákat állapítottak meg nálam.

VALÓSÁG a LEGENDÁBAN

JÁNOS vitéz és ILUSKÁJA igaz története

Buda alatt a ráckevei régi temetőben járva egy különös útjelző táblán akad meg a tekintet:   JÁNOS vitéz sírja felé mutat a nyíl. A nyíl irányába haladva egy félbetört oszlopú síremlék áll. Rajta a felirat: Itt nyugszik Horváth Nepomuki János /rangjai és kitüntetései felsorolva/ aki nem más, mint Petőfi Sándor megálmodott mesehőse: János vitéz.

Minden legendának van valóság magva, amit nem szabad hagyni feledésbe merülni.

Szalay Róbert: A vérbe tiport forradalom

Október 30-ig a szovjet vezetés meggyőződött arról, hogy Nagy Imre kormányának nem sikerült megállítani a forradalom kiszélesedését és csak néhány nap kell ahhoz, hogy Magyarországon egy olyan kormány alakuljon, amelyik teljesen szakít a kommunista elvekkel és elszakítja a Szovjetunióhoz fűződő megalázó kapcsolat szálait.
undefined
Előzmények:
Ezt támasztották alá azok a vezető magyar politikusok, pártvezetők és magas rangú ÁVH-s tisztek, akik már több százan gyülekeztek Tökölön, a szovjet csapatok magyarországi főhadiszállásán.

Végre szembeszálltak a gazdák a külföldiekkel - a Magyar Földvédő Kommandó akciója

A brüsszeli páholyokat teljes mértékben kiszolgáló és a magyarországi pénzügyi kartellek igényeit szem előtt tartó földtörvény elfogadására készül a magyar kormány. Orbánék nemhogy megszüntetnék a zsebszerződéseket, inkább legalizálják azokat, sőt olyan akadályokat állítanak a külföldi földvásárlók elé, amelyek néhány nap alatt, kacarászva kijátszhatóak.

Sajnos nem vicc: a Mazsihisz szívesen kivenné a részét a hit- és erkölcstan oktatásban

Zsidó trükkök

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége a vonatkozó törvények értelmében kívánja ellátni az ország általános iskoláiban a „hit- és erkölcstan” oktatást.
A Mazsihisz oktatási osztálya által kidolgozott terv szerint a diákok megismerhetik a zsidóság írott és szóbeli tanításait, hétköznapjait, ünnepeit és imáit. A diákok látogatást tehetnek majd zsinagógában, ahol személyesen ismerhetik meg a zsidó valláshoz kötődő tárgyi eszközöket, s ismerhetik meg a vallás alapjait és irányzatait.

Nigel Farage: Tényleg világkormányt akarnak - a miniszterelnökök már csak bábok csupán

„Azt is el akarják érni, hogy az eurózóna-tagállamok változtassák meg az alkotmányukat, hogy azután engedelmeskedniük kelljen a Brüsszeltől érkező parancsoknak. Nehéz figyelmen kívül hagyni azokat a hangokat, amelyek 20 éve figyelmeztetnek, hogy ezek mögött a törekvések mögött egy komoly hatalommal bíró csoport áll, aminek célja egy világkormány létrehozása.

Aktualitása miatt újratöltve: Egyetemi tanulmány: vérfertőz, hepatitist terjeszt, dögöt eszik, bélférges a navajonkik többsége

2006-os cikkünk, 2009-es előszóval bővítve (három éve is újratöltöttük, mégsem tanultak belőle a Corvinus-vezetők - gondolhatnánk, de a valóságban nagyon jól tudják ők is, miről van szó, csak éppen nem merik kimondani az ugyancsak belterjes zsidóktól való félelmükben):

A sok debil kisretek a szándékos magzatkárosítás mellett azért is jön a világra, mert a cigányság körében nem kivételes, hanem általános, a többségre jellemző jelenség a vérfertőzés.

A Szovjetúnió  a zsidó világállam kialakításának proto-tipusa volt !!Ezt a filmet nézzétek meg a "szünet" alatt, hogy senkinek ne legyenek kétségei, hogy mi vár ránk ! Ma a zsidó  világ részére a legfinomabb falat Oroszország, az ilyen birkákat mint amivé a magyarokat tették majd kihajtják /lábon !/ Jakutkába rezet, gyémántot, aranyat stb bányászni !!  Bajszi

„A szovjet sztori”, egy film, amit mindenkinek látnia kell!