Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2012. október

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2012. október

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének közleménye
Budapest, 2012. október 31., szerda (OS) - A Magyarországi Zsidó
Hitközségek Szövetsége a vonatkozó törvények értelmében kívánja
ellátni az ország általános iskoláiban a "Hit és Erkölcstan"
oktatást.

Hit és Erkölcstan – Judaisztika oktatás az általános iskolákban  A
Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége a vonatkozó törvények
értelmében kívánja ellátni az ország általános iskoláiban a "Hit és
Erkölcstan" oktatást.

A gyógyszergyártók és nagykereskedők mindegyike zsidó. Az élelmiszeradalékok gyártói, az áruházláncok tulajdonosai mind - egytől egyig - zsidók!
Gondolkozz!

Különleges "ajándékkal" lepte meg Szegedi Csanád korábbi híveit és bajtársait (akik közül egyesek talán azóta is várnak a megígért "tisztázásra"): míg dicsőséges forradalmunk kitörésének évfordulóján a volt pártjának felvonulásán néhányan izraeli zászlót égettek, így üzenve a világnak, hogy nagyon jól tudják, kik lelkén száradnak a kommunista rémtettek, addig a szegény, "ártatlanul megvádolt", zsidóságáról "mit sem sejtő", ősmagyar nevelésben részesült Csanád a legultracionistább - a legszélsőségesebb izraeli propaganda-kiadványokból kimásolt - (Nagy-)Izrael-barát szöveget adta be írásbeli hozzászólásában, és a hazánkat felvásárló terrorállamot támogatta szavazatával Strassburgban - így képviselve az őt mandátumhoz és eurótízezrekhez juttató nemzeti radikális szavazókat.

Ebben a pártban is több a senkiházi a vezetésben (Szegedin kívül is), mint ahogy a megtévesztett tagok hiszik!
Mindenki olvassa el a "Cion bölcsei jegyzőkönyvét" c. könyvet, s megvilágosodik: Az igazi zsidó képes teljesen azonosulni az általa kiszemelt nép vezetésében! mikor lebukik, akkor azonnal tudja, hogy ki segítheti, hiszen fajtársai pénzelik! A pártját is!

Génjeinkbe kódolt végzet: a nyugati étrend megbetegíthet

Székesfehérvár - Ne fogyasszunk olyan élelmi anyagokat, amelyekhez evolúciósan nem alkalmazkodtunk! Ez lehetne az esszenciája Andor Ákos előadásának.

2012. október. 28. vasárnap | Szerző: Kővári Gabriella

A gyógyszerész, kutató a Művészetek Házába nem „téríteni” érkezett, hiszen nem vallásról, hanem a táplálkozás és a civilizációs betegségek között kapcsolatról beszélt, mégis sokan „megvilágosodva” tértek haza, és valószínűleg egy életre száműzik konyhájukból a napraforgóolajat, a cukrot, a margarint, a tejet és a gabonákat.

1956. október 27.: "Győzött a forradalom!"
1956 októbere Magyarországon annak a politikai elképzelésnek gyors kibontakozását jelentette, ami Sztálin 1953-ban bekövetkezett halála után indult el a Szovjetunióból és terjedt át a csatlós országokra is. Ugyanis a bolsevik vezetők rájöttek arra, hogy a népek tűrőképességük határára értek, és, ha nem történik valami változás, előbb-utóbb robbanás következik be. Ezért úgy gondolták, hogy engedményekkel, az esztelen terror lazításával, néhány gyűlölt politikustársuk feláldozásával megmenthetik a rendszert.

Összeállt a drogos-liberális-kommunista koalíció - Együtt 2014
Együttműködési megállapodást írtak alá az Együtt 2014 választói mozgalom létrehozói pénteken Budapesten. Az október 23-án meghirdetett együttműködés alapelveit rögzítő dokumentumot Juhász Péter, a Milla Egyesület elnöke, Bajnai Gordon, a Haza és Haladás Egyesület vezetője, valamint Kónya Péter, a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke szignálta.
undefined
Vigyázat! Drogosok, liberálisok, kommunisták
Bajnai Gordon azt mondta: nyitott, széles együttműködést terveznek, és várják a csatlakozni kívánó szervezeteket.

Kőműves Géza beszéde az 1956-os forradalom 56. évfordulóján (Sopron, 2012. október 22. 17 óra) tartott megemlékezésén, a kisvárkerületi Hűségkútnál.

Kedves Magyar Testvéreim!

Félreértés ne essék, több ok az bizony, nem egy, mely miatt ma itt összetartunk!

Egyrészt megünnepeljük a neves és névtelen 56-os hőseinket, köztük mártírjainkat.

Ünnepeljük a magyar nép kőkemény gerincét, bátorságát, kimagasló jellemét, hazaszeretetét.

1956 vámszedői

Egy régi, de sokatmondó kép került a kezembe, amely 1956 végén jelent meg az egyik amerikai képes magazinban, és Magyarország bátor szellemét hivatott szimbolizálni egy bizonyos Kaufman nevű „menekült“ bemutatásával.
Zoom
Kevesen tudják, hogy mikor a szabadságharc még jóformán meg sem indult, a második szovjet támadásra még sor sem került, a „menekülők“ serege lepte el az osztrák határt, akik valamennyien mint a kommunizmus „áldozatai“ kértek menedéket.

Maroknyi megemlékező a 21-es parcellánál - a sajtó hozzáállása a kádári időket idézi

Az '56-os Antibolsevista Szövetség október 21-én megemlékezést tartott azoknak a hősi halottaknak a sírjánál, akik október 23. és november 9. között a szovjet hadsereg idevezényelt csapatai, a kommunista kollaboránsok és az ÁVH elleni fegyveres harcban vesztették életüket.
A szervezők arra gondoltak, hogy a 3000 hősi halottnak sokkal több hozzátartozója van, mint a 300 kivégzett mártírnak, és a halottakról való megemlékezésen legalább annyian lesznek, ha nem többen, mint a 300 kivégzett mártírról való megemlékezésen.
Arról sajnos megfeledkeztek, hogy a 301-es parcellában elkapart 298 "hivatalosan, bírói ítélettel" kivégzett forradalmár mellett van eltemetve az az öt kommunista is, akik "reformokkal" akarták a rogyadozó kommunista rendszert megmenteni, de egy igazi forradalomtól legalább úgy féltek, mint az ortodox bolsevikok.
A forradalom vérbe fojtása után két évvel Kádárék úgy szabadultak meg "reformer" ellenlábasaiktól, Nagy Imrétől és társaitól, hogy nevüket összemosták a forradalommal, és egy koncepciós per kapcsán kivégeztették őket.

Keményen bírálta hétfőn a Simon Wiesenthal Központ az egyiptomi államfőt, amiért egy vallási szertartáson egyetértően áment mondott Izrael elpusztítására szólító fohászra.

A holokauszt emlékezetének ápolása mellett az antiszemita incidenseket is nyomon követő szervezet egy videofelvételt hozott nyilvánosságra, amely az észak-egyiptomi Mersza-Matrúh város egyik mecsetjében készült, ahol a hívők áment (úgy legyent!) mondanak a szónok fohászaira.

Az izraeli nagykövet őszinteségi rohama: A zsidó kultúra aranykorát éli, az antiszemitizmusnak már csak a nyomai léteznek
Vannak még nyomai az antiszemitizmusnak Magyarországon, de a zsidó kultúra helyzete nagyon jó, iskolák, újabb és újabb intézmények nyílnak – mondta Ilan Mor izraeli nagykövet.
Izrael budapesti nagykövete, Ilan Mor szerint a magyarországi zsidóság szabadon gyakorolhatja jogait, de ez nem jelenti azt, hogy a mindenkori kormánynak "nem kell fellépnie a szélsőjobboldali parlamenti pártokkal szemben". A 180 perc című műsorban nyilatkozó diplomata példaként hozta fel, hogy Izraelben sem hagyták érvényesülni a radikálisan arabellenes pártot (de ez persze hazugság, hiszen éppen kormányon vannak - a szerk.).
A magyarországi zsidó közösség Európában a második legnagyobb – mondta a nagykövet a Kossuth Rádió műsorában. „Annak ellenére, hogy Magyarországon felleljük még az antiszemitizmus nyomait, a zsidó kultúra aranykorát éli. Iskolák, újabb és újabb intézmények nyílnak, zsinagógákat restaurálnak és hoznak helyre” – nyilatkozta Ilan Mor.
(Kossuth Rádió nyomán)

Szalay Róbert: Kilián laktanya, 1956. október 23.
Egy kis történelem
1987. szeptemberében a Lezsák Sándor tanító lakiteleki házának udvarán felállított lakodalmas sátorban 180 lelkes, változásokért küzdő ember, köztük sok volt '56-os megalapította a később Magyar Demokrata Fórum /MDF/ néven ismerté vált mozgalmat.
A szervezkedés ezen kezdeti szakaszába még nem tudtam bekapcsolódni, mert 1987 decemberében, egy frontális ütközés következtében szerencsére életben maradtam, de hét helyen tört kezem-lábam.

Szégyen: Corvin közi hős-díjat kapott az ultraliberális Pokorni
Corvin közi hős - polgári tagozat díjjal tüntette ki három '56-os szervezet Kocsis Máté (Fidesz-KDNP) józsefvárosi és Pokorni Zoltán (Fidesz-KDNP) hegyvidéki polgármestert - tájékoztatta a VIII. kerületi önkormányzat szombaton az MTI-t.
Az 1956-os Magyarok Világszövetsége, a Corvin-közi Bajtársi Közösség és az 1956-os Pesti Srác Alapítvány a forradalom és szabadságharc 56. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen Pesti Srác-díjat adományozott Lezsák Sándornak, az Országgyűlés alelnökének és Gyarmati Dezső háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónak.

A JOBBIK soproni alapszervezete az 1956-os forradalom 56. évfordulóján megemlékezést tart a kisvárkerületi Hűségkútnál.

Időpont: 2012. október 22. 17.00 óra

A rendezvényen beszédet mond:

Magyar Zoltán országgyűlési képviselő,

Spaller Erika 64 Vármegye Ifjúsági Mozgalom soproni elnöke,

Kőműves Géza a hunmagyar vérszövetség kötésének fő szorgalmazója.

Az ünnepi rendezvényen fellép Vári Kovács Péter színművész, és Wéber Iréna énekesnő.

Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetségének elnöke beismerte,

network.huPatrubány Miklós a Magyarok Világszövetségének elnöke beismerte, hogy Bukarestben a román hírszerzésnek dolgozott. Elismerte, hogy nagybátya Nicolae Stefan Patrubani a Nicolae Ceusescu sekuritátéának a főkönyvelője volt. Rajta keresztül kerültek ki a dollár milliárdok külföldi fedett cégekbe. Azt is megtudtuk tőle,

hogy Markó Béla

RMDSZ elnöknetwork.hukel voltak egy hosszú sekuritáté kiképzésen.

A cikk megjelenése miatt Patrubány úr rágalmazás miatt feljelentett. A per eredményét megjelenítjük. Mert a bíróságnak megígértem írásban. A döntés 2016. 03. 24-én várható a Pesti Központi Kerületi Bíróság (4.B.32.833/2015. sz.) ülésén, melyen egészségügyi és anyagi állapotom miatt nem tudok személyesen részt venni. A BEADVÁNY-omban mindent leírtam a T. Bíróság felé:
Ezen megjegyzést önszántamból írtam az ügy a korrekt elbírálása kapcsán történt.
Kisbaczoni Benedek Zoltán

A FIDESZ (Fiatal Demokraták Szövetsége) az állítólagos "rendszerváltozás" után az SZDSZ ifjúsági tagozatából alakult. Orbán Viktor, Soros (Schwartz) György a jelenlegi világgazdasági válságot "élete fő művének" tartó, magyar származású amerikai milliárdos támogatásával végezhette el külföldi tanulmányait. Orbán (Orsós) izraelita nagyanyai származásával alkalmas személynek találtatott. A Nemzeti Kerek Asztal tárgyalásain 1989-ben néhányadmagával "képviselte" a fiatal demokrata érdekeket, hogy 1989.

LÉGY RÉSEN, MINDIG GONDOLKOZZ MAGYAR!

A tájékozott ember számára is profi film a Thrive, mely nagy   igazságcsomagba rejti  egy meglehetősen széles   parazita réteg tisztára mosását, vagyis befolyásának, hatalmának egy hirtelen változó világ esetére történő átmentését végzi, kevés bűnbak elméleti beáldozásával.

Mindezek ellenére aki még nem látta, feltétlenül nézze végig a filmet, de kommentárommal egyetemben terjessze, hiszen a figyelmeztetésemmel együtt, ravasz szándékával is  hasznos film!

Kiáll az Irán elleni megelőző támadás mellett az Izraelt támogató parlamenti képviselőkből álló nemzetközi fórum. Az Izrael Szövetségesei Alapítvány Jeruzsálemben elfogadott határozata kimondja, hogy az ENSZ Alapokmánya szerint minden tagállam joga, hogy megvédje polgárait és területi egységét. Egyetért a határozattal a Zsidó Világkongresszus és több keresztény–cionista civil szervezet is, köztük a Jeruzsálemi Nemzetközi Keresztény Nagykövetség, amelynek rendezvényén több mint 6000 vendég vett részt az izraeli fővárosban.

tehát a zsidó nép évszázados "szenvedéseinek" mai napig mi szívjuk!
Ők semmiről nem tehetnek!
Áldozati bárányok!
Szegény, szerencsétlen, hazátlan, vagyontalan, hajléktalan emberek!
A jó kurv@ anyátok! Azt!
Az általatok okozott háborúk (I és II és még hány-Palesztina, Irak, Afganisztán, Örmény-Azeri ellentét, Trianon, soroljam? Nem lenne elég egy év sem!), a gyilkosságok, a kommunizmus-melyet a liberális-anarrchia nevében bocsájtottatok a világra, a pénz hatalma, a válságok, a népek szándékos, s előretervezett kiírtására!
S én legyek saját hazámban senkiházi!
SOHA!!!!!!
Ha megöltök, akkor sem, mert visszajárok, s elégtételt veszek a "TEREMTŐ" nevében, s Csaba-vezér segedelmével! Isten engem úgy segéljen!

Olvasónk megtalálta az élősködők új otthonát

Igen!
Megtaláltam!
Egy jó hely nekik,
És nincs is túl messze.
Talán ha még ma indulnának.
Ha lehetne akkor tőlünk búcsúzzanak először.
Főleg a vörös szín dominál, amit nagyon kedvelnek.
Hatalmas, üres, homokos telkek, amit senkitől sem kell elvenni.

Ennél jobb hely, nem is létezik számukra.

Viszlát....... SOHA

" A fajtiszta zsido gen-osszeteteleben van egy sulyos genetikai defektus.

Mint igazi psychopata, amig ellenfelevel egyenlo szinten all, nyoszorog, sir , antiszemitizmust ordibal es jatsza az aldozatot !

Azonban amint erofolenybe jut, magasabbrendu fegyverekkel rendelkezik, s az aldozatnak kiszemelt ellenfel fegyvertelen, akkor konyortelenul ol, gyilkol vedtelen goyokat (kulonelvezettel a gyerekeket )! "
Honfelto szeretettel,,Gy

Marton Veronika: Az aradi tizenhárom

A 1848-49-es magyar forradalom és szabadságharcot a Szent Szövetség égisze alatt az osztrák császári és az orosz cári haderők kegyetlenül vérbe fojtották. A vitatott és szükségtelen világosi fegyverletétel után az osztrákok bosszúvágya nem ismert határt.

Az 1850-ig tartó megtorlást Haynau, a „bresciai hiéna”, 1849-1850 közt a bécsi udvar teljhatalmú magyarországi megbízottja vezényelte le. Utasítására az osztrák rögtönítélő bíróságok 4628 magyar szabadságharcost fogtak perbe, és mintegy 500 halálos ítéletet hoztak, ebből 110-et végrehajtottak.