Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2012. augusztus

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2012. augusztus

Megemlékezés az 1921-es Ágfalvi ütközetekre

Koszorúzással egybekötött megemlékezést tartanak szeptember 1-én szombaton 18 órakor Ágfalván a Baracsi László emlékműnél ( Rómia kat. templommal szemben található ) a Nyugat-magyarországi felkelő harcok kitörésének 91. évfordulóján.
Felszólal: Gőbl Gábor önkormányzati képviselő.

Az emlékmű Ágfalva bejáratánál a vasútállomás mögött az évek során magasra nőtt ciprus fáktól eltakarva található.

Égi élő igazság A Szent korona misztériuma - film

érdemes megnézni, bár sok tévedés van benne a mai kereszténységről.

Szia! Gyorsan szeretnélek a helyes gondolkodás útján megerősíteni benneteket. Ugyanis Krisztus nem zsidó név, és soha nem is lesz az. Miszerint a Keresztes, Körösztös, Körosztós ősi magyar szóképzésből ered. A zsidóké maradjon csak Jahve vagyis a ELOHIM, mely szintén magyar kifejezés, mint az ÉLŐ-HÍM, az első férfi (hadvezér) a zsidók között, a Sarrukín első asszír királyról elnevezve.

A helyes logikai felépülés: ŐSMAMA = magyarok Nagyboldogasszonya szülte az ősanyaggal együtt az Öregisten, Egyisten, Napisten fiát = Krisztust, akinek a Holdistennő vált a feleségéve, és akik által születtek a gyermekeik, a Magyari népek, és természetesen Jézus Krisztus a fénylényegű (Hórusz) fia. Igen, különbséget kell tudni tenni azzal a zsidó próbálkozással, hogy a judeo-kereszténnyé átformált Krisztust egyenlővé akarják tenni az általuk névnélkülivé tett keresztény Istennel. Legyen a tudatunkban, hogy Krisztus neve az Édenből ered, és azonos az egyiptomi RÁ, RÉ (Rá-süt), mint Napisten elvvel. Bár ebben a felvilágosító küzdelemben még nulla közeli eredményen állunk, de azért az eszme talán működik. István.

Kérem, tekintse meg a honlapomat:

Zsidó világkongresszus bocskaiban!

Ez a „magyar” kongresszus zsidók által szervezett, zömében zsidókból, talán egy- két zsidóbérencből állt, elég csak a neveket végig nézni!

Semmi erkölcsi alapjuk meghatározni a Magyar Nemzet fogalmát, miként azt sem, hogy ki a magyar!

Tehát teljességgel hiteltelen, a magyarság megvezetésére szolgáló, majd mi megmondjuk mi jó a magyarnak átverés- cirkusz az egész, akkor is, ha tartalmaz jó elemeket, hiszen ha nem így lenne, nem lehetne vele vakítani a magyarságot!

TÖRTÉNELEMHAMISÍTÁS!

Ahogyan "jó" Konrád Gyuri mondta: Az a pechetek, hogy mi jobban gyűlölünk benneteket, mint ti minket.

(Igy szépen egyben könnyebb a neten terjeszteni, hadd tanuljon magyar, orosz, lengyel, német stb....)

Széles körben ismert, hogy a Meyer-féle lexikon a habsburgokat egy római zsidó gettóig vezeti vissza. (Szabadságharcunkat vérbefojtó I.

Ferenc József tehát zsidó származású)

De hogy a jobbkeze és az aradi tizenhármak gyilkosa is zsidó származású, az talán nem lehet a véletlen műve.

Szcientológia és lehúzás Veszprémben

Veszprém belvárosában, a „volt pártház” homlokzatán nemrég feltűnt a szcientológiai egyházhoz köthető felirat: DIANETIKA.
A Wikipédia szerint a dianetika L. Ron Hubbard által az 1940-es években kidolgozott módszer, mely szerinte „az emberi elme működésének tudománya”. A tudományos világ által el nem ismert, széles körben vitatott módszer, segítségével Hubbard állítása szerint legyőzhetőek a nem kívánatos érzések, irracionális félelmek és pszichoszomatikus betegségek.

Olvasd és terjeszd a melléklettel!
Tácsi István:
"A magyar nemzet azért lehet sikeres a sportjátékokban, mert a törzsfejlődéséből adódóan, még az utóbbi ezer éves üldöztetésünk ellenére is genetikailag, a génjeinkben hordozzuk azt a társadalmi többletet, amit a sport volt képes adni népeinknek."

LONDONI OLIMPIA 2012 MAGYAR FÉNYEI

A magyar nemzet ismét óriási sikert ért el ezen az olimpián. Az országok közötti éremtáblázatban a 9. helyet értük el, vagyis ismét bekerültünk az első tíz ország közé.

Rasszista, vagy fartúró cionista-szemita legyek-e?

Én, bármennyire is szomorú egyes pártok politikusai (mindegyik - korra, nemre, s pártra való tekintet nélkül!), az előbbi változat mellett maradok, míg élek.

Miért?

-          Mert nem kívánok a metéltek közé tartozni! Sem, mint cionista, sem mint seggnyaló hazaáruló!

-          Nem! Semmiképpen nem akarom elárulni többezer éves múltunkat, némi alamizsnáért, amit azután sokszoros kamatként rabszolgaként törleszthetek!

Ezen urak és hölgyek közül ki a MAGYAR?
Ez egy szinkronizált héber-cionista "oszd meg és uralkodj bagázs!

Ez nem rasszizmus, ez ragozás!

Én tanulok, te tanulsz, ő lóg.
Én vizsgázom, te vizsgázol, ő nem buktatható.
Én dolgozom, te dolgozol, ő hátrányos.
Én spórolok, te spórolsz, ő segélyt kér.
Én építek, te építesz, ő igényel (és kap is).
Én gyereket szülök, te gyereket nemzel (annyit, amennyit el tudunk tartani), ő világrapotyogtatja tucatjával, és eltartatja velünk.
Én nevelem a gyerekemet, te neveled a gyerekedet, ő megveri a gyerekeinket.
Én megvásárolom, te megvásárolod, ő kirabol.

Kőműves Géza: Sorsdöntő találós kérdés!

Ki ez az ember?

A Nemzet, szeretteid és a saját jövőd szempontjából rendkívül fontos, hogy helyes választ adj magadnak az alábbi találós kérdésre!

Ki az a személy (Nem a személyen van a lényeg és nem is ő a sorsdöntő, hiszen csak egy léptetett sakkfigura, hanem tenmagad, mindennek az alapját  jelentő felismerő képességed) :

„Jó svádájú” –  mondják, amolyan szlávba oltott spanyol zsidó, sokatmondó, kipofozott retorikával, kínosan szabatos beszéddel.

Hát itt tartunk!!!

Tanulmányi ellenőr megy egy iskolába, felmérni a diákok felkészültségi szintjét. Beül egy órára, majd megkéri a tanárt, hadd tegyen fel egy kérdést a gyerekeknek:
- Tudja-e valaki, ki rombolta le Jerikó falait?
Néma csend, a gyerekek zavartan néznek maguk elé. Pár perc múltán Pistike jelentkezik:
- Azt nem tudom megmondani, ki volt, de biztosra veheti, hogy ebben az esetben én ártatlan vagyok!
Az ellenőr felháborodva fordul a tanárhoz:
- Ez felháborító!

Találós kérdés: "F" betűvel kezdődik, "sz" betűvel végződik, és sok g**i van benne. Mi az?

FIDESZ!

MVSZ ZSIDÓ RÖFFENÉSE.

Kőműves Géza: Bélám! Szívből ölellek, mint látóembert, rokonlelket és már bizton tudom, hogy látod, átérzed, amit én hosszú évek, évtizedek óta, hiszen szemem láttára történik a sorozatos megvezetése a magyarságnak. Zsidók által vezényelt pártokkal, zsidók által vezényelt magyar szövetségekkel, zsidó szittyálkodással, más gennyletekkel, judeo-"kersztény" szeretettel, hókusz- pókusszal,... Ezek már nem csak a hazai és a nyugati, valamint elszakított magyarságot vették kézbe és verik át, hanem már egészen Kazahsztánig ténykednek, bőgatyában.

Kőműves Géza: Magyarok! Három a magyar igazság, de az első a legfontosabb!

SZŐRÖSTŐL - BŐRÖSTŐL EL KELL TAKARÍTANI A RENDSZERT!

Egy olyan, tisztánlátásból sarjadó, nélkülözhetetlen írást olvashattok az alábbiakban Tácsi István úrtól, mely legfontosabb kulcskérdések, s megoldások tekintetében teljességgel alátámasztja eszmeiségem lényegét: a „magyar sors-magyar kézbe vételének” rendkívüli fontosságát. Alátámasztja a Hunmagyar Vérszövetséget kötött MAG-án emberek, valamint Kárpát-haza szerte elnyomásban vergődő magyarság szerény létszámú, ébredező, s egyre tisztábban látó hányadának gondolkodását.

Már én sem állhatom meg szó nélkül.

Ha egy zsidóról lerántják a leplet, rögtön indul az inkorrekt, minden tárgyilagosságot mellőző, hazug mocskolódás,  titkosszolgálatokra hivatkozás, mások aljas jelzőkkel illetése, bekeverése, miként történ ez Szegedi Csanád és most Siklósi András, anyja neve: Kékesy Éva ( Nem a Siklósi nevű rabbiról van szó.) estében is. Siklósi részéről tipikus zsidó stílusban gátlástalan mocskolódás, düh és a jellemzően perverz  zsidó gyűlölet,majd a hitelesség kedvért még nagyobb vehemenciával történő magyarkodás.

Kisbaczoni Benedek Zoltán: Harc az álmagyar - zsidó veszély ellen!

Elegem lett a zsidó irányítás és vezetés alatt álló Magyarok Szövetsége-Jobbik-Szittya-Turulos „magyarságából”!

Végképp kihúzta a gyufát, a vitézi címmel megáldott Siklósi András is, ahogy írt, s ír „Orbánról, a Kuruc. inforól, Szegedi Csanádról és a Jobbikról”!

Én magam, mint anyai ágról tótosított és baranyai-svábosított magyar (A már sokak által megjegyzett, Prohászka Ottokárhoz nagyon hasonlatos fizimiskámat sajnos egy „Singer-gyártmányú” varrógéppel 1956 novemberében történt szerencsétlen találkozásomnak köszönhetően), apai ágról székely-hun-nagykun-magyar felmenőkkel rendelkező, egyre tisztuló látás képességével megáldott, kizárólag a magyar érdeknek és a jól felfogott magyar nemzeti érdeknek elkötelezett ember, tudom hol a helyem.

Balogh József üzente 5 éve

Ez így van Zoltán Testvér!
Nekem is elegem lett(van) kész zsidó cirkusz!
Amit szegedi csanád(kis betűket szándékosan használom az árulóknak ez jár) csinált szabályosan hülyére vett sok Nemzetben gondolkodó Magyart de a jobbik vezetése is mindenről tudott már rég óta és leleplezésig hagyták szegedi családot a jobbikon belül garázdálkodni az hogy szegedi rohant meggyóni rengeteg búnét,amit talán el sem követett csak színjáték az egész,de egy gesztus fajtáinak. Nekünk Hun-Magyaroknak ébresztő ébredjünk mert nem mindenki Magyar ki magát Magyarnak mondja,és hangosan hirdeti,sajnos még sokan jobbikban,az Hungarizmusban,vagyis zsidó-kereszténység vadhajtásaiban látják a MAGYAR FELTÁMADÁST! én egy Hun-Magyar törzs szövetség Magyar Isten hittel melyre sokan esküt tettünk,de sajnos nem látom ennek kibontakozását környezetemben csak beszéd,de változásra hajlam egyáltalán nincs . De Magyarok Istene nem hagyja el szövetségesét,és talán lesz szövetség minden Hun-Magyarral de azt ki kell várnunk
Áldás a Hun-Magyarokra

Sajnos ez a Farkasok című videó is zsidó manipuláció.

1 perce | Kőműves Géza Koppány | 0 hozzászólás

Zsidó manipuláció, hiszen nem szerepel benne a zsidó orbán és bandája, az egész parlamenti gennylet. Semmi konkrétum,csak nyugtatás, hogy nemadjuk a Hazát, de közben már elvették, folyamatosan elveszik továbbra is zavartalanul és szinte semmi nemmarad belőle,csak név, egyelőre.  Kőműves Géza

Kőműves Géza: Az izzadság, vérveszteség minden esetben a bennszülött népé, a haszon pedig végerdményében kizárólag a zsidó bűnözőké.

„Az olimpiarendezés és a köré kiépült iparág a demokratikus ellenőrzés gyengülésével szabad kezet kapó elitcsoportok károkozó képességének egyik legjobb példája

Aki nem lelkesedik, az gyanús

A hivatalos, továbbá a (legalábbis Magyarországon) meghatározó lakossági felfogás felől nézve akinek nem tetszik az olimpia, azzal nyilván valami baj van.