Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2012. május

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2012. május

Kőműves Géza:

Bárdolva - rendületlen harc a megszállók ellen!

Lacikám, Testvérem!

Mimikrire
  ne biztassunk senkit, hiszen pont az baj, hogy elterjedt és a  mimikri nem keverendő az álcával s a csellel, mert bizony az oroszlán színe, de még a kaméleon színeváltozása sem gyáva meghátrálás, nem jellemtelen megalkuvás !

Ez egyelőre nem vassal vívott a harcmező és bizony teljesen más szabályok, megoldások működnek, de szintén bátorság, állhatatosság kell.

Iráni politikai elemző: Izrael az USA nyakát szorongatja
Egy iráni politikai elemző ismételten kimondta azt az igazságot, amelyre a nyugati világban még csak gondolni is tilos: az Egyesült Államok iráni politikáját teljes mértékben a cionista lobbi határozza meg.

“Washington a cionisták ördögi varázslata alatt áll, és valójában az USA döntéshozó szervein belül működő cionista lobbi előzetes mérlegelése és jóváhagyása után születnek meg a döntések.

Kőműves Géza: Hibás vagyok, mert csínján bánok velük! („Finomított” változat.)

A hibába már beleestem, mivel csínján bánok velük, nem nevezem meg az összest kertelés nélkül, még nem törtem el a palackok nyakát és ebből nem sül ki jó. Komolyan mondom sírhat- nékom és nevethetnékem támad, ha  egy zsidó múltkori reakciójára gondolok, miszerint ő már csak a fegyveres harcra és magyar fajvédelemre gondol.

Nem azért, mert rajtam kívül  az utóbbi években senki nem állt ki a nyilvánosság elé a magyar fajvédelemmel (rasszvédelem) és kevesek a Hunmagyar Nemzet tulajdonát képező Kárpát- haza  feletti rendelkezés magyar kizárólagosságának hangsúlyozásával.

Légy résen, mindig gondolkozz magyar!

1-2 hete még Tácsi Istvánt akolbólintották a TAHSZ földkérdéssel foglalkozó bizottságából, mivel a magyarság valódi érdekét, a legjobb megoldást képviselni merészelte, de mivel a gaztett miatt a piszkukba lett nyomva az orruk, most az alábbiak szerint eljátsszák a nemzeti akaratra nyitott fület. Vagy netalán tanultak? Nagyobb valószínűséggel a kormánnyal egyetemben legitimációt  szeretnének a magyarság számára elégtelen földtörvénynek.

A  földkérdésről!

Számtalan együttérző, a magyar földért aggódó levelet kaptam a problémát értő személyektől, de olyan észrevételeket is, akiktől távol áll a téma és nem értik a lényeget, ezért némi röpke magyarázattal szolgálok:

Miként írtam: Az ilyen TAHSZ javaslatok alapján még az is vérmes remény, hogy a magyar föld a Magyar Állam és magyar állampolgár kezében marad, de ebben az esetben sem születik megoldás a magyar gyalog kisemmizésének megakadályozására!

Marschalkó Lajos: Országhódítók
Marschalkó Lajos halálának 44. évfordulójára (1968. május 20.) emlékezünk ma 1965-ös, Országhódítók c. írásával. A cikknek semmi köze az Országhódítók c. könyvéhez, mivel ezen a címen több publikációt is megjelentetett különböző témákról. Ez az írás, főként annak utolsó két bekezdése nyugodtan nevezhető az írózseni végrendeletének is, amelyet a jövő magyar ifjúságának hagyott hátra.

Marschalkó Lajos: Országhódítók
Elég hosszúra nyúlt életemben sok borzalmas dolgot olvastam már, Edgar Wallace regénytől a Szamuelly- és Salzer Oszkár-kiadványig: akasszátok fel, lőjétek le őket!

Az igazság kedvéért ki kell mondani, hogy a "CIONIZMUS", a "KOMMUNIZMUS" és a klasszikus "NEMZETI SZOCIALIZMUS" egy tőről fakad.
A háborúkat nagy százalékban a cionista-kommcsi szemétség alkotta a népek leigázására (Marx egy rabbi fia, Engels zsidó tőkés sarja, Lenin, Kun-Kohn Béla vérgyilkos, terrorista brigádjaiban épp úgy, mint Rákosi-Róth Mátyás GPU-s, ÁVH-s bandájában, vagy a jelenlegi politikai és gazdasági elit teljes létszámban!
ÉBREDJ Hunmagyar nemzetem, mert már nincs holnap!

"Mindannyian Együtt Jeruzsálemért" - gittegyletet alapított a Hitgyüli és a Mazsihisz
Mindannyian Együtt Jeruzsálemért” elnevezéssel alapítványt hozott létre a keresztény-zsidó párbeszéd erősítésére Németh Sándor, a cionista Hit Gyülekezete vezető elmeápoltja, és Feldmájer Péter, a Mazsihisz elnöke. Az alapítvány célja Jeruzsálem jövőjének és múltjának, szellemi, vallási, kulturális jelentőségének, szerepének kutatása, képviselete, népszerűsítése révén a zsidó-keresztény civilizáció értékeinek erősítése - mindezen "nemes célokat" hála Istennek keresztény egyházak és szervezetek bevonása nélkül képzelik el.

Kronológikus sorrend lentről!

Kőműves Géza: Skandalum! Nemzetvesztés! A magyar semmibevétele. Zsi... - szokás, zs... módszer!!!

Szegény, nemes szándékú, jóhiszemű Tácsi István! Figyelmeztetésem ellenére milyen örömmel, a magyarságért, a magyar parasztért és mindennemű magyar nincstelenért feltüzelt tenni akarással kerekedett fel Vaskútról Pestre, hogy vigye tudását, gyakorlati tapasztalatát mert mindenfelől segítségért kiált a Haza és részben jószándékú, de gyanús fűrészeltcsövűekkel tűzdelt társaságra vonatkozó figyelmeztetésem ide, vagy oda, gondolta, biztosan nem oly mostoha a magyar nép, hogy ilyen szívhez szóló témában a kormányon és a parlamentereken túl is megvezessék.  Meg aztán köztük volt garanciának a Jobbik és az EU parlament képviselete - a demokrácia bajnoka, a liberális jogrend éber- héber őrnője is.

Kőműves Géza: Tisztelt Váralja Szövetség és a magyar föld megvédése érdekében kelt petíció megfogalmazásában érintettek!

Azon túl, hogy a nemzetközi, valamint hazai zsi... maffia, valamint ezek fontos kelléke- a magyar kormány befolyásolására egy petíció maga a falra hányt borsó, a Váralja Szövetség petíciója még a megfogalmazásában, avagy szándékában  is elégtelen, részben helytelen, himi-humi, titkon a kormányzattal toleráns petíció, mely javaslat magában hordozza a zs...

Törvénytelenül adott fegyvert a honvédség a tömegoszlatáshoz

Nem kerülhettek volna gránátok, gránátvetők, valamint barikád felszámolásra alkalmas teherautó a rendőrséghez.

Törvénytelenül adott
fegyvert a honvédség a tömegoszlatáshoz
Szekeres tudott a fegyverek átadásáról - áll a jelentésben

A honvédség törvénytelenül adott fegyvereket a 2006 októberi tömegoszlatáshoz a honvédelmi tárcánál Hende Csaba miniszter utasítására folyó, hamarosan lezáruló részletes vizsgálat szerint.

A Magyar Nemzet szerint a fegyverek átadása a rendőrségnek egyértelműen sértette az alaptörvényt és a honvédelmi törvényt is: az alaptörvény kimondja, hogy csak rendkívüli helyzetben, például szükségállapot vagy háború esetén lehet erre utasítást adni az Országgyűlés vagy - akadályoztatása esetén - a köztársasági elnök jóváhagyásával, és a honvédelmi törvény is szigorúan tiltja, hogy fegyvereket, harci anyagokat adjanak át a honvédségtől belügyi, rendvédelmi célra.

Hol vannak a parancs kiadói? Börtönben? Nem! A parlamentben!
Mit csinált a Kohen (Kun Béla unoka)-alias Sólyom László?
Mindannyian HAZAÁRULÓ ZSIDÓBÉRENC, hazug, embernek nehezen nevezhető véglények!!!

A Mazsihisznél is hangosabban kiáltanak bosszúért büdös zsidó-ügyben a "forradalmárok"
A Fidesz egri szervezete arra kéri a város vezetését, hogy mindazokat, akik a Székhelyi-ügyben nyilvánosságra került hangfelvétel tanúbizonysága szerint méltatlanná váltak betöltött tisztségükre, haladéktalanul hívják vissza megbízatásukból – tartalmazza a pártszervezet elnökségének közleménye.
undefined
Székhelyi tényleg egy büdös zsidó - de a Fidesznél ezt tilos kimondani
A Fidesz egri elnöksége csütörtökön közleményt adott ki a Székhelyi József meghívását elutasító "SZDSZ-es-büdös-zsidózós" ügyben.

Eben gubanc: Orbán vagy Vona!

Miért nem akarja Orbán Viktor az állambiztonsági múlt feltárását? (Kisbaczoni Benedek Zoltán) 2012.03.06. 19:56

Vona zsidó rituáléja és más fontos ... (Kőműves Géza Koppány) 2012.04.28. 15:23

Fenti cikkekre reagálás az érintettek részéről érdemben nem történt!

Valójában teljesen mindegy, hogy a valóság egyes részletét szintén zs...  szájából tudod- e meg.
Hogy éppen mi a szintén zsidó maffia által vezetett Ejrópa és USA véleménye arra nagy ívben teszek, de könyörgöm magyar nép lásd már be végre, hogy a zsi... pártrendszer a bőrödre megy, a népbutító vallási,  kulturális, gazdasági eszközökön túl előre megfontolt szándékkal kitalált, aljas eszköz rabszolgasorban tartásod céljából!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hogy is van ez a holokauszt, kérem?

Mustafa Kemal Atatürk, a hadvezér
1924-ben a görög holokauszt áldozata lett egy egész görög város Kis-Ázsiában. Smyrna városát felégették a török fegyveresek, és Törökországban koncentrációs tábort állítottak fel, ahová a görög és az örmény lakosságot hurcolták el házaikból. (1)
A korabeli újságok mintegy 700 ezer görög civil áldozatról számoltak be és a kitelepítésnek olyan embertelen módjáról, amelyhez képest a német kitelepítések igazán emberségesnek tűnnének, ha a győztesek nem hamisították volna meg a valós eseményeket.

Kuruc levél Feldmájer Péter Mazsihisz-vezérnek
Figyeljen ide!
Ön a magyar nép adójából eltartott zsidó terror- és pénzzsaroló szervezet, a Mazsihisz vezéreként tiltakozik és hatósági feljelentést tesz azért, mert egy Székhelyi József nevű színészt az egri önkormányzatban „egy SZDSZ-es büdös zsidónak” nevezték.
Ön ezt példátlannak nevezte, és szokásuk szerint azonnal Hitlert emlegette.
A szerencsétlen egriek pedig, ahelyett, hogy önt - akinek szervezete különféle neveken szivattyúzza ki a pénzt a magyarságból, a németekből és minden más helyről, ahonnan csak tudja – a kellő válaszban részesítették volna, még védekezni is próbálnak.

Nagyon szép napot az Édesanyáknak!

Ménrót (Idegeneknek: Nimród), Atilla, Árpád, Koppány leszármazottjaként valódi hunmagyar katona akarsz lenni? Keresd a kapcsolatot a Kárpátmedencei Székely- Magyar Nemzetőrség Parncsnokságával! Segítek: Kőműves Géza Tel.: 703126794. E- mail:apor45@gmail.com

Még sírjában sem tagadja meg magát a szász universitas – Nagyseben német polgármesterének magyarellenes nyilatkozata

Aki kicsit jobban ismeri az Erdély történelemét, az tudja mi a szász universitas: a szász székek egységesített feudális kiváltságai, mely székek élén a szász királybíró állt, aki egyben a „főszék”, székvárosának, Nagyszebennek a polgármestere is volt.

Minden marad, amíg oda nem ba...! Persze ennek meg van a módja.

Kedves Bea!

Egyébként teljesen egyértelmű, hogy különböző adottságokkal születnek emberek és adottság nélkül nem lehet jó az ember abban, amit művel.

Akinek több ujja van a kezén, lábán, valószínűen jobban tud úszni, vagy , ha eggyel több a csigolyája, jobban hajlik a gerince, de ami biztos, hogy hatujjas kesztyű kell neki, ami nem biztos, hogy táltosnak is alkalmas, hacsak a jegyek miatt nem kreálnak belőle.

Zsidó rabbik: "Egészen apró goj gyerekeket is meg lehet ölni"

Útmutató a gojok megöléséhez
A Király tanítása címen Izraelben most jelent meg egy könyv, amelynek két rabbi szerzője azt tárgyalja, hogy mikor, miért és milyen körülmények között lehet, sőt, kell megölni a gojokat. A rabbik szerint bizonyos esetekben a zsidók ártatlan goj gyermekeket is megölhetnek. Azonnali elhatárolódást várunk Jeszenszky Gézától, Lipták Bélától, Csintalan Sándortól és Emmerich Kertesztől.
Jichák Sápírá és Joszi Élicúr, a Nablusz palesztin város melletti Jichár nevű zsidó településen működő Él még József (ישיבת עוד יוסף חי) teológiai főiskola két rabbija most jelentette meg A Király tanítása – A zsidók és a népek közti főbenjáró bűnök törvényei (תורת המלך – דיני נפשות בין ישראל לעמים) című könyvet, amely máris bestseller lett az izraeli nemzeti vallásos körökben.

Jichák Sápírá rabbi, a könyv társszerzője

A nyomdát most elhagyott 230 oldalas héber nyelvű kötet kizárólag egy témát boncolgat és hozza meg a megfelelő következtetéseket: mikor, hogyan és hol lehet, sőt, kell megölni a gojokat.

[Törölt felhasználó] üzente 5 éve

Miért nem lépünk rá a tökükre ennek az élősködő fajnak? EZt kéne elemezni és elgondolkodtatni az embereket ha egyáltalán van még gondolkodó réteg itt. Ha viszont nincs már akkor miről beszélhetünk még?
Nem képesek felfogni a gojok sajnos , hogy bizony bármelyik pillanatban büntetlenül megölhetnek bennünket a nyakunkra tekeredett zsidók. Rabbi parancsra vagy akárhogyan. Minden elvesztegetett nappal erösödnek mi meg gyengülünk. A cigányok betelepítése és mindenféle jogokkal való ellátása is egy módja a kipusztításunknak. A rendőri állomány szinte teljes egésszében le van hasalva a cigányoknak sőt összejátszanak. Minden zsidó irányítás alatt. Mi lesz velünk?

"Nemes gondolkodású hazafi" - Hende tábori főrabbivá nevezte ki Köves Slomót

(A szerkesztő megjegyzése: Zsidó vezette seregben zsidó tábori "pap" kell, aki a talmud szerint szabadon ölhet nem zsidó keresztényeket, más néven gójokat!

Hurrá Zsidesz)

Az alábbi hír olvasható a Honvédelem.hu-n:
Hende Csaba nagy reményeket fűz az új tábori főrabbival, Köves Máté Slomóval végzendő közös munkához – ezt a miniszter hangsúlyozta, amikor az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbiját a Honvédelmi Minisztérium Tábori Lelkészi Szolgálat Tábori Rabbinátus tábori főrabbijává nevezte ki május 2-án.

---------- Továbbított levél ----------
Feladó:
Tácsi István <taacsiistvan@fibermail.hu>
Dátum: 2012. május 2. 16:18
Tárgy: Re: Gézától
Címzett: Kőműves Géza <apor45@gmail.com>

Kedves Géza!

Az őskereszténységben valóban nem voltak szentek, hanem minden úrnépi ember nemes ember volt. Vagyis isteni eredetű teremtmények, angyalok és apostolok (táltosok, mágusok). Miként Egyiptom ősvallásában is minden ember napisteni eredetű testvér, az állatok (Hórusz, Anubisz, Keselyű stb.), a tárgyak is isteni teremtmények.

Előzetes a földkérdés valódi megoldása felé!

Nem én kiáltok, a föld dübörög!

Tisztelt Országos Értekezlet!

Igazán nem akarok ünneprontó lenni, de tudják Önök, hogy a döbbenetes valóság 2014-ben, a földmoratórium végleges lejártakor jön el a magyarok számára? Mikor majd kiderül, hogy a termőföldünkkel együtt az országunk is elveszett? Amint ezt az ez irányú hozzászólásomban szeretném kifejteni, a termőföldünket immár vér nélkül, reformokkal nem lehet a magyarok kezébe visszaszerezni.