Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2010. augusztus

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2010. augusztus

Hetven évvel ezelőtt tompa puffanás jelezte, hogy Joachim von Ribbentrop, birodalmi külügyminiszter befejezte a Galeazzo Ciano olasz külügyminiszterrel közösen hozott II. Bécs döntés szövegének felolvasását. A puffanás az elájult román külügyminisztertől, Mihai Manoilescutól származott.

Mi is történt 1940. augusztus 30-án, Bécsben, a Belvedere palota Arany-termében, ami végül is a román külügyminiszter ájulásához vezetett?

Nem sokkal előtte a szovjet kormány felszólította a Királyi Romániát, hogy haladéktalanul adja át neki Besszarábiát és Észak-Bukovínát, s nem sokkal később a bolgár kormány is területi követelésekkel állt elő Romániával szemben.

Az 1930-as évek végére a magyar politikai vezetésben megérett az akarat: ha tárgyalások útján nem tudják a Trianonban elcsatolt területeket visszaszerezni, akkor a fegyveres utat kell választani. 1938 őszén Budapest még egyértelműen elutasította Hitler ajánlatát, aki az egész Felvidéket ígérte cserébe egy esetleges Prága elleni katonai akcióban való részvéte-lért. Fél évvel később, Csehszlovákia széthullásakor azonban már akcióba lépett a magyar haderő is, gyorsan felszámolva a március 14-én a függetlenségét egyoldalúan kikiáltó Kárpát-Ukrajnát.

Meglepő jogfolytonosság
Tíz perce hallottam a HIRTV-ben. Semjén Zsolt adott tájékoztatást a jeruzsálemi pátriárka látogatásáról. (Nem főrabbi, pátriárka). Aztán volt egy mondata (értelemszerinti idézet, de a lényeg benne van): "Őboldogsága (?) látogatása Szent István ünnepén természetes, hisz királyunk a kereszténységet végül is Jeruzsálemből kapta" Szóval a kereszténység és a korona nem Szilveszter pápától jött, hanem kitudjakitől, Jeruzsálemből

fj. Tompó László - HunHír.info

Atilla250.jpgA Talleyrand tanácsát, miszerint a múltjukra oly büszke magyarokat csak történelmük lekicsinylésével lehet eredményesen legyőzni, a bolsevistáknál összehasonlíthatatlanul jobban megfogadó mai médiamogulok által a nemcsak a katedrákon, hanem a könyvkiadásban is taroló történelemhamisítás iskolapéldája Nigel Cawthorne hazánkban is kapható könyve, a „Zsarnokok”.

A magyar változatot 2008-ban a Pécsi Direkt Kft. Alexandra Kiadója jelentette meg, és így ajánlotta olvasóinak: „Ez a könyv magával az emberi gonoszsággal foglalkozik, a véres eszközök segítségével hatalomra került gonosz férfiak és nők elméjének rejtett zugait kutatja.

sztkorona250.jpgA cionproli ex-kormányszócső, a mi tudjuk, melyik nép szava gyorsan talált egy ismeretlen magukfajtát, aki jól pofon vágta megint a fasiszta, nacionalista magyarokat. Aztán, ha valaki azt mondja rá, hogy mocskos kirekesztő, magyargyűlölő zsidó, - akár sittre is kerülhet. Szóval, ez a kiváló úriember, kimondta, amire annyira vártak a megbízók: az alsóbbrendűek valami röhejes avítt baromságot akarnak betenni az alkotmányba. Aki meg tiltakozik, az antiszemita.

Schmitt Pál köztársasági elnöki beiktatásán elmondott beszédében azt mondta, hogy az Alkotmányból kihagyhatatlan a Szent Korona eszméje, így valószínűleg az új alaptörvény is tartalmaz majd erre való utalást.

A város ezer éves magyar múltjára utaló régi címer, és ablakdíszek nem kerülhetnek vissza, ám a magyarellenes rágalmakat visszhangozó emléktáblák maradnak a megújuló marosvásárhelyi városházán.

Nem állítják vissza a magyar történelmi személyiségeket ábrázoló vitrailokat a régi marosvásárhelyi városházára, és a megyei önkormányzatnak, illetve a prefektusi hivatalnak otthont adó épületet elcsúfító, magyarellenes szövegeket tartalmazó márványtáblákat nem távolítják el a javában zajló restaurálás során.

.

Juli Ofer, a magyarországi plázamonstrumok építtetője és egyéb beruházások haszonélvezője, a CEE nevű ingatlancég 73 százalékos tulajdonosa közel hétmillió eurót fektet be a Budapest belvárosában épülő Főutca övezet elnevezésű projektbe. A Máárív izraeli napilap értesülése szerint Juli Ofer ingatlancége, a CEE, a közel hétmillió eurós befektetés után szert tesz a projekt részvényeinek 27 százalékára, illetve 13 százalékos hozamra. Az eddig ismertté vált tervek láttán egyértelmű, hogy az átlag magyar embernek nem sok keresnivalója lesz az új övezet területén.