Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2010. június

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2010. június

.

Az elnökválasztásnak nevezett bohózat ékes bizonyítéka annak, hogy a „demokratikus rendszer” – legalábbis annak hazánkban meghonosított formája – működésképtelen. De nem csak Schmitt Pál pajzsra emelése nélkülöz minden méltóságot és őszinteséget, hiszen elődje, Sólyom László is méltatlan körülmények között került a köztársasági elnöki székbe.
Amennyiben a „legfőbb közjogi méltóság” a mindenkori kormánytöbbség akaratából válik államfővé, elkerülhetetlenül a hatalmon lévő politikai erők bábfigurájának szerepébe kényszerül.

Asztalos György üzente 8 éve

Bizony Evvel egyet kel értenem, És ha szabad, egy észrevételt, Csak-ha-KIS-EMBERT RAKNAK alegföb hatalomba, CSAK akor lesz rend- ésfelemelkedés. De ez csak az én véleményem.

.

-avagy emberrablás és üzlet állambiztonsági módra

Főszereplőnk, Ábrányi és felesége fogadta Nagy Ferenc volt miniszterelnököt és feleségét Bécsben, 1956-ban

Levéltári kutatások, dokumentumok és bizonyítékok nélkül csak hiteltelen és megalapozatlan kijelentéseket lehet tenni ügynökügyekben. Húsz évvel a rendszerváltás után levegőben lógó találgatásokkal, fantáziadús bulvármesékkel, amatőr és dilettáns mendemondákkal van tele az internet, önmagát újságírónak nevező szélhámos, jól értesült tömegkommunikátor, intézeti médiamenedzser, gátlástalan cédulás celeb közöl magabiztosan listákat nemcsak hazai, hanem CIA-, KGB- és Moszad-ügynökökről is.

.

Alföldi Géza a „Hídverők” hasábjain könyörtelenül lerántotta a leplet a semmilyen erkölcsi gátlással nem rendelkező, hazánkat Moszkvának kiszolgáltató démonokról

Közülük való volt Dezsényi Miklós százados – akárcsak az úgynevezett debreceni „Ideiglenes Nemzeti Kormány” „miniszterelnöke”, Dálnoki Miklós Béla –, akinek az alábbi írásban említett könyvének szelleme mindmáig kísért. Személyéről viszont a világhálón jóformán semmi nem olvasható.

.

Tizenhat százalékos szja bevezetése két év alatt, családi adó- és illetékkedvezmények, csökkenő társasági adó, szabad pálinkafőzés - Orbán Viktor miniszterelnök többek között ezeket a tervezett kormányzati intézkedéseket jelentette be keddi napirend előtti felszólalásában a parlamentben.

Eljött az idő a gazdaságban is, hogy a régi helyére új kerüljön - mondta a parlament keddi ülésén, napirend előtti felszólalásában Orbán Viktor. Orbán napirend előtt ismertette a kormány gazdasági akciótervét, amelyet első akciótervnek nevezett, utalva arra, hogy ezt továbbiak követhetik.