Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2010. május

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2010. május

.

Mi a véleményük egy olyan emberről, aki évtizedeken át az adófizetők számlájára dúskált a legfényűzőbb életben, és a legkeményebb diktatúrában is a legjobbat kapta? A tisztelt olvasók az elkövetkező időszak minden hétfőjén két újságíró oknyomozó sorozatát olvashatják, melynek anyagai fél évig gyűltek, közölhetetlenül a fősodratú médiában.

A szerzők nem másra vállalkoztak, mint hogy felfedjék a leplet az ország első emberéről, akinek a nevéhez nem tapad gyakorlatilag semmilyen negatívum, sikeresen elkerült minden botrányt, hitelességéhez a többség szemében kétség sem fér, javaslatai, fellépései példaként szolgálnak.

.

Olvasói hozzászólások Lipusz Zsolt, „A Habsburgok és a magyar Golgota: Volt-e köze birodalmi tagságunknak Trianonhoz (I. rész) c. tanulmányához. Sorrendben az utolsóként beérkezett hozzászólás tekinthető meg legelsőként.
Labanc egy teljesen más szemszögből közelíti meg a kérdést:
Habsburgok és Trianon
Örömmel olvastam történész kollégám, Lipusz Zsolt eszmefuttatását birodalmi tagságunk és Trianon összefüggéséről! Bár magam sokkal messzebb helyezkedem el a kérdés megítélésében az uralkodó nézettől, de üdítő volt, hogy ilyen nagy nyilvánosság előtt helyet kaphat olyan vélemény, mely nem simul bele a balnacionalista-Habsburg-gyűlölő áramlatba.

.

1920. június 4-én, a Versailles-ban található Nagy-Trianon palotában délután fél ötkor az első világháborúban győztes antanthatalmak képviselői aláíratták a magyar delegációval a hazánk feldarabolását és addigi történelmének legsúlyosabb tragédiáját szentesítő békediktátumot.
Az 1914-1945 között zajló nagy európai polgárháború első szakaszában (1914-1918) Magyarország az Osztrák-Magyar Monarchia, vagyis az akkori Európa egyik nagyhatalma tagállamaként vett részt.
Egyes vélekedések szerint ez a tény okozta a történelmi Magyarország vesztét.

.

Magyarság története meghamisításának kizárólag egy célja volt - jelentette ki egy német történész csoport:

Megszerezni, és elvenni a Magyaroktól a Kárpát medencét !!!!??? Magyarország a földi paradicsom!

A Kárpát-medence földrajzi elhelyezkedése pontosan Európa közepe. Az égtájakat figyelembe véve teljesen mindegy, hogy egy átutazó milyen irányból jön, és milyen irányba folytatja útját. Ezt a területet központi helyzetéből adódóan mindenképpen érintenie kell.

Teleki Pál miniszterelnök beszéde a Nemzetgyűlés
1920. november 13-i ülésén

Széki Teleki Pál gróf magyar királyi miniszterelnök beszéde a Nemzetgyűlés 1920. november 13-i ülésén a trianoni béke becikkelyezéséről. Részletek.

T. Nemzetgyűlés!

Engedjék meg, hogy ebben a pillanatban, mikor hazánknak balsorsa és saját végzetem erre a helyre állít, őszinte legyek, talán azért is, mert azt hiszem, hogy minden körülmény, talán maga a nemzet becsülete is azt kívánja, hogy utoljára szóljak a Nemzetgyűléshez erről a helyről.

Amikor összeomlottak a frontok, akkor a magyar nemzet azt a tulajdonságát követte, amely mindenkor jellemző volt reá nézve, hogy még a szerencsétlenségben is, még akkor is, amikor lelketlen vezetők félrevezették, még abban a pillanatban is a magyar nemzet becsületes volt és becsületesen tudott és akart hinni.

Az Egységes Nemzeti Gárda és a Hun Mozgalom Borsodi egységének felhívása!

.

Borsod megye egész területe súlyos károkat szenvedett el.

Felhívjuk az ország lakosságát, aki teheti, elsősorban kétkezi segítséget nyújtson, szükség van minden segítő kézre a károk helyreállításához.

Lakóépületek kerültek víz alá, az anyagi károk  jelentősek.

Várjuk felajánlásaikat ruhaneműk, lábelik, egyéb használati eszközök tekintetében.

Anyagi segítséget is várunk, elsősorban az esőzés halálos áldozatának családja gyors segítésére.

.

Az Országgyűlés alakuló ülésének napján, május 14-én a Jobbik frakciója benyújtotta első önálló indítványát a T. Háznak. A H/14 számon iktatott határozati javaslat „a trianoni döntés évfordulójának nemzeti emléknappá nyilvánításáról” szól, s az indítványt három jobbikos képviselő jegyzi.

„Dr. Schmitt Pál úrnak
az Országgyűlés elnökének

Helyben

Tisztelt Elnök Úr!

A Házszabály 85. § (2) bekezdésének d./ pontja, valamint a 87. § (2) bekezdése alapján a trianoni döntés közelgő 90.

.

A tagnapi éjszaka azt bizonyította, hogy az Európai Unió a halálspriálból nem akar szabadulni[1], ezért megírta „Rémálom forgatókönyvét”[2]. Részletes elemzés helyett (amit az ÍSz 9. számában napokon belül megteszek) emlékeztetek a 8. szám megállapításaira[3], ami most beigazolódott.

Összefoglalásként annyit, hogy 500 + 250 milliárd eurót „teremtenek mennyiségi enyhítéssel” (értsd fedezetlen pénzkibocsátással)[4], és ennek fejében költségvetési szigorítást követelnek a tagállamoktól, ami nem pénzhez, hanem szolgáltatásokhoz, termeléshez, vagyis nem virtuális értékhez kötött[5].

.

Az ultracion magyargyűlölő Fejtő Ferencre emlékeztek vasárnap Párizsban az Európa Napon. Ennek keretében leleplezték a két éve elhunyt minden tevékenységével a magyargyűlöletet szolgáló, hazánkat, népünket állandóan fasisztázó cionista propagandista utolsó otthonánál.

A francia főváros III. kerületében, a Saint Martin utcának a Pompidou Központ előtti térre néző 156-os számú házában élt 1998-tól 2008-ban bekövetkezett haláláig a franciaországi zsidók által egyik legjelentősebbnek tartott Közép-Európa szakértő, a nemzeti Magyarország esküdt ellensége.

.

A második világháborús győzelem nem volt makulátlan diadalmenet: a D-nap a szövetséges atrocitások véres nyitánya volt - véli Antony Beevor angol történész.

Beevor D-Day: The Battle for Normandy című könyve szerint az angol és amerikai katonák 1944 nyarán gyakran vesztették el önkontrolljukat, és mészárolták le az ellenállókat. Ezen elesettek neveit ma már nem ismerjük, de egy biztos: Normandiában nagyon sok németre várt hasonló sors.

Az itt vívott küzdelmekről könyvek és mozgóképek sora áll rendelkezésre, és úgy tűnik, a történészek és filmesek már mindent elmondtak erről az összecsapásról.

.

Az (ál-)Civil Összefogás Fórum-féle, fideszes indíttatású gőzlevezető akciók után (tudják, amikor olyan Gyurcsány- és kormánykergető tüntetéseket hívtak össze Fidesz-közeli álcivilek, ahonnan kitiltották a Jobbikot, a Gárdát és mindenkit, aki egy kicsit is komolyan gondolta a dolgot, s nem értett egyet a viktorozzunk egyet, majd menjünk haza "stratégiával") Fricz Tamás új "projektet" talált ki. Vagy, ismerve a Bajnaiék által is pénzelt fideszes társaságot, nyugodtan mondhatjuk azt, hogy új feladatot kapott, melynek lényege: tegyen is meg ne is - azaz ismételje meg a CÖF-féle gőzlevezetést egy újabb fedőszervezettel.

.

Az autonómia megteremtésével lehet elérni a Kárpát-medence hosszú távú stabilitását, és ez a külhoni magyarság megoldatlan problémáira is választ adhat - mondta a parlament külügyi bizottságának fideszes elnöke a Kárpát-medencei Magyar Autonómia Tanács (KMAT) pénteki ülését követően Mártélyon.

Németh Zsolt hangsúlyozta, hogy az autonómián kívül nem létezik más politikai célkitűzés, amely ennyire egyértelműen és világosan szolgálná a határon túli magyarság érdekeit.

.

Neander-völgyi ősei vannak több mai embernek. Ezt állítja a Science című híres tudományos lapban csütörtökön közzétett szenzációs tanulmány, amely szerint immár egyértelmű, hogy a kihalt Neander-völgyiek és a Homo sapiens egyedei között volt szexuális kapcsolat, miután a mai ember elődei megjelentek Európában

A tanulmány állítása sok kutatót meglepett, mivel a korábbi genetikai vizsgálatok arra utaltak, hogy a kihalt emberfajnak semmi köze nem volt a Homo sapienshez.

.

Katonai konfliktus kezdetét jelentené a határon túli magyarok kettős állampolgárságának megadása - jelentette ki pénteken Jan Slota. A magyargyűlölő politikus szokásához híven ismét fantáziadús történelemleckével fűszerezte mondanivalóját: az SNS elnöke szerint a második világháború is azzal kezdődött, hogy Hitler kettős állampolgárságot adott az osztrákoknak és a szudétanémeteknek.

Katonai konfliktust jelent majd, ha a magyar Országgyűlés elfogadja a kettős állampolgárságról szóló törvényt Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt elnöke szerint.

.

Szorít az idő. Tegnap egyik barátom izgatottan hívott fel és elmondta, hogy egyik cionista zsidó beavatta Magyarország megszállásának tervébe. Gondoltam, elmondom nektek is, amit már úgy is tudtok! A zsidók mindenképpen fel akarják áldozni Izraelt és ETNIKAI ALAPON hoznának létre Magyarország területén egy másik államszervezetet. Az elszakított részek felvásárlását követően létre kívánták hozni a Nagy Magyarország Trianon előtti területi egységét. Ez azt is jelenti, hogy megszüntetnék Romániát, Szerbiát, Szlovéniát, Horvátországot, Szlovákiát és Csehországot is, de ide képzelték csatolni Lengyelországot és Ukrajnát.

Falusy Márton - HunHír.Hu

Megsértették Bayer Zsoltot! Az ősfideszest! Korunk lángoszlopát! A kőszáli sast! Ó, borzalom! Ki vetemedhetett ilyen aljasságra? Csak úgy nekimenni a Fontos Embernek! Aki az ötös számú párttagkönyv büszke birtokosa! A narancsmozgalom régi, kipróbált harcosa! Aki már huszonkét évvel ezelőtt -kémlelvén a felhőkkel terhes horizontot – megsejtette, hogy elkezdődött a jövő! Hogy itt az idő! Hogy a nap is majd másként fog sütni a hazai tájra!

HunHír.Hu

Ivan Gašparovič szlovák államfő kedden aláírta az állami jelképekről szóló módosított törvényt, amelyet a múlt héten fogadott el a pozsonyi parlament.

A törvény, amelyet csak a koalíciós képviselők szavaztak meg az ellenzék bojkottja mellett, szeptember elsején lép hatályba.

Az állami jelképekről szóló törvény módosítását Robert Fico kormányfő javasolta, s a múlt kedden a parlament gyorsított eljárásban tárgyalta meg és hozott döntést róla.

HunHír.Hu

A lengyel katonai meteorológusok tudtak a Szmolenszk térségében április 10-én uralkodó rossz időjárási viszonyokról, de nem értesítették erről a Lech Kaczynski elnököt és kíséretét szállító repülőgép személyzetét - írta kedden a Rzeczpospolita című lengyel napilap.

Az elnöki gép pilótái utoljára a reggel 5 órai állapotokra vonatkozó - már idejétmúlt - jelentést kapták meg, mielőtt felszálltak a varsói Okecie katonai repülőtérről

Szegedi CsanádSzegedi Csanád

2010. június 4-én lesz 90 éve, hogy hazánkat és nemzetünket a trianoni diktátum által megcsonkították. Igazságtalanul elszakították országunk területének kétharmadát és vele együtt a magyarság harmadát is.

Összesen több mint 1 millió magyart űztek el, telepítettek ki, vagy mészároltak le összesen 1920-at illetve 1945-öt követően (200 ezret deportáltak Felvidékről, 50-60 ezret irtottak ki Kárpátalján, jó százezret eltüntettek vagy deportáltak Erdélyben, 50 ezret mészároltak le Délvidéken, a szovjet „felszabadítók” kb.

Hitler békeajánlatai 1933-tól 1939-ig

Rudolf Hess, a béke mártírja
Németország ellenségei manapság azt állítják, hogy Hitler Adolf minden idők legnagyobb békebontója, aki minden népet rajtaütéssel és elnyomással fenyeget, s azért teremtette meg iszonyú háborús gépezetét, hogy köröskörül romlást és pusztulást idézzen elő. Többen szántszándékkal elhallgatnak azonban egy döntő fontosságú tényt, azt t. i., hogy ők maguk voltak azok, akik a német nép vezérét arra kényszerítették, hogy kardját vesse a mérleg serpenyőjébe.