Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2010. március

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2010. március

.

Milyen érdekes, hogy éppen a kampány idején indulnak meg Chicagóban a különböző holo-perek. Először a MÁV-ot citálták bíróság elé, most pedig a legfrissebb hírek szerint a hazai pénzintézeteket. A külföldi tulajdonú bankok engem nem érdekelnek, pengessenek annyit, amennyit óhajtanak. Van azonban a perbe vontak között egy állami tulajdonú bank is, a Magyar Nemzeti Bank

Tudjuk, a MÁV amerikai ügyvédi irodákat pályáztat a jogi képviselet ellátására. A kiírás szerint állítólag az egyik feltétel az, hogy az ügyvédi munkaköltség nem haladhatja meg a 45 millió forintot.

.

1919-ben a ma Ózdhoz tartozó Susát csehszlovák közigazgatás alá vonták. Léhy Gábor, a susai bíró ebbe nem nyugodott bele, állhatatosságának köszönhetően Susa végül magyar falu maradt.

Az 1920-as évek közepén a borsodi főispán emlékbotot adott a bírónak, ez a bíróbot most letétként a Magyar Nemzeti Múzeum Történeti Tárához került, és május 30-ig meg is tekinthető az elmúlt évtized legbecsesebb új szerzeményeit bemutató Örök megújulás című időszaki kiállításban.

.

aki Moszkvába menekült a holorendőrség terrorja elől

Jürgen Graf 1951-ben született Bazelben. Az egyetemen francia, angol és latin nyelvet tanult. Még diplomája megszerzése előtt egy évet Angliában, nyolc hónapot pedig az észak-svédországi Lundban töltött el, ahol mint ösztöndíjas a svéd irodalmat tanulmányozta.
Miután 1977-ben kézhez kapta diplomáját, különböző középiskolákban tanított. 1982-ben Tajvanba utazott, ahol német nyelvet oktatott az egyik ottani egyetemen.

Ifj. Tompó László - HunHír.Hu

Ezen a napon kezdődött történelmünk igazi kálváriája, a 133 napos cionista-bolsevista rémuralom, amely a legnagyobb pusztítást alighanem a lelkekben végezte. Vallás- és egyházellenes támadásai mindmáig tabuk. A 133 nap alatti vallás- és egyházüldözés célját jelzi, hogy Vágó (Weiss) Béla 1919. február 20-án azt tanácsolta híveinek, ne féljenek „a vértől, vér nélkül nem lehet dolgozni, vér nélkül nincs terror és terror nélkül nincs diktatúra!”, hasonlóan Leninhez, aki szerint „a bukott pap többet ér akárhány bolsevik propagandistánál”.

Felkavart Makovecz Imre nyilatkozata

Pont a napokban gondoltam arra, hogy milyen csodálatos kezdeményezés volt a polgári körök szervezése. Nekem csak az volt a szívfájdalmam, hogy ezeket sem szervezhette ám bárki, bárhol!

Mert, aki mondjuk a "T"iltom listán volt 1990 előtt az azután is azon maradt!!! "Hála" annak a rohadék paktumnak, amelyik betartatásán miniszterelnöki tanácsadóként őrködhetett Boross Péter a Fidesz-kormányzás idején is.

Ennek a paktumnak "köszönhetően" második "trinonját" élhette át Magyarország!

Erről a paktumról a következőt olvashattuk: az MDF-Fórum 2003.