Hunmagyar Vérszövetség Blog: 2009. június

Hunmagyar Vérszövetség klub hírei - 2009. június

EKREM KEMÁL GYÖRGY bajtársunktól, harcostársunktól 2009. június 24-én (szerdán) délután 13 órakor, a RÁKOSKERESZTÚRI ÚJ KÖZTEMETŐ 3-as számú ravatalozójában lehet búcsút venni. Ezt követően kérésére elhamvasztják és hamvait 56 bajtársa fogja szétszórni, két héttel a búcsú után. Végakaratának megfelelően a ravatalnál elhelyezett virágokat, koszorúkat a 301-es parcellába visszük ki, ahol Édesapja és a többi harcostárs, kivégzett mártírok sírjára tesszük le.

I. MAGYAROK! A ... zászló felemeléséhez alkalmas módszer és időpont: Amikor már a kevésbé ostoba és kevésbé gyáva szervezetek tagsága számára is láthatóan nagy bajban van a hatalom és ehhez mérten mocorog a nép, a zsizsikség megállapítja a diagnózist és előveszi a kalmopyrint, mint most is a különböző genyletek képében és újból hasba akasztja a népet. Tehát -azt nem szabad kivárni, hogy mellénk, a tisztán látó, tiszta szándékú magyarok mellé álljon a nemzet zöme, mert azt nem hagyják és a beavatkozásuk miatt a legjobb esetben is elégtelen - részben történik meg, mivel ezek a patkányok különböző kaméleon formákban manipulációra ugrásra készen lesznek és ismét oda jutunk, hogy nem merünk lépni, mert ismét úgy látjuk, hogy nem érkezett el az idő.

ruzicska eszter üzente 8 éve

van valami ötleted,ami legális és hathatós,vagy csak mástól várod?
Mi itt hónapok-van aki évek óta töri a fejét-törjük a fejünket,hogy mit tehetnénk,ami hathatós is,nem terrorcselekmény,és működik is a saját védelmünkben.
Gyanítom halványlila gőződ sincs arról,hogy a "minden marad a régiben" az mennyi munkát ,csírájába fujtott kezdeményezést takar...?

Tudatjuk minden magyar érzelmű emberrel, hogy Ekrem Kemal György, a Magyar Nádori Szövetség Ügyvezető ELNÖKE, június 12-én este 10 órakor meghalt. Felejthetetlen harcos-társunk nem engedte, hogy látogassuk, azt akarta, hogy emlékezetünkben a harcos sziklaszilárd férfit őrizzünk meg, s ne pedig egy a halállal küzdő embert. Kívánságát tiszteletben tartva csak a halál híréről értesülhettünk. Imádkozzunk érte, és ma este mindannyian gyújtsunk egy szál gyertyát emlékére.